Възбуда от една дума - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Възбуда от една дума
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 13848 пъти
От устата му не излизаше нищо друго освен ,,Разпали ме!’’. Някак странно ми подействаха тези думи, когато ги чух по телефона. Нямаща желание за абсолютно нищо, усетих онзи пожар в душата ми да се надига и да става все по-голям. Страстта и желанието ми за нови и вълнуващи приключения надделяха над всичко друго в мен.

Когато затворих телефона, в главата ми ехтяха думите му: ,,Разпали ме, разпали ме!’’. За миг разбрах, че не издържам повече. Тези думи ми бяха подействали по-възбуждащо и от екстази. Бях готова. Исках го.

Докато пътувах, чувствах целувките му и знаех какво ще е усещането, когато силните му ръце ме прегърнат. Неусетно стигнах. Пред мен беше неговата огромна къща,а около нея сняг и студ. Почуках на вратата, но никой не ми отвори. Почуках по-настоятелно и от вътре се чу: ,,Влез’’. Отворих плахо вратата, сякаш бях котка, която се промъкваше да открадне някоя рибка от така прекрасния му аквариум с толкова много разноцветни и красиви водни създания.

Заключих след себе си. Съблякох си палтото, което се беше вкочанило от студа навън, закачих го на дървената закачалка, събух си ботушите и започнах да се оглеждам. Никога не бях влизала в такава къща. За миг страстта ми изчезна и се замислих какво би било, ако с човека, който обичам един ден живеем в такъв палат.

Изведнъж чух отново тежкия му глас и се върнах в реалността: ,,Чаках те. Ела да се стоплиш при камината.’’. Веднага последвах гласа, който час преди това ме беше запалил цялата с думите: ,,Разпали ме.’’. Влезнах в стаята и го видях. Седеше пред камината, а до него две празни чаши за червено вино. Игривият огън се отразяваше във стъклените чаши, които в този момент ми се сториха кристални.

Той ме погледна и усмихвайки ми се, някак ме прикани да седна до него. Когато седнах ми сипа домашно отлежало червено вино. Не можех да откъсна очи от него. Той беше гол до кръста, а от кръста надолу беше сложил бяла кърпа. Беше туко-що излязъл от банята и ухаеше невероятно. Светло кестенявата му почти руса коса беше почти изсъхнала, от горещината, която идваше от камината. Погледна ме със своите диамантено зелени очи и веднага усетих, че го искам повече от всякога.

С дяволита усмивка ми даде да опитам виното. Докато отпивах и усещах тъмния, проницателен и така сладък вкус на виното, аз гледах как той ме изпива с очи, как ми се любува на всяко мое движение. Наблюдавах движенията на така перфектното му тяло. Всеки мускул бе ярко очертан, а гърдите му се повдигаха и сваляха при така спокойното му дишане.

Оставих чашата и го погледнах в очите. Видях как огъня се бе преместил да играе там. Той се доближи неусетно до мен и ме целуна нежно. Усетих как всяка част от тялото ми изтръпва при неговия допир с така меките му устни и знаех, че искам още и още. Избута нежно главата ми настрани, доближи се до ухото ми и го чух: ,,Разпали ме…’’. Умопобъркващите думи бяха казани шепнешком. Това ме погъделичка и допълнително засили възбудата ми.

Изведнъж страстта ме обзе наново, по-силно от всякога и започнах да го целувам неистово. За отрицателно време кърпата му беше премахната, а аз незнайно как се бях озовала само по червените си бикини. Той ги свали нежно с уста и започна да ме целува. Целуваше краката ми, корема ми, врата ми… Нежно хапеше зърната ми, а от мен се чуваха само леки стонове. Стонове на удоволствие. Той застана над мен. Обхождайки с ръце гърба му, го притеглих към себе си и усетих неговата така желана прегръдка.Дъхът ми секваше всеки път, щом го усещах дълбоко в мен. Тялото ми потръпваше от удоволствие и очакване за още.

Оставих го да ме заведе, където поиска. Усещах го вътре в мен, усещах неговата нежност, неговите мускули. В разгара на всичко и почти към своя край, аз бях застанала на колене и само усещах всеки негов тласък. Това продължи, докато ме доведе до пълна изнемога и извиках, хващайки здраво изкуствената мечешка кожа под нас. Почувствах неговите капки от свършилото се приключение по гърба си и изпитах неописуемо удоволствие. Дишането ми бе станало учестено, неговото също.

Легнах, изтощена от страстните неща, на които той ме беше подложил. Той легна до мен и ме гледаше така сякаш бях най-рядкото съкровище, което някога някой бе виждал. Галеше косите ми и не пропускаше всеки удобен момент, в който можеше да ме целуне с цялата си обич. Почувствах се малко неловко. Знаех, че на този момент трябва да се насладя максимално, но знаех и, че никога нямаше да споделя чувствата му и няма да го заобичам, така както той мен... Да, сърцето ми биеше… Но за друг…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 73d91af513
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Великолепно, браво, потопих се в сладкия разказ. Страхотен е!!! Ех, накрая беше много тъжно "Да, сърцето ми биеше… Но за друг…" :(((((((((( И аз обичам един и то много, а не мога да му се насладя, времето минава, изпускам най-хубавите моменти, които мога да имам с него, но това е живота. Не случайно Вера Кочовска каза, че адът е тук на земята, а не горе на небето...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b16e4cfe42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха ха ха...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ed569a6eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Браво... но нещо липсва

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5e47f5f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От кой роман го преписа?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8232586b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Може ли да попитам къде мога да намеря Чехкиня за връзка с цел брак?

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9f0ddc1575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не те бива за писателка..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7341a14a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разказът ти ми хареса, но някак не се връзва с това, че изпитваш възбуда само от една дума на героя, а в същото време не си влюбена в него, както ти казваш" сърцето ми биеше за друг"... Не знам, но аз мога да се възбудя само от един поглед, но от човека, в когото съм влюбена, към който изпитвам силна страст и неугасима любов. Иначе ми допада стилът ти, доста е разкрепостен.
Поздрави от мен: Таня

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 70001aa60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Веднага се изказаха "критиците", че не ставаш за писателка. Сега чакаме техните произведения, да ги видим за какво стават. Иначе на мен ми допадна. И аз пиша разкази в тази насока - понякога сдържани, елегантни, а понякога мръснишки и вулгарни... Хубаво е, когато човек изразява емоциите си юрез изкуство. Поздрави!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4613bf0993
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Страхотен е потопих се в този разказ уникален, но и тъжен от една страна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker