Страст, любов и още нещо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Страст, любов и още нещо!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 8520 пъти
Една вечер, в бара с моята прителка! <3

Вечерта в която отидох да прибера приятелката ми от работа, след като вече бях стигнал до заведението (тя е барманка) й звъннах по телефоната с думите "Миличко тук съм, хайде идвай" след което тя ми отговори "Ей сега, коте" и тя затвори. След чакане от отколко 5-10 мин аз разбира се се притесних дали всичко е наред, и влязох.

Видях я да оправя нещата в бара... минах зад бара, тя ми беше в гръб гушнах я и почнах да я хапя по врата страстно. Тя се обърна погледна ме и още по-жадно започна да ме целува. Това продължи няколко минути след което я вдигнах на ръце и я качих на бара, тя седна а аз продължих да я целувам и хапя усещайки, че тя си умира от кеф.

Слизайки наболу и разкопчавайки ризката й целувах нежно всеки сантиметър, всеки инч обиколен с устните ми, тя усещайки дъха ми по-нея успокоено се отпускаше и се оставяше на тоя прекрасен момент. Продължих надолу стигайки до гърдите й, ах гърдите й.... те бяха като райско кътче, започнах бавно да обикалям с език зърната й, накрая чух как тихичко казва "Засмучи ги" след което аз го направих и тя направо полудя, усещах как стиска ръката ми от удоволствие. Слизайки надолу целунах коремчето й нежно, сложих си езика на пъпа й нежно плъзгах езика си по него.

Стигайки до, същината а именно нейното котенце, свалих нежно прашките й тя инстинктивно разтвори крака. Поставих езика си там и нежно започнах да я лижа. Усещайки ме така тя направо полудя сложи ръцете си на главата ми и ме подканваше за още и още да не спирам, усещах че те направо издивяваше от кеф и така в продължение на няколко минути.

След което тя стана, и мисвали ризата, започна да ме целува, а през това време ми разкопчаваше панталона. Тя разкопча панталона, и той падна. Тя се наведе и започна да го поема от което аз изпаднах в екстаз, тя започна да го гали с език, нежно да го докосва а аз просто полудявах!

Качих я на бара отново тя се разкрачи, застанах между краката й и нежно почнах да го вкарвам от което и на двамата ни стана приятно.... продължавайки с добро темпо сменихме позата тя застана пред мен на четири крака, сякаш беше моя робиня и го искаше повече от всичко... искаше го до болка оная сладка болка ах.. отново но по-бързо и страстноусещах я как краката и умеквааха и не я държаха павало я плясках по дупето я тя искаше още!

Сменяхме пози качвахме се на маси, на бара на пода опряни в стената, безсилни но задоволени продължавахме. Тя ме целуваше и стискаше от екстаза аз хапех галех и продължавах....

Свършихме, тя се облече, аз също.... гушнахме се изпотени и безсилни. Целунахме се казахме си че това няма да го забравим доживот!

КРАЙ историята е от мен създадена по сън 19г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26813be549
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма лошо, може и в действителност да се случи някой ден.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 049fe87444
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   …НАЧАЛО…

Няма да се чудя как да започна двете свои фантазии, защото знам, че във всички разкази има малко или много общи неща. Според мене важното е в детайлите… Ако са повече. Веднъж в училището, където работя, дойде временно, по заместване една жена, която е от тези, на които трудно може да се определи възрастта. Беше стройна, приятно закръглена. Но талията и бе доста прибрана. Леките бръчки по лицето в началото ме заблудиха.. Все пак бе запазила доста от чара си. Затрудненията в ремонта на някакво уредче у тях бе повод да се озова след 2 дни в апартамента и. Още с влизането усетих, че е леко напрегната. И усетих, че ремонта бе повече повод за сближаване.. Отстраних бързо повредата. Тя, естествено ме покани да се отпуснем, да си поговорим за всичко.
- Живея сама. Не чакам никого. Нали не бързаш? - бяха думите и като седнахме на дивана пред масичката. Тя се бе преоблякла и седна до мене с леко разкопчан отгоре и отдолу пеньоар. От беглите погледи установих, че тези леки бръчки са само по лицето и. После се уверих, че и по останалата част от тялото и всичко е гладко и…сочно!!! Леките докосвания по ръцете, и веселия разговор ме предразположиха бързо към интимното усещане.. през открехнатото деколте виждах гладката кожа на горната част на гърдите и. Беше без сутиен и зърната и личаха набъбнали под пеньоара.
-Тази близост ми харесва... – започнах аз. Хванах ръката и и с леко весел тон и се извиних, че не съм и обърнал внимание веднага при появата и в училище.
- Ее, моля ти се. Всичко е нормално.
- В такива моменти някои свалят звезди от небето.. Аз просто усещам по приятен начин близостта ти и топлината ти Леко я привлякох към себе си.
- На мене ми е по-приятно, каза тя, а ония да си свалят звездите от нeбето!! )))
Целунах ръката и, поставих и другата си ръка върху нейната.
-Искам да продължа с целувките.. казах аз.
Тя се сгуши в мене с отметната глава. Винаги първата целувка ме е вълнувала. Устните и бяха сухи. Аз ги овлажних с моите. Едната ми ръка вече галеше лицето и.
-Ммм. Палавата ми ръка се спуска надолу..
-Пусни я, каза тя, ръка на художник не ме е галила…
Аз не бързах. Но докато ръката ми слизаше надолу по шията и тя се изправи и ме поведе към спалнята. Легнали върху широкото легло, продължихме с целувките и галенето. Бавно разкопчах останалите копчета на пеньоара и пред погледа ми се откри страхотното и тяло! Гърдите и бяха леко отпуснати, но големи и закръглени! Зърната им набъбнаха под жадните ми целувки. Бедрата и бяха леко уголемени, но сочни и с гладка кожа. Под голямата ми ръка усетих как набъбва и топлото и влагалище! Усетих, че е окосмена. А аз обичам да има косъмчета. Страшно ме възбуждат!
-Искам да те съблека! , каза тя и започна от пуловера, след това фланелката.. докато остана слипа. Ръката и припряно го свлече надолу и тя се изчерви леко…. Под слипа ми се показа и се разклати леко напрегнатия ми хуй. Хуя ми е голям, 20 см. дълъг и около 4см. дебел (тук не фантазирам, наистина е такъв.. ).
-Оооо, нее! , изтръгна се от устата и нежен вопъл.
-Не се притеснявай, възпитал съм го да бъде внимателен! , прошепнах аз, усещайки смущението и в полумрака.
-Скоро не съм го правила… ох, нали ще внимаваш!
-Мила, нали каза, че художник не те е галил, нали и друго не ти се е случвало с..
-Нее, разбира се., но този тук как е пораснал…? ))), вече усмихната и поотпусната каза тя, след като го погали и след това ме привлече към себе си. Едната ми ръка бе около талията и а другата от гърдите и се плъзна надолу по бедрата, минаваше от едното на другото, с 1-2 движения галех изпъкналото и путе и пак бедрата. Тя искаше веднага да и го вкарам и да започнем! .. Аз обаче страшно обичам първо да целувам и да смуча…!
-Искаш ли по друг начин…? Попитах я аз.
-Как..? ... добре, сигурна съм, че както и да го правим ще е страхотно! Твоя съм!
Аз плъзнах устните си по гърдите, по коремчето, заобиколих сладкия окосмен триъгълник и обсипах бедрата и със жадни и нежни целувки, като постепенно приближавах към слепнатите, изпъкнали устни на путката. Едната ми ръка непрекъснато я галеше. На края залепих жадна целувка върху нея и с устни и език разтворих и засмуках топлото и влагалище! Беше и за пръв път! Друг мъж не бе целувал всичко това, което усещах да изпълва жадната ми за топлата и влага уста! Тя ме галеше, охкаше от тази неочаквана наслада! Засмуках клитора и, беше малко по-голям и това ме подлуди! Единия ми пръст проникна бавно в путето. Тя хвана два от пръстите ми и ги притисна в нежното отворче.. Започнах навън, навътре… Устните ми продължаваха още по-жадно и страстно да смучат мокрото отворче, клитора и тези напрегнати мускулчета от страни на путето! Щях да се изпразня от свръх възбуда, но стиснах кръстосани краката си и го спрях, нищо не изпуснах навън.
-Какво стана? , прошепна тя.
-Мм, после ще ти обясня… и плъзнах устни нагоре по коремчето, между гърдите. Впих устни в зърната и, стиснах леко и топлите и цици..
-Не се гнуся…., каза тя и впи устни в моите олигавени от путето и устни.
Тя провря ръка между телата ни, хвана втвърдения ми хуй и нагласи оголената му зачервена главичка в отворчето. Натиснах леко, но тя изохка и леко ме спря.
-Наистина скоро на съм била с мъж… някак си се е стеснила…
-Ще бъда много внимателен и нежен! ..
Разтворих с два пръста путето и, леко вкарах главичката и спрях. С къси движения започнах постепенно да го вкарвам, но главичката му пак се затрудни.
-Ох! Съжалявам.. не искам да те притеснявам, каза тя.
-Сега ще го улесня, казах аз и му стиснах главичката за да се смали за секунда и бързо го вкарах 2-3 см. на вътре. Там главичката му отново се уголеми, но вече бе по-дълбоко…
-Боли ли? , попитах я.
-Боли, но болката е сладка! ... Опитай внимателно.. Оххх! Бавничко…
Усещах, че хуя ми е стигнал до половината…
-Мммм, влезе ли вече целия?
-Още не. , прошепнах аз.
-оооо, не! .... ох, не спирай, но по-внимателно…. колко е голям!!!
Путето и бе наистина тясно. Хуя леко ме болеше. Но … усетих, че отворчето по-навътре е малко сухо.. Извадих хуя си, овлажних го и отново вътре с бавно движение. Този път не спрях, а продължих… Малко повече я заболя, но дългия ми хуй най-после опря в дъното и двамата изохкахме! И двамата усещахме как напрегнатия ми хуй пулсира целия, дълбоко в путето и. Започнах бавно.. След 4-5 вкарвания хуя ми се уголеми максимално, твърд като никога. А и путето и се разшири и тя вече усещаше само страхотната възбуда! Няколко минути и го вкарвах бавно.
-Искаш ли по-бързо?
-Ох! Искам… опитай… искам дълго така….
-И бързо и бавно…. Ти така му въздействаш…!
-Наистина ли? ... аз мислех, че ще свършиш бързо… и после… отново сама….
След нежна целувка и казах, че сега започваме…. Тя ме прегърна силно. Започна да ме гали по цялото тяло. Ръката и стискаше от време на време хуя ми и го вкарваше обратно дълбоко в мокрото путе! Започнах по-бързо! Но го редувах и със съвсем бавни движения. Спирах както е притиснат в дъното на путето и леко се завъртах над нея. Надигах се на лакти за да може и тя да се движи в страстни спазми под мене. Тя се радваше, че не я възприемам като поредна бройка. От време на време изваждах мокрия си хуй и засмуквах жадно зачервената и от ебането гореща путка! Тя се гърчеше и стенеше! В един момент се разтрепера силно и прошепна на присекулки:
-Ох! Празня се…. Мммммм! Ооох!
Аз отдръпнах устните си от нежното и отворче и светкавично, буквално забих напрегнатия си хуй отново в путето и го задържах така, притиснат силно в дъното. Раздвижих го с бързи. къси движения, но нарочно леко на криво… Това я подлуди! Винаги съм го правил така, когато се празни под мене жена! Тя се тресеше във върховен спазъм, усетих как путката и се стяга около хуя ми! Леко го извадих до половината и отново го забих силно, задържайки го така, нежно натиснат в дъното и. Усещах как от путето и потича топлата и лепкава течност.
-Ох, подмокрих се… как да се избърша…? Абе какво ли се притеснявам.. един мокър чаршаф.. , ще го сменим)))…, а ти изпразнили се? Попита тя.
-Не. Да те пазя ли като ми дойде? , запитах аз.
-Мислех си, че ми е преминало всичко. Нощем ми беше тъжно и болно дори.. От 2 години нямам менструация… За това ти казах спокойно да се празниш вътре! Ти буквално събуди всичко в мене! Много си сладък!! Надхвърли всякакви мои очаквания! А този голям твой….. направо ме подлуди!
-Мило, ти ме подлуди! А аз искам да ти е приятно! За мене е страхотно всичко! - Отговорих аз и започнах пак да целувам и галя нежно гърдите и.
-Аз възбуждам ли те? Казваш, че те подлудявам, а не си се изпразнил….
-Щях да се изпразня още в началото, докато целувах всичко това под сладкото ти коремче! Но стиснах крака и не му дадох да изпусне навън и капка. Ти си върховна! Но при мене е така. В началото много бързо свършвам, но после мога да го вкарвам с часове, без да свършвам.
-Мммм, искам да свършииииш! Да се изпразниш и ти! ... Как да ти помогна? ... Искам го! …Искам те! , и тя буквално ме задуши в обятията си! Устните и езичетата ни се развихриха в дълга жадна целувка. Стиснах двете бузки на дупето и, а напрегнатия ми хуй сам намери отворчето и с едно движение го вкарах целия, отново до дъното на мокрото и горещо путе! Тя изохка превъзбудена. Путето и отново се стегна около хуя ми. Телата ни се разтрепераха в буен спазъм.
-Исках да продължим…по друг начин…, задъхана прошепна тя.
-Как? , отвърнах аз забавяйки ритъма.
-Ами….. исках да го целуна…..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker