Една любовна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Една любовна история
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 6193 пъти
Тя беше умно момиче с очила и брекети. В училище нямаше по-добра от нея. Най-важното за грозноватото момиче беше да учи. Вярваше, че ще успее в живота чрез учене. В училище всички и се подиграваха и използваха. От нея преподаваха на тестове, само тя имаше домашно и трябваше да им го дава. Въпреки всички подигравки тя помагаше на всеки. Казваше се Стела.
Той - най-якото момче в училище. Всички момичета бяха луди по него и всяка искаше да е с нея. Всеки ден ходеше на фитнес. Имаше мускулесто тяло и красиво лице. В училище не му вървеше. Едвам минаваше от клас в клас но него не го интересуваше. Станислав беше в един клас със Стела, но ѝ той както всички други ѝ се подиграваше. Бяха в 9-ти клас. Беше края на годината- април месец. Станислав щеше да остане на поправка почти по всичко и му трябваше спешна помощ от някой. Нямаше кой друг да ѝ един слънчев ден реши да покани Стела да отиде у тях. Тя прие. Отиде у тях и започна да му помага с уроците по математика. Той разбра няколко задачи и и каза че след два дни в сряда пак ще трябва да отиде у тях пак. На следващия ден на училище Станислав се подиграваше на Стела. Но тя нищо не можеше да направи. В сряда пак беше у Станислав. Така тя ходеше у тях до края на годината. Станислав мина и тази година. Не остана на поправка и лятото предстоеше. Купони, напивания, напушвания, секс абе яко лято се очертаваше. Първият купон беше първия петък на месец юли. Силна музика, алкохол, трева всичко нужно за як купон. Но Станислав не се чувстваше приятно сред приятелите му и си тръгна рано вечерта. Прибра се у тях и започва да рзцъква цс. Докато играеше се сети за Стела, която се беше заела да чете книгите от списъка за лятото. Тя не беше ходила на нито един купон и не познаваше забавленията на съучениците си. Докато си мислеше за нея разбра, че е било тъпо да ѝ се подиграват така. Спря играта и си легна. Реши че на следващия ден ще отделите до Стела и ще излязат някъде. Така и стана. Отидоха да се разходят в парка. Нямаха много какво да си кажат. Разхождаха се и си мълчаха. Седнаха на една пейка, хапвайки сладолед. Станислав благодари на Стела за помощта. Изпрати я до тях и така приключи срещата им. Станислав почти не излизаше със старата си компания, седеше си у тях или се срещаше с Стела. Със всеки път срещите между двамата бяха все по-интересни. Момчето разбра, че Стела му харесва и искаше да бъдат нещо повече от приятели. Един ден през август когато пак излязоха Станислав каза на Стела, че я харесва. Тя си помисли, че той пак се подиграват с нея. Не знаеше какво да направи и избяга. Отиде си вкъщи. Една мъчителна седмица измина за Станислав без да вижда и чува момичето, което харесва.
Тя беше излязла до магазина, а той просто да се поразходи. Видя я и изтича при нея. Разговаряха. Той ѝ призна всичко, което чувства. Разбраха се да излязат пак. Станислав правеше всичко което харесва Стела. Подаряваше ѝ цветя ухажваше я. Караше я да се чувства специална. Двамата бяха заедно щастливи.
На 12 септември точно три дни оставаха до началото на 10-ти клас. Стела се чудеше какво ли ще стане в училище, дали пак ще ѝ се подиграват или ще спрат, това тя никога не можа да научи. Станислав реши да изненада Стела с малък подарък. Реши да я повози на мотор. Тя никога не беше се качвала, но мечтаеше за това отдавна. Качиха се на мотора. Караха по магистралата. Нещото което и двамата не знаеха е, че днес ще бъде последния им ден заедно. Не караха бързо, но спирачките на мотора бяха срязани и нямаше как да спрат. Блъснаха се в кола. На мястото дойде линейка която откара двамата пострадали в болница. Станислав беше по-тежко ранен, но и на двамата им трябваше спешна операция. Сърцето на Станислав беше засегнато и трябваше спешно да намерят донор, защото в противен случай щеше да умре. Какво стана със Стела? Тя умря на операционната маса, но запази сърцето си за Станислав.
Надявам се да публикуват измислената ми история и чакам мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: b87046360e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами хареса ми, но ако трябва да съм искрен, просто защото в момента съм на такава вълна. Идеята не е много оригинална, но ако беше само това всичко щеше да е наред. Самият начин, по който пишеш не ме докосва. Уж това е любовна история, на която трябва да се радвам и да плача. Прибави подробности, как я ухажвал, какво изпитвама цялото и объркване. Мъглата в душата на момчето. Болката му като разбира колко я е наранявал. Инцидента. Не просто искала. Разкажи как решили да се повозят, как я чакал пред тях, как го гушнала нежно за кръста, как потеглили. Това с отрязаните спирачки ме уби. Кой ги е отрязал, защо дай нещо по- реалистично. Добави драмата, как решава сърцето и да продължи да тупти в него за него. Всичко. Дай подробности, защото това е което докосва читателите и чакам разкажчето оправено, като коментар тук отдолу. Ще се справиш. Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 9601eea984
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо грозноватите момичета винаги трябва да са очилати и умни... А реално изобщо не е така! Такива клишета не трябва да се добавят в историите! Отдавна им е минало времето на грозните хора с очилата, дето винаги изкарват шестици...

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: c66c32fdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   подкрепям номер 2. Умните момичета са по-красиви, защото имат по-силно излъчване, което не се влияе от грим, прически, разголване и пр. сещайте се за всички похвати на най-старата професия.... освен това краят е доста прибързан. Мисля, че Станислав трябваше да умре, защото при този герой е показана еволюция на характера, която обаче няма да е съвместима с досегашния му стил. А Стела- да бъде спасена и реабилитирана в общественото на сноби, които да могат да я видят в нова светлина-обичано момиче, за което най-желаното момче се е пожертвало... Каква е идеята на разказа иначе?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: 9601eea984
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3:
Предполагам, че идеята на разказа е била просто тестване на уменията на автора. Щеше да е хубаво поне да разберем дали Станислав е направил нещо, за да спаси името на Стела (от подигравките). Историята не ме грабна особено, но предполагам е добро начало. Трябва да се влагат повече чувства и да се разбере какви чувства имат героите. Имам в предвид, че трябва да е по-ясно. В цялата история разбрах, че Станислав спрял да се подиграва на Стела и се влюбил в нея, но ЗАЩО? Едва ли е само заради помощта или си е сменил характера ей така. Както се казва в текста (и вече изказах мнение за това в горния ми коментар) той е бил най-желан (отново клише, най-желания е с добре оформено тяло, но нещо е слаб в главата - всеки може да отдели време да научи нещо, но уви иначе нямаше да се получи историята, тъй като е основана на КЛИШЕТА), а Стела е била грозновата. Не може толкова бързо да осъзнае, че момичето с нуждае от акъл, а не само от гърди. Трябва да има последователност. Надявам се, че автора ще види коментара и ще пробва нещо по-оригинално, както и ще се възползва от съветите ни.

П. П. - и аз подкрепям мнението ти:)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46af543563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Слаба мелодрама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker