Морална дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Морална дилема
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2272 пъти
Здравейте добри хора!
Обръшам се така, зашото наистина вирвам, че ще се включат такива с мнението си.

Ами значи случи ми се невероятна история, която напълно ме изумява и не мога да взема решение.

Преди повече от 2 години се разделих с жена, за която не бях женен, но имаме 9 годишен син. Всичко е наред с бившата, нямаме драми. А и често взимам синковеца за по ден, веднъж седмично.

Рабираемо в самотата си, обаче, имах нужда от женска компания, а тъй като нямам много свободно време за социални контакти, реших да прибегна до платени услуги. Разбира се пробвах и разни запознанства в приложения за свалки, но нищо не се получи.
Реших пак да прибегна до стара практика, да си викна компаньонка. Потърсих в сайт с обяви и намерих момиче.
Тук е мястото да спомена, че съм с добри доходи от инженерингова дейност, а малко свободно време. Та след разговор по телефона, разбрахме се с мадамата да отидем за уийкенд на СПА-резорт. Тя се оказа очарователно момиче, малко по-мургаво отколкото на снимките в сайта. Това не ме възпря да я отведа и да си изкараме добре. Всичко беше чудесно, тя имаше доста прилично поведение, дори ако не знаех каква е, бих казал скромно държание пред хора. Не и в спалнята разбира се - там е огън! Най-очарователното беше, че имаше живец в очите й, малки пламъчета. Дали се е преструвала или наистина й хресаха емоциите с ме, остава загадка... В карайна сметка бях доволен, макар този воаяж да не беше евтин.

До тук с предисторията.
Това е моента да кажа моят проблем.
Някъде 2 месеца след случката същата девойка ме потърси с молба да се видим и да поговорим за нещо важно. Бях изненадан, но се съгласих. Все пак имах хубави спомени с нея.
Уговорихме среща и за моя изненада тя дойде придружена от дядо си. Както очаквах бяха от ромски етнос. Бях шокиран, от това което научих за нея - оказа се бременна! Тя носеше бебето ни във втория месец!!! Аз първо отхвърлих твърденията и не повярвах на думите им. Настояваха ми да избирам или да им платя солидно обезщетение и да се оттеглят или да призная детето и да се оженя за момичето. Аз реших това да се провери и впоследствие направихме ДНК-тест. За мое нещастие или радост, аз съм истинският баща на детето. Още по-фрапиращото в цялата ситуация е, че младата майка кара 19-та година. Което ще рече, че разликата ни е над 24 години, реално мога да и бъда баща! За да бъде всичко още "по-романтично", мургавата Прелест е и сирак, след като е загубила родителите си в автомобилна катастрофа, като била малко дете. За това и дядото поел грижа по нея, но недоимъка я превърнал в момиче за забавления.

Аз поговорих сериозно с нея и стигнахме до два варианта:
1) Да и стана настойник и да я взема при мен заедно с бебето й, но без да го официализираме като мое дете; 2) Да се оженя за нея, но раликата ни е толкова сериозна, дори визуално, че ще бъде конфузно да се появяваме в обществото заедно.
Притеснява ме и как синът и бившата ми ще приемат всичко това.
Моля дайте мнения и съвети, без да бъдете цинични и осъдителни.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: f219fc9ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ох, много трудна ситуация. Да разбирам, че сте избрали детенцето да се роди, но теб те притеснява, че тя е ромка. Аз познавам много мургави жени, които приличат на ромки, но не са. Според мен при всички случаи запазете тайната, че е ромка, изтегли я от гетото, ако живее в такова и по-нататък й намери работа. Не е добре да работи това, което до момента, аз не знам какви генетични тестове сте правили, до колкото ми е известно такъв се прави след раждането, не съм чула за генетичен тест преди раждането. Възможно е да има нови технологии вече, не знам. Това дете, не знам момичето на какво може да го научи чисто интелектуално, май ролята по възпитанието ще поемеш ти. Жена ти според мен ще настоява да убедиш момичето за аборт, след определен месец обаче не се прави аборт. Не знам защо не сте ползвали презерватив, компаньонките ползват, а и клиентите настояват за да не се заразят с някоя болест, тя просто е искала да забременее, според мен.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5cab6e5ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Малейййй голям филм човек, явно без презерватив сте го правили, а ако е със, има вероятност тя нарочно да го е направила (знаеш женските номерца) само и само да се отърве от този начин на живот.
Ако те е видяла, че имаш хубава кола, споделил си и за работата и т. н. е преценила, че би могла да те върже с дете.
Само ти си знаеш как сте го правили, презерватива къде си го изхвърлил или още по-лошото тя да го е изхвърлила, върни лентата назад ( правил си го стотици пъти сигурно ).
За мен лично нито първия, нито втория вариант са удачни!
Щом е във втория месец и казвай да прави аборт!!! Задължително!!!!
Тя е трябвало да взема допълнително предпазни мерки и да се пази, щом е избрала тази професия да си носи отговорността и да абортира. В такъв филм ще се вкараш с тия роми, че жална ти майка, светът ще ти се стори тесен. Как ще представиш това дете пред твоето, от майка циганка.
За мен лично вариантите са два :аборт или ако не иска аборт не го припознаваш с баща неизвестен и да се оправя, да си носи отговорността щом не се е пазила!!!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c13e1b8f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   А защо не да я подпомагаш и да виждаш детето?
Странно как мъжете приемат да плащат за секс, дори на скъпи места да водят жената, а за жените трудно се решават да похарчат такива суми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f1b7902fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поредната фейк тема, объркал си категориите, бате.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d3b3a2cdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ДНК тест се прави след раждането. Има раздел за измислени истории, пишете там, моля!

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33159bd5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Историята звучи нереално, но все пак има и такива случаи..

Според мен трябва да плащаш издръжка и да се грижиш за детето доколкото можеш - казваш, че не си с ниски доходи.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: be428cced5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   До автора-искаш без цинизъм? ! Ще говоря направо-говориш за морал, НО в същото време за теб е напълно морално щом сам казваш, че можеш да си й баща на години, за теб е напълно нормално да ПРАВИШ СЕКС С МОМИЧЕ, което е повече от 24 г. ПО-МАЛКО ОТ ТЕБ, но не е морално според теб, да признаеш, че си баща на детето, след като и теста е показал това, и не е морално според теб да бъдеш под ръка с толкова младо в сравнение с теб, момиче!!!
Къде ти е морала авторе? ! Ако не беше правил секс с нея-разбирам да те тресе паника и срам, как ще се покажеш пред очите на околните, като баща или чичко стар-с младо момиче, дето може да му е дъщеря.
Но викаш-зад затворени врати, щом не ви виждат хорските очи-там НЕ се замисляш и грам-за твоя така наречен, , морал"? !
Последно да те питам авторе-казваш, че сексуалната услуга с нея, ти била излязла-доста скъпо тогава, когато е трябвало да й платиш? ! И колко скъпо бе авторе? ! 50 лв. -много пари ли ти се виждат? ! И 100 лв. да си й дал-НИЩО НЕ Е, предвид БРУТАЛНИЯ ФАКТ, че младо момиче, сираче, бедно, е решило да прави секс дори и с дъртаци разни, само за да има какво да яде! И 100 лв. да си й платил-нищо не е! Защото момичето -очевидно според описанието в поста ти, се е принудила на тая стъпка-от недоимък, не защото е развратница ламтяща за пари! Момичето е продало тялото си на възрастен мъж, който може да е неин стар чичо или баща-ТОВА Е ИСТИНСКАТА ТРАГЕДИЯ! Затова е още по-жалко и нищожно-това, че ти авторе-се жалваш, че си бил дал не знам си колко пари за сексуалната услуга? ! Потресена съм! Безплатно ли искаше да е? !

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 849956ff98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Драги, етнически българки!

Всички вие, които се съгласявате да раждате деца без брак, Осъзнавате ли сега колко сте жалки?
За проститутка от махалата е готов да се ожени българският Ганьо, но не и за майката на 9-годишния си син.

До Автора:

Бих ти се изплюла в лицето, ако съм на мястото на сина ти.

Как не те беше срам да я водиш на СПА?

Как направи ДНК тест на нероден Петко, като е в 1, 5 от бременността?


Защо не й предложи да направи аборт?

Бременност до 3-ия месец се брои под въпрос.
Може и да пометне.

Срам и позор си за сина си!!!

Мъж на 43 години, а с поведение на идиот, за тебе презервативите свършили ли бяха, че да преспиш с компсньонка без предпазни средства.

Иди и си направи тестове за СПИН, ХИВ, Хеоатит B и С, хламидии, трипер, сифилис, че може да се зарадваш с цял букет от болести.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fb8146e69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Еми няма батко, така се случва. Моя съвет е да платиш и да ти в мирна главата. Защото другото ще ти излезе още по-солено.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8352a18dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се жени, дай и пари и да се маха!!! Детето можеш да вземеш чрез съд и да си го гледаш!!! Ей не мислите с мозъка си некой път!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3fc4cf6561
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако това не е фейк, заглавието трябва да е не Морална дилема, ами Огромна глупост.
Положително е измислица.
Не мога да си представя образован над 40 годишен мъж да прави секс с циганска проститутка БЕЗ презерватив, да я води и на SPA weekend и за капак да я забремени! Сори, авторе, ама ти трябва да си най-глупавият мъж на територията на България.
Обяснениета с недоимъка, който я превърнал в проститутка, но не и в работещо момиче, няма да го коментирам, не си заслужава.
"Притеснява ме и как синът и бившата ми ще приемат всичко това. " Очевидно няма да бъдат възхитени. На мястото на жената няма да си пусна детето при баща, който живее с циганка проститутка и с детето от нея. Дори и за един ден.
Пак ще кажа ако не е фейк, понеже искаш съвет - ето ти.
Питай я защо е чакала два месеца, а не един за да те търси? Защо не се е пазила с хапчета или спирала? Пазари се с циганката, плати ѝ аборта и я разкарай. За в бъдеще като си избираш проститутки не ги викай в къщи да ти знаят адреса, ами в евтин хотел, гледай да не са циганки и ползвай презерватив.
Също и си намери по-смислено занимание.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3fc4cf6561
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Чак сега като си пуснах коментара, видях, че историята наистина е в раздел Измислени истории.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c3811f98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Заслужаваш си сапунения сериал, в който са те вкарали! Дано не се отървеш от това момиче и роднините й!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f219fc9ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   8, абсолютно точен коментар!!!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f219fc9ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   9, такъв е българският Ганьо, за проститутки се женят и водят на СПА, за жените, родили им деца толкова пари им свидят, да ги черпят някъде или водят на едно СПА. Драги мъже, специално доста пъти гледах сайта ако. бг, пълен с платени жени и да ви кажа не изглеждат жриците на любовта, които описвате. Ниски, трътлести, с излишни килограми, те и годините променят често... Не знам и какво ги хвалите, че правят невероятен секс, като гледам по улиците колко красиви снажни жени има, тях си представям да правят невероятен секс, а не тези мърши. Много жени в България са сираци или полусираци - всички ли тръгнаха да стават компаньонки? ! Ами не. За една компаньонка един мъж месечно е готов да харчи стотици левове, които по жена си не, а често от това страдат и децата му. Българинът по начало към гаджета и жена си е стисльо, а за компаньонките: колкото му кажат, няма и да се пазари. А на мъжете, които въпреки всичко биха опрели до компаньонка и има и млади момчета, които четат сайта, ще кажа: момчета, ползвайте презерватив. Спина не е някакъв призрак, за който се говори и куп други болести, ако на вас ви пуска без презерватив, то тя пуска на всички, а това са много мъже, често и някакви наркомани, ползвайте кондом.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7c659314d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   8 мъжа е платил хотела, за това казва скъпо. Ами скъпо си е, щом боже и за без.
Защо оправдаваш жената, Ами много ромки работят, предполагам момичето изглежда прилично и би могла да работи, стига да иска. Но за секс на час взима 100 лв да кажем и секса едва ли ще е цял час. Ако работи, може и за цял ден да не изкара толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Благодаря на взелите отношение по темата ми!
Някои от вас например К2 и К3 наистина проявиха човечност и съпричастност, което оценявам.
Други моралисти и псевдо-моралисти като К8 и К9 реагираха доста остро и осъдително към моя казус, въпреки, че вече изказах за желанието ми да поема отговорност и грижа към младата госпожица. Никъде не се отказвам или избягвам положителната за нея развръзка.

Нека да дам още малко фактологическа яснота:

След като вече знаех за бременността й, тя беше вече след 2-ри месец, тоест караше 3-ти.
За тези, които не са информирани - съществува БЕЗВРЕДЕН НЕИНВАЗИВЕН ДНК ТЕСТ ЗА ДОКАЗВАНЕ НА БАЩИНСТВО И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОЛА НА ДЕТЕТО СЛЕД 9-ТА ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА НА БРЕМЕННОСТТА (С ВЕНОЗНА КРЪВ ОТ БРЕМЕННАТА). Което, не е евтина услуга, но достатъчно надеждно доказателство. Този тест се извършва с изолиране на ембрионална ДНК (cffDNA) от кръвната плазма на бременната жена и се сравнява с ДНК на предполагаемия баща.

Не съм се женил за бившата, защото по взаимно съгласие решихме да не сключваме брак, нито сме имали драми и проблеми при раздялата си. Просто имаме доста различия в предпочитанята си като начин на живот, а и страстта ни си отиде в един момент. Съжителството ни беше предимно заради детето ни. Отделихме се, вместо да живеем като съквартиранти и по принуда, когато дойде момента за това.

Аз не си поръчах проститутка просто за час. А и това не е някаква мърлява уличница, дето я забърсват тираджии. Ако сте поне малко информиране ще знаете, че цената на нощ на класна компаньонка е над 1000лв. Така, че може да се досетите колко ми костваше да прекарам 3 денонощия с момата. Всичко е в реда на нещата в това отношение. Исках да бъде като с любовница за кратко и така го направихме. За това и си платих подобаващо за добрата компания.
Кога точно и при какви обстоятелства в решила да се захване с тази дейност "ескорт" - аз не съм наясно, а и не е моя работа да съдя миналото и живота й! Във всеки случай не е маймунка хваната из "маХлътъ", а доста добре поддържана млада жена.
Относно забременяването й, не знам кога точно се е случило. В първата вечер ползвахме кондоми, но на втората реших, че не е нужно. Бях се празнил вече толкова много пъти, почти нямах какво да хвърля в нея, а и в еякулациите ми свършвах на прекрасните и цици или в устичката. Относно хигиената й - беше просто безупречна и ухаеше винаги на чисто. Два дни след нашата незабравима мини вканция си направих тестове за болести и всичко беше наред.

Всъшност тя е много хубава мургавелка и за разлика от някои български девойки има доста добри обноски и езикова култура. Държа се като дама, когато сме сред хора. В никакъв случай не съм се срамувал да бъда в компанията й. Аз ако не бех виждал дядо й, това, че е ромка щеше да е под въпрос за мен. Но просто визуалната разлика във възрастта ни е твърде фрапантна (аз с посребрена коса, а нейната катранено черна и лъскава). Ако съм в парньорски отношения с нея и движим сред обществото всеки би помислил, че ми е държанка. Не мисля, че това в дългосрочен план ще се отрази добре на психиката й. В крайна сметка животът й е пред нея.
Вижте, няма да отрека, че съм привлечен от нея. А и тя също ме хареса... може би е видяла в мен бащата, който и е липсвал в годините, защото в моменти на нежност и прегръдки ми казваше "мой баба". Разнежи ме с това, събуди в мен желание за закрила и грижа.

Аз обсъдих вариантите с нея и както ви казах в предния ми пост - заедно измислихме двата варианта. Аз клоня към първия вариант с осиновяването, защото така ще я подсигуря да живее нормално, но ще запазя свободата й тя да намери щастието с друг, някой млад мъж подобаващ за нея.
Междувременно, докато е при мен можем да си бъдем любовници и да се обичаме.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8cdfa4596e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, и как по-точно ще осиновиш момиче, навършило ПЪЛНОЛЕТИЕ и носещо ТВОЕТО дете? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 09d2071127
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От н. 8 до н. 19(автора на поста)- ти се пробваш да събудиш съжаление в хората и да се направиш на много морален, но истината е, че си много далеч от морала, за който се самозалъгваш, че притежаваш.
Сам си написал в коментара си, че си счел, още на втория ден, че не било нужно да ползваш презерватив и си се скъсал да се празниш в момичето. Очевидно -НЕ си се празнил само върху гърдите й, щом е забременяла!!!
Казваш, че си с бяла коса и възрастен, НО най-безотговорно си правил секс без презерватив, после пледираш, че си бил невинен и морален? !
Това са българските Бай Ганьовци, само за своя си кеф мислят.
Към днешна дата, вече ти е много удобно, както сам си се изразил в коментара си, щял си да я ползваш за любовница, докато роди. Вече е безплатна любовница, вече няма да й плащаш сексуалните услуги, защото НАИВНОТО момиче ще си мисли, че щом си решил да плащаш издръжка за детето, която издръжка ти си ДЛЪЖЕН по закон да даваш на родното си дете, но бедното момиче ще си мисли, че си някакъв благодетел, който решил да дава дребни месечни подаяния за детето й, като се роди. А междувременно ще я тормозиш със секс, докато е бременна. И ще си избиеш жалките пари, които преди си дал за нея. Нали така, авторе пледиращ, че си големия моралист. От такива лицемерни псевдо-моралисти като теб, не ми се гади, а направо ми се повръща.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f219fc9ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   19, авторе, с риск да те обидя мисля, че се държиш като пълен балък спрямо другото си генетично родено дете. Разбирам да подкрепяш жената морално и материално, но ти не искаш просто това, а да я осиновиш като тя хем ще е трети наследник, наравно с двете ти деца (и това, родено от нея), хем ще си търси късмета да си се чука с който си иска и "да си търси късмета", по твои думи. Ти разбираш ли за какъв балък са те взели? Абсолютно разбирам, че дядото е дошъл като мъж с мъж да говори с теб, след забременяването на младата си внучка и аз бих го направила, но ти подсказа с историята си, че той е бил наясно и "принуден" момичето да стане компаньонка. Знаеш ли и много да съм бедна, като майка на малко момиче никога няма да одобрят детето ми да е компаньонка. Ние сме били бедни и помня как майка ми ме отгледа без никаква материална подкрепа 90-те, включително и такава от баща ми, както и от друг мъж, материална или физическа: тя беше много красива бяла, руса, синеока и фина жена и още я помня как се превиваше да носи плодове и зеленчуци за мен с тежките торби. А тази твоя красива ромка те е взела за мезе, елитна компаньонка била, не работи друго, защото просто не й изнася, какво те интересува утре хората дали ще мислят държанка ли ти е или не, ти се интересувай какво дете ще отгледаш с хора, срещу себе си, които продават секс за пари и ако е момиче, кой знае какви дяволи ще са й в главата, защото фамилията срещу теб са измет, ти подиграваш в коментара си циганите от гетото: но има бедничко цигани от гетото, които си работят и са 1000 стъпала над твоята хубостница, която слагаш над тях. Сега са те взели за месец и си им супер удобен, циганката ти не е трудолюбива, защото да си отвориш краката не е трудно, утре като врякне детето ще трябва да прояви много вътрешна дисциплина да го гледа това дете, а на какво ще го научи: това е енигма.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24a9d445da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз подозирам, че авторът много лъже и ни будалка, като ни гледа сеира с измишльотините си.
Нека допуснем, че историйката, която е спретнал е реална ситуация, изглежда дилемата му е друга - не как ще се появи пред обществото и пред близките с ромската булка, ами май е участвал в педофилия. Щом предлага вариант с осиновяване, вероятно става дума за непълнолетно момиче. Това не е рядка практика проститутките да са под 18г., особено предвид, че тази дейност е нелегална в България. А и защо иначе дядото, който се явява истинският настойник е дошъл на срещата да пледира за достойнството на внучката си...

Авторе, я си признай какви ги вършиш!

Мари 32г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24a9d445da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторе не ги слушай пич само критици и хейтъри ше чуеш!
Щом сте се харесали срещай си я и предложи издръжка, но не се ангажирай със сватби или настойничество, ще се овътриш яко. Ако имаш доверие си я вземи в къщи да се късате от секс. Който не е пробвал циганско пусе как играе - нищо не е видял!
Ай късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Отново съм аз - авторът на темата.

Значи не мога да си обясня, защо коментаторката под №8 и №22 изопачава нещата и думите ми, търсейки повод за заяждане и нападки!? Госпожа, ако имате някакви заключени емоции и фрустрации, това ли е начина да се освободите от тях - ръсейки обиди и ненавист...

Никъде не е ставало дума да експлоатирам девойчето, а както поясних мисля да я взема да живее при мен - на мои разноски - не само полагаемата издръжка за бъдещото ни дете. А и ние сме говорили и обсъждали нещата, тя иска да скъса с миналото си, иска по-нормален живот. Може би ви се струвам наивен, за да й вярвам, но само аз си знам какво съм доловил у нея.

Не сте наясно какво сме изживели и изпитали с малката фея в този незабравим уийкенд. Без да имате реалната представа какво ни се е случло, защо бързате да си формирате мнение и да се настройвате негативно? Истината е, че тя се главозамаи, много й хареса някой за пръв път да я третира като дама и да й покаже, че има и друг живот освен нейната екзистенциална ситуация. Дори допускам, че се е влюбила донякъде. Ако обърнахте винмание на предишната ми публикация - тя ме наричаше "мойто татенце". Според мен аз запълвам някакъв сакрален дефицит у нея - този на липсващия й баща. А и нека не звучи като самохвалство, но аз съм си привлекателен мъж все още, поддържам се във форма с плуване, колоездене, лостове и кросчета сутрин. Посребрена ми е косата, но я имам изцяло, нито съм белобрад старец все пак, хаха!

Нека да ви дам още малко данни, за които премълчах. Тъжно е, но дядото е наполовина пътник, защото има цироза на черния дроб и бъбречни проблеми. Страхува се за нея и иска поне тя да вземе по-добър шанс в живота. Наред с това имал и още 3-ма внуци - братята й, но за щастие 2-мата са по-големи и самостоятелни, само малкото е на 15г. Та тя изкарвала пари за себе си и издържала братчето, плащала и лекарствата на стареца. Изобщо никак не им е лесен живота.

Относно свършване в нея, станало е несъзнателно по време на интеракциите ни, може би малко количество се е изхвърлило вътре. Да не забравяме, че тя е на такава фертилна възраст, че хваща и от въздуха.
Аз й купих ескапел хапче, преди да я върна, като се разбрахме да го изпие за всеки случай. Ясно е, че ме излъга, но както и да е - простил съм й!
Сега има много по-важни неща над които да се мисли, не да търся сметка за нашите фалове. Дали е била преднамерена в желанието да се закачи за мен... да имам основания да мисля така, но я и разбирам!

Изгорете ме на Кладата сега, за това че съм решил да й помогна.

Относно наследството ми няма да ощетя първородния си син, защото като навърши пълнолетие след 8 години (понеже е вече почти на 10) ще му прехвърля апартамента си с дарение, така че ще е резервиран за него.
Аз възнамерявам да се оттегля на вилата си край Балчик на морето и там да живея на старини.

___
Тъй като двамина (К21 и К24) забелязаха детайлите, с неохота също ще призная, да Галиана сега кара 18-та година. Има навършени 17, но при първата ни среща ме излъгала за възрастта си. Аз не съм й търсил доказателство като я наех, а там където я заведох ме познават и моята лична карта беше достатъчна на регистратурата. Впоследствие научих за годините й когато дойдоха да се срещнем с дядо й. Мисля, че вече разбирате колко чуплива е ситуацията и не мога да я пратя по дяволите, ей така. Дори да склоних на сериозно обезщетение - това не гарантира никакво спокойствие за в бъдеще, както и рецидивни опити за изнуване впоследствие. Поради тази причина реших да взема контрол над ситуацията и да се погрижа за нея.

Последваха няколко срещи след дебатите с дядото, при които е идвала у дома и сме били интимни, без да ми е търсила пари, а действаше по свое желание.
В крайна сметка аз я харесвам, тя дава индикации да е хлътнала по мен. Имаме химия и привличане. Но най-добре ще е тя да може да продължи напред самостоятелно, ако реши без мен, някой ден.

Ами това е за сега...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Бележка от Абтора към редакторите:
Споменах името "Галиана", което е фиктивно и не отговаря на реална персона. Впоследствие рещих да го премахна, но съм го пропуснал да го отстраня в последния абзац. Моля заменете го с местоймението "тя"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2e27b33f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторе, историята ти ме накара да изпитам съжаление към теб за ситуацията, в която сам си се вкарал. Очевидно си бил излъган няколко пъти, но по твоите думи ти си приел положението и си взел решение как да постъпиш. Пожелавам ти успех и искрено се надявам действията ти и решенията ти към днешна дата да не са пагубни за бъдещето - твоето, на момичето и на децата ти. Ще ми бъде интересно да разкажеш как са се развили нещата след време. Всичко най-добро!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ee26164564
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Леле батко супер луд! Много леко парче си!
Яко си е да си гепиш младо пиче и да го цепиш здраво секи ден. Направо ти завиждам как се уреди. Сигурен съм, че малката палавница е страшна мръсница, щом те е овъртяла така, ха-ха! Ама да не ти дреме, ти си стабилка, имаш си кинти и жилище, лесна е твойта.
А тя тъкмо като стане млада МИЛФ-ка хем ще ти е къщовница, чувал съм циганските булки много шетали.
Сигурно синчето ти ще се изуми баща му да има такава млада държанка и ще ти се обиди, ама ще му мине много бързо, като стане на 15 и му я пуснеш да го оправи и него. Изобщооо шоу на макс!!!
Евала бате, ти си патрон. Номер едно си!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f219fc9ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Добре, авторе, ти си взел своето решение. Сега е тънкият момент по пътя напред, да е живо и здраво детето ти и всичко да е наред. Аз наистина желая здраве на децата ти и на момичето, и на теб и дано животът ви се случи слънчев и безоблачен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От Авторът

Коментирал №29 - засрамете се! Циничен и унизителен коментар!

К28 и К30, Благодаря! Не съм за съжаление. Направих грешки, подведох се, но ще си понеса последствията. Дано е за добро!

Днес по обед се срещнахме с младата майка. Говорихме си доста. Тя не иска да ми е в тежест и да ме ангажира. Под давление на дядо й дошла идеята за сватба. Помоли ме, ако мога да я подпомогна с определена сума и да се откупи от "тартора си", а още повече сега, когато е бременна не се чувства в кондиция да практикува, а и не иска да рискува здравето си повече. Нито това на детето. Нейния "Брокер" я настовал да работи поне до лятото, тоест още 3 месеца, което е пълен абсурд!
Скарали се и онзи я заплашил, че трябва да му издължи пари или ще и се случи случка.

Аз ще дам тези пари и да се приключва. Тогава ще я взема при мен, а тя трябвало да освободи квартирата, където е настанена от сводника.

Както разбирате, парите, които се печелят от една "труженичка" не са малко, но се разпределят между "дистрибутора й", "гарантите" (отговорните служители на реда за района) и хазяина на "квартирите".

Тъй, че моето момиче си скъсва гъза от бачкане, за да вземе едва около 1/4 от заработеното. Което ще рече - не е по-добре платена от уличните си "колежки". Разликата е, че компаньонките имат медицински контрол, защита и предвидено жилище.

Абстрахирайки се от горните подробности, да кажа и нещо положително... Тя има желание да си довърши средното образование, тъй като е прекъснала в 9-ти клас. Изостанала е с 3 години от връстниците си. Разбрахме се да я пратя на частен учител и да държи изпити лятото, да е минала поне материала за 9-ти клас. По-нататък като роди детето и има възможност ще довърши учението си. (Макар само с 8-ми е доста грамотна както видях, явно е била прилежна ученичка до него момент. )
Няма да се наложи да се женим или я осиновявам, но ще подпомагам дядото и брат й с някакви суми.

Какво да се прави, трябва да сме човечни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b70e2ee139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   От н. 28 до автора
Леле, авторе, колкото повече информация даваш, толкова по-заплетена става историята. Дано момичето оцени шанса за по-добър живот, никога да не те подведе и предаде, да бъде лоялна и честна с теб, въпреки че историята ви започна с лъжи. Идеята за осиновяването не е добра, защото не е много морално да си в интимни отношения с непълнолетно момиче, което си осиновил. Поне моите разбирания са такива. Момичето за теб и другите хора трябва да е майката на детето ти и жената, с която ще имаш съвместен живот. Сигурно си наясно, че ти предстоят сериозни изпитания за дълъг период от време и че съжителството между двама души не е само страст и добър секс.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4ac63df71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Някой явно е голям любител на романа "Лолита"...

Дано тази ваша лолитас, не Ви изяде главата, горната. Защото както го разправяте, по всичко изглежда, че тази хлапачка пуска корени като троскут във вашия двор.
Нейните мотиви са ясни - иска лесен, спокоен и осигурен живот, с някой, който ще й се води по акъла.
Господине - Вие къде се намирате като авторитет в цялата ситуация!? Нима сте загубили ум и трезвомислие!? Мъж в зенита на способностите си, с професионален успех и социален статус да приеме за партньор в живота едно дете, млада държанка, която ще живее все на чужд гръб! Това нормално ли е е? Това ли заслужавате Вие? А защо не седнете и реално да помислите за чувствата на своето семейство, визирам бившата ви жена и син, които сте изоставили? Ясно е защо, егоизмът Ви е по-голям от обичта към тях. Вместо да поработите над себе си и да се промените към по-добро, да се научите на отговорност, дисциплина и търпение сте се запътил към една огромна нова грешка! Във вашето желание да се изживеете като благодетел и покровител на малката хитруша, си мислите че ще изкупите вината си спрямо жената и детето, от които сте се отървал. Сега отново влизате в неофициални отношения и с очавно извънбрачно дете. При това с напълно неподходящ човек.
Историята ще се повтори, а накрая Вие тежко и горко ще съжалявате за неправедните си дела!

В крайна сметка Вие си знаете.
Господ да Ви е на помощ!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 24a9d445da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Изчетох цалата тема и най-вече изказванията на автора.

Слабо казано - ШОКИРАНА СЪМ!

И такива социопатични, комплексирани и егоцентрични индивиди обитават нашата клета страна и създават деца!

Защо няма закони за отнемане на репродуктивните права на такива лицемерни нарциси като самоуважаемия АВТОР на тази умопомрачителна тема!

Засрами се, изруде, ти където допринасяш за съществуването на малолетната проституция! Ако нямаше такива нуждаещи се, опаричени жалкари като теб нямаше да ги има и компаньонките.

Как не те е срам бре, да си част от тази гнусотия - да забремениш малолетна циганка и да я издигаш в култ, ощетявайки бъдещето на своето собствено дете, което вече имаш! Ти си срам и позор за всяко общество. Водиш се само по първичните си мераци и комплекси! Хукнал си подир една ненадеждна Жутка която те върти на малкия си пръст!

Бива толкова простаци в таз държава, ама ти си представител на една особено гнусна каста - лицемерните онанисти, които подмолно деградират обществото ни, защото като им се даде възможност от някоя жена създават копелета и разсипват животи.

Авторе - ти си долен лъжец и социопат!
Все пак постъпи наистина веднъж в живота си човечно!
Вместо да лъжеш момичето дай и обезщетението искано от дядото и я остави на мира!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Отново няколко думи от мен, авторът не темата...

Разбирам, че каквото и да опитам да обясня може да бъде изтълкувано погрешно или изкривено в неправилната посока. Красноречив пример за това са нападките и осъдително отношение на последните два коментара.

За това повече никакви аргументации не бих оставил тук. Явно изглеждам като страхливец, който се оправдава и иска да избяга от вината си на блудник. Като безотговорник, който не зачита семейството и жените. Добре, тогава само ще споделям КАКВО ВЪЗНАМЕРЯВАМ И КАКВО НАИСТИНА ПРАВЯ.

Тази събота имам предвидена среща със сина, който ще отседне с приспиване. В неделя ще го върна при майка му. Мисля да си поговорим по някои теми от живота "по мъжки".
Надявам се да мине добре.

Що се отнася до "ЦИГАНСКАТА ПРОСТИТУТКА" както обичате да я етикетирате - да знам, че ме манипулира, за да се добере до лесен живот, но коя млада девойка изглеждаща атрактивно не се стреми към същото в днешно време!? Нима малките мадами по дискотеки и барове не драпат за същото... Може и да не е по най-правилния начин, но и аз ще се сдобия с една сексапилна и красива млада жена да краси дните ми и да ме ощастливява. Харесва ми да си я обладавам и телом и духом. А тя охотно ме приема. Това е щастие за мен.

Чао и до скоро!

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 9a7864cd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Първо момичето, а после и цялата рода ще осиновиш. Да не говорим, че синът ти ще ти е внук, а ти се гласиш да правиш секс с бъдещата си дъщеря, което става още по-неморално. Като си похотлив дъртак и нямаш срам просто си се ожени за момичето или я прибери за съвместно съжителство без брак, припознай детето и се грижи за тях. Дано го оценят и не ти провалят рахатлъка с още подобни изненади, като например още няколко деца от други мъже преди теб, които вървят екстра към пакета, някой и друг брат или сестра, а защо не и нбувш мъж затворник, а защо не и настоящ такъв. Това са все подробности, които променят картинката тотално и няма как да има адекватни препоръки без информация за тях. Но и без това историята не прилича на реална, а по-скоро на имагинерна такава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   К37, началото на коментарът ти наистина ме зарсмя :D

Да, напълно съм съгласен с казаното, особено "Като си похотлив и нямаш срам просто си се ожени за момичето или я прибери за съвместно съжителство без брак, припознай детето и се грижи за тях" - да това мисля да направя. Рабрахме се да я прибера но без официални законови ангажименти, освен признаване на бащинсвото ми към детето.

"Дано го оценят и не ти провалят рахатлъка с още подобни изненади, като например още няколко деца от други мъже преди теб, които вървят екстра към пакета" - Тя други деца предишни няма, първа бременност е това. Сега дали е правила аборти преди време, това само тя си знае. Надали и ще ми каже.

А както казах в предишен мой пост - "ще подпомагам дядото и брат й с някакви суми" - това в отговор на "екстра към пакета, някой и друг брат или сестра"

_________ _ _ _ _ _

Такааа, сега да добавя и последните новости...
Както споделих, вчера прекарах деня със сина си. Ходихме на пицария и кино, а после у дома си поговорихме за нашите оношения. Липсвам му и иска да може да прекарва повече време с мен, не само през почивните дни. Разбра ме, като му обясних, че с натоварената му учебна програма няма как да стане.
Питах го дали понякога му се иска с майка му да се съберем отново, но младежа ме изненада с разумния си отговор: "Аз не съм малък и знам, че няма как да стане. Вие постоянно се карахте за тъпи неща. Не сте добра партия заедно. Пък дори да искаш майка вече си има друг. Той няма да ти я даде! "
Можете да си представите изненадата ми, но да - тя си е такава, бившата, не обича много да споделя, всичко си държи за себе си.
Това е донякъде облекчение за мен, че не е сама. От друга страна се притеснявам, когато тя на свой ред узнае за моите намерения спрямо новата ми женичка и подробностите около нея. Тогава дали все пак ще позволява да се срещам самостоятелно със сина си - направо не знам.
Но това е дилема за бъдещ период.

Аз разкнах на моя син, че също съм срещнал друга жена и искам да я взема при мен. Той първо се намръщи, но после пожела да я види на снимки. Каза, че е доста хубава, но изглеждала много малка за мен. Било добре да си потърся някоя друга, а тази кака да запазя за него като порастне. Ха-ха-ха! При този коментар нямаше как да му обясня, че с девойката очакваме бебе. Засега ще изчкам с неизбежната новина и както се разбрахме със сина, при някоя от следващите ни срещи ще ги запозная лично. Може да отскочим за пикник някъде извън града.
Трябва да направя така, че да му спечеля доверието за нашата кауза с моята "Лолитас" (xax)

И още нещо важно да не пропусна - тази седмица ми е много важна!
Във вторник ще изтегля пари, а за сряда женичката ми се е разбрала с шефа си да ни срешне и да уредим освобождаването й от работни ангажименти към него. Стискайте ми палци всичко да се развие добре.

Чао за сега, ще пиша пак...

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 701e73b209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Авторе, най-после някакъв последователен и ясен план от твоя страна. То не беше осиновяване, то не беше настойничество. Относно признаването на бащинството, но без брачни ангажименти мисля, че така е правилно и справедливо. Твоята хубавица е хитруша, но и ти явно имаш точна преценка. Имаш прекрасно дете, което е доста разсъдливо за възрастта си. На тази възраст няма как да му кажеш цялата истина, пък и не се и налага. Дано само не се намерят някои доброжелатели, от които да я научи. Бъди с него максимално честен и му отделай достатъчно време, особено след раждането на бебето. Явно нещата ще се наредят едно след друго. Историята предизвика доста противоричиви чувства в мен. Успех ти пожелавам!

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 9a7864cd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Не бързай с откупуването докато все още може да направи аборт без проблем. Договорете цената и условията, както и плащане при раждане на здраво дете. Защото в тоя занаят казват, че няма бивши и трябва да си сигурвн, че това което предлагаш е желано и от др стран, а не е отработена схема на търговеца с плът. Най-добре. я отдели от средата и, идете в провинцията на спокойствие, не и споделяй финасови подробности, прибери си ценностите за момента. Ако видиш, че всичко върви нормално и няма рецидив (например да продължи да си бръмчи, да овършее съседите, да я търсят пак да снася на сводника и тн), постепенно може да си станете истинска двойка. Какво по-хубаво от това да те обгрижва млада, хубава жена. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 24a9d445da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Към н. 40, както стана ясно момичето е сигурно в 4-ти месец стигнало, автора ни разправя неща постфактум, а щом са правили генетичен тест, след 9-та седмица, със сигурност е минала 3-тия месец на бременноста. Вече е твърде рисковано, да не казвам невъзможно.
Но дано не пострадаш при покупката на малката булка.
И аз както предишният коментирал бих предложила да се откъснете от града, в който живеете и да се покриете за известно време. Отведи я в друг град, за предпочитане малък или някое село. Там ще е по-трудно тя да залитне към леката професия. Особено хората ще я третират скептично. Аз бих я откъснала от възможността да ползва нтернет, като и отнема смарфона. За всеки случай. Ако тя е искрена и иска да е с теб, трябва да не се противи. Тъкмо ще я тестваш. Дори нещо повече, най-добре смени й номера, да не я търсят по старата линия.

Късмет и дано всичко завърши благополучно!

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 7f8097ab64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Г-з глава затрива.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Здравейте за малко... Аз съм пак - Авторът.

Поздрави на всички!

Имаше разни приключения преди няколко дни, имаше стрес и изпитание.
Но сега сме добре, двмата заедно - спотаихме се в района на Казанлък за малко време, но ще изберем къде да поживеем следващите 3 месеца. Със сигурност няма да е в моя град.

Ще ви разправям, но не сега. Само наминах да потвърдя, че сме живи :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 624a678c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Ново включване от мен, авторът.

Нека накратко ви кажа какво стана на срещата с дилъра на плът. Както беше уговорено - срешнахме се аз и младата компаньонка от една страна и шефа й заедно с двама охранители от другата страна. Аз носех сумата, както се бяхме разбрали, за да се приключи с ангажимента на бъдещата ми жена към тези "работодатели". Платих му и копелето гадно имаше наглостта да иска още, като извърташе думите си, че бил се разбрал с тези пари да се освободи момичето само за следващите 6 месеца, докато роди благополучно и мине месец след раждането, за да влезе пак в работна форма. Аз разбира се отказах с думите, че сделката е друга и не му отива да излиза с к0вренски номера. При което мутрите му се наежиха да ми скачат на бой. Нямаше как, трябваше да се обърна за подкрепа към мой познат един сержант от висок ранг в МВР от сталицата. След кратък разговор по телефона с тях, когато моя човек се представи и им каза няколко мъжки приказки, оня къндиса и се съгласи да спази сделката ни.
В крайна сметка приключихме добре, без повече обиди и заплахи.

Още на следващия ден, четвъртък рано сутринта се натоварихме в колата ми и тръгнахме. Както ви споменах вече, изкарахме няколко дни в частна къща край Казанлък.
Сега сме по периферията на друг по-голям град в северна България. Наех хубава 2-стайна квартира и до лятото ще изкараме тук.

Някои от вас ме предупредиха да я набюдавам внимателно как се държи и да й поискам смартфона. Така и направих. Тя се съгласи да ми даде айфона си. Изхвърлих картата с номера й. Купхме нова симка и телефон с копчета, за да може да се чува с дядото и братчето си. Дотук всичко добре. Даже много съм доволен как ме обгрижва, поддържа чистота в убежището, готви ми и дори ме ощастливява ден, през ден.

- - - - - - - -
Една вечер, обаче, тя бе уморена и заспа по-раничко, някъде 9:30 да е било. Тогава аз, воден от любопитство, реших да прегледам смартфона й, за което използвах момента, че спи дълбоко, за да сканирам лицето й за отключване на айфона, без да се усети.
И казвам ви, от нещата, които видях вътре, направо кръвта напусна мозъка ми, чак свят ми се зави. Гледах и не можех да повярвам на очите си. Имаше нейни чатове с разни к0нвари, където им е пращала снимки, как участва в тройки и се уговарят за групов секс, тя и още две нейни "колежки" да отидат на ергенско парти с 8 мъже!
В друг раговор пък, беше изпратила клипче, на някакъв дърт мераклия, как гълта нечия сабя до топките и го изпразва за няма и половин минута в устата си.
Явно си е уговаряла клиенти и цени. Но доколкото разбирам, ги вербуваше за постоянни клиенти, не да се срещат еднократно. Добре, било е част от "професията" й. Донякъде го разбирам...
Но, все още си лягам вечер до нея със свито сърце, след като видях запазено в телефона й клипче как седи на дивана и прави фелацио на дядо си, докато братчето и си бие чекии до него, гледайки ги въодушевено!
В друг един клип имаше заснето как някакъв доста черен и космат циганин, с изпъкнал корем облечен само по смачкана ленена риза и носещ тлъст златен ланец, я дръндза надупена в леглото, стъпил с единия крак на лицето й, забито във възглавницата. Тя му викаше: "Хади амджа, къчъм съкъщъ" a той : "Хавратут, хавратут тайтепарес на найде дафтут! "
//После изнамерих превод в интернет на репликите им, тя му вика - "Хайде, чичо, задника ме стяга" а той и отговаря - "Ща еба, ща еба и пари пак няма ти дам! "

Тези сцени просто не мога да забравя никога! От няколко дни нощите ми са безсънни и не знам как да намеря начин да говоря с нея по тези теми. Искам да я накарам тя сама да ми покаже всичко и да ми обясни поведението си. Това с клиентите го разбирам, но другото ми идва наистина в много повече!!
Господи, в какво се забърках!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 5e1565f21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Хаха, надали си очаквал, че си взимаш девственица-весталка. А и си представи нещата дето не са филмирани докъде се простират. Както казват хората, жените лъжат за миналото(винаги си втори), мъжете за бъдещето. Но такъв морал надали подлежи на култивация. Ще е интересно развитивто след две години, защото това е максимумът, в който човек издържа да бъде някой друг. Да видим тя докога ще изкара.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: af062e7e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Здравейте,
Отново съм аз авторът на темата....

Мина доста време от последната ми публикация тук.

Това което се случи е тъжно и непоправимо.
Момичето избяга от мен, въпреки грижите които хвърлих по нея. Явно хората не се променят дори под въздеъствие на сериозна заплаха за бъдещето си.
Взаимоотношенията ни бяха в баланс, бях започнал да й имам доверие и й дадох ключ от апартамента. Един следобед, аз връщайки се от пазаруване не я открих в квартирата.
Избягала беше докато е бременна в 8-ми месец. След 3 дни безуспешно търсене я пуснах за издирване в полицията.
Около седмица по-късно я откриха една махала на Варна. В недобро здравословно състояние.
Откарах я в болница спешно, но беше късно.
В дните, след бягството й беше пила алкохол и това доведе до смъртта на рожбичката ни, въпреки усилията на докторите. А беше толкова близо до раждане!
Беше тежко. Тя остана още седмица след трагичната загуба, на системи и грижи, докато я изпишат на 9тия ден.
Прибрах я, но няколко дни след това ми заяви, че иска няколко хиляди лева и да я оставя на свобода. Това с мен я измъчвало.
Казах й, че е свободна да си ходи, но няма да й дам пари. Тя плака и разиграва драми, но се примири. 3 дни по-късно си замина и не ме е потърси. Аз също не желаех да се меся повече в живота й. Бях обиден и засрамен от всичката тази жалка история.

Мина известно време и към края на октомври ми писа от непознат номер на Вайбър. Изпрати ми клипче как прави секс с някакъв мъж. И написа: "Ти си този на когото вярвах да ме спаси, а ме хвърли отново на боклука! Нека това е твой грях! Нещастник ще си останеш и сина ти да те мрази дано! "
След това ме блокира и не можах да се свържа повече с нея.

Така приключи всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: a543c2bb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Леле каква история!

И къв е извода Б

Направи добро, па го хвърли в морето?

или

Храни куче - да те лае!


Ха-ха-ха!
Сори ако звучи арогантно, ама си са оставил да та прави на глупак една мургава лолитка.
Човек, ходи са прегледай и лекувай...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker