Пътешествие в друг свят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Пътешествие в друг свят
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 4301 пъти
Още от дете обичах да се спускам в някакви приключения, вярвах в магията, въпреки, че всички големи хора не вярваха в нея, бяха започнали да убеждават и мен, че магията не съществува и аз за малко да им повярвам, докато един ден не реших да се разходя из гората, близо до нас и не видях чудо.
Винаги виждах нещо мистериозно в нея, някакъв друг свят, коренно различен от сивия свят на повечето големи хора. Свят с мечки, вълци, пепелянки, земя напоена с кръв, в която можеш да разбереш и миналото и бъдещето. Но в този ден аз видях нещо, което ме озадачи. Докато се разхождах по пътечката, в гъстата гора, аз погледнах на юг и никога няма да забравя какво усетих. Сякаш дърветата там бях различни, сякаш нещо ме привикваше да вървя натам и аз тръгнах. Колкото повече се приближавах, дърветата ставаха все по-различни, сякаш зрението ми се замагляваше, започнах да чувам гласове в главата си, чух много мил женски глас, който ми каза да не се страхувам. Аз умирах от страх, но в същото време умирах от любиптство какво има там. Не спирах да вървя, започнах да бягам дори, всичко ставаше все по-различно от нормалния свят. Накрая, когато стигнах видях един водопад, водата плискаше, озарена от силна слънчева светлина, а под водопада имаше жена, която не пририличаше на повечето жени, които съм виждал. Беше с изкрящо руса коса, доста големи сини очи и доста голяма на ръст. Гледаше право към мен и някак си общуваше с мен без да говори, чрез някаква телепатия чувах гласът и в главата ми, а тя чуваше мислите ми, разбираше чувствата ми. Усещах силната любов, хармонията и щастието, което тя излъчваше. Няма да забравя никога какво ми каза. - Радвам се, че послуша сърцето си и дойде, ти си различен, не си за този свят.
Аз не знаех какво да кажа, само исках да продължа да изпитвам това щастие и любов, което тя излъчваше.
- Ти си роден за този свят, който усещаш със сърцето си. Трябва да дойдеш с мен, аз ще те заведа точно там, където искаш да отидеш.
Някак си вътрешно усещах, че трябва да и вярвам и тръгнах след нея. Нагазих във водата и започнах да вървя с нея право към водопада, тя ме хвана за ръка. Усещах спокойствие и увереност в това, което правя. Сякаш звуците на пеещите птички и стичащата се вода, започнаха да придобиват форма. Всичко около мен ставаше все по-магично, сякаш всички звуци, всички красиви неща се сляха в едно и аз бях част от това, всичко стана като един магичен тунел, в който съзнанието ми започна да пътува.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: b4df1ed7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красиво !!!!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9a2ffcdaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря, радвам се, че ви харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker