Влюбена съм в приятелката на майка ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Влюбена съм в приятелката на майка ми!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 15890 пъти
Бях на 15, когато Галя се появи в живота ми за първи път. Прибирах се в къщи със заръено сърце. Моят клас се събираше на купон и аз не бях сигурна майка ми дали ще ме пусне да остана цялата нощ. Когато отворих вратата ме мъхна миризмата на цигари от към кухнята. Веднага предположих, че имаме гости защото когато майка е самичка пуши на балкона. Отворих вратата и тогава я видях за първи път. Седеше на гъловото диваче, но аз не и обърнах голчмо внимание, само поздравих. Майка ми се обърна и каза:” А ЕТО Я МОЯТА ЩЕРКА ЗАПОЗНАйТЕ СЕ ТОВА Е ГАЛЯ А ТОВА Е ИРЕНА” Ирена това съм аз. Използвах това, че имаме гости мигновенно, още преди да започнат въпросите относно училището и как е минала седмицата ми аз изстрелях въпросчето ми за купона и за мое голямо учудване майка се съгласи. Благослових на ум Галя и мигновенно се измъкнах.

След няколко дни Галя се появи отново в къщи под предлог, че си забравила ключовете в кащи, а неината съквартирантка заминала за провинцията поне така ми каза майка. Малко изненадващо следващата седмица майка ме сюрпризира, че Галя щяла да поживее малко в къки. Не се разбирала със съквартирантата си и сега си търсела квартира. Щяла да спи в нейната стая: ”няма лош си мислех аз„ без да подозирам, че тя вече си е намерила квартира и това бече моят дом.

И така заживяхме трите. Времето си минаваше, а Галя си седеше в къщи. Всичко беше много хубаво до момента, в който се субудих една нощ и ги чух. О боже какво правиха те двете в другата стая! Аз бях ужасена не знаех коя от двете стене, но нова не беше болка, този стонове бяха на удоволствие и наслада в следващите няколко минути те зачестиха и в един момен всичко утихна. Да аз бях сигурна те правиха секс.

В седващият момент изпитах ужас ами ако се разчуе, ако разберат съседите, роднините и приятелките ми как ще реагират тези хора. От нерви и притеснение не можах да мигна повече тази нощ. През следващите дни нощните им забавления продължаваха само времето продълвителност се променяха. След такива нощи майка изглеждаше много променена, тя сияеше, излъчвеше ведрост и винаги беше в добро настроение.

Аз малко по малко започнах да свиквам, даже бях доволна. Майка ми угаждаше и започна да ми позволява все повече неща кото преди това не можех да правя. С течение на времето Може ми след месц, когато се събуждах така се бях усъвършенствала, че можех да различа кои са стоновете на Галя и кои са на собствената ми майка.

Една Събота сутрин докато пиех, Галя дойде изапочнахме да си говорим общи неща, разговора наклони към кой кого харесва и обича. Аз непринудено споменах ”аз обичам мама” след което Галя ме изгледа многозначителни и изведнъж изстреля ”и аз я обичам” Не знаех какво да кажа в този момент просто замълчах, тя излезе от стаята и след десетина минути влезе майка.
Подхвана темата от далеч, но накрая стигнахме до същноста, явно този ден беше на откровенията.

Разказа ми как сле равдането мъжете спрели да я влекът как се развела с баща ми и как започнала да излиза с жени. Каза ми, че е лесбийка и разчита да я разбера. След това нещата се промениха, те престанаха да сядат разделени, когато гледаме телевизия, започнаха да се държат за рацете, да се гушкат, а понякога ако едната е седнала другата ляга на дивана и си слага главата в скута на другата и да се галкат.
Всичко до тук добре, но това започна да ми влияе.

Започнах да се възбуждам и да се задоволявам самичка. Започнах да губя интерес към мъжете. А една вечер аз учих в хола и майка ми помагаше с Немския, Галя отиде да си легне, след малко и майка отиде да си легле и гогато отвори вратата на нейната стая видях нещо, което ме зашемети. Колкото и бързо майка да влезе и да затвори видях Галя, гола, как си стягаше пенис колана. Не можех да уча повече влетях си в стаята залепих ухо на стената и маструбирах като обезумяла.

След този ден започнах да си фантазирам за Галя и във всеки удобен случай и правих комплименти. И като става в много случаи в живота, които търси намира. Искрата на страста пехвърча между двете ни и се озовахме в тяхната спалмя. Тогава разбрах защо майка така стене нощем. Галя беше машина за оргазми. А когато използва коланът си такъв оргазам ме връхлетя, че може ми околко 5 минути не знаех на кой свят сам.
В този ден видях най красивата гледка за мен, докоснах най прекрасното и опитак вкусат на най вкусното нещо на този свят, писето на Галя.

Сега подължавам де спя с нея, когато имам възможност и майка я няма, без нейното знание, разбира се. Но аз се усещам ревнувам Галя от майка ми, а вечер когато те се в спалята им аз се галкам самичка.

Кажете ми какво да правя някой да ми даде съвет ако може, аз съм влюбена в приятелката на майка. Понякога ме обвзема лудос и изпитвам желания докато те правят секс да влеза в тяхната стая и да се хвърла на леглото между двете! Зная това е лудост и ми се вижда гадничко, но НАИСТИНА КАКВО ДА ПРАВЯ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2947775dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Иди на психиятър или пробвай с момче, това е ацки извратенно и гнусно !!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: af8a490427
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубава измислица, хареса ми.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4b05d0dd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мога да повярвам на това, което прочетох! Момиче, ти добре ли си? Не ми се струва реална тази история!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c247f0e040
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами кажи на майка си за теб и Галя и скачай при тях. Тройка ще е по-забавно :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 36fb011edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Към 2 - да, измислица, но отвратителна.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 40a30cae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Права си - гадничко е. Дори за измислена история. Защото всички измислени истории се базират на доза истина, в твоя случай най-вероятно на фантазии. Които определено са ГАДНИ, защото е намесена собствената ти майка.
Научи се освен това да пишеш грамотно, моето момиче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bfc2334136
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Олеле нямам думи, лошо ми стана от прочетеното.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc54b04477
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Всички нещо свързани със секс са отвратителни пф най-гадното нещо на света

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9750f2ef81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Правете тройка и ако може да гледам. Еб*ти измислицата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 78805916d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Това е измислица... пак и.... дори и да не беше, не се показваш като влюбена, а като загоряла..

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a4eefa384a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   прилоша ми като го четох как може да измислиш толкова извратена история никога не би ми хрумнало а в действителност майка ти знае ли за историята???

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b2ec921404
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Красива и вдъхновяваща история.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7990ad171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Историята ми напомни за тези от сподели. инфо и добре, че е измислена!
Но независимо , че е нереална, искам да кажа, че според мен наистина е лоша идея хомо-сексуални двойки да имат деца или един обратен родител така да демонстрира наклонностите си пред децата си!
Към авторката : оправи си правописа!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 70425999e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Докато четох тази история ме се стори доста позната. После се сетих от къде. Ще ви помоля отново да прочетете 3-ти и 4-ти абзац на текста горе и после 2-ри и 3-ти абзац на това: http://spodeli. net/6/story-18116. html. Така че, без да мисля нещо лоши, а просто от любопитство, искам де попитам автора от къде идва приликата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker