Пустинна нощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Пустинна нощ
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7136 пъти
Чудната пустинна нощ.


- Трябва срочно да зминеш за страната Н и да се запознаеш с възможностите нашата организация да работи там. - крещеше в слушалката шефа, в годината, когато се случи това и аз бях на 25г.

Заповедта си е заповед и аз, старши-специалистът, можех само да се подчиня. И ето, след седмица вече бях извън родината си, сред една от величествените световни пустини. Докараха ме пред един от кладенците, където битуваха на спокойствие семейство местни скотовъди, състоящо се от мъж, жена и две дъщери на 14 и на 16 г.

Мъжът беше облечен по местному, с преправени по европейски одежди. А женският пол, все едно беше долетял с машина на времето от седновековието. От краката, до главата, всичко беше покрито. Лицата им също бяха покрити с изключение на очите.

Бащата пасеше безбройно количество овце, а майката беше заета постоянно с домакински работи. И само дъщерите, във времето, в което бяха освободени от съвместната работа с майка си, можеха да наблюдават моето пристигане и разтоварването на моето оборудване.

Тъй като познавах местния език, понякога отговарях на любопитните им въпроси, макар да знаех, че с женските представители на тази страна не е безопасно да се общува. Не знаеш никога в кой момент за това може да получиш нож в сърцето. Но тези двете момичета така бяха опаковани в дрехите си, въпреки 40 -градусовата жега, че не можех дори да гадая за формата на фигурите им.

След като опънах палатката си, на около 300 м, оборудвах набързо нещо като душ с две стени, по скоро паравани, зад които да мога да се скрия поне частично, докато го ползвам. Напълних от кладенеца с вода бъчонка, закачена на около 2 м от земята и започнах да се мия след дългия, горещ, прашен и уморителен път.

Отначало се миех тихо и спокойно, докато не усетих нечий поглед. А като се огледах, схванах, че от близкия обор за овцете, някой крадешком ме оглежда. Заглеждайки се натам, схванах, че това са дъщерите на стопанина, които ме гледаха абсолютно гол. Неусетно, тази мисъл ме възбуди и аз вместо да започна да се прикривам, демонстративно започнах да обмивам своя член, който отвръщаше на вътрешната ми възбуда с външна изява. Която се изразяваше в набъбването му и втвърдяването до пръсване. Опитвайки се да запазя тишина, намалих душа и се заслушах. Разбрах, че макар и шепнешком, в заграденото място гледката бурно се обсъжда. Там вървяха неутешими дискусии.

Приключвайки с миенето, аз се изтрих, облякох се и след като хапнах набързо, тръгнах на първи оглед на прилежащите територии. Нали точно тук трябваше край кладенеца да строим своите съоръжения. Докато си вършех работата, бях позабравил случката в импровизираната баня.

Приключвайки първия си работен ден, аз отново влезнах под душа. И отново почувствах, а после и чух спорове от мястото за наблюдение. И отново се възбудих, а членът ми светкавично реагира нараствайки и втвърдявайки се. Зачервен от срам, отново се изтрих, облякох и тръгнах към палатката си. А след вечеря, вече по прохлада, отново напълних с вода резервоара на своя душ.

После написах отчет за първия си работен ден, предадох го по радиото и легнах да спя. Събудих се от необходимостта да се облекча по малка. Излизайки от палатката и правейки няколко крачки, аз успешно се облекчих и тръгнах обратно да спя, когато чух шум на вода от моя душ и разговор между двама. Имаше пълнолуние и беше светло като ден.

Когато погледнах към душа, видях две млади, стройни, крехки девичи тела, весело обливащи се, обсъждайки моята особа на местния език. Бързо прилегнах, за да не се набивам в очи и като десантчик пропълзях към тези девственици, вслушвайки се в разговора им. Диалогът, който чух беше:

-Този, новопристигналият -красив е. Такъв, висок, със сини очи. Хареса ли ти? -беше гласът на по младата.
-Да, много е симпатичен. -отвърна по голямата.
-Как мислиш -този, новият, дали ни е видял докато го оглеждахме?
-Може би, не.
-Аз никога по рано не бях виждала гол мъж и това, там, мъжкото дето го има. Много ми е интересно. Отначало беше едно, мъничко, а после стана такова голямо... -и се захилиха звънко и весело.
-А като ни омъжат, те с това ли влизат във нас? -отново попита по малката.
-Да, разбира се. -отвърна голямата.
-А дали боли? На мен това място май ми е много тясно за такова голямо нещо?
-Знаеш ли какво научих от Фатма, нея нали преди два месеца я омъжиха. Та тя ми каза, че първоначално, един -два пъти много боли, но искаш -не искаш, боли -не боли, си длъжна да се съгласяваш, обаче после свикваш и даже започва да ти става приятно. Особено като ти бъркат с ръка там.
-Ами ти как мислиш -приятно ли е или не?
-Не знам -няма да разбера, докато не ме омъжат.
-А не си ли си бъркала сама, така, с ръка?
-Глупавичка си ми още. Добре, аз се обличам и тръгвам, а ти не се задържай много.

Голямата се облече без да се обтрива и си тръгна. А малката, на лунната светлина беше прелестна. Стройна, с малки, крехки и заоблени гърдички, дългокрака, смугла, с опъната по всички гънки кожа. Аз силно се притиснах към земята, за да не ме забележи и прекрати блаженството ми от видяното.

Оставйки сама, тя се огледа за сестра си, за да се убеди, че тя си е тръгнала със сигурност. И като се убеди, че е сама, то тихичко с пръсти започна да се докосва до своето девствено кладенче. После тихичко плъзгаше ръка до гърдите си и нежно ги галеше. После отново спускаше ръка надолу и започваше нежно да гали путенцето си.

Плъзгаше длан по цепката си, а с пръсти се опитваше да проникне вътре. Аз цял се напрегнах и силно се възбудих. Членът ми я заиска тозчас, незабавно. А малката сестричка започна да постенва тихичко. Не издържах на желанието си и ставайки, тръгнах направо към нея без да се снишавам и крия. А стоновете й ставаха все по силни с приближаването ми към нея и ме притегляха като обезумял.

-Ти ли си? -чух аз, когато вече стигнах до нея - АБСОЛЮТНО ГОЛА, а самият аз по едни гащи.
-какво искаш -ме попита, когато държейки я за ръка, покривах устата й с дълбока целувка и я понесох към палатката си.

Отначало тя се опитваше да се отстрани, но вероятно възбудата от мастурбирането я беше завладяла окончателно и не я напускаше. И тя пасивно ми се подчини през целия кратък път до палатката, където я положих на килимчето на пода и още по силно и дълбоко започнах да покривам тялото й с целувки.

Устните й, изсмукани до изнемога, отстъпиха на шията, после гърдите, проблясващи под мокрещите ми устни бяха осмукани до блясък, след това заобленото и твърдо дупе и околностите му. И накрая, поникващата растителност край девствено чистата женственост, нацелувана по всяко влакънце.

Накрая самата й девственост, която с най нежни почести облизах с език, а после, разкривайки с пръсти входа към царството на насладите, потопих езика си в него с цялата му възможна дълбочина. Движех го по цялата дължина на разкритата цепка, особено отделяйки внимание на нежния клитор.

От докосванията до него, моята девственица все едно усещаше токов удар. Стряскаше се и подскачаше сподавяйки вика си, но продължаваша да изследва усещанията си. След всеки досег, от нежните и устни се отронваше облекчаваща въздишка. Възбудата ми, доведе размерите и твърдостта на члена ми до предела. А аз непреставах да лижа нейната девственица и галех с ръце всички останали части на тялото й, докато не усетих с върха на езика си тегавата влажност, и миризмата на женското съгласие и пропуск за влизане в притворената й пещерка.
И тогава, разделяйки нашироко краката й, аз се наведох над нея и проврях мъжкия си инструмент с акуратността на хирург при операция, внимателно разкъсвайки краищата на девствената й ципа, посвещавайки я за ЖЕНА.

Тя внезапно се стресна. Цялото й тяло се възпротиви на ситуацията, но съвсем за малко. После се отдаде на съдбата, потръпвайки първоначално от моите тласъци вътре в нея, а не след дълго от връхлитащите я вълни на първия оргазъм, в младия й живот.

Аз увеличавах скоростта, предчувствайки връхлитащото моята любовница удоволствие. И когато тя сериозно закрещя раздирайки с вик цялата палатка, забих своя член в нея до дъно и започнах да го набивам до самия хълм в основата и да го вадя, да го забивам със сила и да го вадя почти изцяло, а тя крещеше и крещеше без млъкване.

А когато отмина платото и започна да се успокоява, самият аз застенах от сладостта на единението с нея и нейната тясна дупка, само допреди няколко минути -девствена. В поривите на оргазъма, бях готов да разкъсвам дупката й на парчета, но това не се случваше. Разбирах това и това още повече ме предизвикваше да набивам в нея своя член, а след това и да изливам във вътрешността й своята лепкава течност...

Когато се осъзнах, видях да се усмихва и да говори на своя език:
-То съвсем не боляло.
Целунах я крепко в устата, взех я на ръце, обърнах я, сложих я на колене и отново вкарах в тялото й своя член заднешком. Вкарвах го като млад жребец на кобилка, а ръцете ми галеха и пощипваха зърната на гърдите й, тялото й.

С размах, с жадни движения я насаждах на отново втърдения ми до пръсване член. Тя отначало в недоумение не схвана какво й правя, но след като разбра, започна да отвръща на движенията ми с насрещни. Така продължихме да се пробиваме докато в нея не се разразиха мощните трепети и сдържаният вик на нова вълна на оргазъм, който вече беше търсен и догонван от всичко, което се случваше с нея. Тя вече знаеше какво иска да й се случи.

Викайки по дълго отколкото първия път, тя започна да се успокоява, а аз я дълбаех до проявите на своето второ изригване. Когато вече бях готов да освободя оргазъма си, аз извадих подготвения си за изпразване член от раздразнената й путаранка й и празнейки се, смазах със спермата си входа на нейния анус, подготвяйки така и тази пещеричка на любовта.

И отново първоначалното неразбиране от дъщерята на великата пустиня, острият вик на първото проникване и аз завладях задника й с пълния размер на своя член. С пълни и силни тласъци, аз поне още пет минути влизах и излизах от своята малка жена. И връхлитайки в последния оргазъм едновременно, ние паднахме на килима, крепко прегърнати и целуващи се взаимно.

Насищайки се на целувките, ние се успокоихме. Моята любима отиде под душа. Тази нощ нямаше никой на улицата. Аз видях, как тя бързо се изми и побягна към дома си. На заранта се събудих от това, че някой ме буташе. Това беше по голямата сестра на моята любовница.
-Здравей! -каза тя.
-Здравей! -отвърнах аз. - Какво, работа ли имаш с мен?
-Новодошлият, аз зная какво си направил вчера на сестра ми.
-Какво искаш да кажеш?
-Вчерашният ден никога не се връща. Но сестра ми трябва и занапред да живее. Тя няма повече да идва тук. Трябва да платиш в брой.
-Защо? -попитах неразбирайки
-Сигурно си мислиш, че в пустинята сме съвсем диваци, но това не е така. Такива случки като тази, нощес, не са рядкост. Но всички поумняха. И ще трябва да направим сестра ми отново девствена. Аз зная къде правят това. Баща ми и майка ми даже няма да разберат, но са нужни пари.
-Колко?
За операцията - хиляда долара. За подарък на мен и сестра ми, за да мълчим -колкото не ти се свиди.

Дадох й две хилядарки. И не съжалявах, и не съжалявам. Вечерта събраха багажа за да отпътуват. Моята любима се опита да дойде до мен, но сестра й не й разреши. На заранта малката се отскубна и дотича при мен в палатката.

-Аз те обичам. Беше ми много хубаво. Ше се видим ли някога пак? -плачеше и огромни сълзи се стичаха по лицето й.
-Аз също те обичам и ще направя всичко за да се срещнем и да се оженим. -казах аз нито лъгайки, нито обещавайки, но но и от моите очи се стичаха сълзи. Стояхме прегърнати, крепко целувайки се и шумно ридаейки, докато голямата сестра не дойде и не я отведе от мен завинаги. Оставяйки ми единствено спомена за тази чудна нощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6fa0e1635d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре написано, но не е истина, щом си жив да пишеш. Мразя я тази религия, превърнала жената в едно животинче

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7537a3b4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ооо... боже.. пълна глупост. Не ми въздейства дори малко възбуждащо. ". Събудих се от необходимостта да се облекча по малка. ".. товаа изречение сериозно ли го прочетох. Илии.. "После отново спускаше ръка надолу и започваше нежно да гали путенцето си. " или.. "да набивам в нея своя член, а след това и да изливам във вътрешността й своята лепкава течност... " е това пък направо ме разби.. "своята лепкава течност" ега ти глупостта. Ако искаш да пишеш за секс първо трябва да си обогатиш речника, после върху въображението трябва да си поработиш, да прочетеш много такива романи и чак тогава да направиш опит. Това беше пълна боза. Не знам защо всички решиха, че могат да пишат иии.. все по-често чета пълни глупости.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6f9a266685
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Типична педофилска фантазия. И девствено диво момиче на 14 получи сигурно хиляда оргазма. Не ми хареса. Можеше да се постараеш повече. И тази дума "путаранка"... Опитай пак!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 05c0f49c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Блед творчески опит... оплетен в безсмислие....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8ea80fd693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторът е сбъркал сайта - пробвай в "секс разкази", но не мисля, че е кой знае какво. Освен това е педофилско и определено няма нищо общо с реалните изживявания на девствено момиче, което за пръв път прави секс.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 09db067157
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, за да станеш майстор на еротичния разказ се изисква много повече, най малкото без цинизми. но в теб има хляб...:)
FerNando

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 288ae24885
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разказът ти е недействителен за обстановката-нереален до болка! Тихо място -само скотовъд и жена му и децата им. И твоята палатка в пустинната нощ. И изведнъж през нощта, разбираш ли, 2 момичета се къпят... Как ти се струва това-да останат без надзор някъде навън, в банята? Като татко им знае, че има млад мъж в палатка наблизо, а? И ти като европеец вместо да пожелаеш 16 годишната, оформена вече жена, се нахвърляш на 14 годишно дете-по европейски маниер ние му казваме педофилия. А и 14 годишната много отракана за тая пустиня-с кеф и радост се отдава на първия срещнат мъж за пръв път, че и вика от кеф! А баща и е глух сигурно? Щото ако не е бил глух- шеше да изпиташ остротата на ятагана му и да не пишеш измислици тук. И в пустинята даваш 2 хиляди долара на 2 мимичета за да си възстановяват девствените ципи. ПРедставям си как по-голямата казва на баща си:"Тате, ние отиваме сами на разходка до близкия град... " Добър си в описването на пейзажите, ама звучи нереално с нормите в исляма, капиш?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9945dd6c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Доста сочно и натуралистично. Но като разказ - зле...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker