18+ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

18+
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 55507 пъти
Той влезе в стаята. Очакваше тя да се втурне към изхода, затова я сграбчи за китката и я блъсна грубо на леглото. После се концентрира върху ключалката. Чу се щракване и вратата се заключи от само себе си. Насочи вниманието си към нежното същество лежащо на постелите. Сакура дишаше тежко, сякаш присъствието му я задушаваше. Лека садистична усмивка се изписа на устните му и той пристъпи към нея. Девойката скочи моментално на краката си и запристъпва назад, правейки опит да спазва максимална дистанция. Избягваше очите му, които я следяха неотлъчно. Нежното й, прекрасно оформено тяло, сочните устни, разтворени леко, дългата изящна розова коса, спускаща се като водопад до кръста й и тези уплашени изумруди. О, да, той я желаеше. Така както изгубеният в пустиня жадува за капка вода. Искаше я и щеше да я има. Още сега.
- Няма къде да избягаш..., Сакура. – леденият му глас скова за миг тялото й и сълзи се образуваха в очите й. – Ела тук. – повика я с ръка, но момичето не направи и крачка. – Ако си послушна, ще те пусна по-скоро оттук. – Не последва реакция. Тя знаеше. Знаеше, че той я лъже. Демоните не познаваха съчувствието. А хранеха „онзи глад” с такива като нея. Изсмукваха силите, възползваха се. Девойката упорито гледаше към земята.
- Е, значи ще играем грубо. Добре... – Саске замахна с ръка и Сакура усети как тялото и започна да се движи само. С ужас разбра, че босите й крака запристъпваха напред против волята й.
- Н-не... – проплака, а той се засмя. Младежът се настани на леглото, наблюдавайки с интерес безуспешните й опити да се овладее. Сакура с мъка стисна юмруци. Само още малко и щеше да е в ръцете му. Трябваше да направи нещо. Веднага! Затвори очи, извика от болката, която я проряза, обърна се и се затича към вратата. Саске въздъхна и за миг се озова пред нея, така че тя се блъсна в гърдите му.
- Впечатлен съм. Да разбиеш моята магия. Това не съм го срещал... – отбеляза, като държеше едната си ръка здраво на кръста й притискайки я към силното си тяло, а с другата си играеше с кичур от косата й.
- Пусни ме... – продума глухо тя, като постави длани на гърдите му, опитвайки се да го избута. Той се наведе към нея и прошепна в ухото й.
- Погледни ме в очите, Сакура... – Тя стисна клепачите си още по – силно. – Погледни ме. – Девойката усети студените му пръсти върху бузата си, а после върху брадичката. Саске издърпа лицето й нагоре и се вгледа в него. Беше изящно, нежно, красиво. Подлудяваше го. Младежът въздъхна нервно и нетърпеливо впи устни в нейните. Сакура се стресна, но не отвори клепачите си. Знаеше, че я провокира по този начин. Той задълбочи целувката и , докато се опитваше да я накара да си разтвори устата, ръцете му зашариха по тялото й.
- Ъххх...мм – простена тя, усещайки, че въздухът и свършва. Накрая не издържа и разтвори устни. Саске моментално се възползва и вкара езика си, които намери нейния. Ръката му се спусна надолу по тялото й и се озова между бедрата й. Сакура се стресна и за миг забрави какво трябваше да прави. Погледът й срещна неговия, който се превърна в самодоволен. За миг девойката усети как половината й сили изчезват и започва леко да й се замайва главата.
- Сега ще се кротнеш малко. – подсмихна се Учиха, наведе се и вдигна на ръце момичето, което бе подпряло с длан челото си. Постави я на постелите, сграбчи китките й и ги задържа нагоре. Сакура изстена много тихо, когато езикът му се плъзна по шията й. Младежът оставяше малки червени петънца по нежната й кожа. Постави едната си ръка на бюста й, пръстите му се вкопчиха в плата на рокята и и след секунди тя бе разпрана.
- Престани! – извика Сакура и се опита да се отскубне, но силите й не й стигаха, а Саске не даваше признак, че е чул думите й. Той се отърва от сутиена и и пред очите му се разкри прекрасна гледка – две съвършени, средно оформени гърди, които се надигаха и спускаха учестено. Това го накара да се усмихне. Обви с голямата си длан едната и започна да я мачка и разтрива. Наведе глава и я облиза, оставяйки влажна следа по настръхналата кожа.
- С-стига! – възпротиви се девойката за пореден път и стисна зъби, за да не издаде какъвто и да било звук. Затаи дъх, когато Саске пое зърното в устата си, засмука го и го захапа леко. После го захвана с палеца и показалеца си и започна да го подръпва и завърта. След това, Учиха обърна същото внимание и на другата гърда, а през това време бе пуснал слабите й ръце, които нищо не можеха да направят и стискаше първата. Сакура усещаше как всяко негово докосване изпива енергията й все повече и повече, но въпреки това, тя упорито задържаше гласа си. Учиха се надигна, хвана я за кръста и я постави в скута си, така че тя да опре гръб на него, а той самият се облeгна назад. Момичето се опита да избяга, но той не й позволи, като продължи да стимулира гърдите й. След това си помогна с краката, за да разкрачи нейните и да ги задържи в това положение. С едната ръка продължи с предишното занимание, а другата спусна между бедрата й. Девойката се разпротиви, но не успя да помръдне и със сантиметър.
- Искам да ми „попееш” малко. – чу игривият му глас в ухото си. Сакура пое рязко въздух, когато той започна да масажира най-чувствителната част на женското тяло под гащичките й. Пръстите му отлично знаеха работата си и притискаха точно онази част, с която се постигаше най-голям ефект. Девойката задиша тежко, като и трябваха все повече усилия, за да не изпълни ‘молбата му’. Пробва няколко пъти да събере краката си, но това се превърна в мисия невъзможна. Темпото на движението постепенно се забърза.
- Ъххх... – изстена веднъж тя.
- Точно така. Давай... Още. Помъркай ми още малко. Искам да чуя гласчето ти да оглася тази стая. Знам, че задържаш всичко в себе си. Не можеш да ме заблудиш. – продължаваше да й говори, но момичето поклати отрицателно глава.
- Е, добре. – отбеляза, след което вкара два пръста в нея. Сакура изпищя, а тялото й се изви като на коте. Саске се подсмихна доволно и продължи да движи пръстите си, без да намаля темпото.
- Ъххх...ааа ...ммм... – Девойката не издържа повече и даде свобода на гласа си. Намрази се за проявената слабост, но осъзнаваше, че няма друг избор.
- Добро момиче. – продума младежът. След няколко минути извади ръката си от нея и я пусна да легне по гръб. Наведе се към лицето й, принуди я да разтвори устните си и сложи влажния пръст в устата й, за да опита вкуса си. После я целуна дълбоко.
- Вкусна си. Искам още. – прошепна доволно , а ръцете му обхванаха дупето й.
- Н-не, недей! – извика тя уплашено. Започна да пъшка, когато той я повдигна към устните си и прокара език между бедрата й. Саске се засмя кратко, но не прекрати действията си. Наслаждаваше се на стенанията й. Пусна я, разкопча панталоните си и набързо се отърва от бельото си. Хвана талията й , притегли Сакура към себе си. Извади големия си член и започна да търка леко продължението му по клитора й.
- Ъхх....мммм – момичето задиша тежко, а той се усмихна и ускори леко темпото. Сакура се изви, правеше опит да събере краката си, но без успех. Учиха намести пениса си, така че започна да извършва кръгови движения с връхчето му по клитора й. Сакура отново се изви и прехапа устни.Той се отдръпна, хвана лицето й и я погледна в очите.
- Сега е твой ред да ми направиш удоволствие.Действай.
Момичето ужасено разбра, че тялото й отново не е под неин контрол. Надигна се, а дланта й обхвана члена му. Задвижи се бавно нагоре-надолу. Лицето й бе почервеняло от срам. Сакура искаше този абсурд да свърши, но нямаше сили да го спре. Бе завъртяла глава настрани, за да не го гледа. Тогава чу дрезгавия глас на Саске в ухото си.
- Погледни го.
Против волята й, очите й се впиха във вече по-твърдия му пенис. Ръката й не спираше да го гали.
- Представи си как прониква в теб. Силно и грубо. Целият. – продължаваше да й говори, а тя се задъха.
- Сега направи следващата стъпка.
Сакура се наведе и притисна гърдите си към члена му, от двете му страни и започна да го търка с тях.Изминаха няколко минути и Учиха й нареди да премине към последния етап.
- Оближи го, а после го посмучи.
Макар да се противеше, тя прокара езика си по пениса му, така определено време, преди да го поеме в устата си. Започна да го смуче и се задвижи нагоре-надолу. Това подлудяваше Саске все повече, докато накрая грубо я избута назад, за да легне и силно проникна в нея. Поредният писък отекна в помещението. Младежът се задвижи бързо, като започна да стимулира гърдите й, целувайки ги. Постепенно болката бе изместена с удоволствие, което се увеличаваше все повече и повече. Накрая то я връхлетя с пълна сила и девойката изпищя, преди да затвори очи уморено. Саске я последва и се отпусна до нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e77bab33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази история ми хареса! Браво!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 17675eb4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер е историята ^^ Само, че мисля, че Сакура не би се противила :D

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 59cac141f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ухааа.... Прекрасна история XD
Защо ли всичко си представих без проблем :D
Браво давай още, но този път с рисунка;) ^^

П. П Напиши продължение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 91bc6c5e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Само аз ли забелязах че името на мъжа само се сменя? Първо е Саске, после Учиха, после пак Саске и тн.. :Д Иначе горе доло е интересна историята. Има потенциал.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e06140c5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Браво прецтавих си го сякъш е пред мен ;дд даже леко се възбудиххх :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 838422f13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (69 гласа)

7.   Ами, то не е различно име, просто Учиха е фамилията му ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3ca13aeaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Учиха е фамилията на Саске :D Иначе браво за историята :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 30dcc9c716
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Много наруто брат иначе браво !

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48176b5767
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това беше най-флегматичната история която съм чел някога...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cd465d1b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много яко е написано, подробно описание, чак се разтреперих ;д защо не сложи други имена, а точно от Наруто.. това ме кара да мисля, че си някой загорял пубер (с талант, и то голям)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 35589baa83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен пък, точно че имената са от Наруто ми хареса много. Любимото ми аниме, с много дълбок смисъл :)
Хареса ми написаното, вложено е чувство и мисъл... не е поредната боза, ако имаш още идеи мисля, че на всички ще ни е интересно да ги прочетем.
/До всички, които биха ни нападнали с противни коментари, мислейки че историята ни е допаднала само защото е със сексуално съдържание - ако умеете да четете между редовете ще разберете за какво иде реч. /

Сиво

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d0fe009a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хващам бас, че тази история е била писана от човек който е имал време за губене и е нямал интернет :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a8ede4f4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   исторята си я бива ама а тея имена, ако бяха примерно иванчо и марийка по добре щеше да е!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 46e09d5767
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   От коя книга е взета :Д (може пък да си я купя, обичам да чета любовни романи )

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 64a9043cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Лоол, браво на автора.. перфектно е ии има талант, ::)))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Сакура прехапа устни, когато видя отражението си в огледалото. Косата й бе вързана на висока опашка, само два малки кичура се спускаха отстрани на лицето й. Беше облечена в бюстие, очертаващо пълните й гърди и много къса дънкова поличка.
- Размърдай се, момиче. – каза дребна прислужнице и й връчи грубо в ръцете метална табла, върху която имаше наредени прибори за двама.
Жената кимна и момичето колебливо пое в показаната посока.

Сакура се озова в огромна трапезария, в центъра на която имаше кръгла маса. Сърцето й ускори ритъма си, когато разпозна Саске. Срещу него се бе настанил някакъв непознат, но впечатление й направи ярко-червената му коса.
- Сакура! – леденият глас на Учиха я скова, но въпреки това, тя отиде до масата и постави таблата на нея. Понечи да се отдръпнe, но ръката на чернокосият я спря, увивайки се около кръста й. После Саске я придърпа и тя се озове върху крака му. Той намести коляното си по-добре между краката й и започна да го тресе, вдигайки го нагоре и надолу. Момичето се размърда от неудобство и се опита да стане, но Саске не й позволи, притискайки я по-силно към себе си.
- Запознай се с най-добрият ми приятел. Гаара. – прошепна в ухото й и зелените очи на девойката се приковаха в чифт хладни, които жадно я изучаваха. Внезапно червенокосият се изправи, приближи се до Сакура, сграбчи ръката й и я дръпна към себе си, така че тя падна в ръцете му.
- Искам да я поогледам, ако нямаш нищо против. – гласът му я стресна и тя не смееше да мръдне.
- Естествено. – подсмихна се Саске.
Сакура усети големите длани на Гаара да се спускат бавно по гърба й. Точно преди да стигнат до дупето й, я завъртяха така, че момичето вече беше с гръб към младежа. Тя пое рязко дъх, щом езикът му погали врата й, а пръстите му се вкопчиха в гърдите й, обхващайки ги. Той ги разтри леко, преди ръцете му да се плъзнат надолу. Отново я обърна, така че сега тя усещаше горещия му дъх върху челото си. Сакура се опита да го изблъска, но бе прекалено слаба за това. Гаара плъзна длани под полата, задържайки ги на малкото й дупе, галейки го. Притисна я към себе си силно и момичето почервеня от неудобство, когато почувства твърдия му член.
- Колко добро момиче си била? – попита я игриво, след което я плясна няколко пъти на същото място.
- Ъгх... – изпъшка тя и започна с повторните опити да го изблъска, но нямаше резултат.
- Мисля, че трябва да те накажа. – добави той, а пръстите му обхванаха двете страни на прашките й. Изведнъж ги издърпа нагоре, така че те се впиха в дупето й. Сакура изстена, а той се засмя. Вместо да спре, ги изтегли още повече, момичето се задъха.. Докато с една ръка ги държеше, другата плъзна по предната част между бедрата й, която се бе очертала от бельото. Започна да разстрива мястото леко. Сакура изстена тихо и той се подсмихна доволно.
- Добри си ги избираш, Учиха... – отбеляза накрая. – Предложението ти ми харесва. Ще я взема за една-две нощи.
- Гарантирам ти, че ще се разтовариш. – кимна Саске. – Имаш нужда от малко удоволствие.
- Скъпа, - Гаара се обърна към пребледнялата Сакура. – ще получиш толкова много оргазми, че накрая ще се чудиш къде са ти крилата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Брей, Саске го изкарахте голям изрод бе! Айде, Гаара си е такъв, ама Саске.... Както и да е де , историята е мн хубава. Мисля, че трябва да има продължение на номер 17! :Д

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3b6ef050c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Определено ме грабна... само дето не ми харесва, че е с аниме герои. Пробвай и с по-реалистични персонажи. ще стане ще по-бомбастично.

Малко Зло.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0c7016abf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Невероятно! Пич вземи напиши някоя любовна книга, не се мъчи тука по сподели, просто напиши книга! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Вече беше 22. 00 ч. и луната грееше навън. Сакура гледаше през прозореца със сълзи на очи. Тя знаеше, че трябва да отиде в стаята на Гаара, или той просто сам щеше да дойде при нея. Тя нямаше избор, знаеше каква невероятна сила имат Учиха и неговият приятел, не можеше да им противоречи.
Тогава изведнъж вратата се отвори и момичето се обърна стреснато. 4 студени очи гледаха към нея.
-Хайде Сакура, време е! -каза Саске -Гаара не обича да чака!
- Ако не си послушна, сами ще те накараме да дойдеш! - добави червенокосият демон.

Момичето не каза нищо. Тя знаеше какво ще се случи и не ставаше от мястото си.

- Учиха, изглежда малката упорства! Нека я научим кой командва тук!

Тогава Саске и Гаара впиха погледите си в уплашените очи на Сакура и тя изведнъж се надигна. Скоро вече беше при тях.

-Миличка, нали знаеш че така или иначе ще правиш всичко, което поискам? Ако се дърпаш, ще стане по-зле, нали Учиха? - Гаара се обърна към Саске.
-Хайде, върви с него, казах му, че си доста упорита! - усмихна се Саске.

Гаара прегърна Сакура през кръста и я изведе от стаята.
-Няма да съжаляваш приятел! - и Саске пое в другата посока.
Сакура гледаше изплашено и не знаеше какво да стори.
- Не се страхувай бебче, много ще ти хареса! Гаара си знае работата!

Тя знаеше, че няма какво да прави, за това просто тръгна с него. Стигнаха до стаята. Гаара отвори вратата и прикани момичето да влезе.

-Добре си ги подбира Учиха, сега обаче ще видиш аз какво мога! - Гаара заключи вратата и се приближи към Сакура. Долепи устни до нейните и започна да я целува. беше по-упорит от Саске и успя веднага да й пусне език.
Сакура трепереше и страхливо отвръщаше на целувките му. После той се спусна по шията й и започна да я гали с език, докато стискаше сочните й гърди.

-Охх! Моля те, спри! - Сакура проплака.
-Да спра? Не бебче! Няма!

Тогава Гаара блъсна момичето на леглото. Преди тя да успее да стане, усети че нещо хваща ръцете й. Белезници!

-Дамм, Учиха ме предопреди, че си непослушна, но аз съм се подготвил!
Момичето лежеше уплашено на леглото и не знаеше какво да направи. беше безсмислено да се съпротиврява.

Гаара я погледа известно време и разкопча ризата си. После свали дънките и слиповете си, а след това се зае и със дрехите на Сакура.

-Знаеш ли скъпа, много харесвам тези като теб, дето не се дават лесно. Но аз се справям с всичко! - той й намигна, докато махаше поличката й. Набързо махна бельото й и се втренчи в голото й тяло.
Наведе се и започна да целува срамните й устни, докато тя лежеше неподвижно и тихо пъшкаше.
Гаара разствори устните й и започна да дразни клиторчето й с език.

-Ооо! - тя скимтеше, не можеше да сдържа нищо!

Момчето започна да прониква с език в нея и да тормози венереният й хълм по всякакъв начин, докато лицето му не се окъпа в сладките й сокове. След това се надигна и я целуна. Приближи се до ухото й.

- Продължавай да викаш миличка, харесва ми! - прошепна той, докато разтъркваше клиторът й с члена си.

-Н.. не! Спри! Моля те...

Гаара се засмя и без нищо да казва, сграбчи отново сочните й гърди и проникна в нея толкова рязко, че момичето изпищя с цяло гърло.

-Ааа! Не, моля те!
- точно така миличка, давай!

Момчето започна да забива яростно члена си и да хапе Сакура по врата. Тя не можеше да помръдне ръцете си и се мъчеше да свие крака, но напразно. Гаара беше безмилостен, той се наслаждаваше на болката й и сълзите, които изтичаха от зелените й очи. Халесваше му да слуша отчаяните й викове и да я гледа толкова безпомощтна!
- Да! Ти си безпомощтна! Така те искам! Безпомощтна! Той се смееше злобно, докато проникваше грубо в нея.
Накрая извади члена си и свърши върху коремчето и гърдите й.

-Миличка, ти все още нищо не си видяла!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ихаа, това не е писано от мен :Д Но е интересно, че някой е решил да продължи историята ми.
Авторът.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Да, аз реших да го напиша, като прочетох 17 коментар. Как е според теб? Яко ли е?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Супер готиното е. Продължавай, ако имаш желание (:

17

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мисля си да измисля нещо с други герои. Ще чакам коментари обаче!

21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторе, историята ти ме вдъхнови да напиша нещо подобно, само че с герои от Хари Потър.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   -Миличка все още нищо не си видяла-прошепна в ухото и Гаара. След това я остави на пода.
Сакура не знаеше какво да прави. Знаеше че Гаара пак ще се върне трябваше да се подготви. Но беше завързана с белезници, затова използва цялата си сила и се освободи. Беше твърде късно да бяга Гаара пак се върна и тя побягна към прозореца чисто гола. Гаара недоволно рече:
-Ще бягаш, така ли, е обаче няма да оспееш. Сакура се разтрепери, а Гаара със студеният си поглед и изсмука и последната й капка мощ. Момичето падна на земята безпомощно. Една сълза се оформи и падна от окото и като бавно се запързаля по врата й, а после бързичко падна на зелената постелка. Сакура просто знаеше, че няма да и се размине. Гаара се изхили и почна да я целува и да я кара да пъшка. Сакура се опъна и леко притвори клепачи. Гаара спря за момент и се вгледа в очите на момичето. Пусна я да си ходи, понеже я съжали толкова бе измъчвана. Сакура си възвърна силите и се облече, и избяга от стаята. Но докато бягаше се блъсна в някой. Тя позна човека. Да, точно така това бе Саске...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Да, точно така! Това бе Саске...
- Сакура? За къде си се разбързала? Нима Гаара те е пуснал толкова бързо? - усмхна се чернокосият демон и погали момичето по лицето.
- По-точно си помисли, че ще я пусна толкова бързо и лесно! -Сакура се обърна уплашено и видя Гаара, който се усмихваше злобно...

Айде сега вие довършвайте! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Сакура се опита да се измъкне от Саске, но той не я пусна. Хвана я за косата и я задърпа към стаята където бе Гаара. Когато влязоха той не беше там. Саске заоглежда стаята. Гаара не се появи. Изведнъж под леглото се мярна някакъв черен медальон. Той беше на Гаара. Саске разбра че е негов. Ясно бе, че Гаара е изчезнал и нямаше да се върне. Той толкова беше се влюбил в Сакура и, когато я е пуснал и тя избяга той от толкова любов и тъга изчезнал, все едно безследно.
-Най-очевидно се е самоубил-рече си Саске.
След което отиде при Сакура и я зашлеви здраво по бузата. Но той го разбираше. Саске от дълго време бе лудо влюбен в Сакура.
През това време момичето с безуспешни опито искаше да избяга, но тогава Саске я спря затвори вратата и и прошепна:
-Нищо, че Гаара го няма. Аз ще продължа това, което той е бил започнал, но този път много по грубо. Той я завърза със същите белезници с които Гаара я беше завързал. Сакура искаше да избяга, но не можеше.
-С кое първо да започнем? -попита я Саске
-Никакъв отговор.
-Добре, тогава сам ще реша.
Саске грубо разкъса дрехите й. Свали бельото й и почна да ближе зърната й и да стимулира гърдите й.
После стана и отиде някъде.
Сакура много се изплаши. Но въпросът й беше къде бе Гаара. Не бе съгласна, че се е самоубил. Мислеше, че все пак е жив и това я притесняваше.
Саске се върна с къмшик в ръка.
-Ннееееее! -развика се Сакура
- Казах ти че ще е много грубо мила-шепнеше й Саске. Няма къде да отидеш.
-Моля те недей! - Викаше Сакура.
-Прас! Прас! - чуваше се от плясъците на къмшика
-Аааааа- крещеше горката Сакура.
Саске сабу гащичките на момичето.
Стигна й до срамните й части-Прас! Прас!
Сакура не можеше да вика от болка. Беше ужасно. Тя му се молеше да не го прави, но не той не се смиляваше в никакъв случай.
Най-накрая той спря.
Пипаше й пишк. та. Това й беше най-чувствителната част. Сакура не издържаше, когато някой я пипаше там тя се чувстваше ужасно. Болеше я. Това бе по гадно и от къмшика. Саске го разбираше и продължаваше. Почна да я щипе по пишк. та.
-Ъъхххх оххх мммм оооохъъъммм- пъшкаше
Но това много харесваше на Саске. Той обожаваше когато Сакура пъшкаше и викаше.
-А сега ми попей пак гласа ти е чудесен. Пей или ще ти забода игла в пишк. та. Момичето запя с чудесния си глас.
И това беше. Саске я остави. Тя избяга бързо. Саске легна на леглото.
Изведнъж се чу гръм. Гаара се появи от нищото. Саске с естресна.
-Но ти откъде...
Гаара го прекъсна:
-Скрих се, за да се заблудиш, че ме няма вече. Гледах, какво направи със Сакура. Утре ми я дай пак този път за нищо на света няма да я съжаля и да я пусна да избяга...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 49c4dd6aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Последното става, ама... хора, Сакура няма пишка! :Д Или каквото е там, просто стои тъпо.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Сакура, бягаше бързо Гаара я настигна.
Мислиш ли, че така лесно ще те пусна? Аз не мисля така.
-Сакура, бягай!
Но кой го каза. За Сакура нямаше време да размишлява тя трябваше да бяга.
Но Гаара разбра, че това беше Хейруон.
Хейруон пристъпи до демона и извади сребърния си меч. Замятка го и замалко да отсече Гаара. Но Саске също се включи в боя двамата демони бяха по силни от Хейруон.
- Оставете моята Сакура! - извика им хейруон
-Не можеш да ни заповядваш. - рече му Саске
Двамата се вкопчиха в младежът и докато се усети Хейруон се бе намерил в тъмна стая. Бе завързан за един стълб с вериги запечатани с магия. Хейруон нищо не можеше да направи освен да се бори с всички сили, за да спаси любимата си Сакура.
През това време Сакура се беше спасила от Гаара и Саске. Беше се скрила на много тайно място от тях. Нямаха шанс да я намерят. Девойката също си мислела за Хейруон.
-Къде ли е сега? - мислеше си Сакура
Хейруон не можа да се освободи. Смири се.
Гаара влезе в стаята и му каза:
-Ще се погрижа никой повече да не те намери...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   -Никога! Не и преди да съм сигурен, че Сакура е в безопастност.
-Много мислиш за Сакура, а? Явно я обичаш.
-Обичам я и тя ме обича. Но не мислете, че някой обича теб и Саске. Никой няма да ви заобича. Толкова сте жестоки!
-Ха, и какво. Това ни дава повече сила. Представи си как ще измъча Сакура утре! -каза Гаара
-Неее, казах, че няма да ти позволя-извика Хейруон
-Колко жалко, че няма да си там. Няма да можеш да ме спреш.
-Продавам душата и силата си. Само пуснете Сакура. -прошепна Хейруон
-Моля! Я кажи пак. По ясно да те чуя.
-Чу ме! - извика младежът
- Е добре, ще те освободя. Утре ме чакай в 00:00 точно в пулонощ. Няма да докосвам Сакура, но ще дойдеш и ще ми дадеш силата и душата си. Ясно! -каза Гаара
-Да, но само да си пипнал, Сакура!
-Няма, няма! Нали се разбрахме.
Гаара отвърза Хейруон.
Минаха часове и стана полунощ. Трудното събитие го очакваше

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Хайде предай ми душата и силите си! - рече Гаара
- Не Хейруон, не. Няма да го позволя!
Това беше Сакура. Тя бе чула за това и искаше да попречи на Хейруон да си загуби душата заради нея.
- Остави ме тук- продължаваше тя- все някога ще се освободя. Но ти ще умреш завинаги. Неискам да те загубя. Моля те недей го прави! Гаара смили се над нето.
- Значи така, а и какво сега? Сакура ли ще остане при мен, за да я мъча, или да приключим веднъж завинаги с това, като Хейруон си предаде душата на мен.
Сакура тихо отговори.
-Вземи ме. Но хейруон го пусни да си ходи.
- Какво, не Сакура няма да си го позволя. Не искам да те мъчат. Нека аз си предам душата, а ти да си свободна.
- Не, не бива. Аз те забърках в това. Не бива да се жертваш, заради мен. -продума момичето
- Но, те достатъчно са те измъчвали.
Сакура, обаче знаеше какво прави:
-Ще се предам аз. А сега пусни Хейруон.
Гаара се усмихна.
-Мисля, че това беше най-добрият избор. -каза той- Но няма да стана така лесно. Докато аз измъчвам Сакура, Хейруон, ще стои и ще гледа. Стаданието му ще бъде бонус...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Гаара пак пое Сакура и я заведе в стаята си но точно тогава Хейруон се бе измъкнал от Саске и тичаше към стаята на Гаара. Изведнъж влезе незабелязано.
-Ха, знам какво ще премахне тия демони. Огън! Разбира се! -помисли си Хейруон
Той извади една запалка едно кибритче и за секунди успя да го запали. Точно тогава влезе Гаара държейки Сакура. Хейруон хвърли огъня и Гаара се запали. Сакура се отдръпна. Огледа се. И когато пак спря погледа си на Гаара той бе се превърнал в прах.
Сакура се зарадва и тогава видя Хейруон. Хвърли се в прегръдките му. А той й каза:
-Вече няма от какво да се плашиш.
Но точно тогава разбира се влетя Саске.
-Учиха! - викна изненадано Хейруон
-Мислеше, че ще ме победиш. Така ли? -промърмори чернокосият демон
-Да точно така! -викна младежът и хвърли огън и върху него.
Саске веднага се запали и изгоря.
Вече всичко беше наред. Сакура и Хейруон тръгнаха бавно към залеза.
Край!!!!
Най-накрая измислих край):

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f0d694bd27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Това тука някакъв Хентай ли е?!?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78fdb950e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Значи все пак свършва щастливо. :)))

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 040d5f9dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Да аз измислих края

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9043d7910e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Към Н 5 Името на мъжа е Саске Учиха

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 568eb98fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Разби ми детството. Как може да вземеш толкова яко филмче и да го превърнеш в евтина порно история? Ако изключим това, че разваляш Наруто ми харесва стила ти.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4491241a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   края не ми харесва. който го е писал много е прибързал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 256ca691e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Много ми хареса! Обожавам да чета такива фикове. Кога ще измислиш и друг, защото много ми харесват твоите фикове ;)!! И съм ти наистина благодарна че го написа :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Ами ще напиша, но кажете дали ще има проблем, ако е с герои от Наруто.
Авторът.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4491241a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   според мен не е проблем ако е с геройте на наруто. ти решавай. иначе много ми харесва ама края не е изпипан и е прибързан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Мои са само първите две поствания. А за героите - просто не ми се мислят нови.
Авторът

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f43a0c47eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Как можеш да имаш смелостта и глупостта да пишеш порно историйки с героите от най любимия ми филм;( защо го правиш искаш да разбиеш хубавите спомени от детството ми когато все още можехда гледам наруто?? Имаш късмета че не си включил и наруто иначе щях...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2558b97050
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Някой да те е карал да го четеш? Не видя ли заглавието?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b29a9baf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Абе номер 48, не видя ли заглавието? И какво като си голям/а, не ти пречи пак да си гледаш Наруто. Не е нещо срамно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d777cd72e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Лолз.
Не ми харесва, че е с Наруто герой.
Всъщност не ми хареса, че е и толкова гадно. Не си падам по подобни неща.
П. П : Номер 48 то в момента още дават Наруто, ако става за въпрос : Naruto Shippuuden.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fadad6562e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   номер 37 от 53 предрежждай се.
това е живота
ХЕНТЬЙ
на български от руски означава живот

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 дни
hash: 678ca9057a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   На мен пък ми харесва. Изобщо не ги слушай другите, развалял си анимето, глупости! Според мен имаш таланта да пишеш, така че продължавай. С нетърпение ще очаквам още фикчета ^. ^

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 067ea8a0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   На мен пък много ми хареса!

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker