Истина ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Истина ли е?
преди: 3 години, 19 дни, прочетена 2526 пъти
Здравейте! Не знаех в коя категория да публикувам историята си, затова накрая реших да е тук, предвид спецификата й (ха-ха-ха). Та реших да споделя с Вас, нещо , което лично мен много ме стресна и в същото време учуди. Ще започна направо.
Преди известно време, бях на гости у леля ми цял месец. Тя работи като технолог на облекло и разполага с много материали за дрехи. Та един ден на вратата беше позвъняла една стара баба - нелицеприятна, леля ми отвори и бабата ,която е съседка на леля ми, та тя помоли леля да й обслужи с червена прежда, щото шиела някакви терлици. След около може би нямаше половин час отново се позвъня на вратата и леля ми като отвори пак онази баба беше и този път си връщаше преждата, щото не й трябвала повече. Ден след това, на леля ми изведнъж й стана много лошо, заболя я главата. Хапче, след хапче, а не и минаваше, накрая дори отиде на лекар, каза че й сложили инжекция, но проблемът се задълбочаваше. Тя направо беше като пияна. Накрая дори залегна, и все повтаряше - "главата ми ще се пръсне". Аз се обадих на мой познат лекар, той човека дойде, каза, че всичко е наред, преслуша я, даде й хапче, но никаква полза. Уплаших се една сутрин като видях как леля ми не може да стане от леглото и позвънях на моята баба. Тя дойде още в същия ден, казах и, че леля от глава не може да стане от леглото, обясних и за тая бабичка, и изведнъж баба възкликна - "Оле Господи". Тя пък звънна на някакъв свещеник, той също дойде, и извади някакъв медальон, започна да обхожда апартамента и изведнъж се наведе при входната врата и намери късче сапун обвито с червена прежда. Каза, че това е било МАГИЯ! Аз направо останах много учудена, после каза на баба ми да го хвърли в течаща река. След няколко дни леля ми все едно беше нов човек, Боже, направо стана от леглото и каза, че вече не я боли главата. Баба ми ни предупреди нищо да не даваме на оная бабичка, щото ни каза, че е била вещица и много са я приказвали. Аз мислех, че тия неща само по филмите съществуват. Но повярвайте ми, беше нещо страшно, леля ми щеше да умре. А за тези магии, според Вас истина ли са? Съществуват ли? От това, което видях, честно казано се стреснах и няма да го забравя скоро!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 19 дни
hash: 65fa557b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Момиче, Пазете се от тая проклета грозна бабичка! Тя е вещица!

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 48c3011a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Значи бабата вещица е комшийка на твоята леля и тя не е знаела че комшийката й е вещица. А твоята баба, живееща кой знае къде, знае за бабата вещица. Уж много хора са я приказвали, а леля ти дори не е чувала за тази вещица. Авторке, пишеш големи глупости. До кога ще ни занимаваш с твоите фантасмагории.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: b2219fe18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Започваш разказа с бабата, което ме навява на мисълта че е скалъпена история. Ако беше истински проблем, щеше да започнеш с него и да посочиш евентуални причини.
Но да речем, че е истина - има такива хора може би, ние едно време не взехме една дреха от една жена от страх, защото тя ни гонеше постоянно и искаше да даде нещо, което да вземем.
Все още мисля, че историята е измислена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 8cd67ca42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе, коментиращитееее, вижте категорията, където това е публикувано!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker