Инцест - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Инцест
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 11355 пъти
Възможно е и да се заблуждавам. Жена ми има интимнифконтакти с баща си. Нямам преки доказателства, но твърде много - косвени.
Сам не знам дали искам да получа такива. Не ми е невъзможно, но ... Ако се окаже, че съм се заблуждавал - супер. Но ако вземе да се окаже истина?
По някога си мисля, че бих могъл даже да го приема. Сигурно ви звучи невъзможно ... Ами в интимен план отношенията ни не са "супер". Но как - само за себе си, без да им казвам, че знам?
Иначе предпочитам да запазим семейството си. В почти всичко друго сме си о'кей. Не храня ниакви илюзии (а и не ми се занимава), че тепърва ще намеря, перфектната, не - по-добра в какъвто и да е смисъл. В сексуален план съм намерил някакво решение за себе си и не бих жертвал всичко друго само заради единия по-добър секс (може би...).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: c42860d4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Аз чукам сестра ми още от тийн годините ни, тя беше на 16, а аз на 19 и така повече от 20 години вече. Всеки създаде семейство с по 2 деца, викой не се е развел, ама се чукаме редовно. Якото е, че никой не ни подозира, а самата мисъл, че правиш нещо уж забранено ни побърква просто, чукаме се като издивели животни. Така и ще си остане, какво пък, един път се живее!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 65c675bbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Това го е имало от хиляди години,ще го има и още хиляди.Нека не забравяме дъщерите на Лот.Такава връзка е невъзможно да се изкорени,ако ще и ти да си перфектния във всяко едно отношение.От личен опит ти казвам,че това е такава обсебваща сила,че е невъзможно сами да се отърват,а и няма смисъл от прекратяване.Щом там намират отдушника и източника си на емоции нека го правят.Аз лично съм за инцеста във всичките му форми,варианти и разновидности.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a3d1fbe982
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом ти е почти все тая, вземи пък оправи тъщата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c31086470c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно ми е от къде се появиха тези подозрения? Кое те кара да се съмняваш и същевременно нямаш доказателство? Дали това не е болната ти фантазия?
П. С. темата звучи като измислена, понеже липсва адекватната емоция, която би трябвало да изразиш с историята си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 983385a4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Възхитително, аверчета!
Историята е в секция 'измислени', но всеки търси логични отговори... Явно и отговорите са в раздел 'измислени'.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b29af9f74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съвсем неизмислена история мой приятел лекар преди известно време отиде да работи в Германия и ми сподели че в неговата практика поне няколко пъти в месеца идват пациенти за решаване на проблеми свързани с инцест - нежелани бременостти и др. В България това са изолирани случаи, а в Германия се оказва често. Само да споделя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a143a16ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз знам за майка и син . Живеят в Лондон. Сина е 40 а майката 60 . Напълно достатъчни един на друг. Може би и затова са избягали от бг .

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fca8ebd3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ако има сексуални контакти с баща си, те ще са още от тинейдерската й възраст. Ако продължават.... явно й харесва да го прави с него, дори и в леглото м/у вас всичко да е ОК.
Ако мислиш, че за теб ще е проблем това да разбереш, че го правят и искаш да запазиш семейството си, мисля, че не трябва да... се ровиш в нещата. Пък и още колко време баща й ще е сексуално актове и ще може да... го прави с нея?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d7a87e876f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Табутата в Българи са повече от българите. Семейството е нещо свято. Но то не гарантира, че ще умрем само с една путка или хуй. Сексът е част от нашето съществуване и е ни е нужно както хлябът и водата. Аз почнах доста рано( по понятни причини не пиша възрастта), така стана, че а провокирах нещата. Всичко стана непринудено и до ден днешен е уникално. Когато да се омъжвам, бях длъжна да го споделя с бъдещият ми съпруг. Макар, че от малки се познаваме с него, все пак разликата ни е 7 години. Когато започнах разговорът той ме спря и каза:
- Знам го! Да си остане така, както е.
Нито дума никога не е ставало а това. Мога гордо да кажа, че сме супер семейство. Всичко между нас е ОК. Аз се виждам с баща ми два-три пъти седмично. То й е вече на пределна възраст, но е успешен. Често си задавам въпроса- какво ще стане, когато си отиде? Ясно ми е едно, че ще ми липсва осезателно. Правя го с него вече 42 години. А със съпругът ми стават 35. Има нещо което е много важно, нарича се генетична сексуалност, това е връзка между майка и син, баща и дъщеря, брат и сестра и други роднини. В Германия и други страни е доста разпространено кръвосмешението. Макар, че същинското кръвосмешение е когато има плод. Тоест когато е консумирано. Но секс с тате без деца е просто едно силно, необуздано влечение. Тези връзки често се стига до пристрастеност.

А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 117d1f2073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   В днешно време това стана нормално, честно казано по-добре да се чука с баща си отколкото с някой друг. Тази тема я България все още е табу и не се приема добре от обществото.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d7a87e876f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тежко се живее в съмнение. Там където има табута, хората са нещастни. Въпрос на култура и разбиране е всичко това. Ако ги няма табутата, може би няма да има такива черни мисли. Деформираното съзнание на нашенеца, води до тези грозни критики, храчене и всичко възможно лошо, което лепят на такива роднини, които се любят. Живяла съм в България малко и то като много малка. И макар да не съм точно българка в мен е останало нещо от този ваш манталитет. Правилно е, че медицината ни учи да не влизаме в такива връзки. Но целта е да се избегнат лошите последици, да няма репродуктивност. Макар че в последно време учените са насочили вниманието си към някои общности, като мюсюлмански и други подобни. В тези общности традиционно се бракосъчетават роднини по права линия, деца на брат и сестра и други такива. Акцента е върху родените от такива бракове деца. Там много рядко се забелязват деформации в генетиката им.
Има нещо което не е обяснено и това е че кръвосмешението е старо колкото света. В повечето общества инцеста(кръвосмешението) се критикува доста, но на практика се практикува доста повече. Аз самата съм почнала и то много рано според някои разбирания. Но това не ми е попречило да съм щастлива и продуктивна, не само като жена, но и като учен с кариера. Баща ми до последно обслужваше и майка си. Да не изпадам в подробности, но почти нямам познати, които да не го практикуват. От няколко години знам, че това се прави и навлиза доста бързо и в българското общество. Познавам няколко такива семейства. По- интелигентните са по- решителни и бързо навлизат в такива контакти. Всичко е въпрос да се спазва съответната сексуална хигиена, да не се допуска бременност. Нека се знае и нещо много важно, че тези връзки са изключително силни и често се стига до пристрастяване. Това може да навреди на едно бъдещо семейство. Що се отнася до автора, не мисля, че трябва да се притеснява от това, ако е така. Знам че е трудно за един българин, роден и формиран там. Но ако искаш семейство, пропусни тази връзка и я приеми.
Ан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 986f07f74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   11(A) и 13(Ан) сте един и същи?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker