Имам страшни кошмари!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Имам страшни кошмари!!
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 11347 пъти
Един ден след дълга дискотека и много испит алкохол се прибирам вкъщи и лягам да спа, когато легнах и почнах да сънувам игрището на което играех предишния ден мач. На това игрище има една много странна зграда на която се качваха много хора и си говореха (има много пеики и места на които можеш да седнеш) но отдолу е много тъмно казвали са ми че е много дълбока. Та да се върнем към кошмара. Озовавам се точно пред прозореца наа 5-6 крачки тъмно е и няма никои около мен приближавам се към прозореце лека-полека, и подавам глава да видя какво има и видях една много дебела тръба и много дълбока нещо като яма с тръби. Изведнъж някой ме бутна и паднах върху тръбата. Не можах да запазя равновесие и паднах падах много бързо и ме хващаше голям страх!

Изведнъж се събудих във едно старо изоставено (там е имало пожар преди 10-20год) училище за деца без майки и бащи ... Тръгнах да излизам от там но чух някой да пиши, тогава бях като сънен не ми пукаше от нишо никакъв страх не ме обзе ... докато малко по малко не се разсъних децата бягаха след мен някои от нях нямаха крак други рака трети очи, и постоянно ме гледахаа и пищяха, опитах се да избяхгам до бягах толкова бавно почти не можах да мърдам, паднах на земята и когато те се доближиха до мен и посягаха се събудих целия испотен а беше зима и си беше доста студено у нас (или може би защото бях болен и ми беще студено ).

Целия треперих но не беше от съня а от студа. Пуснах си печката и се завих добре. Но направих грешката, че легнах преди да ми беше отминало спомена за съня. Легнах и когато се завих и отпуснах. Пак се връщам във кошмара и се пре-събуждам. И седнах на компютъра да гледам порно. И видях един много странен сайт "Убии я" там можех да наглася кой обиях с какво и по какав начин. Убих една жена с мачете. Обнових сайта и след това ми изписа "Странницата не може да бъде намерена". И след това се събуждам на на клавиатурата във 1 часа ...

Моля ви какво може да означава това???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: cb6cffd0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   О и аз съм сънувала такива много, много зависи какво си гледал преди това или какво е било в мислите ти.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 15ddf265fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз.. но в мойте кошмари просто немога да говоря ..
един път просто падах в пропаст до мен беше пълно с хора ... но казваха че само ако проговоря ше ме спасят а аз не можех дори да си отворя остата ... събудих се и бях супер изпотена ... малко се разходих из къщата и па легнах и после сънувах пак някакав кошмар и пак неможех да говоря .. искам да кажа че в всичките си кофмари с изключение на 2-3 не можех да говоря .. (говоря за кошмарите който си спомням..) аз по принцип до 11 годишна просто сънища през живота си да съм имала 20 ... не сънувам никак често .. ако сънувам ще е кошмар и няма да мога да говоря или нешо лошо ще се е случило ..
п.п на 12 съм ..

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 15ddf265fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От номер 2
спомних си един кошмар като малка .. тичах към една пропаст .. не знам зашо просто трябваше .. беше като края на света .. от ляво беше старата ми градина в която бях, но се виждаше само оградата.. а в дясно пропаста .. всичко наоколо беше в зелена трева, синио небе .. като на рисунка, дори и пропаста.. кафява .. но като се доближавах до пропаста виждах само небе, и нищо друго .. само миг преди да падна от страната на оградата имаше един чковек .. момче беше с тъмна коса..и просто .. звучи много налудничево, но прилича супер много на момчето в което сега съм влюбена... в мига в който краката ми не бяха на земята се събудих изпотена и задъхана .. с чувството че съм бягала .. но до момента докато не паднах не свалих очи от момчето ..
извинявам се за това че разказвам мойте сънища но имах чувството, че съм изживяла това .. като теб но с разлика че ти се събуди на компа .. а аз все едно съм бягала ..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ea39f0e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз като сънувам кошмари и после все нещо става има някакво проявление в моя живот, но в лошия смисъл. Не се сбъдва точно същото което сънувам, но ми се случват лоши работи!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 36dfb55c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А аз сънувах веднъж как някой ме хваща запушва ми устата и ме затваря в много тъмна стая затворена няма и една дупчица съвсем малка никъде и тясно, а аз от затворени помещения се задушавам не че няма от къде да дишам ще няма откъде да влиза въздух ти все от някъде си има, се задушавам и потя! Аз така ми спира въздуха понякога сам но трябва да пия вода пия ли вода въздуха пак си ми идва! Като се събудих бях потна цялата!!! :(

Или веднъж сънувах че заловяват майка ми и не помня какво ставаше, но помня че като се събудих изкрещях..!!!

Аз по принцип бълбувам, но за щастие отдавна не съм бълнувала!!!

Просто легни и ако си гледала филм преди да легнеш не мисли какво е станало в филма не е хубаво да се мисли така като легнеш, а само за хубави работи!!! :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 780b5d2974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вчера през ноща сънувах много гаден кошмар, как някакъв убиец убива детето си и жена си, въобще пълна кланница и се събуждам свита на кълбо потна и цялата в тръпки и после 1 час бяха супер уплашена и си мислех, че ще се задуша или, че ще умра.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 51ebfbc6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Играете много на компа, затова.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3bfbd60b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Компютърчето ви прави така.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 79d9aff8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С авторите на 7 и 8 коментар съм напълно съгласен..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: e19b3881db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някой нямали очи и постоянно те гледали :))) Уми ме брат с тая история :)))) хахахаха

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 40e3d756f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз съм имал подобни случаи с ограничени действия. Например веднъж сънувах че гледам някакъв ужас по телевизора в хола обаче искам да се махам вече от там огасям ТВто, обаче то пак се пуска, дърпам му кабелите от контакта но пак се пуска и съм ужасен. Отивам в детската лягам си на леглото но чувам в хола телевузора и викове. Аз нещях да ставам от леглото, но компютъра до мен се включва със същия филм. Аз бях ужасен неможех да крещя и в някои моменти да се движа. Създанията от филма идваха насам и такмо отварят вратата на детската и майка ме събужда за училище, че ще закъснея. Отивам на училище (вече реално). Имахме 1вия час български език и там има мъртва тешина аз заспивам по някое време и правя огромната грешка че в същия момент си мисля за съня, както някой беше писал. влизам пак в същия сън там спирам компитри пак телевизори, до някъде се повтарят работите, но в един момент отижам в спалнята при татко, но осъзнавам, че няма никой в нас. Опитвах се да крещя, но неможех, сякаш в момента бях се събудил и съм бил болен и така нямам глас и тогава бях така. Изведнъж се събуждам в час със внезапен вик. Всички ме гледаха и неможех да се осъзная още. Госпожата по БЕЛ замалко да ми напиши 2ойка докато не и обясних, защо съм изкрещял.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 40e3d756f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като бях по малък, като ни обясняваха там, че не трябва да се качваш в чужда кола и т. н., същата нощ сънувах страшен кошмар. Сънувах, че някаква жена ме приластява да се кача в една кола и аз немога да остоя. Отивам в колата, тя ме кара някъде в някаква фабрика и ме дава на някакъв мъж. Този мъж започва да ме измъчва и тъкмо когато замахваше с една брадва върху мен, аз се събудих потен и уплашен до смърт в леглото... Подобни кошмари съм сънувал между 7-11 годишна възраст някъде...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 18 дни
hash: edb5ea1e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   хахаха :D много съм съгласна с №10 нямт очи, но те гледат също и крака нямат, но въпреки това тичат след теб :D:D:D:D:D №7,8,9 са прави. Намали часовете пред компютъра ;) ;) ;)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bfc0123497
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Това ми навява спомени за моите кошмари.

1.Преди 2 години някъде в средата на учебната година (беше петък) сънувах, че съм на гости на братовчедка ми и съм в нейната стая с майка ми. Но в този момент влиза леля ми и почва да я удря но първия път майка ми се освобождава, но вече на 2рия път не успява и леля ми я пребива до смърт. Ужасих се цялата бях в сълзи. И изведнъж се озовах в една тъмна гора и майка ми лежеше там. Аз се затичах при нея. Цялата бях в сълзи и я прегърнах. И тогава се обърнах и пак бях в стаята на братовчедка ми. И не знам какво ме прихвана, но почнах да бия леля си и да й крещя "Защо я уби!? Ти луда ли си!?" И тогава се събудих и цялата ми възглавница беше мокра. И прегърнах майка си и още плачех.

2.Миналата година някъде в средата на Юли месец сънувах, че съм сам самичка вкъщи. Отивам във хола и виждам майка ми и баща ми в ковчези. Ужасих се, очите ми се насълзиха и като се обърнах ги видях (ко да ги прайш - сънища :D), и се опитах да ги прегърна но те изчезнаха...Тогава се събудих цялата в сълзи. Много гаден кошмар.

3.Е тоз е подобен на твоя с ТВ-то и компа. Значи аз сънувам, че гледам Господари на ефира. Но в този момент каналите почнаха сами да се сменят и да крещят (като в филмите на ужасите). Затичах се в мойта стая свих се в ъгъла на леглото и гушнах любимите ми плюшени играчки от 5 годишна. И след няколко минути компа се пусна сам и първо видях, че майка ми ми звъни по скайп. Вдигнах й и излязоха някакви гадни неща със писъци. Тогава всичко пак стана гадно. Като се събудих крещях със цяло гърло и нашите изпаднаха в паника. Вдигнах целия апартамент на крака.

Преди да сте почнали да ми казвате да намаля часовете пред компа за ваше сведения седнах на компа преди 10 мин. най-малко. А аз седя поне час и половина.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7390093000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мразя да сънувам,защото винаги,когато го правя сънувам кошмар.Ето някои от тях

1.Аз и моята най-добра приятелка се возим в кола и двете гледаме през прозореца.Навън небето е като лятна вечер.Изведнъж в ъгъла на прозореца виждаме нещо като нарязан шал.Слизаме от колата и виждаме как една жена във рокля като цвета на небето да скача от една висока улична лампа.Тя пада и после се изправя и ние виждаме,че кожата ? малко по-тъмна от цвета на роклята и небето.Косата ? скрива очите,а устата ? е една линия.В този момент тя изръмжа(като вампирите по филмите) и видяхме,че има единствено триъгълни зъби в устата си.

2.Всички сме на училище и изведнъж небето става като в сън номер 1.И от нищото се появява едно момиче със кожа като жената от сън номер 1,Лице със жабешки чети,дълга къдрава червена коса и нокти дълги колкото химикалка.Момичето нямаше уста(Все едно някой е взел гума и я е изтрил и големи кръгли очи като сапфири.Изведнъ тя започва да ме гони и да се опитва да ме намушка с ноктите си.Излизам навъ на заден ход,докато тая още ми е по петите.Качвам се в бусчето,което пътувам и то потегля.Спускаме се по някакъв наклон и отдолу на тоя наклон изведнъж се появява тая и тогава се събудих и цял ден не се оттърсих от кошмара.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 12dee2e1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Сънувал си това след дискотека и много изпит алкохол. Музиката и алкохолът са като врат към подсъзнанието. Като знам какво се слуша по дискотеките... Това е като насила да искаш да се озовеш в кошмарен свят. Не казвам, че само това е причината. Но, по принцип, тези стимули, както и техниката- телевизия, интернет, когато се прекали с тях, водят до такива преживявания. Те са като ключ към тази врата. Не причина. Само ключ. И трябва да се внимава. Преумората с каквато и да е дейност, също отключва такива преживявания. На мен също ми се е случвало сънят ми да се прелива с действителността така сякаш няма граница между тях. Наистина е кошмарно. Просто трябва да мине известно време да се разпаднат образите, без да се подхранват наново с действията, които са ги породили.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 12dee2e1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пак прочетох историята. Пил си, после си заспал, но си се събудил, пък си бил и болен... Може би, си заспал на клавиатурата и си сънувал, че си се прибрал пиян от дискотека и всичко след това... Шантава история...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a9f613e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Егати съня :D Заспал си на клавиатурата сигурно и си сънувал някоя екшън игра :D А за сайта ми то компютъра ти оказва влияние. Аз съм свикнал с компа и не ми действа и не сънувам много работи. Понякога съм сънувал, че съм си чатил по скайп.Друг път, че се оправя някой бъг в сайт. Всичко е плод на въображение и мечти. :D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3fa691f162
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Всичко е на психологична основа има голямо значение какво си правил през деня и за какво си мислил :):):)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e2fd17a219
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Глудате твърде много тъпи американски трилъри, ужаси и екшъни. По-добре спрете да ги гледате, от както спрях да гледам такива филми не съм сънувал кошмари.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 01ae8fdd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ехааа значи не съм единствен! Преди няколко сезмици ни ограбиха апартамента и преди няколко дни сънувам че си седа на компа и по едно време чувам как външната врата се отваря с ключ. АЗ си казвам Здрасти тате и след малко някой отваря вратата на стаята ми и ходи обърнат и по едно време се обръща и се оказва че тва не е тате. От тогава си заключвам вратата на стаята и дърпам леглото до нея. зимам си хляб,шоколад и вода и по някого не излизам от стаята по 6 часа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 21177c89d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се впрягайте толкова на сънищата.. Понякога кошмарите са символ на някакви притеснения, на страхове, опасения за нещо.. по скоро избягвайте да мислите за лоши неща преди лягане :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6dcc4a8ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Веднъж сънувах, че се събуждам нали, и леля ми идва, а аз се крия под леглото.
ТЯ започва да ме вика и аз се мушкам още по навътре под леглото, а след това се озовавам в кухнята ни и гледам спящата красавица по ТВ-то :D

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 854ef27119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз да разкажа един моя сън. Значи бях в трети клас и в съня и в действителност и се прибирам от училище и вече съм пред входа на блока а наоколо няма никои и изведнъж се появява една жена в черна роба. Тя нямаше нос, очи, уши и коса само уста а кожата й беше снежно бяла. С протегнати ръце се приближаваше и казваше ела при мен, също така не ходеше а се движеше над земята. После се затичах влязох във входа и бягах по стълбите а вратата която е на входа просто се отвори когато тя беше пред нея. И така тичах тичах по стълбите тя продължаваше да повтаря ела при мен и накрая се спънах и се събудих

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: ea1ab4e19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Моля ви, сладурчета, обръщайте внимание на правописа, случайно попаднах на тази страница след като търсех инфо за кошмари.
По тази тема, обикновено има някои главни символи, които са значими и могат да се разчетат чрез съновник.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fc18bff596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз никога не съм имала такива страшни кошмари. Честно казано помня много свои сънища. Помнех, но кошмарите съм ги позабравила.
Веднъж сънувах, че съм в дома на една старица, която ми налива сок, а после нещо й стана и счупи стъклената кана и започна да си реже сама лицето, а аз просто гледах и не знаех какво да направя..

А като бях още в детската градина, сънувах, че някаква стара жена ме взема от занятията и казва, че нашите са я пратили. Помня, че беше много висока, с черна рокля и черен воал. Беше с вдигната коса, абе точно като черните вдовици по филмите. Не видях лицето й. Тя ме взе на ръце и се сещам, че цял ден ме разнася, а после я попитах няма ли да мевърне вкъщи, а тя каза, че иска да остана при нея и аз се разревах, все пак бях още бебе на 2-3 години и тогава се сещам, че воалът й падна и лицето й почна да се разпада все едно е от порцелан или по-точно от бетон, който се руши. накрая на съня ми се оказа, че е била робот или нещо такова и все пак майка ми ме взе :) Така завърши сънят ми де.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2af125e692
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   като чел книжки от библиотеката на наште с позволение и без такова - ще ви обясня така. Така наречените кошмари са знак на протест на мозъка да си обясни случващото се около вас. Както имаме навика да запомним откъслечни събития като ги преживеем наново същото е и с кошмарите. Средата на мозъка подрежда изображения на рандом и след това прави връзката да ги подреди. В зависимост от какво естество са и кошмарите - може да си определиш с какво си заобиколен - страшни филми, места където си в дискомфорт или хора които те плашат. За първия човек като разглеждам на едно по пълноценно ниво ще ти определя така - вероятно в миналото някой те е спънал или наплашил и вярваш че ще плаши всички и аз го минах този период. Ти си избегнал дискомфорта с играта Хау то кил ьор бос. Но съвет от мен понеже са минали години щом считаш че е жена - женското чуство да защитава по беззащитните с времето ще се обади понеже е от естеството на природата. Така че като наплашени се успокойте, Изпиите чаша зелен чай с лед и не се тревожете всечке сме част от природата и щом майката земя още не ни е затрила значи имаме право на отличен пълноценен дух и живот. Горе главата дребосъци ще се справите вярвам във вас. и още една дума като препоръка - легендите за отмъщението че ви изяждат и убиват отвътре са верни изпитах ги на собствен гръб, но понеже прекалено много обичам природата и се научих да обичам и себе си като част от нея намерих спокойствие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker