Страх ме е, че ще си остана сам цял живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е, че ще си остана сам цял живот
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2908 пъти
Първо искам да помоля историята да ми да бъде качена.
Страх ме е, че ще си остана сам цял живот. Аз съм на 15 и съм от малко градче. В училище сме около 150 ученика и всички момчета ме мразят, постоянно ме убиждат, прават си шеги с мен, постоянно ми натякват че съм грозен и че си нямам приятелка и заради това никое момиче не иска да говори с мен(не че и харесвам някое от тях), но миналата година дойде ново момиче, не беше красива според останалите но аз веднага я харесах. Доста съм срамежлив а и заради натякването че съм грозен, некадърен ми отне доста време да събера смелост да я поканя да излезем да се видим. Когато я поканих тя ми отказа защото съм бил грозен и са й казали че съм бил двойкар и че постоянно съм обиждал момичетата, а то не е така защото аз дори не смея да им продумам и дума, а и не бих убидил момиче. И така единственото момиче с което имах шанс не иска да говори с мен. В града няма много момичета които да не учат в училището, а аз като не ги познавам не смея да ги заговоря. Аз нямам и много приятели, единствените ми приятели ту ме убиждат ту са добри с мен особено на някой тест в даскалото. Затова ме е страх че ще си остана вечно сам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: f22f65fbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупости приятелче, не ги слушай децата са особено жестоки помежду си и когато е някой е по - различен от тях гледат да го наранят по възможно най- жестокия начин без да се замислят за последствията и за това, че нещата могат да се обърнат някой ден. Колкото до въпросната щом вярва на хорските приказки и тегли една майна и на " приятилети си също " ясно е колко те уважават щом те търсят само за контролни. В такъв случай по - добре да нямаш приятели отколкото да си с използвачи. В училище така помагах на една " моя приятелка " и след като завършихме не че и преди не знаех видях колбко ме е " уважавала ". Учи изкарвай добри оценки и щом завършиш се махни от този град, запиши добра специалнст, и да видим след години акво ще кажат тези идиоти за теб!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 886c23b1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма да останеш сам, започни да ходиш на фитнес и бокс или борба, научи чужд език и ще видиш, че ще имаш самочувствие. След време ще се махнеш от града, ще срещнеш нови точни хора. Но това е един полезен житейски урок, преценявай хората, не се доверявай лесно, заради това, че искаш внимание може лесно да те манипулират.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5310b8522e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aa спокойно, сaм нямa дa остaнеш. Кaкто и н 2 ти е кaзaлa, кaто зaвършиш бягaй към по- голям грaд и от женоря ще ти писне.
Кaто те нaлaзят ще питaш кaк дa ги отбивaш, без дa нaрaнявaш чувствтa им. Ще видиш.
Хaхaх, пък може и aз дa те вземa :).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d71587bb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Като бях и аз точно на 15 Имах същите проглеми но след това смених училището нещата се оправиха недей съжелява че преминаваш през това ще станеш по силен характер и по борбен започни да спортуваш сега е точно най добре да започнеш като заякнеш няма дате закачат и учи това е най важното намери предмета който ти допада и учи повече по него и после следвай с това

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 48c5703b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не се притеснявай и в никакъв случай не позволявай мнението на другите да ти определя живота. Те са просто едни комплексари и не вярвам изобщо да са по-хубави от теб, те и затова и те обиждат, а още повече като виждат, че им мълчиш. И аз съм малко като теб, мене преди доста ме хейтваха, ама то беше, защото ме мислят за смотана, иначе обиди за външен вид нямаше и това беше до 7 клас, сега пак не могат да ме гледат, обаче коментират само как страня от тях и не говоря с тези от класа. Иначе на мен изобщо не ми пука, че някой мисли примерно, че съм грозна. Може 10 човека да го мислят, но за един да не е така. Ти трябва да намериш този един човек, който те възприема по друг начин и вижда истинската ти същност. Виж, ти си още на 15, животът е пред теб, но и няма да свърши света, ако не си намериш приятелка. Знаеш ли колко хора са сами, но въпреки това са щастливи? Познавам такива хора, които са предпочели самотата, не си тровят живота и си живеят както си искат без да се съобразяват. Е да, има и такива дето са агресивни и сякаш света им е крив, че са сами, затова си и избиват комплексите. В днешно време, за да бъдеш в нечия компания и за да не ти се подиграват, трябва да си отворен, да бъдеш феймъс и дори за нищо да не ставаш, те пак ще ти харесват. Моя съвет е да не се променяш, единственото, което трябва да промениш е отношението ти към хората.. не позволявай да те мачкат, не им се давай и изобщо не ги слушай. А до момичето... тя изобщо си няма собствено мнение, което е много жалко, постъпила е грешно като е слушала какво говорят за теб другите и даже не е опитала да те опознае. Но спокойно, ще намериш правилната, просто те се отчайвай. Сигурна съм, че не си грозен, но просто трябва да спре да ти пука от мнението на другите. Важното е ние да се харесваме. Аз лично бих се запознала с човек като теб, едно, че си приличаме, друго че би ми било интересно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d71587bb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сам няма да останеш, освен ако не искаш.
Повечето хора преминават през този период на несигурност в себе си, но после всичко се променя...
Ще видиш сам това, но до тогава-вярвай в себе си и не слушай дечурлигата, които между другото също са неуверени и избиват комплекси на твой гръб.
Ако имаш възможност-спортувай нещо, а ако не ти се отдава- просто се обличай така че да се сливаш с другите, но не и невзрачно.
Момичета ще имаш, но не е въпросът в броя а в качеството.
Ако мислиш, че някоя е за теб - пробвай се.
Бъди смел и себе си, а тези които не могат да те оценят - те губят.
Успех. :-)
Емануела 25г..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8874a69d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами няма как нещо да се промени ако първо ти не си промениш. Вместо да искаш от ваще някакви глупости за подарък по празниците, искай хубави дрехи, обръщай повече внимание на това как изглеждаш, как миришеш, дали си чист. Обрасни се (хващам се на бас че до сега не си)! Много е важно и каква ти е косата, ако не можеш да я поддържаш се пострежи късо, защото повярвай ми е ужасно да видиш човек с мазна и рошава коса. Това е от мен.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 149e1a585c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Спокойно винаги можеш да си вземеш котка или куче :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e793c7a386
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно. В университета нещата много ще се променят. Потърпи още малко, съдбада си знае работата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker