Проблеми с общуването... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с общуването...
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2854 пъти
Вече втора година съм в гимназия, а си нямам много приятели. Има нещо в мен което отблъска хората. Сигурен съм в това.

Понякога много говоря безмислени неща и може би това изнервя хората около мен. Като говоря се опитвам да бъда забавен и и оригинален,но явно не се получава. Общувам най-много с мъжката част от класа,но те ме нямат за сериозен човек и доста често си правят базици с мен.

Преди много се дразних, но сега вече не ми пука. Съботите и неделите ги прекарвам главо пред компютъра. Най-много да излезна с майка си, но вече голямо момче като мене...Това лято го прекарах отново пред компютъра. Много съм затворен...и много срамежлив. В дома съм един човек-весел,отпуснат,а вънка съм пълен загубеняк...Винаги преди училище ме тресе едно притеснение,че нещо ще стане...и много се спичам. Искам да променя това! Искам да се опусна и да бъда себе си! И да заговоря момиче-моята мечта от много време. Имам нужда от вашите съвети. Вече година съм доста самотен. Искам да има хора около мен които да ме уважават,а не да ме използват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2740d4813d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да се промениш изцяло!Може би визия,интереси...Да бъдеш по-социален и весел!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8e726d5f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората около теб трябва да те уважават заради това, което си, а не заради това, което НЕ си. Явно просто не си намерил правилните хора и според мен няма никакъв смисъл да се променяш (ако това въобще е възможно, защото аз смятам, че хората не се променят). Ако трябва да променяш нещо, това е средата, т.е. да намериш хора от твоята "порода".

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 66b3fa7f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Когато спре да ти пука как те възприемат хората, и престанеш да се опитваш да им се харесаш, нещата ще си дойдат на мястото. Бъди спонтанен!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 114432022e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тия където ги гледаш на центъра на селския град със големите "компании", мислиш ли че са щастливи, въобразили са си че са сред елита, ххахах . Никога не се променяй заради хората, какво ще направиш, цял живот ще играеш роля, за да се харесаш на хората ли? За да не си сам? Това ли е истинското щастие? Говоря ти от позицията на човек, който е изтърпял толкоз гавра, че лошо да ти стане, там където отиваш аз оттам се връщам и въпреки всичко не се промених! Не, няма защо да търпиш хората да те тъпчат, послушай номер 2 и 3, те са прави. Ако трябва смени училището, нщо направи, селски брусове и идиоти в училище и дори в работата ще има, но във живота е различно, там ти си избираш средата, не е на случаен принцип. Ако си с някой само и само да не си сам, ти отново си сам, понеже това което е вътре в теб, няма да го споделиш с него, а и да споделиш, няма да те разбере и ще ти се присмее. На кой са му притрябвало приятели, които срещу коректноста и сериозноста която проявяваш към тях , когато имаш нужда отвръщат със " Ебал съм го"? Ако ще си щастлив с такива "приятели", давай, но един ден ще осъзнаеш каква грешка си направил. Доста хора се подлагат на това жестоко наказание да са с някой, и да се преструват за пред него, само и само да не са сами. Истинското щастив идва тогава когато, намериш истински приятели! Пожелавам ти късмет, търпение, непокорност и дано някой ден намериш твоите хора.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 65bdd151b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Браво за всички коментари до сега - нямам какво да добавя!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6634479d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   СТ1: Само на първия да кажа. Глупаво е да се промениш заради другите . Мислиш ли че тия ще са ти приятели цял живот не . Искаш да се промениш ок нп но го направи така че да запазиш съшността си . Имам предвид притесняваш се преди даскало започни да тренираш нешто фитнес или пък ходи на лостове бягаи такива нешта и ще видиш как няколко тешки тренировки ще те отпуснат и ще ти повдигнат самочувствието . Като искаш да заговориш момиче даваи единственото нешто което ти пречи е притеснението но няма от какво това са дребни и нормални нешта просто разговор и да оплескаш нешто няма страшни никои няма да го помни .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker