Знаеш че съм аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Знаеш че съм аз
преди: 6 години, 27 дни, прочетена 5651 пъти
Позна ме, нали? Все още ме има... там някъде съм. Смазан, обезверен, потиснат- кармата проработи. Както й заръча тогава. Знам, няма да повярваш, но не те мразя. Мразя само тях. За теб може би са спасителите, които се появиха, за да ти „помогнат“, но са лоши, много много лоши. Познавам ги много по-добре- откакто съм се родил  Не искаха да помогнат на теб, а да навредят на мен. Планът им се оказа брилянтен. Никога не съм таил мерзки чувства, че ги уважаваш, защото просто не ги познаваш. Знам и друго- видя, прецени и заключи. Понякога се „връщам“ тук и четейки все още успявам да разчета почерка ти. Радвам се, че си обичана. Наистина. Аз не можах да бъда онзи прословут ТОЙ. Разбра. Както и да е. Както ти казах в онзи зимен ден- направи ми впечатление веднага сред онази огромна тълпа в аудиторията преди вече близо 9 години. А ти го признах с 4 години закъснение. Пиша това, защото ми олеква малко. Наистина. Сигурен съм и в друго- щастлива си и така трябва да е. Хах.. ако искаш ми вярвай, но още слушам онези песни. И от тях ми олеква. На никой не съм говорил против теб. Ясно е, че съм жалък в очите ти, но ти ме познаваш- аз съм такъв. Винаги съм се мразел и съм свикнал хората да ме мразят. Тогава ръсех тези обиди, за да те откажа. Вече бях затънал и не можех да ти причиня грешката да сме заедно. Не мисли, че ми беше лесно. И да- за мен винаги си била по-различна и специална. Смешно звучи, но е истина. Тогава те нараних за твое добро. Ако ме видиш сега, ще се смееш много. Съдбата ми го върна тъпкано. Но знаеш, свикнал съм. Направих големи грешки и всеки ден се разкайвам, но времето отмина. Искам да си много щастлива и обичана. Заклевам се. Винаги е било така. Знам, че може вече и да не ме помниш добре, но ако случайно го прочетеш, всичко тук е истина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 25 дни
hash: d5401acb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз така все се крия... Времето ми изпи и последни сили... само мога да се съжалявам :)))))
Успех, сърце, ще обичаш отново :)

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: df6922bfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някак... Ми се плаче... Толкова интересно написано, толкова... Истинско.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 52bf638029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това проклето сърце,колкото и да се опитваш да го заглушиш само при споменаване на името му трепва...
Не ще и не ще да забрави,залъгвах го,разсейвах го...но част от него тупти за най—любимия мъж.
Тъжна обич,както слънцето и луната,които никога няма да се хванат ,но се търсят.
Моята най—голяма тайна.Излъгах всички,себе си не успях да залъжа...само очите ме издават...понякога
Спомените никога няма да избледнеят,дори и най—дребните детайли.
А той?Така и не разбра,че моето в любов...
”Мания” каза ми,но аз седя и гледам острани.Радвам се че е щастлив,на успехите му,на промяната му...
Аз също имам свой живот,но там зад една врата винаги ще има част от едно разбито сърце,което го вика и го иска...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 3fbbc6b598
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колко ли ще се разпознаят ? :)
В тази история виждам част от себе си. Беше преди много години. И аз подобно на теб трябваше да открия игла в купа сено. Беше като игра на сляпа баба. Само по интуиция. Мисля, че успях да различа истината от измислицата с няколко годишен интервал. Нарани ме но аз съм му простила от душа. Знам че ме обича, както и аз него. Обичам те!!!

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 75f61df06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   ''Мразя само тях''- есенцията на историята... като че ли. Времето ще отсъди, ако не всичко тук е измислено!!!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ca9cc974fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Някои хора цял живот остават верни на страха си. Да не би да се наруши личното им пространство. Да не би да се наруши комфортът им, да не би да се наложи към нещо да поемат отговорност. Хора, които избухват като високоволтовата дъга само при споменаване на нещо различно от канона в който протича жизненият им цикъл. Храна сън компютър и работата, която без да се колебаят биха зарязали, ако имат готов доход.
Същите хора имат всеки миг оправдание, за да спестят и мъничкото усилие за нещо си. Имат оправдание, че постъпват грубо и насреща си виждат причини да изригват обиди, обвинения. Винаги някой обрича времето и енергията си за да им нанесе умишлено зло и вреди. А те категорично са в статут на статуя която каменно и безмълвно понася жестокости.
Тяхната любов всеотдайност и роля във връзката е само на думи. Всички възможности в едни отношения се изчерпват в исках, мислех, не знам и не мога. В случай че решите да им ги дадете наготово, ще затрият с ярост поднесеното в отворено и обърнати нагоре длани. Разбира се оправдано.
Как се живее с едни голи твърдения в мигове когато животът те помита и сам тежиш повече от формулата за собствена гравитация.
И към автора какво ми е специалното и различното като това е същото което си изрекъл на сума жени преди мен. Истината е тук и сега. Истината е че си разрушил и никога не би постъпил другояче. Истината е че стотици пъти изрече и потвърди и доказа грозотата на нещата за истина. Твоята истина няма как да е реалност. В живота ти никога не е била нужна друга освен родната майка и тази която дава чукане според нуждите и разбирането ти.
А повтаряйки не те мразя сам се издаде. Твоето добро намерение е бич за всички които са минали през механизираните ти чувства.
Едно е да страдаш друго е да говориш че е така. Всеки шанс и възможност да приемеш собствените си лъжи за истина лоши или хубави това е източник на страдание. Страдаш да не би да допуснеш да се случи. Няма яж, форумствай спи пърди и изригващ хаос от сърце. Все пак всеки има право да му е хубаво. Нямаш вина че се радваш именно на това. Не може да си той докато се преструваш на То.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ca9cc974fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С извинение за сравнението, но е точно сравнение в случая.
Казват "Кой ми сра в гащите"

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 93cc60b411
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   7, така говориш, защото наистина не ги познаваш. Но... спокойно...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8aa189c736
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пълна глупост! „Нараних те за твое добро“- ха, ха, ха! Ако й беше мислил доброто, щеше да постъпиш другояче, брат!
Като си знаел, че не си достоен за нея и че не можеш да й предложиш това, което иска, нямаше изобщо да се появяваш в живота й и от там, нямаше да я нараниш, да й губиш времето и да й обясняваш как това е за нейно добро. И нямаше да има за какво да съжаляваш.
Създавате си проблеми, карате някой да ви обича, после се отказвате от него, нанасяте му травма за цял живот, после съжалявате и обяснявате как това е минало и как така било по-добре. Еми брат, ако беше по-добре, нямаше да си в това положение. :) Каквото и да пишеш, си личи, че се смяташ за жертва. Е, нека ти кажа, че ако си жертва, вината си е твоя. Знам, че го знаеш, как не! Хора, които постъпват като теб, си мислят, че всичко знаят и за това накрая стигат до твоята ситуация.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9eaae4458a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, много точно и реалистично обръщение. Поздравления за умелата преценка и способността да се каже същественото. Лошото е че не просто се докарват до такива ситуации, но жертвата е реална, защото общуване с такъв начин на мислене със сигурност е с трайно повлияване. Позицията на жертва ангажира със страдание, само изтъкване и самосъжаление, докато псевдонасилникът се бори за трезвия си разум, за себе си и За физическото си оцеляване. О, небеса как може подобно мислене да се оповестява пред широка публика. Страшнл ми става колко далече може да стигне нечий такъв добронамерен гений...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3fbbc6b598
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Разпознах се в тази история, :) и като че ли не само аз. И някой като че ли ти е много ядосан. А когато си наранен всеки действа по различен начин. Някой сипят огън и жупел наред. Някои ще те обвинят в това че не си ги допуснал до себе си :) :) :). Говорили сме за това, явно не си ме чул. Като прочитам някои от коментарите по горе май си бил прав.
От номер 4.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8c8275544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Старата песен на нов глас... пак ли ти? Отново с твоите оправдания, с твоите изповеди, твоите спомени и твоето фалшиво благородие... Винаги така добронамерен и искрен. И винаги мислещ за другите, а най-вече за мен. Или греша? Може би не си ти и не е писано за мен? Или по-зле, точно ти си, но не е писано за мен, а е поредният опит да хвърлиш мрежата в морето на бившите, които вече са те намразили, и чакаш да видиш коя глупачка ще се върже. Типично в твой стил, играеш жертва, разяждана от вина и разкаяние... Ако все пак си ти, нека те светна нещо, не изпитвам уважение към Тях. Знаеш ли защо? Защото са като теб, лоши, лицемерни и безочливи. На ги смятам за спасители, а за проява на кармата, която не дойде при теб, а ти отиде при нея. Доволна съм, не защото си наранен, а защото виждам справедливост и каквото и да си преживял след мен, знай че вината си е твоя. Защото ти отиде при тях, вместо да останеш с мен. И не ми излизай с номера, че си си тръгнал за мое добро. Тръгна си защото така беше по-лесно за теб, да се откажеш, а сега се оправдаваш. Ако очакваш да те съжалявам, грешиш. Ако мислиш, че ти мисля лошото, отново грешиш. Лошото си го правиш сам, за това и наистина е най-добре да си далеч от мен. Защото се изморих да обичам човек, който руши това, което е създал и онова, което му е дарено. И не е нужно да ти отмъщавам, защото ти сам си причини това, което ти се слиучи. Винаги съм го знаела, но както и да е. Ирония е, че най-хубавото нещо, което стори, беше да си тръгнеш. Но ти го направи за себе си, а не за мен. Твоят егоизъм винаги е взимал превес над удобствата, които ти се предлагат. Твоята наглост също. Не ти се смея, нито съм щастлива, че си нещастен. Но още по-малко ми е жал за това, че са те пречупили. Защото вината не е само тяхна. Вината си е твоя.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bb9dd5122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Единствения човек си ти момиче, когато говориш лошо за мен и ако разбера това ще ме разбие особено очи в очи ще рухнах тотално на секундата. Ако ми се беше доверила поне малко нямаше да разпитваш само за отрицателната ми страна. Аз не искам така да живея повече без да си до мен, без да знам тази вечер вечеряла ли си закусвала ли си обядвала ли си цигари пари имаш ли аз в себе си живот не виждам без теб. Даже и малко да ме критикуваш а то има за какво просто ме боли сърцето и душата от твой те думи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8aa189c736
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Че нали си с друга? Нали не си сам? Нали се обичате? Нали в живота ти има всичко, от което се нуждаеш? Нали си щастлив? Нали тя е точната за теб и сте отдавна заедно? Или те бъркам с някого, на когото тайно още робувам.
Но това отдавна няма значение, ако си този, за когото мисля, ти сам си си виновен, че не сме заедно!

П. п. Вярно е, че много жени се разпознахме в това послание, а сигурно и много мъже. Но понякога анонимността е по-добре от всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bb9dd5122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не съм обвързан не съм изпитвам щастие без теб.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8aa189c736
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Бъркаш ме с друга.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31d0aab616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Така красиво разказано.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: 04693936c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Щом са лоши към теб, спасителите и към нея ще са лоши. Като не съумяхте да сте заедно, защото от глупост я остави да се справя сама без теб..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: 04693936c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Защо не я потърсиш пак? Едва ли ще те обиди, щом ти си този който я обижда, тя тръгнала при лоши спасители, че и на двамата ви навредили и още търпи тя тези хора, а ти я оставяш при такива..? И кой обичала, тя гледала да получи разбиране някъде като я обиждаш.. Ти си я тласнал да е с тях, а те ви вредят и на двамата и вие търпите от много търпене.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: be68d4265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ей така се разделят двойки, които се обичат, все едно живеем 300 живота, вместо да си говорят и да бъдат приятели поне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker