Приключения на клана щит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96249)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22627)
 Секс и интимност (11199)
 Тинейджърски (20156)
 Семейство (4805)
 Здраве (7763)
 Спорт и красота (4048)
 На работното място (2136)
 Образование (5872)
 В чужбина (1289)
 Наркотици и алкохол (924)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1491)
 Други (13031)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Измислени истории

Приключения на клана щит
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1861 пъти
Само да кажа на одобрителя че в текста има и латински букви но те са били използвани за да се опише оръжията, дрехи и др. нещо което е на английски и няма превод на български затова ако можете да намерите изключение защото аз не пиша български думи с латински букви аз пиша английски думи които нямат превод.

Пиратско състезание
Кралица Есмералда извика клана щит в тронната зала, когато пристигнаха те видяха Алексия и мъж в пиратско облекло.
Дагър: Кралице защо ни повикахте.
Есмералда: Дагър ти и целият ви клан ще участва в пиратско състезание.
Дагър: Пиратско състезание?
- Да момче целият ви клан ще участва в пиратското състезание. —Каза мъжът в пиратско облекло.
Алексия: Дагър това състезание е много важно за нас.
Есмералда: Всички вие ще трябва да отидете на това състезание. Състезанието е като клетката но само че обхваща цяло море и там ще се биете с кораби и това е всичко. Сега трябва да се приготвите защото ви очаква дълъг път до Каминс.
Алексия: Добре стига толкова приказки време е да тръгвате.
Есмералда: Алексия и ти също ще тръгнеш с тях.
Алексия: Защо и аз ще трябва да отида Кралице.
Есмералда: Алексия в състезание трябва да участват шестима души и затова реших и ти да участваш за да се научиш да работиш в екип защото не можеш да работиш в екип и мисля че с това ще научиш да уважаваш и другите видове не само твоят.
Алексия макар и с нежелание се съгласи да тръгне. Клана щит, Алексия и мъжът с пиратските дрехи тръгнаха към Каминс. Когато пристигнаха в Каминс те видяха един кораб и мъжът с пиратски дрехи каза че ще прекарат нощта в този кораб и утре ще ги научи как да участват това състезание. Всички заспаха в кораба и когато изгря слънцето мъжът с пиратските дрехи събуди всички. Той ги събра в каютата на една правоъгълна маса.
— Добре хора време е да ви науча какви са правилата на това състезание.
Алексия: Това не можеше ли да стане малко по-късно и да ни оставите още малко да поспим.
— Не остават само два дни до състезанието тоест неска и утре ще трябва да ви обясня как да се състезавате а в други ден ще трябва да участвате и затова нямаме никакво време за губене.
Дагър: Може ли да ви попитам нещо.
— Кажи ми.
Дагър: Какво е вашето име.
— моето име е Тобаяс някакви други въпроси.
Тобаяс: Добре няма въпроси. Сега ще ви кажа какви са правилата. Първото и най-важното правило е че когато влезете в клетката която ще обхване цялото море вие ще се превърне в хора.
Алексия: Какво искаш да кажеш с това че ще се превърнем в хора.
Тобаяс: Как да го кажа на тази клетка вие ще се превърне в хора и всичко което не ви прави хора ще бъде отнето от клетката това означава че крилата, зъбите, ушите и всичките ви сили ще ви се вземат.
Алексия: Искаш да кажеш че аз ще се стана една нищожна раса.
Тобаяс кимна глава но всички останали нямаха нищо против в това.
Тобаяс: Следващото правило. Оръжията с които вие ще се биете ще ви бъдат дадени когато клетката се появи.
—Това значи че няма да използваме нашите оръжия. —Каза Себастиан докато въртеше револвер в ръката си.
Тобаяс: Да ето тези оръжия ще ви бъдат дадени.
Тобаяс протегна ръка над масата и там се появиха оръжията с които ще се бият те бяха flintlock (кремаклийка пистол), blunderbuss (широкоцевна пушка с кремак), сабя и бордова брадва.
Себастиан: Тобаяс и ти ли си използвал ритуала за да можеш да побереш оръжията си в себе си.
Тобаяс: Да. Виждам че и ти също си го направил.
Зефира: Извинете може ли да попитам какъв е този ритуал.
Себастиан: Зефира този ритуал се ползва за да направиш оръжията част от себе си и можеш да ги използваш когато си поискаш. В клетката огнестрелните оръжия са смъртоносни но извън клетката причиняват само изгаряния.
Тобаяс: Това е вярно но ритуала е толкова труден, че ако го използвате само за едно оръжие просто не си струва.
Дагър: А да попитам как точно се прави този ритуал.
Себастиан: Този ритуал се прави като начертаеш петолъчна звезда и поставяш на средата оръжията си а на всеки край поставяте запалена свещ и тогава трябва да порежете дланите си за да потече кръв и тогава поставяте дланите си върху две от запалените свещи и чакате докато пламъка не стане червен.
Веспасиан: Наистина много труден ритуал.
Тобаяс: Добре изяснихме това. Сега последното и най-важно правило. В състезание ще бъде пуснато чудовище кракен това е гигантска сепия която е неутрална и ще разрушава всички кораби затова да се надяваме че няма да попаднем на него. Добре сега да отидем на палубата за тренировка.
Клана щит и Алексия тренираха с оръжията, които им даде Тобаяс. Но някои имаха проблеми с използването им. Алексия, Зефира и Дагър не се справяха с flintlock и blunderbuss. Себастиан не се справяше с сабята и бордовата брадва а Веспасиан не се справяте с никое от оръжията. Тобаяс видя това и помогна на всеки и им показа как да използват правилно оръжията. Когато слънцето залязваше Тобаяс извика всички в каютата.
Тобаяс: Добре хора днеска денят не беше един от най-добрите но виждам че се опитвате и това заслужава похвала.
Дагър: Правилата са нови и оръжията не са тези с които сме добри.
Тобаяс: Прав си но виждам че някои се справят добре. Сабастиан се справя добре с flintlock и blunderbuss, Алексия, Зефира и ти Дагър се справихте отлично с сабята и бордовата брадва но най-зле се представи Веспасиан.
Веспасиан: Добре де не умея да боравя с оръжия просто защото моето тяло е оръжие.
Разговора между Клана щит, Алексия и Тобаяс продължи дълго но в крайна сметка всички заспаха и чакаха утрото. Когато стана ден всички излязоха на палубата и започнаха да се упражняват. Тобаяс напътстваше и помагаше на всички в това как да използват оръжията и благодарение на това всички включително и Веспасиан се научиха да използват оръжията. След което всички отидоха да спя и чакаха пиратското състезание. Когато стана денят на съзнанието всички излязоха на палубата и гледаха как клетката се спуска над цялото море.
— Ох сега ще трябва да се бия в това състезание а можеше да си бъда в замъка и да помагам на кралицата. — Каза шепнешком Алексия.
Кораба отплава и започна състезание но ако знаеха какво ги очаква никой от състезателите нямаше да тръгне. На няколко мили от там един капитан победи един кораб но не го победи с оръжия а с помощта на кракена. Този пират държеше в ръцете си медальон с които контролираше кракена името на този пират е Атлетическия бандит. Състезанието продължаваше Клана щит, Алисия и Тобаяс се биеха срещу другите участници и въпреки малкия си брой те побеждаваха а Атлантическия бандит продължаваше да потапя кораби с помощта на кракена. След много битки останаха само Атлантическия бандит, Клана щит, Алексия и Тобаяс. Когато двата кораба се срещнаха Атлантическия бандит използва медальон за да накара кракена да го нападне. Кораба беше бърз и кракена успя само с едно от пипалата си да го хване. В този момент Тобаяс го застреля с оръдието по пипалото и кракена освободи кораба. Тобаяс нареди пълен напред и искаше да се ударят в кораба на Атлантическия бандит. Атлантическия бандит пак използва медальона си но вече беше късно кораба вече беше ударен и започна абордаж, бой и кракена беше омотал всичките си 8 пипала върху корабите, които се бяха сблъскали. Атлантическия бандит се изкачи на платната за да управлява кракена по добре но Тобаяс го бе последвал, тогава и двамата извадиха сабите си и започнаха да се бия. Атлантическия бандит и Тобаяс бяха добри в боя но тогава Атлантическия бандит извади flintlock но преди да успее да го застреля Тобаяс хвана оръжието и застреля Атлантическия бандит точно в медальона за контрол над кракена.
Когато Тобаяс счупи медальона всички бяха неподвижни освен Атлантическия бандит и Тобаяс.
—Какво става защо никой не се движи. — Каза с изумление Атлантическия бандит.
—И аз се чудя. — Каза с учуден поглед Тобаяс.
Между Тобаяс и Атлантическия се появи един пират с сиво бледа брада.
Тобаяс: Кой си ти.
— Аз съм съдията на това състезание и се боя че вашия противник е мамил като е използвал медальон за контрол над кракена и затова победата се връчва на вас. — Каза пирата с сива брада докато посочваше Тобаяс.
— Не можете да му дадете победата. — Каза Атлантическия бандит с гневен глас.
— Ти сам провали шансове си за победа. — Отвори пирата с сива брада.
Тобаяс: Един момента съдия аз имам едно предложение.
— Предложение и какво е то. — Каза с учуден глас пирата с сива брада.
Тобаяс: Играта ще продължи но ще върнете правомощията на моите приятели, както и моите.
— Какво това не може да го приемате. — Каза Атлантическия бандит с гневен глас.
— Добре ще върна правомощията но да знаеш че пропиля една сигурна победа. — Каза пирата с сива брада.
Когато пирата с сива брада изчезна всички участници започнаха да се движат. Клана щит и Алексия видяха че си върнаха силите и започна да се бият. Дагър създаде 2 лъка и стрели за Зефира и Алексия, Себастиан създаде револверите си и започна да стреля с тях, Веспасиан с своите нокти и зъби започна да атакува а Тобаяс все още беше на платната и се биеше с Атлантическия бандит. Тобаяс се биеше добре но Атлантическия бандит го сграбчи и го хвърли но Тобаяс го хвана и така и двамата паднах. Дагър забеляза че Тобаяс пада и размаха своите крила и полетя за да хвана Тобаяс.
Дагър хвана Тобаяс но Атлантическия бандит успя да хване Дагър за крака и Дагър започна да лети неконтролируемо и паднаха на борда. Дагър си беше ударил главата и остана в безсъние Тобаяс беше на пода до него а Атлантическия бандит беше точно до Тобаяс изправен с сабя в ръка. Атлантическия бандит замахна с сабята но преди да нарани Тобаяс се чу изстрел и Атлантическия бандит падна на пода и след това изчезна, Тобаяс се обърна и видя Алексия която държеше flintlock.
— Благодаря Алексия. —Каза Тобаяс с изненадан поглед от това че Алисия държеше flintlock.
Когато Атлантическия бандит беше победен Клана щит, Алексия и Тобаяс победиха и останалата част от екипажа. Когато победиха екипажа Клана щит, Алексия и Тобаяс бяха се телепортирали обратно на пристанището където една крещяща тълпа ги поздравяваше за победата а съдията мъжът с пиратски дрехи и сива брада донесе трофея а Дагър лидерът на Клана щит го взе и го вдигна във въздуха.
Тобаяс: Алексия може ли да те попитам нещо.
Алекия: Да. Какво е то.
Тобаяс: Когато ти победи Атлантическия бандит защо използва flintlock а не лъка си.
Алексия: Ще бъда честна Тобаяс използвах flintlock защото да бъда тук с вас и да участват в това състезание не е чак толкова лошо и затова реших да го използвам.
Тобаяс: Значи ти е харесало да участваш в това състезание.
Алексия: Да Тобаяс ако преди 2 дни някой ми беше казал че ще участвам в пиратско състезание щях да го сметна за луд но ето тук заедно с вас.
И тук свършва нашата история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d142862760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Думите които търсиш, са кремъклийка (разбираемо, направо си е архаична дума), а другата е мускет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker