Сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Сън
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5005 пъти
Трябва да съм бил заспал, понеже като се огледах нямаше под, нямаше таван, нямаше и стени дори. Аз си висях в пространството като паяк на невидима нишка. Около мен въздухът беше осветен с бяло сияние и далеко над главата ми нещо странно и блестящо пулсираше в това пространство. Не знам как го усетих, но бях сигурен че се приближава към мен.
Никакъв звук не се чуваше и в един момент си помислих, че съм оглушал, но след 2-3 минути започнах да чувам звуци: "пиук-пиук-пиии". Звуците се усилваха, но не бяха неприятни - напротив създаваха чувството на уют и спокойствие - като песен на птичка.

Незнайно защо тези звуци създаваха дори чувството за наслада и възбуда, защото като погледнах надолу, осъзнах, че съм напълно гол а 16 сантиментровият ми член беше щръкнал непристойно напред и килнат малко наляво. Почуствах нужда да мастурбирам и свърша сега, но осъзнах, че ръцете ми бяха като олово и не можех да си ги помръдна. В същото време видях светлината беше дошла много близо над главата ми и като примижах силно видях че беше летяща жена. Жената беше гола с два чифта бели криле които трепкаха, със светла леко чуплива коса и... исках да видя лицето й, но сиянието ме заслепи. Затворих очите си... "пиук-пиук-пиии... пиук-пиук-пиии" - чувах само.
В следващия момент почуствах как нещо се обви около пениса ми и аз моментално се изпразних. Почувствах мощно засмукване като от прахусмукачка и усетих как семето ми беше засмукано от незнайната посетителка. Отворих очите си и видях, че нейното лице беше толкова близко, че можех да го докосна. Ангелските очертания на това лице сега не мога да опиша... в следващия момент тя ми се усмихна леко, стори ми се, че се изкикоти и... изчезна изведнъж...

Настана тишината отпреди - празното бяло пространсво се раздвижи и аз бързокаото във водовъртеж преминах през някакъв тунел и бях изхвърлен нагоре.... нагоре.... нагоре.... Затворих очите си, виеше ми се свят и после.. всичко свърши.... почуствах че лежа на твърда повърхност и чак тогава отворих очите си. Бях легал на нещо като легло, но много по-голямо, сияйно и леко вибриращо на всеки 10-20 секинди. Видях, че ръцете и краката ми бяха приковани за леглото със сребристи обръчи. Опитах да си вдигна главата, но усетих че имам такъв обръч и на врата.
"Пиук-пиук-пиии - пиук-пиук-пиии"... чух някъде отдалече познатия звук. Видях нещо като златиста врата с кайчеца на окото си да се плъзга и в следващия момент момичето което беше летяло около мен преди влезе. Този път крилата му бяха плътно прилепнали към гърба.
"Страннико, взехме проба от генетичния ти материал и установихме, че имаш голяма репродуктивна способност. След минута ще си свободен, но ще трябва да идваш всеки ден тук и да даряваш семето си"... Не знаех как да отвърна, а само кимнах с глава. Веднага пръстените около крайниците ми и врата се отпуснаха и разкопчаха... Станах плахо и стъпих на пода с босите си ходила. Пода беше приятно топъл и малко грапав като вечерен пясък на плажа.

Станах и направих две крачки. Усещането беше неописуемо - електически импулси преминаваха всеки път когато стъпех от пръстите на краката ми до члена ми, до ануса ми и нагоре по гръбнака ми. От кеф пенисът ми се изправи отново и аз спонтанно се сдържах да не се изхвърля втори път.
"Не се притеснявайте, това е нормално за новодошли. Подът тук съдържа сензорни активатори, но като излезете от тази стая всичко ще е както си го спомняте... " каза момичето и.... изчезна.

Златистата врата се плъзна в страни и аз видях че отвън ме чака един свят много подобен на нашия - зелени морави с вековни дървета се полюшваха от вятъра. Пристъпих и чух как вратата след мен се затваря. Започна разучаването на новия свят...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker