Демони и зли хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Демони и зли хора
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 22876 пъти
Здравейте на всички. Моята история е малко странна. В последно време си мисля лоши неща и прочетох много лоши неща из Интернет. С една приятелка много си говорихме по този въпрос и накрая си изградих едно странно мнение за света и за хората.

Мисля си че светът се управлява от демони и тяхната цел е да превземат умовете и душите на хората. Музиката която слушаме е сатанинска и има скрити послания и промива мозъка на новото поколение. А целта на тези демони е точно тази. Не говоря само за метъл музиката или рока, говоря за всички известни песни и за известните изпълнители. Мадона, Риана, Лейди Гага, Jay-Z използват сатанински символи в песните си и техните песни имат скрити послания.

Филмите който гледаме, също са такива, и четох че всички филми всъщност са истински случки от живота, но са направени така че да не можем да повярваме. И няма никаква финансова криза, всичко е било измислица от демоните, защото те се хранят от всичката тази отрицателна енергия която хората им дават. Омразата, притеснението, страха, завистта - всички тези чувства са породени именно с тази цел.

Четох че дори и в сънищата ни Дявола може да се намеси и да ни настрой по този начин. В смисъл да мислим лоши неща. Но замислете се малко в днешно време никой не може без музика и без да гледа филми, а ето за това ме кара да си мисля, че нарочно е направено всичко. Хората да се пристрастят и то към скритите послания които ни изпращат.

Ако още някой мисли като мен нека да сподели неговите разсъждения, защото тази тема ми стана много интересна, но почти с никой не мога да си говоря за това, защото рискувам да ме помислят за луда. Само с една моя приятелка си говорим за това, но имам нужда и от други мнения по въпроса.

И май тези демони са и сред нас обикновените хора, но ние не можем да ги познаем. Четох че май можели да четат мислите на хората, но това малко не ми се вярва. Дали е истина, според вас? И още нещо, много се съмнявам че тази история може да бъде прочетена точно от такъв демон и ако случайно е, да каже дали съм права или има и още много по лоши неща за които нямам представа? Ами това беше от мен дайте мнения! Чао, чао!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6da481cebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Леле, кой ще го чете това нещо.... Толкова е дълго... , че и на ДЕМОНИТЕ ще им писне да четат.... Хахахаха

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ecebaff056
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако се интересуваш по темата, прочети книгата "Небе и ад" на Сведенборг. Там детайлно е описан живота на ангелите, демоните както и тяхната йерархия и начина по който влияят на хората.

По принцип демони както и други безплътни същества наистина има, но те не могат да четат мислите на всеки както предполагаш, защото те живеят така да се каже "на друга честота" в астралния и други светове, и ние за тях сме като невидими, както и те са за нас. Когато обаче човек падне духом буквално, тоест духа му падне на по ниска вибрация заради чувствата и постъпките на човека които са низки-например гняв, омраза, алчност, похот.. тогава ние ставаме видими за демоните. По този начин сами отваряме аурата си, и затова има толкова много хора и случаи на обсебване- психиатричните клиники са пълни с такива хора, погрешно лекувани от доктори. Затова и чрез филми и песни ни заливат с нискочестотни символи и думи, за да държат съзнанието ни на такова ниво, така хората са като дойни крави, източници на енергия за демони и други същества.
И затова наистина има борба за душите.

Ние хората обаче имаме избор, когато човек пази в сърцето си вярата в Бог, отстоява принципите си, не лъже, живее един чист и искрен живот с любов, тогава човек има защита, божии благослов, пазен е от ангели, тогава демони и подобни не могат да го доближат.
Поздрави :)
SilverMoon

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0fc132f0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Дръж се за Бог! Имай вяра в него!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1d13a52919
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля като теб,
чудя се защо Бог досега не е спрял
този гаден д... л

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Момиче, прочетох с огромен интерес твоята публикация! От самото заглавие ме заинтригува, а и самият аз се интересувам от такива неща и ги пиша редовно. Просто смятам че народът трябва да си отвори очите за случващото се около нас, и да разбере че има демонични сили които служат главно, като протеже на сатаната. И да, абсолютно си права че зад много от песните, филмите и т. н. стоят скрити послания, та дори онези символи за които ти говориш, те не са и скрити а ни се показват директно, за да ни подготвят за сатанинските им планове.

Тези тайни общества, чиято цел е да намалят човечеството и да го сведат до пълна безизходица и демагогия, съществуват още от много години насам. Наричат се масони, и илюминати. И в двата случая говорим почти за едно и също нещо! Тези масони и илюминати служат на световното еврейство, и чрез медии, преса, телевизия, те правят така че да издигат най-ниските човешки качества всред нас, и да ни ги показват като добродетел. А моралните ценности и справедливостта, те правят така че да ги разграждат, за да станат никому ненужни. Главният залог който тези сатанински общества правят, е над младежта най-вече! Те казват "Ние ще развратим младежта, ще превърнем младите в шпиони и космополити, ще разградим моралът, и ще изтъкнем всред населението най-ниските пороци и качества, това ние ще направим". И най-лошото е че успяват. Не знам дали си чувала за "планът - ранът", а и не само той. Много са начините чрез които тези тайни общества целят главно да доведат човечеството до пълна гибел! Някога когато са се водили войни, и когато дадена страна е превземала друга, и я е вкарвала в робство, това пак е предизвиквано от тези сатанисти. Както казах те са тайни общества, и правят така че народите да се избиват помежду си. Да има хаос и безпорядък навсякъде. Това правят те. Когато България е била под турско робство, не сте ли си задавали въпроса, как така никоя държава не е скочила, да ни помогне. Това са 5 века кървава история в която нашият народ е бил избиван. Как никоя друга световна сила не е скочила срещу османската прокоба която е тегнела над нас? За много хора този въпрос остава с неясен отговор! Но аз знам защо. Защото точно тези въпросните масони (илюминати) тогава са плащали на другите държави, за да запазят спокойствие и да не се месят. Така са постъпвали с цел да бъде затрит цял един народ, в случая нашият! И понеже те управляват банките, корпорациите, те си служат с куп предприятия чрез които си набавят мнооого пари. Така те плащат, на печатници да пишат това което те им кажат. Плащат на държавите да се изтребват и т. н. Но българският народ оцеля, щото както обичам да казвам - България е много повече от сърп и чук! Българинът е непобедим защото има корава воля и несломим дух! Така те срещнаха яка съпротива, и желанието им да унищожат българската народност, не се осъществи!

Днес е същото и няма особено голяма разлика. Само че сега те действат подмълвно и ни вкарват в икономическо робство, като преиначават много факти, ограбват предприятия, и правят така че, най-дегенеративната музика, най-позорните филми, прояви и т. н. да ни ги набутват и да ни ги представят като нормални. По този начин постигат напредък, в опошляването и извращаването на нашето общество!! Но много хора сега няма да ми повярват и биха казали че това са глупости... Да, ама НЕ! Просто трябва всеки от нас да чете повече, и да гледа какво се случва, те фактите са показателни. И най-глупавия човек да си, ти трябва да чатнеш че нещо не е наред, че нещо изкривено и демонично се надига и властва в този умопомрачителен свят! И ние сме тези които трябва да удържим на този натиск който те ни налагат. Ние трябва да ги победим, инак ще загинем. За това, не слушайте кофти музика, не деградирайте, запазете ценностите и ги издигайте напред. Да покажем че сме по силни от тези демони които целят да ни съсипят!


AEGUPS

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e24a251a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   от авторката: Благодаря на коментар 2. Но имам един наистина важен въпрос. Как да се предпазим от тези същества, и как да се научим да разпознаваме кои песни и филми са сатанински? Не може всички създадени песни и филми да са такива, все трябва да има и нещо хубаво и добро. И един друг по-важен въпрос - Как можем да се излекуваме, как да се отървем веднъж за винаги от това влияние и от обсебването и тези порочни мисли. Аз лично се опитвам да съм добра, но не мога все не успявам и нещо се обърква. Вярвам в Бог! Но как да се отърва от тези лоши чувства и мисли. Аз осъзнавам къде ми е грешката, но нещо ми пречи да се променя веднъж и за винаги. Опитвала съм, но става само за 1, 2 дни и после пак лошите мисли.. Иначе благодаря на хората които ме разбраха и се опитват да помогнат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b74b430268
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   А ти на доктор скоро ходила ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9d3965298d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Тук на земята повечето хора живеят в едно полусънно състояние на съзнанието, и точно заради това те са лесно манипулируеми от медии и други източници.
Основната крачка по Пътя и свободата е Осъзнатост, човек да е буден, да почне да се вслушва в душата си, вътрешният си глас, тук и сега.. това толкова банално изречение е от доста хора неразбрано.
Става дума за това, когато човек е някъде да Спре и да се запита, как се чувства от това? Дали наистина иска да е тук? Ако чувства спокойствие, умиротворение, тиха радост значи това иска душата му, той. Ако е потиснат, тревожен значи поведението му е вменено и внушено от външни източници(негативни)
Същото е с филми, песни, хора... -как те кара да се чувстваш една песен, един човек... Самата ти си най верния радар за себе си, и всякакви същества които се опитват да ти влияят.
Това е всичко, което се иска от нас, да слушаме себе си, душата е езика на които ангелите ни говорят, да правим това от което сме щастливи, това е Пътя, не на борба със злото, а на избор на живот в доброто, Бог, истината, истинските неща.
Не мисли за лошите чувства и мисли, така им даваш енергия, привличаш за което мислиш, просто избирай хубави мисли, опитвай се да видиш чашата не наполовина празна, а наполовина пълна.
Има и друго- самото съществуване на "злите" сили е допуснато от Бог, те са като шамара които родителя удря на малкото дете, за да го научи да не си играе с ножове например, защото ще е опасно за него...
И докато все още всички ние не сме станали светци, злото е необходимо за баланса в вселената, но сами избираме дали да му позволим да ни съсипе, или напротив да ни направи по-силни.
SilverMoon

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f9dc95fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

9.   Само да отговоря на кратко, преди да продължавате да се вживявате в тези глупости. Единствената причина хората да са такива каквито са, е защото повечето са жалки слаби безмозъчни същества. Демоните и ангелите нямат нищо общо с това. Па дори да ги има, с кой акъл ще се занимават с такива прости същества като хората.
И продължавайте да си вярвате в някакъв пич в облаците, много ми е интересно до къде ще стигнете :Д. Самите неща казани до сега в тази тема са достатъчни като доказателство за слабоумността на хората.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b4371c10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Сатаната" всъщност е човешката глупост, невежество и неразумност. Образовайте се, развивайте се, ТВОРЕТЕ и така ще се отървете от "Него". "Злите" сили, хора и социални концепции са ви дадени, за да упражнявате способностите си, като ги преодолявате. "Промиването на мозъци" просто няма как да мине пред един мозък, който е подготвен, активен, интелигентен - номерът минава само пред мозъци, които са на практика заспали, мързеливи и чакат другите да решават, вместо тях.
От лошите мисли се пази, защото те се материализират (както и добрите, междувпрочем). Това е и една от основните ни задачи - да се научим да контролираме мислите и емоциите си (емоция = e-motion = energy motion = движение на енергия или движеща се енегия), да ги направим градивни.

Та забрави за "Сатаната", "демоните", "дяволите" и други подобни - научи се да постигаш целите си въпреки тях, а не да се проваляш уж по тяхна вина. Никой не те кара насила да теглиш кредити и да живееш назаем - учи, намери си добра работа или си създай хубав бизнес, никога не надскачай възможностите си и всичко ще е наред, ще наблюдаваш с кеф как смотаните нещастници и комплексари, които са решили да надскочат възможностите си и да поживеят назаем, после си плащат дълговете и "Дяволът" им е виновен за глупостта.

Никой не те кара да слушаш чалга и да гледаш тъпи филми - композирай прекрасни мелодии, необременени от "сатанински" символи. Измисляй увлекателни и поучителни истории и ги разказвай на хората. Творецът е независим! Е, ако те мързи да го правиш и чакаш от другите наготово - ще сръбваш и помийка, няма как... ама затова никой не ти е виновен. ВИНАГИ ИМАШ ИЗБОР!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f6f343aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ех... какъв свят нали, демони и ангели, деструктивност и
съзидателност :) Има го всичко на куп в "увеселителния и
забавлителен кът" наречен - живот :)) Намирам за нормално да преминеш и през пътя да тези си виждания и интереси! Виж, ние хората търсим често демоните вън от нас, като си търсим оправдание за собвените си неправилни действия! На место да погледнем вътре в себе си! ... Какво обитава и преобладава във покойте на нашата душа? Ооо, без да съмнявате е важно. Виждаме света според огледалото на собствената си душа, хах и ако душата ни е "крива", огледалото, ще ни показва един изкривен образ на света ;) Разбирате нали? Светът е създаден, но всеки ден го претворяваме според свойте представи. Сещате ли се за историята за Дориан Грей, от вън бе великолепен за всички, но вътрешно, без неогледно грозен. Като накрая, тази вътрешна "грозота", се прояви в реалността. Ето от къде идват и тези "демони" :)) Може би не виждате, но човешката личност е много сложно нещо! Така де, ако не сме в хармония и единение със себе си, в нас започва буря от хаус. Хармония е, да сме свързани със света около ни, и да го усещаме, като част от самите нас.

Хммм... Знаете ли кое е хубавото? ! ... ;) Ако си в хармония, свързан с една по-голяма цялост, ставаш по-силен и неподатлив за "демоните". Защо ли? Защото вграждаш светлината която търсиш в себе си, и ставаш източник на светлина! ... А както знаем, мрака бяга от светлината :D Как приемам темата ти? Ами като интересна. Не намирам за глупаво да имаш вяра в различни неща! Добрите хора, обикновенно са вярващи. Според мен, има има нещо като висши сили, които подържат света, за да съществува. Но те са на едно такова ниво спрямо нас, че за тях сме като мравките за нас си :)) Но такива сили, да ги наречем, не им е нужно да се месят с негативен характер в човешкото развитие. На тях изобщо не би им било нужно да се месят, защото светът е едно сързано място, където и най-малкото нещо е приближено до най-голямото. И ще е като "ефекта на пеперудата", или паяжина, едно трепване и се променя всичко. Личното ми виждане е, че както живеем ни е дадена една голяма сила, която за съжаление ние не разбираме каква отговорност носи. Коя е силата ли? Ами собствената ни воля! Която ние не знаем как да използваме и само разхищаваме, ръсим, наляво и на дясно! ... А после се питаме, е добре де, защо света е "скапан"? ! .. :)) Готино място си е ;) ако посеете в себе си, малко красота!!!

Иии... да, влиания има много! Дали ще е телевизията (аз
отдавана не гледам телевизия :)) защото нищо хубаво няма
там! Не стига че вечно повтарят, ами и новините са все едни никакви! Кога последно чухте положителни вести? Все нещо станало, нещо не можело, егати новините! И винаги дават обещания, дето не си ги спазват. А после, защо хората били изнервени, и нещастни! ... ), или вестниците, или каквато и да е друга информация. Да се заблуждаваме е глупаво, всяка информация, каквато и да е, е способна да промени мислите ни ;) Та... от какво има да се плашим, а? Никой не може да се излолира от всичко. А дали ни промиват мозъците, ... телевизията мога да кажа 100% Да ;)) Е без значение, в такъв свят сме се родили, и сме се адаптирали! ... Имаш ли силна воля? Имаш ли свой вътрешни ценности? Това е да си личност :) И ако е така. Никои и нищо няма да може да ти повлиае! Освен ако ти не позволиш това да се случи!!!

И миличка, ... едно малко допълненице :) Чудесно е че се замисляш, обаче дано разбираш и че което те е накарало да се замислиш, са пак неща писани някъде от някой, тоест пак информация! ... От къде можеш да си сигурна че което пише, за демони и тнк, не е само една пропокация :) Която да ти втълпи страх! Истината е че всеки търси сензация, и пише каквото му дойде. Не вярвай на всичко което срещнеш някъде си. Винаги бъди положителна, и "демоните", няма и да припарят до теб ;) Остави "ангелите" да те обземат! :))


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 663eeef380
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от авторката:Всеки който каже истината или това което хората не разбират ще бъде сметнат за луд. Да за много хора това което казвам е измислица, фантазия, някой даже каза дали съм ходила на лекар. Ами не, не съм ходила, не ми трябва някой да ме залива с отрови и да ме убеждава, че това е добро за мен и здравето ми. Знам че не е хубаво да се боря с злото и както казва SilverMoon "не на борба със злото, а на избор на живот в доброто" в думите му има много истина, но не може да бъде разбрана от повечето читатели. Искам да отговоря обаче, на този който написа след него, многознайкото коментар номер 9 - Нямам лоши чувства към теб дори коментара ти ме развесели :) В теб виждам образа на днешното общество, заблудено, заслепено от лъжите на илюминатите. Надявам се рано или късно да се осъзнаеш, както ти така и всички останали хора. Дано скоро да наближи този момент когато хората ще се събудят и ще престанат да живеят в заблуда. Просто си отворете очите за скритите символи, посланията, злите източници и едва тогава ще научите истината. Истината е скрита от нас, но веднъж разберем ли я и веднъж изправим ли се срещу "Тях" те ще се върнат там от където са дошли. Трябва да разберем най-важното, което те крият от нас, а именно, че всички хора сме едно и не трябва да се мразим или борим един с друг. Едва когато разберем това, ще спрат всички убийства и всичката омраза по света. Замислете се, защо се изтъква когато някой направи нещо лошо, защо медиите ни заливат с тази ужасна информация по новините и навсякъде. Отговора е много лесен. Става въпрос за световна цел, която трудно може да бъде проумяна от населението. Най-тежкото наказание е това на човек, който убие, неговата душа е завинаги загубена. А "те" целят точно това да се избиваме и мразим взаимно.
А коментар 10 ти имаш същите разсъждения и убеждения като тях, съмнявам се дали не си масон или нещо от този род, но няма значение. Искам да ти кажа само едно - няма невъзможни неща! Няма невъзможни неща за хората! Няма невъзможни неща за Бог и Исус Христос! Няма невъзможни неща за доброто! И аз вярвам в това и това е единственото нещо в което вярвам. Бог е във всеки човек и човека е създаден като добро същество!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 56966f77be
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Искам да ти кажа само, че ако имаше демони - то те щяха да са хитри, градивни и успешни, а не такива будали, че да поискат да живеят някакъв скапан животец, обградени от страдание, мизерия и нещастия.
Няма такова нещо в света, което да има искрица разум и да избере за себе си да е в центъра на една грозна съсипана картина.
Ако представата за демони е стряскаща и смущаваща - то е именно защото да си зъл демон означава да нямаш лични интереси, да си напълно луд.
В тази връзка, замисляла ли си се, че в момента ти също фабрикуваш демони?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Авторке, не им се връзвай. Просто нещата така са нагласени, че всеки начетен човек който вижда истината и дръзне да я изкаже, го вземат за смешен и луд. Така е, за слепеца - виждащия е идиот, за глупака - умния е безумен, това е философията на днешния век! Един ден всички ще разберат че светът върви към едно световно вавилонско сатанинско стълкновение, но ще бъде прекалено късно! Аз съм убеден че има зли сили, които са точно всред нас хората, но са по висши от нас и действат подмолно и стратегически. Правят така че представата за правилно и грешно да се изкривява с всеки изминал ден. Правят така че хората да изпадат в недоумение и да живеят в лъжи и манипулация. Достатъчно е да напишеш в чичко гугъл - "масони, илюминати, сатанични сили, зидаро-мазачи" и прочие, за да ти излязат всякакви материали по тези въпроси! А това че по голямата част хора, не вярват в подобни неща и им се струва смешно... ще им кажа да си отворят очите!! Аз съм гледал лично клипове от филми в които се виждат ясно изобразени тези илюминатски символи! На тези артисти, музикални изпълнители и т. н. им се плаща от същите тези сатанисти, за да изобразяват чрез музиката и филмите техните символи! Има сумати рап изпълнители които служат на световното зло, те са пионките на масоните и на илюминатските касапи на човечеството! Те за тях работят!!
А духовете и отвъдното са съвсем отделни неща. И те също съществуват, защото когато човек умира, умира само тялото но не и душата. Този дух който носим в себе си докато сме живи, когато умрем той излита от нас и съществува в отвъдния свят. Има много научни доказателства, които доказват напълно тези мои теории. Това кой да вярва и кой не, си е право на личен избор. Лично за мен е по добре да вярвам, отколкото да бъда слепец и да отричам реалността!!!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f9dc95fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторке, в мен можеш да се заблуждаваш че си виждаш каквото искаш, но далеч не ме познаваш нито знаеш през какво съм минавал И какво мога, за да решиш че съм "заслепен" от лъжите на някакви идиоти. Мързи ме да се правя на интересен за това ще давам направо.. Ти в момента говориш пълни измислици, порадени от кой знае къде, същото се важи и за всички с това че "бог ще ги закриля". Толкова ли сте жалки и слаби че искате някакъв пичага в облаците да ви защитава? Толкова ли некадърни и прости трябва да сте? Истината авторке, е че хората са идиоти, по-слаби и от една троха, и демоните нямат нищо общо с това.

Съветвам те да си оставиш тази мания настрани и да се захванеш да направиш нещо продуктивно веднъж. От глупостите, които пишеш предполагам че си на 15 максимум. Хвани си гадже, хормоните ти бушуват сега, и спри да лъжеш хората с невъзможни глупости. Нищо не знаеш спрямо твоята тема. Няма никакво най-тежко наказание за убиване, нито човека е направен като добро същество. Ако беше така, всички щяха да миришат цветята и да се кефят на слънцето.
Та пак ти повтарям, престани да говориш глупости, и на идея си нямаш какво казваш.


Към AEGUPS- По твоята логика, ти не си човека, а душата.. телата са просто колички за наш кеф.

Death_Blade ^

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b4371c10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   14, много гъделичкащо за егото е да живееш с убеждението, че всичко ти е ясно, нали? Обаче като се събудиш - краката ти отвити...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ba96ad59e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ах, .. Как само винаги когато се повдигне въпроса за което не разбираме и не виждаме? ! .. "Вечните въпроси! " :)) Става какафония от мнения и сблъсък на "виждания". И за какво? За едното нищо!!! Защото колкото и да се дърпа и разтяга въпроса като "локум на промоция" :)) Нищо няма да се постигне! Нищо няма да се докаже, и крайния резултат ще е пак същия както преди самото начало! ... Дай на някой чаша вода, за да те отведе към океана ;) Е... не отричам, че има обаче, някой логичеки доводи, които ама изобщо не са за пренебрегване ;)

До номер 14

Разумните винаги са били считани за малко луди! Особено ако са малко различни :)) Ама какво общо има с темата? Усещаш ли, че говориш как "хората са били заблудено, как има дълбоко скрито тайни, и всичко около нас е една илюзия". Е то ок, обаче ти от къде разбра за всичко което пишеш? Не е ли пак от информацията на някой си незнаен друг? ! ... ;D От къде си сигурен че можеш да се довериш на една информация! ... Може би не се досещаш, че истинските тайни, никога няма да бъдат споделени масово на обществото, те никога няма да бъдат с "достъп свободен". Иии... ако не си провел изследване, не можеш да вадиш което си видял другаде, с убеждението че е 100% истина!!! Че какво иначе става, просто повтаряш думите на друг.

Хей, .. и не си мисли, че аз пък не съм ги преглеждал такива материали, "масони, илюминати, ... ". Виждал съм ги, и какво? Хората винаги ще се вълнуват от мистериозното! Ама е като градска легенда :)) основава се само на хорското мнение, и приказки! ... Не казвам че няма! Запомни, ако не можеш да докажеш, че нещо съществува, провери има ли нещо друго, което да прави невъзможно съществуването на първото. Ако няма, значи първото е възможно, ама това пак не доказва дали го има точно сега, да кажем, хипотетично! ...

"Аз съм гледал лично клипове от филми" И от кога филмите са доказателство! Приятелю, филмите се правят за да
бъдат гледани, а не за да казват големи истини! Големите
истини са около нас, но нали сме заети да ги търсим с
което ни дават наготово, и това ни прави "слепи"! ... И зависими от каквото ни кажат. ;) Цялата работа е, че има много хора, с лабилна психика, и такива провокацийте цялят да разклатят още повече хорското мнение за света. Та... отново хората да се лутат и да си подмятат ябълката на раздора. Докато истинските истини, се вършат задколисно, и необезпокоявано, тъй като са ви дали филмите, готовите статий, и са ви вързали ръцете :)) Едно съветче, не търси отговори на хипер мистериозности в сегашното, търси ги в далечното минало. Сега света е превзет от масовото влиание и рекламата. А истините се изопачават! Видиш ли някой да ти каже, ето това е "голямата тайна", и да я дават на всички - е сигурен знак, че не е никаква тайна. А заблуда ;)

(Към останалите) Всеки има право да вярва в каквото си
ще, ако ще и че живее под водата ;)) Но моля ви, изградете своя собствена вяра и воля, сами решете в какво да
вярвате, а не в каквото ви се дава на готово. Хъммм... така де, ... не сме стадо овце, хора сме :D


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Първо на първо, не сте вие хората които ще давате хипотези кой какъв е! Нито пък сте в правото си да казвате кой от какво да се интересува! Това я вълнува авторката, това пише и чете. На вас какъв ви е проблема? ! Вие ментори на хората ли ще ставате? ! Точно това че сте невярващи и че всеки който вижда действителността вие го изкарвате какъв ли не, ето това е самата пиеса на абсурда. И вие сте част от този зловещ театър в който ни поставят тези сатанисти, за да ни ограбват откъм ценност, и интелект въобще! И тук не става въпрос за его или каквото и да е. Тук става въпрос че се интересувам от нещата, жизнено важни за нашето съществуване. Докато вас явно не ми пука, на каква планета живеете. Вие сте по жълтите павета, сложили розовите очила, и се преструвате че всичко е наред. Смешници! То да се интересуваш от по висшите неща, и да знаеш нещо смислено, не е като да друсаш кьочеци по чалготеките, и да ходиш да се друсаш до припадък нали? ! За едното се иска някаква заложба и интерес, пък за другото е нужно просто да си природно глупав!

П. П. Много ви бива в това да давате хипотези кой какъв бил, без дори да познавате хората.. Лесно е да критикуваш когато не си очи в очи!



AEGUPS

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6018a836c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   от авторката : добре ще се опитам отново да обясня как стоят нещата на вашия език и дано да ме разберете. Поздравявам ви с песента Sarafa - Illuminati. Чуйте я от BG-рапа е тази песен и много точно и просто ви е обяснено всичко в най-общия смисъл и то на ваш език. Явно не намирам друг начин да ви обясня, а и вие не се опитвате да ме разберете.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ba96ad59e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   До номер 18 (AEGUPS)

Едва ли има хора които да не вярват е нещо! Дори и агностиците вярват, но вярват в себе си. Та... авторката просто е сега е с тези интереси, нормално е! ... :) Израствайки преминаваме на етапи, и интересите ни се променят. Но едва ли е много полезно, да вярваш в неща който си прочел от някъде си! Защо да вярваш на едни хвърчащи страници. Нима според теб, "големите истини", ще се оповестят публично. Че кога е ставало така? ! ... Никога. Какво те навежда на мисълта, че всичко което си прочел е истина! :)) Кое го прави истина? Това че на теб ти се иска да е истина, или че ти харесват подобни "тайни машинаций да съществуват".

Аз лично отдавна съм минал този перод, в който се вглеждах в разни "загадъчни" и кой знай какви, "тайни"! ... (Целта на тези работи е да разклатят човешката психика. И нищо повече! ... ) Та... градя сам свобствената си вяра... ;) Всеки ден, а нещата които прочитам не ми влиаят, защото ги осмислям, и преценявам. Не допускам информация, да се внедрява в суров вид в съзнанието ми. Защо ли? Ами не мисля че хората са папагали, за да повтарят, каквото са чули. Имаме глави, ами нека да ги използваме :D

Обикновенно хората, задълбаващи в такива теми, са доста антисоциални! ... А й да ги спрягаш тук и там, какво променяш с това - нищо! ... Показваш само, че си прочел нещо! Не знам за вас, но мойте си вярвания, съм способен да ги кажа пряко очи в очи. А споровете, не водят до нищо положително. Ако човек ще се бори за една идея, или кауза, е добре поне да знае, дали е истинска, или е плод на изкривената действителност :)


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Съществува една теза. Че има една шепа хора които владеят света! Илюминати, масони и всякакви тайни общества на демагози. Предполага се че тази шепа хора назначават президентите на всяка една държава.
Агент гоце и той. Политиката която следваме в момента е горе долу следната:

1. Да остане колкото може по-малко интелигентно население в БГ!
Пример: Изгонихме поне 1 000 000 българи по чужбина, главно хора способни и умни.
Пример2: Влезнахме в ЕС, за да можем да бягаме по лесно в ЕС и зад него.

2. Тотална профанизация на останалото население, главна цел: малодушните хорица.
Пример: Колкото душа иска. То не е чалга, то не турци управляващи, то не е цигани с повече права от нас, абе, примери много.

3. За да влезнат в политиката такива профани като турци, цигани, изнасилвачи, доказани мутри и т. н. трябваше да ни откажат да гласуваме, ако не изобщо то под 50% от населението.
Пример: сергей, гоце, кмета на София, масларова, доган, царя и т. н.

4. Оскотяване на населението.
Пример: никой не го е еня за другия. Всеки е на етап оцеляване. Както знаем, на етап оцеляване мислиш само за изхранването на семейството. А ако остане, за къща над главата си.

След всичко това идва най-интересното; - ПРЕЗАСЕЛВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Та какво излиза? Изгониха българите, сега ще канят молдовци, украиници, виетнамци, индийци и египтяни!!!

За БОГА ми. Представете си какво означава това само за един момент! Освен че не останаха българи, сега ще канят ниско-квалифицирани кадри в бг. На които ще продават панелки в младост и люлин.
Това са вашите бъдещи съседи! С тях ще се борите за едно работно място. Те ще ви вземат хляба!
Замислете се. Децата ви ще ходят на детска градина с тях.

Доказано е, че чак третото поколение от преселници започва да има претенции и да не се чувстват като чужди. Т. е. след 2-3 поколени те ще се наричат българи и ще имат претенции!

Ами ако това всичко е част от плана на шепата хора? Ами ако ние сме депото в ЕС за преразпредение на евтина работна ръка? Още по-лошо, ами ако сме отредени за презаселване от горепосочените нации, с цел пак евтина работна ръка за ЕС?

Което пак изкарва нашите сополанковци, продажници. Но хей. Ние това си го знаем.


AEGUPS

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   ~winterfire~ Ти случайно да си чувал че във всяко нещо което се пише, има доза истина а? ! Случайно да виждаш реалните факти? Ми то това което се пише, ние го виждаме на практика бе драги ми! Оскотя ли населението ни? Оскотя! Интелигенцията ни, избяга ли по чужбина? Избяга! Хората извратиха ли се? Извратиха се! Мисли ли някой за българския народ? Не, не мисли!

Ами точно ей тея фактори които изброих са част от програмата, или с други думи казано - пъкления план на тези тайни общества. И трябва да си супер слепец за да не ги виждаш тези неща!

А за четенето - точно с четенето идва знанието приятелю! Ние обикновените хора сме ограничени и не можем да знаем и да разберем всичко! Именно за това съществуват учени, философи, теоретици, за да ни отварят очите за нещата които ние няма как да видим. Логично е! Иначе с каква цел някой си ще пише за нещо което не съществува... или ако всичко това беше лъжа, тогава обществото и държавата ни трябваше да са в добро състояние ама те не са, нали така? И май повечето неща излизат точно такива каквито ги описва авторката, и аз! Ама ваш си проблем, това че вие отказвате да ги видите, не значи че ще откажете разумните хора да ги виждат и да се борят срещу тях! На мен ми пука за бъдещето на народа ми, ако на вас не ви пука това е отделен въпрос!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b4371c10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Авторке, №10 съм. Не - не съм масон, нито илюминат, нито психопат. Просто съм човек, който е взел съдбата си в свои ръце и никой повече не ми е "виновен" за собствените ми неудачи (ако допускам такива).
Не виждам за какво ми се репчиш - някъде да съм казал, че има невъзможни неща? Напротив - написал съм, че винаги имаш избор и че ако си творец (включително на живота си), ти си независим.
А това с поздрава истински ме развесели - рапът е върхът на културата! Видът и IQ-то на изпълнителите обаче хич не ми се връзва с ролята на просветители... Остава и с някое чалга-парче да ни образоваш, и съвсем ще я втасаме!
Пак ти повтарям (а ти се опитай да го проумееш): АКО НЕЩО В ЖИВОТА ТИ НЕ ТИ ХАРЕСВА - НЕДЕЙ ДА ТЪРСИШ ВИНОВНИ ИЗВЪН СЕБЕ СИ!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ca0e3d6623
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Подкрепям 100% номер 23.

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Ти може да имаш прекрасен живот, ама положението в родината ти, ако е лошо? Ако цари хаос и безпорядък, значи все някой има вина за тази работа. Егоист си ако мислиш само за себе си! А това което се случва в световен мащаб... едва ли ви трогва нали? Че утре вашите деца ще бъдат роби на чуждите касапи... сигурно за това пак ще кажете че не е така.

П. П. И само да вметна че бг рап изпълнителите, не всички са такива каквито ги изкарвате. Има толкова рап изпълнители които рапират за истината, а не псуват в рап изпълненията си! Но пак опираме до въпроса че някои хора не знаят да правят разлика!


AEGUPS

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ba96ad59e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   До AEGUPS

Хах, а според теб дали не съм чувал, а? Усещам как ти не се стремиш да разбираш другите, а просто си тук за да ни докажеш, че знаеш нещо, което си прочел от някъде, където всеки може да го прочете. Еми браво! ... Не си открил Америка :)) Освен това, скипна много от въпросите и логичните тези, който изведох, защото не можеш да отговориш на тях. Ти не разсъждаваш, ти просто си знаеш което си почел. Забавно е, да видиш че още има хора, дето не разсъждава, не си правят заключения и не извеждат тези на базата на аргоменти. А само на базата на информация, от хвърчащото нет пространсво.

Драги ми, бъдещ "съмняващ се в стабилността на света"! ... Всички такива, треперите, а света си го има и от преди вашите си лични страхове! Вашето е че искате да живеете един по интересен живот, и ви харесва да вярвате в нещо като тези неща!!! ;) И човече, лесно се палиш, но пък аз от огън не се страхувам, нито от лед :D А и ти как ще ме питаш аз, дали не съм виждал и чувал, не прочете ли, че съм минал през пътя който сега усилено спрягаш! На такъв етап си, по-късно ще мислиш различно! ...

Част от програмата... сякаш ти си лице изготвило пограмата, или това е щаб на сектерна операция до която само ти си допуснат, а всички останали са цивилните незнаещи :)) Твоя си работа, вярвай в каквото си щеш! Ама в каквото вярваш, ще моделира и начина ти на живот! ...

"А за четенето - точно с четенето идва знанието приятелю! " Ех, ах... а да беше прочел мненията ми тогава, а не набързо да показваш колко "острота" :)) Аз съм чел такива неща, дето ти никога няма да ги прочетеш. Убеден съм в това! ... Чел ли Етика на Спиноза, чел ли си Платон, чел ли си Гьоте, едва ли! ... Таааа.... аз съм човек който чете, но това което ти даваш като доводи и факти, от къде са, от нета. Казах ти, искаш истини, впусни се в изследване! Но не почти всеки си представя и очкава истината да му дойде на готово като манна небесна :))

И моля те, като ти пука за народа ти, направи нещо за народа. А не да впрягаш големи думи! Като казваш нещо, прави го и реално!!! ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Това което пиша са реални факти! Дадох достатъчно аргументи! И те не са само от нета. Вярвам в нещата които са факт...!! И нямам намерение да споря с когото и да било! Усещам че се опитваш да бъдеш ментор на хората и да им натякваш как да мислят, но при мен този номер няма да мине! Ти даже не ме познаваш следователно си никой за да ми поставяш квалификации, които да не казвам от къде си ги вадиш! Просто вие живеете в един затворен свят, където за вас всичко е розово но то далеч не е такова! Вие сте като българските политици... Винаги сте правите и винаги държавата е блестяща според вас. Да, ако питаш тях например, те винаги ще кажат "Оо проблеми няма, държавата е идеална, българите живеят добре, икономически сме стабилни" ... Това ще чуеш от тях. Няма да чуеш обаче истината! Обаче народът се събужда и проглежда. Колкото и на вас нихилистите да не ви харесва, будните ще ставаме все повече и не може да ни спре никой!!! Всичко е идеално а, нищо че младежта ни загива и се самоизтребва. Нищо че чуждите монополи владеят нашите ресурси. Нищо че 650 000 българи живеят на прага на бедността. Но иначе всичко е окей... Няма демонични сили, няма нищо... Хмм, интересно кой тогава се грижи за това трагично състояние на родината ни в момента? Интересно кой тогава прави така че света да е бойно, материално и развратено поле? Интересно кой тогава прави така че дегенеративните прояви да се издигат като добродетел, обаче морала и ценностите да се квалифицират като отживелица и ненужност? Въпроси на които знаете отговора много добре, но си кривите нихилистичните душички!!!


AEGUPS

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 663eeef380
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   от авторката: Не се опитвам да образовам никой с рап или с каквото и да е. Пратих тази песен, защото помислих че това е единствения начин да ме разберете, защото нали по-голямата част от обществото се интересува от рап или чалга. Опитвам се само да изразя мнението си и да накарам хората да мислят. Аз казах какво е моето мнение и въпреки, че това не се прие добре от хората, не мога нищо да направя. Нямам лоши чувства към никой! Вие сами тръгнахте да се опитвате да ме обиждате с разни неща. Но това което каза ~winterfire~ и номер 23, беше върха, не че ме засегна по някакъв начин. Искам само да ви кажа, че първо не знаете нищо за мен, за да определяте в какво вярвам аз и какво не. Ще ви кажа нещо за мен и сами си правете извод. Първо, не съм казала, че вярвам в демони, тоест не съм казала, че вярвам в тяхната сила. Единственото в което вярвам е силата на Бог и на доброто. Не се примирявам пред злото и пред отровите, който са пуснали за да ни заслепят. За неуспехите ми не обвинявам никого и не ги приемам като неуспехи, а като уроци от живота. Тъжно е, че хората така се примиряват, падат духом и спират да вярват в Бог или доброто. Аз не казвам, че чакам да стане чудо, просто искам хората да се опитат да мислят. Защото интелигентността е най-важна и веднъж осъзнаем ли се "те" няма да могат да ни повлияят.
Няма повече да чета тази тема и да пиша коментари, защото ми е ясно, че никой няма волята да си отвори очите и сърцето (ако има такова). Вярвайте в каквото искате или не вярвайте в нищо както до сега. Никой не може да промени това. Добрите хора макар и малко, ги има и ще стават все повече, защото за всеки има надежда.
И не съм анти социална както казва ~winterfire~, имам много приятели и се държа с всички хора добре. И не задълбавам темата, а само с една две мой приятелки си говорим за този въпрос. Но това няма значение, защото още от началото ми стана ясно, че няма смисъл от всичко това, още като видях, че админа ми поправи историята и я определи в групата на Измислени истории. Първо в това има реални факти, но на кого ли го обяснявам. Продължавайте да се мразите, да се обиждате, да се плюете и така "те" ще продължават да се хранят с вашата отрицателна енергия както до сега. Не е ли по лесно да живеем в мир и любов между нас хората. Разберете от къде тръгват всички тези лоши чувства и страданието.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ffd57c5958
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Всеки има право за себе си, защото всеки има право на собствената си свобода!... Ако сте чели мненията които написах тук, изрично съм казал, че всеки има право да вярва в каквото си поиска! :) Е, какъв е проблема! ВИЕ май не четете, а перифразирате спрямо вашите призми на търпение и настроение!...

До авторката

Хмм.. извинявай, ако съм те засегнал!... Но ще бъдеш ли така добра да ми кажеш с какво съм те засегнал!... :)) Лесно ранима си, и смяташ че всеки които изрази мнение, е против теб. Напротив!!! Е, как не видя, че което казах, че "Обикновенно хората, задълбаващи в такива теми, са доста антисоциални!", е вид намек, съотнесен и отправен НЕ Към теб, а към "AEGUPS". Не осъзнаваш ли, че мнението ми започваше с "До номер 18 (AEGUPS)" :)) Странно, защо тогава се обиждаш!... Аз лично към теб, с нищо не съм дори докоснал самочувствието ти.

(Защо очаквате да чувате само каквото ви харесва? Бъдете хора, и се опитайте да разбирате и по-важното, да четете едно мнение до край, и да го усмиляте, преди да си кажете тежката дума - така е правилно!... ;)

Така че, каквото съм написал за друг, няма как да се отнася за теб! Знам, че ни си вникнала в първото ми мнение, но ако беше, щеше да разбереш което искаше.

До AEGUPS (номер 27)

Добрее видях че умееш да изрaзяваш пряко своето негудование! Ама моля ти се, така изглеждаш като едно сърдито дете!... Лично аз изобщо не съм се засегнал, да ти е ясно :) Усещаш ли? Сериозно! А аз виждам какво правиш! Съжалявам че чак сега си пиша мнението, но досега бях на кино (буквано :)) Та... знаех че ще намериш какво да кажеш, не ме хвърляш в изненада! Само не знам едно, от какво се ядосваш! Защо ли? Ами мнението ти е написано някак грубо, и с условно наклонение, че едва ли не ти си
"вездесъщо прав" и че човек на теб не може и една дума
да ти каже, защото "ти знаеш всичко" нали? От къде го
знаеш? От нета! :D Нета мисли вместо теб!... Да, така е модерно на днешно време.

Брей... ментор, сериозно ли?!... Не позна, аз никога не насилвам някой да мисли каквото и да е! И ти ли не четеш? Не си ли чел мненията ми? Даже в някой, изрично казвам, "от теб зависи", "ти решаваш"! Е, значи, аз не знам кой си, и не мога да кажа нищо, но ти можеш да си позволиш да говориш за друг, сякаш го познаваш? Удивително!!! ;)) Еврика - аз не те познавам ;) Ама ти мнения не писа ли? Какво искаш тогава? "Познавам те", от каквото написа! Не знаеш ли, че и малко да си написал, начина по който го пишеш, говори много за теб самия! На това му се казва - психология!... Посочи ми къде съм ти поставил квалификация? Че нещо не я виждам :)) Докато аз казвам на всеки помисли преди на направиш нещо, и опитвам да накарам другия да се замисли! За да не си развали живота! Ти - не правиш това, а едва ли не "проповядваш" което си прочел. Никой не те спира, има и сайт където ще намериш много съмишляници! Казва се "forum.xnetbg.com" (Може да е полезен на авторката ;) Подозирам че и от там ги четеш!
Ооо, виждаш ли и аз ги знам тия сайтове и форуми, чудо
голямо! :) Преди две години, си играх специално да
изчета всички такива неща, от любопитство. Ама аз не
приемам нещо, преди да поразсъждавам над него.

"Просто вие живеете в един затворен свят, където за вас
всичко е розово но то далеч не е такова!" За втори път
казваш същото! :D Как мислиш, дали аз живея с розoви
очила, нали на теб очите ти са отворени, защото си
прочел тези неща! А сега де?... ;) Аз като също ги знам,
значи не съм с розови очила ;) Проблемът приятелю, е че
намесваш куп неща, дето не са логически свързани и
правиш миш-маш! :)) Абе нямам против миш-маша, вкусен е,
ямиии ;) Ама с яйцата не бива да се прекалява.

Да, да, да... монопили, ресурси, политици, звучиш, като
някой към 50 години!... :)) Търсиш консипрация, навсякъде, а, истината е, че зад глупостите в света, се крие себичен
егоизъм! А грешката ни на нас българите е, че сме свикнали да се оплакваме, да гледаме негативно, да се чудим кой да виним, изобщо да говорим много за държавата, и положението ни! Ама правим всичко да ДУМИ! Къде са ни действията? А ти отново изпусна много деликатно въпроси от мненията ми. Знам че не можеш да отговориш, защото отговора им, ще покажe че си в грешка :)

Кой го прави ли? Ние си го правим. Защото реалността е такава, че всеки гледа само себе си, затова света става "гадно" място, за някой душици. И като говориш за розиви очила, ти май си с черни очила ;) Ти, какво направи в живота си? Направи ли нещо добро, с което да дариш малко щастие на другите около теб? Какъв бил света? Лесно е да се говори! Вие сами си унищожавате здравето, с черногледи и негативни мисли!...Втори проблем на българите е черногледството и негативността им!... Докато си негативен, същността ти е прикована. И не можеш да развиваш потенциала си. За да израстнеш още, ще трябва да се освободиш, а ти приятелю, не си свободен!... Защото не градиш сам вярата си!... Вглъбил си се! Излез и опитай да живееш, хубавите неща се случват когато оставиш несъщественото зад гърба си! Нямаш цял живот! Ти си търсиш кауза за която да се бориш, а това което си мислиш че знаеш, гради самочувствието ти.

AEGUPS - Не те обвинавам в нищо! Може да си минал през доста неща, но и аз съм. Не гледай как пиша, а какво пиша, за всичко си има причина.

А за вас, които подкрепяте на 100% Илюминати и др, неща... Не казвам "не", а казвам, мислете, разсъждавайте, преди да приемете каквото и да е! Така правят разумните хора! И бъде хора, не се озлобявайте един към друг. Не се гневете. А се усмихнете :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   ~winterfire~ Никой няма да ти чете ферманите! Спри да се правиш на дървен философ... На различни мнения сме, ти отказваш да видиш реалността! Ти не живееш с болките на своят народ! Ти започваш директно да обръщаш темата в лична и да определяш личността на хората, да им казваш как да живеят и прочие. Аман от такива като тебе. Нито от дума разбирате нито диалог може да се води с вас...!!


AEGUPS

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b4371c10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   По повод земетресението днес от 8, 9-степен по Рихтер в Индийския океан: Американците са го предизвикали заедно с масоните и илюминатите - имат зъб на една дънна индоокеанска риба и сега ще й спрат тока! Разбира се само най-умните българи, като UPS-а от AEG, могат да прозрат този неоспорим факт.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5301f8c4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   До 31 (AEGUPS)

Дааа... май се засягаш! :) От какво? А като пропускаш
каквото съм написал, към теб, и каквито въпроси са възникнали, единствено показваш, своята невъзможност да се обосновеш! Та какво ново казваш? Едно и също! ... На
такива като теб съм имал радостта (било ми е забавно) да случа, ти си 23-тия, изпозващ думите "фермани" и "дървен философ" :)) Хората който стигат до тези думи, ги използват като спасителна жилетка, че да не потънат :) С три думи - ти се засегна ;) Което съм написал, те дразни и се ядосваш, защото не ти харесва, искаш да наложиш своята "проповед"! Ти дори не знаеш какво ми е мнението, да съм го казвал :) Не! А сложиш само разсъждения! Не моето мнението.

Хах, ти май не разбра, не ти ли казах, гледай какво пиша, а не как? ! ... Че използвам думи като "според мен" или "лично аз", не значи че обръщам темата на лично! :)) А че излагам свой разсъждения, личните неща, си ги запазвам лично за мен си ;) И за справка, драги ми, дървен фисоф, е човек които разправя едни и същи неща, друг му казва нещо, а той пак си твърди своето, което не е нещо дето сам е измислил, а е което е чул, прочел от някъде, и това и навред твърди! Баш което правиш ти! ... А аз разсъждавам, мисля, и чак тогава излагам становище, или написвам мнението! ... Да съм цитирал като теб, от някакви нет теми! Не! Тогава какво искаш? :))

"Ти не живееш с болките на своят народ! "
Ей, а да не би ти да живееш с болките на своя народ! Аз поне се опитвам да разбирам хората, защото имам желание за това.

Освен това познах, за че, "Обикновенно хората, задълбаващи в такива теми, са доста антисоциални! " Още преди да си го споделил, май имам по-голям опит от теб в
общо човешките неща :) А ето къде си споделил.

http://spodeli. net/7/story-24612. html

Е дали не съм познал а? ;)

Пак прочети внимателно! ... И ти ли не четеш? Не си ли чел
мненията ми? Даже в някой, изрично казвам, "от теб
зависи", "ти решаваш"! Как тогава, аз съм казвал какво
да правят, аз карам хората да се замислят! Очевидно е че
не мога да застявя никой за нищо, а и не искам! Аз диалог мога да водя и то на всякакви теми, а ти май водиш само аналог :)) Ако искаш да бъдеш добре, и щастлив, спри да се озлобяваш на света и хората. Търсиш си срещу кой да се изправиш. Промени се, и ще подобриш живота си. Иначе, ще си бъдеш както си сега. Твоя си работа и решение.

Когато някой ти казва нещо което не ти харесва, защото е правилно, ти се засягаш и се гневиш. И на место с разбиране, отвръщаш с ожесточение. Колкото до мен, въобще нищо не знаеш за мен. Аз каквото и да съм казал тук за мен, е малко. Всеки сам си решава какво да чете, обаче определно не виждам смисъл от някой твой думи, а съм сигурен че и други така не виждат.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3d8c45f3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Казах си ясно думите! На иронични и прости хора не отговарям! По умния отстъпва! Ако щете си счупете пръстчетата да пишете простотиите си, слабо ме интересува!

П. П. Дали съм антисоциален или не, си е право на личен избор и засяга само и единствено мен! Вас не ви засяга!

Както казах, лесно е да се правиш на знаещ когато не си очи в очи!


AEGUPS

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5301f8c4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Oфф AEGUPS :) Защо така се палиш? Толкова си сериозен в свойте "важности"! ... Една комедия, би ти се отразила добре! ... Ако си такъв и навън, не би постигнал успех! А и първо - кога съм казал, че как живееш не е твое право? А? Дори написай, "твоя си работа"! Моля те, не изопачавай първоначалния вариант на информацията, спрямо личните си настроения!!! :)) Ами и теб - не те засягам, така че! ...

И май наистина не четеш, във второто или третото си мнение, какво написах? Че аз мога без проблем, да кажа свойте възгледи, виждания, и разсъждения, който тук влагам и лично - мога и очи в очи! :) Мен не е страх да казвам какво мисля където и да съм ;)

Виждам, че си вложил някой обидни думи! Интелигентният човек, не влага нападки, грубоватости и обиди, това го прави само слабият! ... Запомни го ;) Умният, създава общуване, а не противоречия, като целта е разбирателство. Това е свързано и с търпението. Защото умният човек, държи на възпитанието си, опитва да бъде взискателен, учтив, и деликатен :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b4371c10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   №25, ти изби рибата, заедно с жабата! Докато оправдаваш неудачничеството си с това, че не си егоист (което дори не е вярно) - все такъв ще си останеш.
Изглежда си от хората, които искат всичко в живота да им се поднесе на тепсия, и те чак тогава (с чуждата пита) да покажат колко благородни и открехнати са всъщност. Е, разбира се, тези последните неща може и да ги попропуснат, понеже "другите не ги заслужават"...
А дотогава - писане по форумите му е майката! ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5301f8c4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   И едно допълнение AEGUPS ;) Обичаш да спрягаш думи, без да разбираш хората! ... Думата нихилист която спрягаш има следното значение!

Ето сега вече цитирам.

"Нихилизъм е философската позиция, според която всичко в света, особено човешкото съществуване, човешкото минало и настояще, е лишено от обективно значение, цел, познаваема истинност и реална ценност. "

Това приятелю, няма как да се отнася до мен :) Просто сумирай всичко което съм писал някога, и сам ще видиш.
Аз вярвам в много неща :) Традиций, минало, будизъм, и
какво ли не! Христянството то си ми е един вид даденост. Но аз и разсъждавам над тях, а не наготво да приемам нещо. Та така. Човек сам си гради вярата.

И преди мойте мнения, ти се опитваш да се заяждаш!!!
Очевидно, тук е твоят душевен отдушник :) И за твой
сведения, аз си имам свой живот. И съм на 22 години :)
Обидите не са аргументи - запомни го! :) Лично тук, в
сайта, аз се опитвам да бъде полезен. Отвори си очите, живееш твърде дълго в един затворен свят! На место в нета да четеш, отиди в някоя библиотека :) Хич, не се опитвам да ти променя мнението, защото ми е все тая :) Но не пречи да ми е забавно, че така сериозно се вземаш за едни такива никакви работи! ...


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95e5530bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Просто спри нарктиците!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95e5530bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Всичко е вярно! ние се храним с вашата -енергия! и ще ви промием мозъците! ;D

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: e38302aae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Гледала съм, може и Вие да сте го гледали един мини сериал, който се казва "Паднал" или още известен като " Паднали Ангели". В него се разказва как след като били изгонени от Рая, падналите ангели се настанили на земята и да създават семейства с землянки, от чиято връзка се раждали деца полуангели-полухора наречени Нефилими. И според една легенда щял да се роди нефилим, който имал дарбата да опрощава греховете на падналите и да ги връща в Рая. И понеже баща му, който се оказа самият Луцифер искаше да му бъдат опростени греховете и да го върне там и Нефилимът или както го наричаха Спасителят беше готов да го стори, докато не разбра какви са истинските намерения на Сатаната и тогава след дълга и тежка битка Спасителят изпрати Луцифер обратно в ада. Толкова за филма, но в последно време се замислям всички тези неща, които стават напоследък като земетресенията, убийствата, насилието в училищата и т.н. на какво ли се дължат?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 015c8d1d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Емануел Сведенборг, който е написал Небе и Ад е мистик и емпирик, което веднага го хвърля в сянката на окултизма и сатанизма... така че много внимавай авторке какво четеш и от кого... много е важно, аз самия съм имал преживявания с тези ''духовни твари'' и оттам доста се поинтересувах за какво иде реч и вече мога смело да заявя че разделителната линия между лъжата и истината за духовния свят и за това какво става след смъртта е Библията на християните, а не ведите на индийците или Корана или някаква друга свещена книга, разделителната линия също е много лесно видима и тя е че на света на пръв поглед има много религии, но на втори поглед всъщност се разбира че освен Библията на християните от другата страна на линията стоят всички останали религии които имат ужасно много общо помежду си или по начина на получаване на самата свещена книга / дава я някой дух или ''ангел'', както е при Корана или при книгата на Мормоните - ангела Морони / което е изрично забрането от Исус, който казва че и ангел небесен да слезе от небето не може да промени това което той е казал или да добави нещо ново... или пък по начина на поклонение пред полумесеца или пред звездите, пред мъртвите или природата - така наречения Пантеизъм чийто бог Пан си е жив козел символа на Дявола... или така модерното напоследък прераждане / но всъщност нищо ново за историята вж. богомилите /, за което също Библията се е изказала категорично - човек живее само един път - после съд... и т. н. така че колкото и да се лута човек из религиозния свят ако иска да види истината тя е само една и тя е в Исус Христос такъв какъвто е описан от Божието слово а не от Дан Браун или някой друг слуга на Ангела на светлината Луцифер, всички други религии са лъжеучения, мистици, гностици, дъновисти, астролози, будисти и поклоници на Мохамед на чийто гроб е имало винаги страшно много котки - едно от най - окултните животни заедно със совата / Хари Потър и совите / или колко са били почитани котките в окултния Египет даже и богиня си имат Бастет и прочее и прочее, всеки човек който наистина търси истината я намира в Исус намери я и ти :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 663eeef380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   От авторката: Номер 41 напълно съм съгласна с теб! Благодаря за коментара ти :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c429a45567
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Здравей миличка. От написаното което прочетох, ти си пробуден търсач! Малко са хората като теб, но ще стават все повече. Относно филмите и музиката, изборът е твой. Слушай сърцето си. Един филм изплува в съзнанието ми - Бързи и яростни - първият филм. Също филма - Аз съм тук сега. Посланието е ЛЮБОВ. Аз също не мога да говоря по тези теми с хората. Имах един колега на работата с който обсъждахме някой неща, но той напусна. Ако искаш можеш да ми пишеш на: tuistar64@abv. bg

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 834b559016
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Не знам дали само се бъзикаш, но ако наистина мислиш това, ще ти кажа моето мнение.

Всичко е подсъзнателно, въпрос до внушение. Чела ли си за силата на мисълта? Ние сами си въобразяваме неща, които превръщаме в истина и тези "сатанински" послания може да крият зад себе си какво ли не, обаче от теб си завси колко си податлива и дали ще се оставиш на това течение. Мисля, че това е полезно да се знае, дори и тази история да е просто измислица.

Айде чао и спри да си внушаваш простотии! Вярно, че светът е гаден, но ние сме си виновни за това , ние сме "Демоните" и аз съм една от тях. Пиша ти за да знаеш и да спреш да ни притесняваш! :Д

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e5c6427927
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   До 44 - не знам толкова ли е далеч от ума, че историята е измислена. Надявам се да спре да се чете тази тема или още по-добре да бъде изтрита, защото найстина ме притеснявате като вярвате в това. Спрете се с умните си коментари. Аз дори като я написах не вярвах, че тази глупост ще придобие някакъв интерес. Така че моля администратора да изтрие темата!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 834b559016
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Еми авторке, такива теми се пишат, за да се коментират. Дори и ти да се бъзикаш, от коментарите става ясно, че има много хора, които вярват в тези неща, а може би няма да е зле някой да ги светне, че си ги въобразяват и то не за друго, ми щото те гледата да поучават останалите.
Историята може да е в категория "Измислени", ама от къде да знам, може админите да са решили, че трябва да е тук.
Честно казано ме домързя да прочета всички коментари, но и теб никой не те задължава да ги гледаш. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2823a5b58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Чак сега прочитам статията, но ако авторката желае все още информация и проявява интерес към тази тем моля да се свърже напише коментар тук и ще видим как да се свържем.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c35c7d5a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Казано е че най големия номер на дявола е да излъже света че не съществува и като гледам малоумните коментари тук и дебилите които щъкат по улиците и които не вярват в нищо и ако им кажеш нещо за дявола или бога ще те пратят по живо по здраво за психодиспансерая говори че е успял отвсякъде има една нова група авичи вторри неин хит излиза и все пирамидата с окото символа на масоните си е на линия в клиповете. Но най-силното им оръжие си остава порното за тва вече е безплатно достъпно и повсеместно порното е безотказна машина която веднага те свързва със злите духове и оттам-убийства побоища изнасилвания алкохола и дрогата те свързва със същите господа. Първоизточника не са тайните общества а Сатаната-ония са само проводник и негови слуги. Света е) изцяло техен и ние сме тяхна храна-те наистина се хранят с нашата болка. Има само 2 варианта да ги победим и да сме недостъпни за тях-да срещнем и изпитваме истинската си любов или силно да, вярваме в бога-тя енергията е една и съща. Наскоро излезе сериал В обувките на Сатаната--не бе светът изобщо не се управлява от сатанисти-само малко-хахаха. Тука някои са много яростни-подозирам че са сатанисти.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c35c7d5a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Казано е че най големия номер на дявола е да излъже света че не съществува и като гледам малоумните коментари тук и дебилите които щъкат по улиците и които не вярват в нищо и ако им кажеш нещо за дявола или бога ще те пратят по живо по здраво за психодиспансерая говори че е успял отвсякъде има една нова група авичи вторри неин хит излиза и все пирамидата с окото символа на масоните си е на линия в клиповете. Но най-силното им оръжие си остава порното за тва вече е безплатно достъпно и повсеместно порното е безотказна машина която веднага те свързва със злите духове и оттам-убийства побоища изнасилвания алкохола и дрогата те свързва със същите господа. Първоизточника не са тайните общества а Сатаната-ония са само проводник и негови слуги. Света е) изцяло техен и ние сме тяхна храна-те наистина се хранят с нашата болка. Има само 2 варианта да ги победим и да сме недостъпни за тях-да срещнем и изпитваме истинската си любов или силно да, вярваме в бога-тя енергията е една и съща. Наскоро излезе сериал В обувките на Сатаната--не бе светът изобщо не се управлява от сатанисти-само малко-хахаха. Тука някои са много яростни-подозирам че са сатанисти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 07d32ad070
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Не се бъркайте с класическата представа за демони и зли същества!
Светът е плод на противоречието, доброто и злото го водят.


Не знам дали наистина има такива демони, за които ти говориш и въобще, такива, каквито си ги представяме, обаче знам, че във всеки човек се крие злото и често то избива до страшни предели.

Ще ви дам един простичък пример. Аз гледам филми на ужасите. В някои има призраци, зомбита, знаете.
Е, снощи гледах двете части на Плюя на гроба ти и честно казано не съм изплашена от грозните сцени, но съм притеснена (ако това е думата) от факта, че това е реалността. Това също е ужаси, но няма призраци. няма чудовища, хората са чудовищата! Реалността.... Филмите много добре показват на какво са способни нечии болни мозъци и какво правят ръцете, с които можем да бъдем прегръщани, ако решим да си играем с оръжия и да съсипваме другите за кеф, показват какво правят хората, които минават покрай нас по улиците, хората, с които работим, които виждаме по кафенетата, дори и тези, дето вярват в Бог и ходят на църква. Има толкова неща, които не знаем за тях и в нищо не може да сме сигурни.
Това наистина е страшно, защото е съвсем възможно и реално и се е случвало.... И за съжаление ще продължава да се случва, ще има още и още лоши хора, които ще нараняват за удоволствие, с причини и без причини....

Не, не съм потресена от самите кървави сцени, признавам! Нито от мъченията и жестокостите, единственото, което може би ме разстройва е, че това може да се случи на всеки...

Мисълта ми е, че Злото съществува, мили деца. Рогатият пич с нажежен тризъбец може и да не съществува такъв, какъвто го описват, но той олицетворява всичко лошо , което хората правят на Земята със собствените си ръце.

Във всеки от нас има и демони и ангели, друг е въпросът при кой кое е повече и кога надделяват добрите над лошите и обратно.


Ние можем да създаваме, можем и да унищожаваме. Човешкият живот е важен, нали? Замислете се защо тогава може да бъде отнет толкова лесно, защо все пак бива отнеман толкова пъти на нашата планета, или по-точно защо толкова животи се затриват от едната човешка глупост и какви ужасни неща се случват!

Има демони, да и те са във хората. Проблемът е, че им придаваме митичен вид и само тогава се плашим от тях, а не обръщаме внимание на това, че те действат чрез нашите тела, което е най-плашещото.

Трябва да се страхуваме не от странни същества, които някой казва, че ни обладават, не от разлагащи се трупове под земята или полтър гайстчета, трябва да се боим от хората!

Вярно, не можем да излекуваме света и за съжаление в днешно време добрите хора излизат най-големите нещастници, защото плащат тройно за избора си да са добри, понеже друг избира друго и унищожава останалите.

Но няма смисъл да се страхуваме , ако искаме да живеем, просто трябва да си направим сметката за хората и да очакваме всичко.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0734736d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Аз си мисля, че си станала прекалено пристрастна към тази тема и всичко ти се вижда като демонство. Не забравяй че, все пак има и добри хора.. Или според теб те не съществуват?

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker