Служих на България посолство и Външно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Служих на България посолство и Външно
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 834 пъти
Здравейте от много време ми тежи и ми се е искало да споделя с някои но нямах право до миналата година. На 42 г. съм в момента и живея в малко село в България. На 19г ме взеха в казармата бях млад много умен и способен младеж и също толкова див, карах мотори, коли по онези години ги нямаше тренирах таекуондо беше времето на СИК и ВИС. Бях много бедно момче и работех като барман тогава момчетата от ВИС и ДЗИ ме взеха на работа при тях, даваха ми задачи попълвах застрахователни полици и събирах парите им. Започнах да изкарвам много пари, запознах се с много хора, не мога да споделя имена много от тях са вече покойници. За съжаление ме взеха в казармата на 19 и на 21 се уволних и се зарекох повече да не хващам оръжие. Излезнаха добре обучен сега като се замисля. Мечтата ми беше да уча в Германия затова започнах да уча, кандидатствах в Уни в Германия и ме приеха. Оправих си документите беше 2002 и заминах със студентска виза, беше изключително трудно. Там срещнах жестоката реалност един ден ме извикаха да отида в посолството за документи и ми обясниха че ако искам да имам виза и да уча там трябва да изпълня малка задача. Първо трябваше да опознаят определени студенти от Афганистан и Пакистан, не ми беше трудно. После поискаха да вляза в тяхните общежития и да им дам информация за всичко вътре. Тук се започна, имах приятел от афган чиито баща се оказа много влиятелен в родината му с него влезнах в общежитието. Беше като във военна зона насред демократична и прекрасна Германия, видях отрязани крайници на хора, накараха ме да чакам в един коридор до една машина за кафе и после ме вкараха в стая да чакам. След един час доиде моя човек и ми каза, че трябва да си вървим. излезнаха ни жив ни умрял отвън ни посрещна група от пакистанци и се скараха с моя човек сочеха към мен и му казваха че съм неверник. След тоя случаи два дена ме държаха в посолството и ме караха да пиша и ме разпитваха. Наложи се да се преместя в друг град в Германия явно някои ме беше изпортил и афганците се заканиха че ще ме заколят. Приместих се след няколко месеца отивах с мотора да пазарувам и ме блъснаха на едно кръстовище, потрошиха ме и ме обезобразиха, имах късмет че лекарите там успяха да ми сглобят лицето. Наложи се от посолството да ме махнат от Германия иначе щяха да ме убият. Така приключи моето следване. През цялото време, всичко което правех беше с чисто съзнание че служех на България, оказа се че инфото което са им давал е помогнало да приберат цяла група от атентатори. Върнаха ме в България и ми дадоха държавна работа. До скоро знам че все още някои от афганците са ме търсели. Тук все още се е притеснявам за семейството ми. 15г служих на Българияи днес усещам болките от службата ми но не съжалявам за нищо Бог да пази България!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: f8dcab3a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Няма да мине тази история приятел! Съжалявам. Колкото и да си служи руската пропаганда в България с подобни методи, трябва да е ясно, че службите в Германия особено тогава работеха много. И Германия беше много стриктна и тогава, и сега по отношение на такива неща. Темата отново е написана по начин, който цели да въздейства на най-глупавата част от обществото и да насъска всички срещу мирна и добра Европа, каквато е все още. Само че това няма да стане. "Историята" ти има много пробойни - буквално на всеки ред, но няма да ти кажа повече, защото за следваща подобна лъжлива тема ще се подготвиш по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2b4a74ec2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Принципно агентурата работи така, няма нищо кой знае колко героично, прости задачи с определена информационна стойност, извършвани от обикновени хора, но отдадени на Родината. Малко или повече човек трябва да е идеалист и патриот, затова ти свалям шапка.
Бог да пази България!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 889a934d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Дрън дрън през 2003г си спасявал България от авгани в Германия, ха, ха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 185963c881
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Историята е измислена. Работила съм в посолство, тва са пълни глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d342a880de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не писах изповедта за да ви убеждавам истина ли или не, просто разказвах част от миналото. Не се гордея нито пък съм го искал, защото едното от момчетата което беше от Афганистан ме прие като брат, довери ми се като на по- малък брат а аз го прецакаха и предадох, дори и днес ми тежи. Ядяхме заедно делихме една софра, станахме много близки приятели и накрая аз го занесох в посолството. Хич не се гордея с това още повече го направих, за да си запазя визата не с мисълта че служа на България. Това го разбрах по- късно когато от амтовете започнаха да ме местят. Нищо не знаете вие, заслужих си наказанието дори това че ме оставиха жив е нещо. Не съм спасявал никои от нищо само давах информация която искаха. Лесно е да чете човек трудно е да направим избора си, моя беше грешен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8aed285c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има раздел измислени истории. Тези съчинения ги пиши там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker