Жената в бяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Жената в бяло
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 14087 пъти
Значи...знам че може би ще ме помислите за луда...но ако има някой който може да ми помогне, моля нека да пише. Та...преди една седмица аз и братовчедка ми бяхме на парка (държа да кажа че ние ходим почти всеки дентам, но от тогава не сме стъпвали).

Тогава се бяхме оговорили с едни приятели да ги настигнем и да се разходим с тях. Когата стигнахме във хода на парка обаче не можахме да ги намерим, затова с брачедка ми решихме да се разделим (понеже има два патя за главната част на парка)...и така и направихме разделихме се~>тя по единия аз по другия. Оказа се че по моя път вървят и нашите приятели... повървяхме и се срещнахме и с братовчедка ми. Когато я видях си помислих че всеки момент ще припадне...беше ужасно бледа.

Питахме я какво и има тя каза че нищо просто била побарзала и й станало лошо..ок, оставихме я не я рапитвахме. По едно време трябваше да си тръгнем с нея понеже тя с леля ни бях на гости у нас и майка ми се обади да се прибираме. Когато останахме сами реших да я питисна и да я питам какво е станало. Тя ми изпя всичко. Когато сме се разделили тя почнала да чува стъпки зад нея. Решила че съм аз и че се базикам...обърнала се но нямало никого. Продължила да върви а стъпките не спирали. Тогава погледнала към планината (от едната страна на парка се намира част от Стара планина) та на планината видяла жена без лице цялата в бяло..само дето дрехите й били в кръв. Ние с брачедка ми се падаме малко такива обичаме паранормални истории и да разгадаваме...с една дума се занимаваме с такива неща. Казах й че искам да разбера какво става и като се прибирахме минахме от страната където е видяла този призрак.

Минахме...и аз го видях на същото място. Помислихме че е обикновена скитаща душа и не обърнахме внимание...до вчера. Порових се в нета за паранормални истории и открих една легенда за жената в бяло...по начина по който я обясняват тя изглежда по същия начин както и това което видяхме. ОК..дали е тя или не няма голямо значение...но въпроса е че я сънувам откакто я видяхме а в съня тя убива приятеля ми и братовчедка ми (хората които знаят за нея)...Та въпроса ми е да се страхувам ли...дали това наистина е жената от легендата или друг бродещ призрак...и дали сънят ми ще се сбъдне..моля ви кажете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: df15f7aafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми... ако е истинско се опитай да я конфронтираш в съня или на живо и разбери кво що и тн...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6e02671002
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много си права като каза ".знам че може би ще ме помислите за луда.." .. разбирасе че си ! такива работи не съществуват !! не се притесняваите нищо няма да стане :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 99246f76e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Да ти кажа честно- вярвам ти и не те смятам за луда. Чувала съм и съм чела за какви ли не подобни случки случили се на други хора и то българи. За съжаление не знам как да ти помогна, интересувам се и то много от паранормални явления, но за съжаление не съм спец. Ще те посъветвам нещо. Преди лягане на ръката си нарисувай правилен пентаграм. Чувала съм че предпазва от зли духове и демони. НЕ бъркай правилния пентаграм с обърнатия!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 35a457ad91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кой филм каза че си гледала?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 21ef26bfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявайте, ама сте супер прости маси! Не виждате ли, че историята е публикувана в категория" Измислени истории" ? ? Първо четете, после нападайте момичето/момчето, че е лудо! Иначе браво за историята много ми хареса! :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 27592661b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Да ти кажа честно- вярвам ти и не те смятам за луда. Чувала съм и съм чела за какви ли не подобни случки случили се на други хора и то българи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1c8719bc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ако си дете пази се, защото ще те отнесе със себе си! (или поне така пише в нета)Сега серизно, не си измисляй има достатъчно много паранормални явления в България, за да си измисляш още.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bcd88ea921
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Така като започна с това ''.. без лице.. '' се сетих за слендърмен.. но както и да е.. ами НЕ се страхувай ако историята ти е истинска не се страхувай до колкото съм чел за тези ако мога да ги нарека ''създания'' страхът е най силното им оръжие ако може да споделиш какво си намерила в интернет каква е историята и ще съм благодарен :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a64616e5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   защо трябва да има такъв раздел- измислени истории, каква е ползата от тях, да вярвяш или не на това което пишат тук

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5a6e8bcd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Здравей! Моето име е Анелия. Прочетох историята ти и реших да те посъветвам да не се страхуваш! Както и на мен ми са се случвали много странни работи, но винаги ми казват, че това е просто илюция. Аз не вярвам в това! Единствено мога да ти кажа.. ВЯРВАМ ТИ! Но просто и малко странно да видиш такава сянка да се каже! Както ти я описа;Момиче в бяла рокля и бледо лице.. Еми случвало ми се е да ми се превиждат, само че не навън! Случи се един ден както си бях сама вкъщи.. И отивах към дневната.. Погледнах към огледалото.. сещаш се.. ИЛЮЗИЯ! Видях същото момиче, само че в гръб! Но не бях сигурна да разкажа ли на някой, или не? Разказах единствено на приятелката ми;Гергана, но това е извън темата! Еми казах на сестра ми и тя ми каза да не си въобразявам глупости. Било заради филмите и страшните истории, които съм чела.. Но аз не съм на това мнение! От доста време аз вярвам в духове, защото съм сигорна че има отвъден свят (Свят на мъртвите) Но са ми казвали, че има хора, на които духовете им остават тук.. За да свършат нещо, което не са свършили докато са били живи.. Или пък да разберат как са умрели.. По-бързо да се каже.. Да довършат делата си! И след това те преминават през светлината.. И почиват в мир!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: eba5b84b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Виж може би ще е по-добре да носиш кръст или нещо такова но гледай да е осветен; )

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0f855d80e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Виж какво, аз бих ти препоръчал да се пазиш понеже и аз се интересувам от паранормалното. По същество, от всички неща които съм прочел не бива да се закачаш с никой призрак, не бива да спориш или да дразниш призрак ( Ако случайно контактуваш с него), с две думи-не прави нищо което да я вбеси. От четенето също знам че призраци в бяло и в кръв, и без глава са направили нещо супер лошо. Затова се пази!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2d4711ddc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Вярвам ти! Можеш наистина да се пазиш от духовете и не ги дразни! И аз също много обичам да чета за паранормалното и те предупреждавам, че ако предизвикаш или по дразниш духа той може да те намрази и да те дразни! За това може да го попиташ кой е и какво иска от теб и приятелите ти! Но в никакъв случай не го пипай и не го дърпа, защото много ще се ядоса! А ако не е добре настроен към теб и приятелите ти, бягай от него и него доближава! Колкото до сънищата ти с него просто не мисли за него мисли за хубави неща и просто ще го забравиш! Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker