Какво по дяволите харесвате момчета скромни момичета или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво по дяволите харесвате момчета скромни момичета или не?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 6128 пъти
Изправена съм на кръстопът не знам на къде да тръгна..

Писна ми от всички в моя град и от ограниченото им все още неориентирано мнение какво харесвт момчетата??

Когато бях на 15 се интересувах от учене ходех редовно на училище след това на някякви изванкласни дейности, мн рядко излизах на кафета, не пиех, не пушех и ме отвращаваха наркоманите, на дискотека излизах веднаж на два месеца някъде,не ме влечеше да излизам на такива места предпочитах да си остана в къщи..и в този период

НЕ СЕ ЗАНИМАВАХ С МОМЧЕТА ПОНЕЖЕ НЕ МЕ ХАРЕСВАХА ЧЕ БЯХ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНА - ЗУБАР ЛИ НЕ БЯХ МОНАХИНЯ ЛИ НЕ БЯХ - ТЪПАТА И ЗАДРЪСТЕНАТА..

Всичко това ме дразнеше супер много и за капак на всичко едно момче което година харесвах не искаше да ходи с мен защото съм била много скромна и никъде не съм излизала.. заради тази случка почнах да се променям докато не се превърнах в това което съм сега - на 18 съм на дискотека излизам всяка седмица като веднъж се случва да отида трезва - пия от всичко по много.. общувам с всеки на всякяква тема. Ученето не ме влече вече, предпочитам да съм на вън от колкото вътре.

От една година имам сексуална връзка с едно момче и понеже е само сексуална ходя при други за да запалнят празнината която този боклук оставя..хващам някой за да го поцелувам да ме попреграща и да ми сваля звездите това става в рамките на една пиянска вечер в дискотеката
не повече - по мое желание ;Д .. наркотиците са вече нещо коет ме влекат, а не да ме отвращават даже веднаж в месеца пуша трева и по рядко но.. е това съм аз точно обратното на това което бях най - интересното е че хората ми казват, че съм се провалила и че искат да съм си каквато бях - скромна,тъпа и задръстена монахиня.

Е ?!нито едното, нито другото все излизам че съм най зле..Сега не знам на къде да продължа?? така както го карам сега или каквато бях преди? какво по дяволите харесвате момчета скромни или не? да пият или не? да пушат или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: a8dd6f4dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много глупаво си постъпила. Провалила си си живота, но имаш шанс да осъзнаеш грешката си. Стига с тия въпроси какви момичета харесват момчетата. Всяко едно момче харесва различен тип момиче. Едни харесват интелигентнити, умните и забавните а други пък такива като теб каквато си в момента. Въпросът е ти каква искаш да бъдеш??? Аз лично съм момиче, което не се влиае от мнението на другите (както ти в случая). Не ходя по дискотеки, не пия, не пуша, не се дрогирам, а и нямам желание. Много добре знам каква искам да бъда и какво искам да правя с живота си и мисля, че е време и ти да разбереш.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 25b5272c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направила си грешката , която направих и аз.И аз като теб учех , бях прилежна , отговорна , всичко си правех на време , абе изобщо отвсякъде се стараех всичко да е ок.И аз естествено се чувствах задръстена , защото гледах как всички около мен не учат , забавляват се , не им пука дали ще отидат на училище или не.Тоест бяха разкрепостени и модерни и едва ли не големите играчи, дето нищо не може да им се опре в живота.Тогава си казах - аз ли съм най-голямата задръстенячка -започнах да пия и пуша, да ходя по дискотеки и т.н Но не бях щастлива , това не бях аз , даже започнах да се чувствам чужда на самата себе си.Това е една от най-големите ми грешки , че изневерих на себе си.Помина този период , като ми се случиха няколко гадости, които доста ми утежниха живота и ме съсипаха като личност.Направих всичко възможно да се съвзема и успях донякъде , но не съвсем.Сега осъзнавам , че това да бъда прилежна и отговорна са били най-ценните ми качества и аз ги захвърлих с лека ръка , за да бъда уж в крак с другите.Искам да ти кажа , че тези които се правят на много разкрепостени и непукисти са хора , които наистина нямат качествата да постигнат нещо и затова искат да направят впечатление по някакъв друг начин.Сега ги виждам докъде са стигнали големите играчи- буквално до дъното и опяват- ех защо едно време не се стегнах да уча да постигна нещо в живота , ама вече е късно.Така че съвета ми е бъди каквато си и не подражавай на другите , действай така както се чувстваш ти най-добре , защото хората винаги ще си говорят , важно е ти да си щастлива и да се чувстваш добре със себе си , независимо по какъв начин.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a1e8ec9c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ейййййййй,я се съвземи.вие не разбрахте ли,че не пиенето и пушенето,те прави готин или смотан.може нито да пушиш нито да пиеш и пак да си център на внимание,и обратното.може и да е много грубо ,но ако си смотаняк ,каквото и да правиш няма да се получи.ако ще и всички пороци да събереш в тебе.ти явно изпадаш в двете краиности,преди когато си била зубарка и затворена в къщи,и сега когато прекаляваш с акохола,напушваш се,и си все навън.еми едно знам със сигорност,да преди си била смотанячка,а сега си пропаднала.няма нищо лошо да пушиш,и да пиеш понякога по някое питие.нищо лошо няма да излизаш,когато не се прекалява,всичко може да бъде хубаво и забавно.както и нищо лошо няма да не пиеш и не пушиш,и да залягаш над учебниците,но да си имаш приятели и да си излизаш от време на време.предполагам доста от момчетата харесват такива като теб сега,но само за секс или за една вечер.а когато искат сериозна приятелка,аз искам да можем да пием по едно две,понякога,но да се държи на ниво,да имаме общи интереси и да не е по всеки предмет на поправка.и света и да не се върти само около дикотеките и излизанията.идялното момиче,както и идялното момче са някаде там по средата,между теб преди и теб сега.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9b48a4f28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Сега не знам на къде да продължа?? така както го карам сега или каквато бях преди?" посредата

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fe72d45da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората винаги оценяват това, което са загубили.
Ти си отишла от едната крайност в другата. Може би е добре да намериш баланс между всичко, равновесие между "зубарката монахиня" и "разюздената пияница".... Ходи си по купони, дискотеки и тн, но мисли трезво когато се налага..учи си, бъди разумна и сдържана.
Сигурна съм, че ще успееш да се справиш. Щом толкова лесно си се променила, сигурно ще можеш и да балансираш поведението си :)

Мег*

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 65761d3600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Нали разбираш, че не може да се харесаш на всички. Вместо да се чудиш какво харесват момчетата, реши каква се харесваш ти. Може едно момче да те хареса, но да те хареса истинска.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c60f63cd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами според мен номерът е в това да можеш да балансираш. Най - добрата дисциплина е самодисциплината. Пример: аз примерно съм на 26 и за всичките тези години, колкото пъти и с каквито и компании да съм бил никога ама никога не съм се напивал. Стигам до един момент, в който усещам приятно замайване и си казвам Достатъчно ... та така де просто исках да ти кажа, че това, което сама си направиш, никой друг не може да ти го направи. Вземи се стегни, направи нещо полезно в тоя живот.
FerNando

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a2efda919f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   СТ1: Спокоино не си провалила живота си все оште си на 18 това се вига грешен път или лош избор . Имала си ниско самочувствие че не пасваш при другите и решаваш да се промениш заради тях . Това е много глупаво . Как искате всички които имате подобни проблеми да ви харесват хората около вас като вие сами не се харесвате . Няма ништо лошо да се промениш но по начин че след това все оште да си себе си . Раскрасяваи се излизаи пииваи си штом ти харесва пуши макар че е отвратителен навик ама наркотици не . Всички тарсят савети в този саит макар че на никои не му трябват .Всеки тук знае какво трябва да направи заштото всеки усешта кога се чувства добре . Ти специално си отишла от едната краиност в другата сега мини по средата кадето ти е мястото ти това искаш заштото ако не беше така нямаше да пишеш тук . Бъди себе си харесваи се такава каквато си забавляваи се но бъди себе си ХАРЕСАИ СЕ САМА ЗА ДА ТЕ ХАРЕСАТ И ДРУГИТЕ макар че когато стигнеш до там ще видиш че не ти трябва чуждото мнение заштото вече ще знаеш коя си и каде ти е мястото .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8a62b90137
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Вината си е твоя.
- Защо само заради това се промени..
Всеки човек има различен вкус и стил, е
друг е въпроса - ако считаш, че момчетата не са
хора..
- Престани да си задаваш въпроси от рода:
"Какви момичета харесват момчетата". Вземи се в ръце.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef00c9e4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На погрешна позиция си стъпила симпатяго. Цял живот ли ще плащаш данък обществено мнение и ще се гърчиш в невъзможност да удовлетвориш изискванията на всички? Аз като стана сутрин и се изправя перд огледалото често сам на себе си съм крив, че какво остава на други хора. Изясни какво искаш за себе си и действай. Това, че си залитнала в някаква крайност не те прави прокажена или белязана. На 18 всичко е пред теб. Само трябва да се откажеш от мотото на връстницити си: "От всичко, по много и веднага!" Нищо в този живот няма да ти избяга. И любовта, и секса, и хубавите моменти и лошите и т. н. Няма закъде да бързаш. Давай го по-спокойно и нещата се нареждат от самосебе си. Желая ти късмет!

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 73797aecc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами аз съм посредата на твоето. Смисъл, че си уча уроците и имам хубави оценки. Някои ми викат зубарка като съм в училище, но това не ми пука те го казват от завист, защото те немогат да направят това, което аз мога. А на вън съм като другите. Излизам все ден след като си науча. Не ходя много по дискотеки. Всички ми казват, че съм по забавна навънка, а не когато съм в училище. Обаче аз не искам да си развалям успеха заради другите. Затова ако икаш и ти бъди като мен и няма да си задръстена поне на мен до сега никой не ми е казвал, че съм задръстена, а и ми стигат тези приятели, които имам. Дано съм ти помогнала с нещо. :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 20744c4ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всичко, но всичко в рамките си. Човек трябва да се труди, да учи, но да не забравя какво е забавление! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d63361ffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И за какъв ти е притрябвало хорското одобрение? То съществува само в мечтите на младите и неопитните. Никога не можеш да имаш гарантиран успех и не знаеш кой как ще те възприеме. Живей живота си така, както на теб ти се иска. Искаш да си скромна - бъди такава! Искаш нещо друго - добре, но кой е казал, че за да не си скромна, трябва да си наркоманка, пиянде и да спиш със съмнителни типове?

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 2b113baf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   ъъъъъъъъ.... ми сега чуй ме много внимателно раздели ли си времето на две и обръщай и на двете неща внимание Защото никой не харесва зубарите нито пък пианиците наркоманите и тн.

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: f19e1be4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей прекрасно момиче, точно така си те нарекох "Прекрасно".. Чувството което изпитах докато четях изповедта ти, ме върна назад поне с 14години.. Подложена бях в ситуация подобна на твоята, но на мен никой не помогна тогава. А тук в този сайт се притичват на помощ веднага, което ще ти е от полза! Постарай се да вникнеш и ще получиш всички отговори. И не само, а и подкрепата от която се нуждаеш, за да те вдигне някой от блатото в което си затънала. Не ни познаваш ние теб също, не се срамувай и приеми добрите отзиви за твоето благо! Ти си "ти" моля те само за едно положи мъничко усилие сега да се вдигнеш на крака, усмихни се на всичко и си припомни коя си в същност. Припомни си, че не ти си искала тази промяна а някой друг, направи го мислено за да има резултат. Не се отказвай от себе си! Искаш ли да те харесват такава каквато си? Ако е така ще стане единствено ако не се променяш и си бъдеш "ти" Пиши какво мислиш и какво искаш да промениш....

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 6c5ba3f87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Излязла си извън релсите на твоя живот. Ти имаш шанс, защото разбираш, осъзнаваш, че това не е пътят... Момиче мило, защо трябва заради някакви глупави момчета, пубери още, които не са способни да те оценят, които не са способни нищо красиво и стойностно да оценят, защо трябва те да управляват живота ти? ! ... По- добре да си зубър и скромна, отколкото парцал в ръцете им. Утре всички ще се подиграват с името ти, те ще са с други момичета, ти ще си нищо за тях. Има и свестни момчета, знай това! Ако в твоя малък град не познаваш такива, вярвай, че един ден като завършиш и отидеш да учиш или работиш на друго място, в по- голям град, или в столицата ще намериш хора, които да си пасват с теб, с твоя свят. Ти точно сега се оформяш като човек, като личност. Начина по който живееш има огромно значение за бъдещето ти. Върни се към предишното си Аз и ще победиш злото в себе си, ще станеш по- силна. И вече няма да те интересува дали този, онзи те харесва! Бъди каквато си, тоест, бъди човек с ценности, с мнение! Това е страшно важно. А тези, които са те докарали до това състояние да не ги допускаш вече в живота си. Направи остър завой и ще видиш как ще има супер изненадани. Забрави за алкохола и проклетата дрога! Сама знаеш до къде довежда това, не искам да ти чета лекции. Ти си умно момиче, вземи живота си в ръце и не се давай на никого.
А и защо е нужно да си в центъра на вниманието. Красотата е в скромността, в чаровната усмивка, в стила на поведение. Вземи и прочети повече книги, наблегни на духовното. Всичко друго е лъжа и илюзия. Един ден ще намериш своя принц, но ще се срамуваш от себе си, че си пропаднала толкова ниско...
Таня

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker