Леля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Леля ми
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 9681 пъти
Отидохме на гости в леля ми. Тя е по- младата сестра на татко. Разликата ни е само 8 години, аз съм на 22, а тя на 30, докато баща ми е на 40. Съпругът и голям терк, както казва мама: - Зевзек. Бяха в нова къща, току що се нанесли. Нямаше и месец. Голяма, просторна с много стаи, голям салон- дневна, трапезария и кухня. Аз гледах едно предаване, но се наложи да ползвам тоалетната. И там бях изненадан от доста деликатни шумове. Чух как жена стене, както при секс. Чух и мъжко такова. Реших, че леля ми и съпругът ѝ се чукат. Не се изненадах, все пак те имаха доста незавидна слава на хора, които не се съобразяват с околната среда. Излязох от тоалетната, минах покрай кухнята и гледам леля ми вътре. Влязох при нея и попитах:
- Къде загуби мама?
- Отиде да се поразходи, да ѝ улегне храната.
- Аха! Мерси.
Поогледах я, тя е доста обещаващо гадже. Винаги съм си мечтал да ѝ го ... подам. Върнах се в салона и се разположих с мисли по нея. Не след дълго дойде и седна до мен, откъм стената. Дремех, но забелязах, че отмести една апликация. Погледна крадешком към мен и насочи поглед зад апликацията. Забелязах, че има отвор в стената. Гледаше нещо, като от време на време ме проконтролираше. Явно през този отвор следеше нещо и се пазеше от мен. Исках и аз да хвърля едно око, но тя не излизаше, стоеше с мен. По някое време заряза отвора. Явно вече нямаше какво да се гледа, но аз веднага се залепих, щом тя се изнесе. През него не се виждаше нищо, което ме изненада, но реших да проверя. Хванах апликацията и почнах да я въртя около остаѝ. Оказа се, че ако я завъртя на около 220-225°, от другата страна се отваря отвор. Видях, че гледа в спалня, която практически се намира на 180° на салона в който бях. Виждаше се легло, доста голямо според мен. Реших да видя стаята. Но за моя изненада, не я открих. Едва след доста оглеждане на Дневната, схванах, че тя се намира на опаката страна. Най- сетне открих къде е входа и погледнах в стаята. Видях там на майка ми чантата, но нея я нямаше. Ориентирах се към местната апликация, установих, че се вижда чудесно салона. Там за моя изненада се оказа майка ми. В главата ми се рееха разни мисли, може би си фантазирах, но едно бе ясно, че леля ми е гледала някого. И тъй като тук сме само ние, явно е гледала майка ми или съпругът си, а защо не и двамата. Тази мисъл ме грабна и не ми даваше мира. Над вечер се засилих пак към тоалетната. Точно пред нея бе майка ми. Попита ме:
- За тук ли си?
- Да!
- Добре, върви ти. Че аз ще се забавя малко.
- Мерси, мамо!
Бях се изправил над тоалетната чиния, когато усетих в дясно от мен лек шум. Не му обърнах внимание. Но когато преместих поглед и се загащвах, се опулих. Един отвор в стената прикрит от нещо представляващо катеричка, бе с главата на долу, а от отворът стърчеше хуй. Беше не по- малко от 20 см-ров. Помислих си- тоя какви ги върши. Излязох, без да обеля и дума на мама. Тя веднага след мен се вмъкна. Изчаках известно време да излезе, но ми се стори, че остана вътре много дълго време. Бая се чудих и си задавах въпроси. Изследвах какво има около тоалетната. От едната страна имаше мокро помещение с душ и пералня, от другата една голяма баня с вана и мивки. Реших да направя нещо дръзко. Вече имах готов план, като целта ми бе леля ми. Издебнах я когато влезе там, тихо се забих в душа, подадох си хуя през познатия отвор. Незабавно бе поет и налапан. Докато не се освободих, не го пусна. След което избягах от помещението. На другият ден сутринта се понесох към познатата тоалетна. Всичко бе спокойно. Не знам така ли ми се струваше или си въобразявах, но имах усещането, че леля ми ме наблюдава дискретно. Бяхме се инсталирали на терасата. Леля ми каза на мама:
- Отивам.
- Добре, че и аз.
Станах и тръгнах, мама попита:
- Ти, на къде.
- Ще ида да прочета нещо.
- Добре! Да не заспиш, ще ни закараш после до баба ти.
- Ако съм задрямал, събуди ме.
Леля ми все още беше пред кухнята. Притаих се и почаках. Тя влезна вътре и аз тихо се промъкнах в познатият локал с душа и пералнята. Зачаках готов за действие. Чух как влезе в тоалетната, понагоди се и усетих как го пое. Този път бе по- различно и доста бързо свърших. Но го държеше и не ме пускаше. Мина около минута, стори ми се вечност и пак го налапа. Този път продължи около десетина минути. След като се освободих, чух или ми стори шепот:
- Сега бягай.
Бързо се изнесох и право на терасата. Там изненада, леля ми ме посрещна с усмивка и попита:
- Как си? Доволен ли си?
Бях объркан, зави ми се свят. Вероятно съм бил много впечатлителен ... тя каза:
- Не се коркай. След снощи реших да ти сервирам нещо по- така.
- Не разбирам – отвърнах.
- Разбираш! Снощи ми направи удоволствие там. Казах на майка ти.
- Ти си луда! Защо си и казала?
- Защото, можеше да е тя, а не аз.
- А сега кой беше ?
Без свян и чувство за виновност в прав текст каза:
- Майка ти.
Стана ми лошо, буквално превъртях. Едва не скочих да се развикам. В него момент влезна мама, ухилена. Чувствах се гузен, виновен и ми идваше да потъна в земята. Какво ли щеше да стане, ако разбере, че съм бил аз. Седна до мен, вече бях полумъртъв. Прегърна ме през рамо и каза:
- Какво сте се разтревожили? Я престанете! Ти да не си мисли, че не те познах?
Адреналина ми се качи до границата на инфаркт. Само дето не паднах. Попитах все пак:
- Как така си ме познала?
- Ами, аз съм те правила. Ти да не мислиш, че не те познавам? Дори в тъмното те познавам по пипане, по мирис, сега вече и на вкус. Е, ако не с и доволен, ще го забравим.
Не можех да си намеря място. Все още не можех да асимилирам станалото. Вечерта си легнах, главата ми трещеше, но за мое учудване, почнах да се възбуждам при мисълта за станалото. Не знаех как утре, ще продължа, когато се приберем. Присъствието на баща ми и всичко това. Умувайки така, не усетих кога някой влезна при мен. Беше леля ми. Изненадващо гола като пушка. Попита:
- Има ли при теб едно място за мен?
Недоумявайки появата ѝ отвърнах:
- Има.
Бързо се мушна при мен в леглото. На всичко отгоре ме прегърна. Усещането на голо тяло до мен ме изкара от равновесие. Усетих как полудявам от възбуда. Мечтата ми се осъществяваше, но объркването ми от станалото съвсем ме шашна. Усетих ръката ѝ на хуят ми. Чух я:
- Не се дръж като дърво, целуни ме!
Някак си механично последвах искането ѝ. Тя пак попита:
- Притесняваш се от свако ти или от майка ти?
- И от двамата.
- Не бива, ела с мен и погледни.
Последвах я. Вратата на тяхната спалня зееше отворена. Вътре видях майка ми и свако на калъп. Беше ми от ясно, от ясно по- ясно какво става. Мълчаливо се върнах в леглото, придружен от леля ми. Последва доста агресивна пълна програма. Към три часа, почнахме да се унасяме. Усетих я, че стана. Мислех, че отива до тоалетната, пак се унесох. Заспал съм, по някое време се събудих, беше тъмно като в ..., отидох до тоалетната. Върнах се и легнах, нямах понятие колко е часа. Не можех да заспя и пуснах ръка на леля ми. Залепи се за мен, почнах да я галя, потърсих с устни гърдите ѝ. Налапах едното ѝ зърно, стори ми се голямо, отдадох го на възбудата ѝ. Последва яко лизане, оргазъм, после я качих на хуят си. Седна на мен и ме качи не на 7 то небе, а не знам къде. Ебях я и дрънках мръсотии. Беше доста тиха, което малко ме озадачи. Продължавах да дрънкам и изтърсих:
- В такова състояние бих наебал и мама.
Тогава последва нов удар, чух:
- Нали мен ме ебеш.
Едва не се споминах. Но се овладях и казах:
- Да не си мислиш, че не съм те познал? Още когато те погалих, знаех че си ти.
- Тогава защо го каза това?
- Исках да ти чуя гласът. Леля ми при оргазъм вика, а ти само охкаш.
- Знаеш ли колко ми струва да не викам. Хайде, давай!
Станахме към девет и половина, но бяхме като трупове. На кафето в кухнята бяхме четиримата. Свако ми каза:
- Вие двамата, не бива да тръгвате в този вид. По- добре се наспете и тогава. Не мога да Ви пусна така.
- Добре – отвърна мама, но трябва да се обадя.
След кафето се върнахме в леглото. Но и двамата не заспахме, а се почнахме. По обед вече решихме да спим. Така го откарахме до към седем вечерта. Станахме, хапнахме малко с леля и свако и пак легнахме. Едва в десет на другия ден успяхме да тръгнем. И двамата нямахме насита. По пътя на два пъти спирахме и го правихме. Най- после се прибрахме. Баща ми ни посрещна. Беше вече 11 през нощта. Попита ни:
- Ще хапнете ли или направо в леглото?
- Мисля, че ще си легнем. Доста сме уморени.
Чух баща ми да казва:
- Добре, Шери! Лягайте, аз трябва да тръгвам. Казах ти, че утре трябва да съм ...
- Да, Шери, не съм забравила. Ще легна при него.
Пак удар, щях вече да се побъркам. Последните 5 дни толкова новости, всичко ме шашардисва. Легнах ме си, татко мина и от вратата каза:
- Тръгвам. Наспете се, не прекалявайте.
Да, наспахме се. Докато баща ми отсъстваше се побъркахме от ебане. Мама каза:
- Правиш ме щастлива. Подмлади ме, чувствам се като на 15-16. Тогава денонощно го правехме, където заварим.
- Радвам се!
За сега сме щастливи.
James

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 401278eb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Толкова те мързи че даже не се постара да го преведеш смислено а използва Google Translate. Тая глупост е от 80те години и я има по много англо и френско езични сайтове ...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 386901f85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   "Завъртя местната апликация... " - цялата ви работа е такава на младото поколение! Демек - вярвате, че някой друг ще ви свърши работата, а вие само ще си я припишете и ще оберете лаврите...
Че не си го писал/а ти е повече от ясно, камо ли пък да си го преживял/а... Но не си ли направи труда поне да прочетеш (автоматично-) преведеното? Или погледна, че първите 2-3 изречения са сравнително смислени, и реши, че всичките до края са такива?
И въобще - какво искаше да кажеш с това?
Да зарадваш чекиджиите като тебе ли?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 936fc633d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Уф! Българските леваци пак храчат и плюят.
Какъв превод бе, кретени, та аз владея и пиша български много по- добре от вас. За какъв Google ми пишете, за какъв мързел и дали изобщо знаете за какво говорите- пишете. Май сте в сайта само за да обиждате. Мочкото ми пише за някъкви си глупости от 80-те години, когато все още баща му е бил само на чекии, а той се мотал из ташаците му във вид на семенна отпадъчност. Онзи пък ми говори за местна апликация... Дали знае какво е апликация?
Престанете с просташкото си държание, не излагайте и без това загубилите репутация български мъже. Засрамете се от себе си. Вижте се, "умници" до къде докарахте България. Чудя се, що за тъпо племе сте?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: 69261ef7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Браво, разказчето определено те грабва. Продължавай така!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker