Приключения на клана щит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Приключения на клана щит
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3946 пъти
Привидението срещу плашилото
В замъка на елфите всички бяха в призрачно настаняване защото след няколко дни беше хелоуин. Всички хора в замъка бяха маскирани а чудовищата си бяха облекли най красивите дрехи. Но всичко това щастие беше за кратко. Алисия помощничката на кралицата на се будеше всички бяха объркани но в последствие почти всеки в замъка бяха заспали без да могат да се събудят. Магьосника лечител не знаеше какво беше това което ги караше да спят но един друг магьосник на име Замфир знаеше какво се беше случило. Замфир е магьосник на сънищата и разбра че едно привидение е взело душите и ги е затворило в царството на сънищата. Замфир обясни ситуацията на кралица Есмералда.
Кралицата извика клана щит в тронната зала.
Дагър: Кралице какво става защо почти всеки тук не може да се събуди.
Замфир: Дагър душите на хората които сега спят бяха отнети и затворени в царството на сънищата.
—И кой взе тези души. —Каза Себастиан с нарисувано лице като череп.
Замфир: Душите бяха отнети от привидение. Привидение взе тези души за да ги принесе в жертва и с това той ще може да се принесе от царството на сънищата към нашия но душите трябва да се принесат на хелоуин за да стане.
— Как можем да спасим душите от привидението. — Каза Зефира с много разстроен глас защото нейната приятелка Алексия също беше с отнета душа.
Замфир: Ще трябва да влезете в царството на сънищата и там ще трябва да намерите привидението и да го победи. Привидение е черна мъгла с тъмно сини очи които имат форма на горящ огън. Аз ще използвам магия за да ви вкарам в царството на сънищата. В това царство то ще прилича точно на този замък но някои неща ще бъдат различни и странни но не забравяй че това е сън.
— В който могат да ни вземат душите. — Каза Веспасиан с саркастичен глас.
Замфир: Дали ще ви пратя с магия или ще заспите за да стигнете пак ще ви вземе душите много малко създания могат да издържат без сън.
Замфир начерта 4 магически кръга след което каза на клана щит да легнат на тези кръгове. Клана щит легна на кръгове и те засияха и клана щит се пренесе в царството на сънищата което много приличаше на замъка на елфите. Дагър лидерът на клана щит каза да претърсят замъка. Членовете на клана щит се раздели за да претърсят замъка.
Когато Зефира вървеше по един коридор тя видя привидението черна мъгла с тъмно сини очи с форма на горящ огън. Привидението видя Зефира и се превърна в дракон и я подгони. Зефира побягна но привидението създаде вериги които хванаха Зефира. Привидението беше готово да вземе душата на Зефира но тогава привидение беше ранено с bank blade след което привидението отстъпи а bank blade се върна обратно в ръцете на едно плашило ръцете и краката бяха от дърво но бяха добре оформени, останалата част на тялото беше от слама и от един стар чувал, главата също беше от този стар чувал но с крива кръгла форма с цялостни зелени очи и изглеждаха тъка сякаш горяха имаше и уста която беше просто отрязана от чувала под очите въпреки че устата беше просто разрез той можеше да я движи и да говори. Плашило видя че Зефира беше окова и замахна с bank blade и счупи вериги.
— Кой си ти. —Каза Зефира с паникьосан глас.
—Не се плаши няма да те нараня тук съм за да ти помогна. —Каза плашило с спокоен глас.
—Кой си ти и защо си тук. —Каза Зефира вече с по спокоен глас.
Плашилото: Името ми е Плашило. Тук съм за да победя привидението и да спася душите които той бе взел.
Зефира: Аз също искам да победя това привидение което взе душата на приятелката ми.
Когато Зефира каза това на Плашилото те двамата търсеха привидението. Дагър лидерът търсеше привидението и той стигна до една врата. Дагър отвори вратата и попадна в библиотека след като влезе в библиотека вратата се затвори и тогава от рафтовете книгите полетяха и разгръщаха страниците си след което на кориците им се появиха зъби с които книгите хапеха. Книгите започнаха да хапят Дагър той създаде тъмносиният си меч и започна да атакува книгите. Дагър започна да се изморява и вече беше ранен от зъбите на книгите. Тогава Дагър използва магията си и подпали цялата библиотека след което разби вратата и излезе а книгите горяха и ставаха на пепел. След което Дагър продължи да търси привидението. Веспасиан търсеше привидението и търсенето го отведе до задния площад на замъка когато Веспасиан реши да се върне в замъка той беше посрещнат от една камара зомбита. Веспасиан извади своите 5 сантиметрови нокти и започна да замахва с тях. Той победи едно зомби като го удари в главата след това и още едно но зомбитата прииждаха и го наобиколиха а Веспасиан продължи да замахва с нокти и да побеждава зомбитата но те го хванаха и се скупчиха върху него но Веспасиан беше много силен и изхвърли зомбитата и след това продължи да ги побеждава с своите вампирски нокти и зъби като пираня. Когато Веспасиан победи зомбитата той беше изтощен и бавно тръгна към замъка. Себастиан търсене привидението и търсенето го отведе до театър на Фантома. Себастиан търсене но не откри нищо, когато стъпа на сцената изведнъж се появи Фантома. Себастиан видя Фантома но не го атакува защото беше приятел. Но Фантома извади карта за игра и я хвърли по Себастиан. Себастиан бързо създаде щита си за да се предпазим от картите. Картите на Фантома бяха магически и избухваха веднага щом докоснаха щита. Себастиан създаде револвер и започна да стреля докато се беше скрил зад щита. Сабастиан започна да стреля и оръжието му вече не причиняваше изгаряния а беше смъртоносно. Сабастиан улучи Фантома в краката и той издаде нечовешки вик на болка. Тогава Фантома взе веригата която стоеше през рамото му и с нея изби щита от ръцете на Себастиан. Тогава Себастиан се затича до Фантома и го повали на земята. Фантома се бореше но Себастиан беше силен и създаде своя нож с които намушка Фантома след което той изчезна. Себастиан излезе от театъра на Фантома и продължи да търси привидението. Всички търсеха привидението но не го намериха след безуспешно търсене Зефира, Плашилото и останалите членове на клана щит се срещнаха в тронната зала.
Дагър: Зефира кой е този с тебе.
Зефира: Дагър това е Плашилото той ме спаси от привидението.
— Добре всички пак се събрахме и сега какво правим не можахме да намерим привидението а за капак на всичко мене ме нападнаха зомбита. —Каза Веспасиан с саркастичен глас.
— Ами аз Веспасиане аз бях нападнат от Фантома и не беше много лесно да го победя. —Отговири Себастиан с разгневен глас.
— А ти знаеш ли как се побеждават една камара зомбита. —Каза Веспасиан с по груб глас отправен към Себастиан.
— Стигна не сме дошли тук за да се караме тук сме за да намерим привидението и да спасим душите. — Каза Дагър с висок глас с цел да прекрати спора между Веспасиан и Себастиан.
Плашилото: Ние можем да го накараме той да дойде при нас.
— И как точно ще стане това как ще го накараме да дойде. — Каза Себастиан с изненадан глас.
Плашило: Като запалим тиквен фенер. Но ще ни трябва тиква и свещ.
Когато чу това Дагър създаде тиква и свещ след което ги даде на Плашилото а той сложи свеща в тиквата запалия и започнаха да чакат. След време привидението се показа над тиквения фенер. Тогава Дагър начерта магически кръга и в тронната зала се появи клетката.
—Привидение предизвиквам те на битка ако спечелим ще освободиш всички души които си взел. —Каза Дагър с самоуверен и хладнокръвен глас.
—Добре приемам но ако загубите аз ще взема вашите души. —Каза привидението с много плътен и дълбок глас.
—Дагър почакай какво правиш защо залагаш душите ни. —Каза Себастиан с леко притеснен глас.
—Чуй ме дали ще загубим душите си в тази битка или той ще ни ги отнеме пак ще ги загубим. Така поне имаме шанс. —Каза Дагър с спокоен глас въпреки че отвътре беше притеснен но не го показа за да не притесни и другите.
Битката започна привидението се превърна в Ent и започна да атакува всички с своите ръце клони. Дагър знаеше къде е слабото място на това чудовище и каза на Себастиан да му подаде револвер. Себастиан хвърли револвера на Дагър. Дагър хвана револвера и с магията си от пистолета се изстреля огнен залп и чудовището започна да гори. Привидението бързо прие формата на гигантска змия и почна да атакува. Плашило се качи на гърба на змията и се изкачи до главата. Змията се мяташе в опит да го изхвърли но без успешно. Плашило заби своя bank blade право в главата на змията след което змията се превърна в оригиналната форма на привидението. Клана щит и Плашилото продължиха да се бият с привидението но малко по-малко привидението започна да побеждава и единствените които оставаха да се бият са Дагър и Плашило. За тази битка привидението се превърна в човек с черна качулка и черна коса. Дагър и Плашилото нападнаха привидението но то се защитаваше много добре и не след дълго привидението уцели с косата си Плашилото и той изчезна и така остана само Дагър да се бори с привидението. Дагър започна да атакува привидението той беше опитен но привидението беше силно и нарани и двата крака на Дагър. Той падна на земята привидението беше готово да замахне с косата когато Дагър започна да свети с тъмно синя светлина тялото на Дагър започна да се пронирва и се превърна в черния рицар. Когато видя черния рицар привидението се уплаши но въпреки замахна с косата но косата се счупи в бронята на черния рицар. След като счупи косата черния рицар замахна с меча си и унищожи привидението. След което черния рицар махна бронята си и се появи Дагър. Когато Дагър се събуди той видя че се намира на мястото където бяха нарисувани 4 магически кръга и там той видя Замфир, Плашилото, кралица Есмералда и останалите членове на клана щит.
—Дагър какво е случи. —Каза Дагър с още неосъзнат глас.
—Дагър ти победи привидението и мога ли да попитам какво е това плашило тука. —Каза с изненадан глас Замфир.
Зефира: Замфир кралице Есмералда това е Плашилото и той ни помогна да победим привидението.
Кралица Есмералда: Замфир аз мисля че той ще бъде подходящ партньор.
Замфир: Права сте кралице той успя да влезе в света на сънищата при привидението и да помогне на клана щит.
Кралица Есмералда: Уважаеми господин Плашило ще станете ли част от това.
—За мен ще бъде огромна чест да ви служа. —Каза Плашило докато коленичеше пред кралицата.
И тук свършва нашата история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker