Приказка за Ада,Рая и едно странно момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Приказка за Ада,Рая и едно странно момиче.
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1879 пъти
Имало едно време, едно странно момиче на име Ема. Тя била много притеснителна и срамежлива, още от малка избягвала разговорите с другите деца и предпочитала да се изолира и да бъде сама. Заради това нейно поведение, повечето деца в училище и се подигравали, обиждали и никак не се харесвала на почти никого. Винаги сядала най-назад от всички, а и не била отлична ученичка. С течение на времето тя не се променяла, ставала все по-антисоциална и ако разговаряла въобще с някого е било с 1-2 човека най-много. Ема била пристрастена към Интернет и там контактувала много повече с непознати хора, по-големи от нея и споделяла чувствата си и други неща на тях, много рядко разговаряла с родителите си за тези неща.
В тийнеджърските си години, Ема открила една игра, по която се зарибила прекалено много, играела по цял ден и дори нощ. В тази игра, имало герой, който бил половин човек и половин гарван, изглеждал много повече като гарван и това се е харесвало на Ема. Усещала от него силно чувство за мощ и доминантност, започнала да се влюбва в него, желаела го много но осъзнавала, че той не е истински. Обладана от това чувство, започнала отново да влиза в Интернет и да пише с непознати, за да сподели това нейно желание, така Ема се запознала с Ванко.
Ванко бил на 34 години, а Ема по това време на 19, започнали да общуват всеки ден, тя му споделила за играта и тези нейни желания но на Ванко не му се сторило странно и дори започнал и той да играе тази игра. Двамата заедно започнали да играят и да се забавляват по цял ден, зараждали се още по-големи симпатии един към друг, но Ема не можела да забрави силното си привличане и желание към гарвана в играта на име Рейвън. Един ден Ванко предложил на Ема да излязат и да се видят на среща, тя приела тази покана и на живо симпатиите и чувствата ставали все по-големи от страна на Ванко но Ема, все още не можела да го приеме за повече от приятел. С течение на дните и седмиците, Ема започнала все по-рядко да търси Ванко, тя не го канела в играта да играят заедно и спряла да влиза в онзи сайт, който си пишели. Ванко си помислил, че тя вече няма симпатии към него но той я обичал безкрайно много и не можел да я забрави. Ема ставала все по-нервна с всеки ден, поради нейното желание за невъзможната връзка с гарвана от играта - Рейвън. Започнала да плаче и да се депресира все повече с всеки изминал ден, изпаднала в крайно състояние, тя решила, че щом не може да има тази връзка, няма смисъл да живее. Един ден, изпаднала до крайност, Ема посяга на живота си и умира, тя и преди е чувала, че самоубийците отиват в Ада, но тя била замъглена от желанието и депресията. Ванко не бил виждал вече трети ден Ема в играта и се притеснил, започнал да звъни на телефона и, нямало кого да му вдигне, затова отишъл на адреса на Ема, за да провери, дали всичко е наред. Вратата отворила майката на Ема и зачудено погледнала непознатия за нея мъж. Ванко попитал, дали Ема е добре, понеже не я бе виждал скоро, майката му отвърнала, че вече Ема не е на този свят и моли Ванко да си тръгне, тя не желаела да разговаря изобщо. Заслепен от любов по Ема, Ванко не можел да приеме мисълта, че вече тя не е сред живите затова решил, да отиде при нея, като той също сложи край на живота си.
В този миг, Ема се събудила в някаква огромна стая, не знаеща къде се намира, започнала да се оглежда и забелязала един много нисък човек, който е седнал на стол срещу два портала, единият бил бял, а другият червен. Ниският човек на име Хюго забелязал Ема, той знаел нейната история но и казва, че ще я пощади, като тя сама избере в кой от двата портала да влезе. Ема започнала, да разговаря с него за нейната любов към Рейвън и искала да отиде при него. Хюго и казал, че тя може да намери Рейвън и в двата портала но в единият е лош, а в другия добър. Ема започнала да мисли, като това силно чувство за мощ и доминантност от страна на Рейвън я привличало страшно много, затова тя решила да влезе в червения портал, искала да усети тези неща по лошия начин. Изведнъж и Ванко се появил в тази стая, започнал да обсипва Ема с куп въпроси - защо, как, кога. Ема му отговорила, че иска да бъде с истинската си любов и незнаейки, че ще съжалява, тя влиза в червения портал и той се затваря. Ванко притеснен, започнал да разпитва Хюго, какво да направи, как да и помогне, как да стигне до нея, искайки да я избави от Ада. Хюго му казал, че единственият начин да се стигне до Ада е през Рая. Ванко се втурнал към белият портал но Хюго го спрял, казвайки му, че е много опасно, разбирайки, че иска да спаси приятелката си, Хюго влиза в портала заедно с Ванко.
Ема се озовала на страшно пълно с огън и дим място, прекалено страховито за нея, виждала как демоните летят във червеното небе и я наблюдават. В този момент пред нея се появил и самият Дявол, Ема се уплашила много но се опитвала, да запази хладнокръвие, като обяснавала на Дявола какво търси. Той се зарадвал и с ''усмивка'' приел Ема, казвайки и, че ще изпълни нейното желание и тя ще получи това, което иска. Той извадил своя тризъбец и призовал Рейвън да застане до Ема, Дяволът, обяснил на Рейвън за Ема и, че тя го обича и желае, харесвала неговият силен и доминантен вид. Рейвън се усмихнал и си мислил за неговата жертва, че тя е тук. Дяволът, отворил портал под краката им и ги изпратил в седмата дълбина. Рейвън и Ема, вече били насаме но незнайки какво ще и се случи, тя се наслаждавала на този миг. Рейвън завързал Ема, да не може да мърда и и казал, че ще си поиграят на една игра. Той свирепо, започнал да я измъчва, удрял я, забивал ноктите си в нея, наранявал я с клюна си, а тя крещяла толкова силно, че дори Дяволът може да я чуе. Ема се молила за милост но не получавала такава и изпаднала в безсъзнание от мъки.
Ванко и Хюго се озовали на много светло и мелодично място, покрай тях започнали да летят ангели и да ги приветстват но се учудили, че Хюго, този който трябва да пази порталите е дошъл при тях. Те обяснили ситуацията на ангелите и ги помолили за помощ но те им казали, че първо трябва да разговарят с Бог, затова те ги завели при него. Ванко започнал да обяснява ситуацията на Бог но той го спрял, казвайки му, че знае абсолютно всичко. Ванко помолил Бог за помощ но той му отвърнал, че е твърде опасно, а и самият Бог и ангелите не могат да отидат в Ада. Все пак Бог се съгласил да помогне с каквото може, казвайки на Ванко и Хюго, че Ада и Рая се разделя от една много дълга и висока решетка, ангелите и Бог могат само, да ги заведат до там. И така ангелите, Бог, Хюго и Ванко стигнали до границата на Ада и Рая но Ванко запитал Бог, как ще преминат от другата страна. Бог събрал цялата си благословия и призовал добрия Рейвън и им казал, че той и ангелите ще помогнат, да ги изкачат до горе. Ангелите хванали Хюго, а Рейвън, с ноктите на краката си издигнал Ванко и тръгнали нагоре. След като стигнали, ангелите им казали, че не могат да преминат защото ще се превърнат в демони. Хюго, Ванко и добрият Рейвън тръгнали надолу по решетката като им треперело всичко от страх.
Сетне слезнали долу, решили да вървят заедно, да търсят Ема но добрият Рейвън, започнал да изостава, чувайки много слабо виковете на Ема. Хюго и Ванко не забелязали, че Рейвън не е до тях, тъй като имало много гъста мъгла. През това време летящите демони забелязали всички неканени гости и се втурнали да предупредят Дявола. Рейвън все по-силно чувал виковете на Ема, знаейки, че се приближава, накрая литнал на високо и видял Ема. Хюго и Ванко забелязали Рейвън във въздуха и тръгнали, да бягат към него. Добрият и лошият Рейвън започнали свирепа битка заедно, зашеметен от удара лошият Рейвън паднал, печелейки време за добрия Рейвън да освободи Ема. Тя тръгнала да бяга, а двамата Рейвън продължили да се бият. В този момент Ема вижда Ванко и Хюго и бърза към тях, за да ги прегърне. През това време добрият Рейвън успява да победи лошият Рейвън и всички тръгнали обратно към решетката. Но в този момент, точно зад тях се появил Дяволът. Добрият Рейвън, бързайки да избави приятелите си им казва, всеки да се хване за краката на другия и той да ги изкачи. Дяволът с мощен скок, ги повалил на земята, докато от другата страна стоели Бог и ангелите. Бог събрал цялата си мощ и благословил ангелите, да могат да престоят в ада за 5 минути. Ангелите отишли на помощ, а благодарение на благословията на Бог, демоните не можели да ги докоснат. Ангелите се втурнали надолу, докато бог използвал последната си капка мощ, за да зашемети Дяволът. Той паднал на земята но не можел да направи нищо, гледайки безпомощно как ангелите и добрият Рейвън отлитат нагоре с приятелите си. С най-възможния мощен вик Дяволът извикал на лошият Рейвън да не стои просто така, а да влезе в тялото на добрия. Повален, лошият Рейвън успял да излети и влязъл в тялото на добрия. За малко добрият Рейвън да изпусне Ема, но успял да я удържи, въпреки мощното зашеметение.
Всички благополучно, успели да се върнат в Рая, но Ема била много изморена от мъките и раните си и заспала. Рейвън я носил, до някой мек облак, за да поспи. През това време, Ванко обяснявал на Рейвън, че Ема го обича и трябват да бъдат заедно, Рейвън много се учудил на изказването на Ванко и си мислил, как е възможно, след като той е голям процент просто гарван. Ванко предложил на Рейвън, да бъдат заедно до Ема, докато тя се събуди и отишли при нея. Събуждайки се Ема вижда Рейвън но жестоко се уплашва, заради мъките, които бе преживяла но Ванко и обяснил, че това е добрият Рейвън, нейната мечта и не бива да се страхува от него. Така, Ванко ги оставил насаме, те много си допаднали и заживели заедно и щастливо в Рая.

Край. Част 2? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: bcc4544062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Очаквам с нетърпение част 2!!!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ae8cadedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мислиш ли, че ще го чета?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker