Няколко въпроса относно това да бъда фотомодел. :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няколко въпроса относно това да бъда фотомодел. :)
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1868 пъти
Здравейте, ученичка в 11 клас съм. От много време искам да бъда фотомодел. Да съм рекламно лице на различни продукти, да се снимам в реклами и списания... но как? В България мога ли да се реализирам? Като цяло искам това да бъде нещо, като второстепенна работа за мен, ясно ми е, че от това не можеш да се издържаш, освен, ако не предлагаш и друг вид услуги, сещате се какви. Но аз имам много голямо желания, мисля, че имам добра външност, имам идеалната фигура, малко съм ниска, 1. 60, но ръста се гледа най-вече при манекенките, не мисля, че на някой му пука за ръста ми, като ще ми снимат само лицето. И сега само да вметна за тези, които ще ми кажат да не се занимавам с простотии, а да уча-аз уча, възнамерявам да се реализирам в сферата на медицината, но както казах по-горе искам "моделството" (не знам има ли такава дума) да ми докарва някакви допълнителни доходи. Не искам да ставам някаква супер популярна и известна, като Николета Лозанова примерно, защото всички знаем тя по какъв начин си спечели поста на който е в момента, най-вероятно е минала през десетки легла, но сега да не отклоняваме темата. Не искам като вървя да ме разпознават по улиците или нещо подобно, единствено искам чрез добрата си външност да припечелвам нещо, в това няма лошо нали? Не бих стигнала до каквито и да било низости за пари. Обичам камерата, може би и тя ме обича? Трябва да разбера! Дайте някакви съвети как да го постигна, благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0fc808a7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напротив, ниска си и за фотомодел. Няма такова нещо като модел, на който не му снимат тялото. Няма и достатъчно ангажименти, че да получаваш само снимки в лице. Но какво ти пречи да пробваш, има толкова много агемции, обърни се към някоя.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 362b3ffdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как,
не се занимавай с това ти какво си мислиш че ще правиш.
И ти ще минаваш леглата.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 08fe5a247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ръста има значение не само при манекените, а и при моделите, без значение, че само лицето те ще снимат. Моите родители са много богати хора и се познават с известни личности, включително Николета Лозанова и редовно съм виждала продуценти и шефове на модни и рекламни агенции. Аз съм на 20 години и съм 170 висока, доста слаба, с дълга коса, имам хубаво лице и тяло за модел и въпреки всичките ми връзки и пари, аз не мога да стана. Веднъж на гости ни бяха приятели от модната сфера колкото и не кой знае каква да е щом говорим за България и те казаха, че съм супер красива, но ниска. Искали поне 180 да съм, защото техните модели са 185 и ме отрязаха заради това. Смятай щом ти си случайно момиче, че шанса ти е доста по-малък. Знам, че е нечестно, но хубаво е, че учиш и то искаш да следваш медицина, но е трудно това така начерено моделство, щом не ти се става елитна жена за платена любов като Николета.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b84f7487f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Начини има, но отношението ти е достатъчно показателно, за да не си струва да ти бъдат казани наготово.
Проституцията не е низост и е страшно глупаво ти да принизяваш нечий успех, само защото не можеш да постигнеш същото.
Можеш не само да се издържаш от това, но и да печелиш много повече, от колкото от медицина; и да, възможно е в България. Хора с комплекси обаче не пробиват в индустрията.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0a82d0c32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Искат ръст, убедих се от личен опит! Мен 170 ме отрязаха, представям си те теб. Не е честно, но в тази индустрия е така. Е, поне добре си се насочила към медицината! :D Единствено не ми хареса частта с Николета Лозанова, завистта е лошо нещо!

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 751868b45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А колко искат да е ръстът долу горе? А други какви изисквания имат агенциите?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bbd13a1bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е точно модел не е задължително да станеш, но ако си наистина много чаровна, лъчезарна, с уникално излъчване, може да те вземат за някаква реклама я на прахосмукачка, или на някакви джънк фуудс, изобщо някакъв продукт и аз не се сещам сега, но мисля, че ще си докараш прилични парички поне докато въртят рекламата.
Не знам какви кастинги и къде има за това. Аз ако съм ще разгледам подробно сайтовете на нова тв, на бтв, даже бих им писала и прикачила снимка към писмото. Знам ли, често казано хич не съм наясно с тези неща, защото не ме вълнуват мене, но ако опитваш може пък и да те извикат.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4af25f6018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Баща ми е заможен човек и има много познати от известните личности. Преди около година е бил на едно парти и се е видял с Жени Калканджиева. Темата е тръгнала в посока, , модели" и тя е казала, че не си струва да си модел в България, защото те принуждават да работиш като елитна проститутка. Не си създавай излишни проблеми.
Сиси

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b26e9b80d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Татяна Кучарова е мис свят 2006, а е висока само 177см.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2556b0f4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Вие хубаво завиждате на Николетка, ама нея я боли ***** от мнението на хората, живее си в охолство и не и дреме. Пък, каквото ще да работи! Много е пекана само това ще ти кажа, познавам я лично!
Като не искаш да се предлагаш, не ставаш за модел. Трябва да си нахакана, отракана и да си събуеш гащите на правилното място иначе тцц поне в България? !

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9e227bb1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Започни да водиш моден блог и имаш шанс да те забележат и да ти предложат работа. Иначе трябва да стане по другия начин. А колкото до това, че си 1, 60 е вярно, нисичка си, но пък има фотошоп, а и трикове така, че да изглеждаш доста по-висока на снимка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker