Из "Наръчник на начинаещия арестант" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Из "Наръчник на начинаещия арестант"
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 6230 пъти
Всичко тук е истинско и преживяно! Звучи като хумореска но си е страшно истинско и трагично! Е потегляме....
...Тук брато, в ареста под Тепетата съществува само един закон "Закона за всеобщата гадост" Чувал ли си за него? Нема и да чуеш, а да видиш едва ли ще ти се удаде случай. Питаш ме защо ли???

Много простичко!
Туко що пристигнал (е случват се и такива екскурзии из дебрите на Родината) подписваш декларация, че все пак и ти си човек. Свети Петър доволно подрънква с ключовете и те вкарва в Рая.
От него излизане няма!!!

Сутрин под конвой още сънен те съпровождат до местната забележителност "00" и се започва голямото чакане. Лежиш, пуфтиш и се чудиш дали дознателя не е решил да си вземе и миналогодишната отпуска. Адвоката прави ремонт в кантората и му трябват пари но не е в час, че и на теб ти трябват пари за цигари. Защото брато, тук освен да пушиш цял ден други екстри не се предлагат! Лежиш заключен денонощно и се питаш "Абе, някъде бях прочел, че в програмата предлагат и каре (разходка на въздух), но единственото каре което можеш да направиш е в килията с още трима и едно тесте карти разбира се нарисувани (действието се развива август 2006).........................................................................

Добро утро брато! Оживяхме! Е не се видяхме защото си зад другата врата но поне можем да комуникираме с гласова поща когато "пиколото" го няма в коридора. Как си душко? Немаш цигари?!? Позната картинка! След уличният екшън и престоя в районното са ти свършили. Само че въпроса е как да ти дам... Ще го измисля нали съм стара кримка!!!! "Старшиии..." "Кажи. "Старши, имам една гореща молба подплатена с две ледени бири" (ааааау какъв лукс в пустинята) В крайна сметка двете мечтани цигарки са у теб!!

Е, недей да ми благодариш. Все пак сме хора. Е, какво каза? Да се видим на вън? Сега вече тук удари на камък. Не не си виря носа но това не ми е мечтата!!! "За какво съм тук? Това вече е проблем на магистратите! Абе брато, защо не си направиш живота по лесен?!? Е де, казах весел а ти се хвърли да правиш цирк! Минати сценичната треска и се правиш на вървежен! Нема да стане!! Май че прекалих с въвеждането!!! Доколкото си спомням Майка Тереза умря но не съм това аз!!!

ОПАААА! Тази вечер има операция „Респект" И това ли не знаеш какво е? Слушай тогава внимателно!!!
Привечер! Отпуснал си се след поредния буламач и си вперил празен поглед в тавана който е на две педи над главата. Ключове дрънкат, врати се хлопат. В коридора чувам женски глас и изтръпвам. Айде пак са минали през Коматевския възел!

Ле ле!!!Отварят наща врата. Ами сега!!!!?!? Гледам умно старшината а той се хили под мустак! На прага стои поредната жрица на любовта Раздърпана, стресната, с физиономия "Аз не съм от тук и съм за малко!" Само че това малко е 72 часа а до понеделник има много време! Завалийката пуши вносни цигари но си нема нищо! От километър мирише на залежала стока. Е не е болка за умиране - гащи ще и дам сапун също и ще се опитам да не се нервя! ЕЕЕЕЕЕЕ много Респект наведнъж. Тази вечер са решили да преизпълнят плана! Май ще ми дойде в множко:):):) Вратата застрашително с гръм и трясък се отваря "Старши, тази ще я сложим на земята ами другата??? Другата преплита крака, вперва празен поглед в тясното пространство и нацелва долното легло. На леглото лежи жена която така и не разбра как я споходи това щастие! Познай кой ще стане поради това че поредният бръмбар се оказва до козирката надрусан!!! Сега вече я втасахме!!!
Тази нощ успях да науча тарифите на Околовръстното и да видя на яве (де да беше на сън) наркоманка в абстененция (дано не греша правописа)! Ад под Тепетата!!!

Страшничко си е и много миризливо! Сутринта съм с тъмни кръгове под очите.

Имам свиждане!!! Искрица в тъмнината! Любимите ми хора не знаят, че тези 45 минути са живот за мен!! Отърсвам се от цялата гадория, усмихвам се и тръгвам. После ще му мисля.......

Хайде птиченца мама се върна!! Опитвам се да дигна хилавото същество (не знае още че ако го пратят в Пансиона за благородни мръсници - Сливен ще стане като слон) но то не дава признак на живот. Споко душко! След два дена всичко ще е наред! Горката ми майка не знае, че кутиите с течен шоколад и сладко дъщеря и не успява да опита щото имало такова чудо като "наркомански глад" Халал да им е! Дамян Дамянов е написал прекрасни стихове "Само даващият има..." Дано!! Споко, брато, ще оцелееш! Аз оцелях и при теб ще е така!

Прозореца в коридора е до мойта килия. Там долу е Пловдив! Усещам мириса на родните улици, чувам шума на минаващите коли. Църквата е до ареста и чувам камбаните! Господи каквото и да съм сторила остави белези в душата ми! Добре, че човек не е от желязо (и желязото има точка на топене) и може да издържи. Дай ми сили да се прибера у дома с малкото останала добрина защото това са празни приказки за поправянето в затвора!!!

Затвора не те поправя а те смачква и който не издържи тежко му!Чиста заблуда!!!
Хора, пазете си пак джобовете от калдарашките защото като излязат крадат "По умно..." Майки, треперете за децата си защото като излязат си наваксват лежаната година с нови сили. Пласьори, убийци на децата ни,радвайте се защото няма такова понятие "Бивш наркоман"
Е ако ви хванат и ви заведат за "5 минутна справка" бая годинки ще ви коства. Но нищо, има върховен съд който опрощава на убийците Наща система нали е "Четери, четери...оппа-две"

А най важното е, че ще има работа и за старшинките. И те деца хранят! Два различни свята, но така преплетени, че не знаеш понякога дали ти си престъпника или този който ти отключва вратата. Корупцията тук се нарич
а "Да ти направя услуга с бартер:(:(:() Е това беше брато!
Дано устискаш след такава екскурзия да се върнеш жив и здрав в къщи!!

ТОВА Е ОТКЪС ОТ КНИГАТА КОЯТО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДЕН ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 21085a538c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич.. не знам кой си.. Т`ва което си го писал ме трогна.. Сетих се за един човек в ареста, когото не съм виждала доста време вече. Стана ми тъжно.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: db49476d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не съм пич а съм жена която е минала през този ад!!! Е оцелях и сега съм по силна от преди!!! И по хитра!!! А колкото до познатия там може да го посетиш!!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 21085a538c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Номер 1: Мога, но никой нищо не ми казва - къде е, защо са го хванали и колко време ще го държат..
Историйката е невероятна. За мен. Повечето хора могат да кажат че е някаква глупост, но мен ме докосна.

Поли (:

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: db49476d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами миличка според написаното разбирам че изобщо не ти е ясно къде е! Направи усилие и разбери от роднини, познати и ако ти се изясни местоположението му тогава ми напиши!

Историйката продължи 1 год и 5 месеца и за четящите е трогателна но за тези които са минали през там направо си е трагична!!! Но поне знаех че като излезна ще съм пак на върха а нещастниците в съдебната ни система ще са си същите МУТРИ!!

Офффффффф и да не споменавам жалките червеи тъй наречени "охрана". Ще се пенсионират в клоаката!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker