Утре ви званят от тотото? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Утре ви званят от тотото?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2599 пъти
Минали сте случайно пуснали сте нещо
И когато го проверявате разбирате че печелите 1. 5. Или 10милиона
Какво бихте направили,
Кка бихте живяли къде,
Всеки знае пръскането лесно да не стане така че парите да свършат и след това пак работа за 500лв хихи
Споделяйте ще следя
Аз лично бих отишъл в някое село да живея, ще си живея скромен живот ще си произвеждам питиета храни, и няма да завися от магазини и никого. Ще си отворя 2 ресторанта и хора да работят + шеф на ресторанта и няма да се занимавам с нищо.
Ще си изживея старините далече от градовете в спококствие
И отделно може да отворя приют за кучеча обичам ги много
Гледал съм говорещия с кучета колко има много
1 голям цех с клетките камиони с храна, доктори да се грижат :) :) :)
Предполагам чуството ще е уникално да седне човек на земята и да го обиколят 50, 100 кучета всякакви породи малки големи хихииххиихихих

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 766a2bafb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Отдели някой лев и за частни уроци по български език.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 456690ad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ръшвам най-близката книжарница и купувам един буквар.


ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cff9595666
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ще си направя много пластични операции и ще замина извън България.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c2dc935617
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ще изпраскам всички курви на света,ако имам 10 милиона,ще мина и Митьо Пищова даже :D

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c43185e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще купя апартаменти, които да давам под наем и с парите от наема ще живея, ще уча, ще се развивам, ще пътувам, ще оставям част от печалбата за благотворителност и един ден, когато си отида от този свят ще ги оставя на децата си . :) Иначе в професионален план ще продължа да съм си учител. Единствената разлика в живота ми ще е, че ще се успокоя и няма да се налага да мисля за пари, което ще ми помогне да се концентрирам още повече върху собствения си растеж и образование, както и приносът ми към обществото. Иначе аз и сега съм си щастлив

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d96418c458
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих правил същото като сега, защото много работя върху себе си. Последните 10-12 години учех и работех за опит и за кариера. Ученето като че ли си струваше повече за мен самия отколкото работата след това.
Ще написна работа, но може би не веднага, ще развия това, което искам да развия в себе си, което пропуснах последните 10-12 години. Ще настигна себе си и моя път в живота, ще си търся приятелка, но няма да обяснявам, че имам 10 млн. Когато вече съм напуснал работа, ще мина през уроци на пиано, и подобни интересни работи, които искам да правя, плуване, научаване на различни умения. Сигурно ще напусна IT сектора for good, не се чувствам така както си мислех, че ще се чувствам, само заплатата...

Като започна от приоритетите си ще развия всяко умение, което винаги съм искал. Трикове с колела, да спомена пак пиано, искам да направя рап песен поне 1 с история за живота ми през какво съм преминал до сега. Ще плувам, ще карам различни МПС-та като дете имах огромен интерес и сигурно преди да навърша 18 години съм карал повече кола и съм имал по-голям интерес от колкото сега. Ще отида на много различни места по света, за които съм си мислил(с приятелката...). Ще правя секс с нея постоянно и ще си изливам цялото щястие върху нея, ще и повтарям колко е хубава, толкова, че ще става все по-красива, защото човек става каквото мисли. И не на последно място ще работя по мечтата си, трудна задача, не съм първа младост, но знам, че мога, уморен съм, но знам че искам да намеря своето нещо в живота. Вероятно парите ще инвестирам и ще харча толкова, че да се чувствам добре, най-скъпото е дом, show-off неща като кола за 200 бона не мерси. Ще си почина от нещата, които не искам да правя, и ще гледам да си запълвам времето с неща, които искам да правя, и ще гледам да take action преди да ме замързи, че съм бил безработен и знам какво е като свикнеш, не може без да действаш. Надявам се да съм спокоен и щастлив с половинката, това е. Каквото изисква, ще бъде направено, мечти интереси споменатите по-горе...
Парите няма да отговорят на тежки въпроси, които си си ги задавал, но ще имаме време да търсим отговора. В момента съм благодарен за работата си, не си мислете, че не съм, особено по това време, но като мисля, за мене си, за душата си, разбирате ли, колкото повече съм в IT сектора, толкова повече разбирам, че това не е за мен, всякаш ме разделя от мястото където искам да съм. Това е тъжно, защото с друго на дали мога да си изкарвам прехраната дори и на половина както сега. Което ме прави някакси хванат в капан. Но имам ли избор. 1 фиш на дали ще промени това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 147ef3b05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 7

Ами имам предложение. Мини към финанси. Даже и да ти е 2 пъти по гадно, тавана е около 20 пъти по-висок. За 5 години ще се пенсионираш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b3b08af4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   След първата голяма радост, предполагам, че ще си купя онова прекрасно студио на морето, за което все мечтая. А след това ще дам пари на семейството си, ще пътувам, ще ходя на екзотични места, ще си купя разни дребни неща, част от парите ще инвестирам в нещо, друга ще дам за благотворителност и така.
Ама дай първо да ги спечеля, де. После ще му мисля. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 943bf11f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   И аз ще му мисля, ама след като ги спечеля. Но пък нека да помечтая малко, аз съм момиче на13 и 10 000 ще ми дойдат доста добре. Така, значи първо ще замина за Германия, след това ще ще си купя апартамент, след това ще си намеря работа. Накрая ще грабна любовта на живота си и никога няма да го пусна. Защото той е моят живот. А, другите пари ще ги запазя за децата си и за черни дни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: abad9425c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Честно казано? Бих ги изгорил всичките на една голяма клада. Парите са едно най-големите злини на света. Никога не съм имал много пари, не ща и да имам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cc85d345d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пътувания по света, обзавеждане за дома, подаръци за гаджето, пари за хора, които нямат. Много приятни неща ще има. А дано.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker