Призрак или ... ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Призрак или ... ?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8871 пъти
Здравейте, за първи път пиша в сайта. Извинявам се предварително ако има правописни грешки. Така, ето я и моята история... Не знам дали ще ви се стори налудничево или пък не, това е самата истина. На 18 години съм и от доста време насам (няколко години) ми се случват доста странни неща. Преди няколко вечери, както обикновено седях до доста късно на лаптопа след това си легнах. Не можех да заспя веднага.. въртях се.. гледах телевизия.. ставах ходех по стайте.. и накрая пак реших да пробвам да заспя и като затворих очите си имах усещането, че някой ме гледа. Отворих си очите, огледах се.. нямаше нищо. След това опитах отново да заспя и пак същото усещане.. но този път като си отворих очите имаше някакъв образ пред мен, само лице.. беше момиченце с мокра коса.. Видях го за секунди, изплаших се и се отдръпнах назад, бързо светнах лампата и си поразтрих очите.. като си помислих, че си въобразявам. Не знам дали е истина или ми се е привидяло.. но наистина ме хвана доста шубето. Друг път съм чувала стъпки и потропвания в стаята ми.. но постоянно си повтарях, че си внушавам някакви неща. Странни неща се случват в нас.. даже и майка ми ми е казвала за неща, които са и се случвали. Също така са ми изчезвали неща от стаята ми.. и веднага се сещам за една друга кратка историйка. Пак преди лягане си взех крема за лице да се намажа. Отворих го и се намазах като много добре помня, че оставих капачката на бюрото. След като се намазах я нямаше... обърнах цялата стая, кухнята, дори в тоалетната ходих да гледам... и я нямаше. На другата сутрин като се събудих, тя беше на бюрото както я бях оставила преди да изчезне.. БЯХ ШОКИРАНА. Попитах майка ми дали я е пипала.. или я е намерила някъде и я е върнала пак в моята стая.. и тя каза че не я е виждала въобще О. о... Та така с моите историйки.. Моля някой ако му се е случвало нещо подобно.. нека даде мнение по въпроса :) Не искам глупави бъзици.. и подигравки. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0d9d649374
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не знам дали историята ти е измислена, но все пак аз лично вярвам в призраци, или по-скоро в това, че човешкият дух е безсмъртен и след смъртта на тялото може да остане на Земята, защото има "недовършена работа". А има и полтъргайсти (пакостливи духове от немски език), също като в "Ужасът на Амитивил", призраците и духовете понякога си правят шеги с хората. Но може и да не е просто шега, а знак, че имат нужда от помощ или нещо такова.
Абе много се вкарах във филма, но и аз знам реални истории, които са си страшнички, особено ако ги преживееш наживо...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 19078610f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо е в измислени истории, след като е "самата истина"?
Извикайте свещеник, който да освети дома ви и да прикади.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 05e9a0c468
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не искаш глупави бъзици и подигравки, а самата ти си правиш такива с нас! Погледни, историята ти е в измислени! Но оо, не си ли я оставила ти там? :000 Не ти вярвам, особено щом историята е в измислени!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2efe8a164d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, напълно убеден съм, че всичко е подсъзнателно. Психиката на човек е изключително силно оръжие, може да направи всичко. Аз лично съм се убедил, че човек може да види всичко, което поиска. Искаш да има духове, призраци, вампири, или каквото и да е - ще ги има. Разсъждавай логично - замисли се защо точно ти ги виждаш, защо са точно при теб. По-специална ли си от другите, в другите домове няма ли бивши покойници? Защо не идват при мен? Сега ще ти кажа - не идват при мен, защото в моята глава ги няма. Иначе моя дом е като твоя, и аз имам шкаф, гардероб, голям е - прекрасен дом за всеки призрак.
Така че просто спри да гледаш такива филми (ако гледаш), застани пред огледалото и си кажи, че всичко е в главата ти, представи си един призрак, започни да му се смееш, прави го малък и голям, с издута глава и големи очи, създавай си смешни образи, направи го от страшен в смешен, представи си как говори сякаш се е нагълтал с хелий, играй си с него, удари го мислено, настъпи го и т. н.. Това е техника от НЛП, която мисля, че би помогнала.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d66b433c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съм я поствала в измислени, а в други! Но явно са я сметнали за такава, щом са я преместили тук. Все тая.. ;д просто исках мнение от някой, на който се е случвало нещо подобно. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d66b433c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До номер 4 :Възможно е и така да е, не съм се замисляла, но все пак са ми се случвали и други странни неща, когато не съм била сама, ми с приятелки ;д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 32505099de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   това с момичето с мократа коса сигурно ти се е привидяло от някой страшен филм или нещо подобно. а това с капачката не вярвам така.. магически да изчезне

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1ad7acb000
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   70% мисля че историята ти е вярна но.. има един филм който съвпада доста с историята ти казва си Предизвестена смърт там се разказва за момиченцето Самара което е било хвърлено в един кладенец и е с мокри коси с страшно лице и т. н... ако си го гледала може да ти е повлияло но мисля че както в горните коментари всичко ти е в подсъзнанието :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: efbd80e4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Знам го този филм, гледала съм го много отдавна. Не е от него, явно просто ми се е привидяло. Иначе историята ми е истинска, не е измислица :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dcb1bed442
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чувайте явно че е вярно. И аз съм така от известно време все ме е страх, все се въртя и не мога да заспя. Заспивам късно. И имам чувството, че някой ме гледа. Затова светвам телевизора, за да спя така. Но не мога и се го включвам и изключвам. Само, че не съм виждала момиченце с маска или нещо друго, аз виждам сенки които са сенки на нещата от терасата. Но се получават странни сенки. Един път се бе образувала една бабичка с дълъг нос, която в един казан прави отвара и я да ва на едно момиче. Оффф. Много ме хвана страх. Все пак на 10 години съм, но ме е страх и си внушавам явно. Не мога да си го обесня. Вече трябва да си лягам и заспивам по рано.

 
  ...

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 1f845eb1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ми... много ясно, че си внушаваш простотий бе номер 10. Та ти си на 10. Имам подобна приятелка, 3-ти клас и си въобразяваше, че е вампир и някви подобни, че прияиелите й били върколаци и подпбнм простотий.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4c4f234fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако има дух, защо се панираш? Той не може да ти направи нищо! Само иска да те изплаши или може би иска нещо друго, например някои духове искат помощ (нямам представа за какво). Потърси информация в интернет.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 433ba59329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   На мен ми се е случвало да си легна и като се обърна на другата страна и да е някой зад мен! Защото съм чела такива истории за духове и чак ме е страх да угася лампата... една приятелка ми разказа че в 1 часа през нощта брат и отишъл до тоалетната тя през това време била сама в стаята и нещо я е хванало за рамото и силно я е стиснало станала и светнала лампата нищо нямало а след това пак нещо я е стиснало! Направо като ми го беше разказала това ме побиха тръпки

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d72f044fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   15
Без такива работи
Нощна смяна съм в много етажен паркинг.
трябва да слизам до ниво - 2, а то е ката комби.
ако обичаш без духове.
и без това е страшно.
тази нощ съм там
не знам да има духове, но има плъхове,
едни такива тлъстички.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 67828ce307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не искам да те плаша, но е съвсем възможно призраци да съществуват... Няма да ти направят нищо лошо, но все пак душите на тези, които не са напривили това, което искат в живота, сега бродят на земята и както при теб се е случило всяват ужас и паника.
И при мен са се случвали подобни неща - странни трусове, писъци които само аз чувам, да ми изчезнат неща, да си легна без нито едно нараняване, а да се събудя със окървавен пръст(е не чак много) или пък да се разхождам нощем когато няма ни най - малки следи от вятър и опънатите ленти( нали ги знаете онези бяло и червено, дето ги слагат при строежи и подобни) да се клатят сякаш току що някой е минал и нарочно ги е разклатил(според мен това си беше някой призрак)...
Има много паранормални явления и същества от други реалности като рептилите например(гущероподобни извънземни, живеещи под земята), но ти не трябва да се плашиш, на всеки се случва, просто не мисли за това, а когато ти се случва се опитвай да намираш логично обяснение на станалото, за да се окуражиш и да си повярваш сама на себе си! ТИ МОЖЕШ

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 56323f4b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Духове

В моята работа, а аз съм охранител, нощна, преди това дневна. Стават страни работи.
Включват се аларми, няма никого, проверявам.
Има камери видео наблюдение, който се наблюдават и от полицията, тъй като фирмата има сключен договор с тях. Освен, че и ние гледаме, денонощно.
Но страните феномени стават през нощта.
Включват се лампи на многоетажния паркинг, който са с детектор за движение. Чувам врати, който се затварят, а горе няма никой. Минус нивата са зловещи и страшни особено към един два през нощта. Усещам, че нещо ме гледа през цялото време. И аз не смея да слизам. Страшничко е. Има ограда пред парко сградата, тоес отзад чак до главния вход на мястото. Осветено е. На всяко ниво има камера видео наблюдение и нищо не улавя, а лампите се включват и се изключват, вратите се отварят и затварят на всяко ниво, но хора няма. Входа зад сградата се заключва.
Има прожектори. Аз виждам че няма нищо. Кучетата лаят. Гледам покрива и се качвам. Нищо не откривам. Там сякаш после е спокойно. А после е долу страховито. През деня е приятно. Хубаво. А вечерта става тъмно.
Излизат духове.
Алармите се задействат. Полтъргайсти затварят вратите.
А котки минават между и по средата на колите, от ляво и дясно. Тихо е. Това е деня на Сатаната.
Минава като изгрее слънцето. Вече пак си слизам и няма нищо. Страха е изчезнал. Съпътстван от призрачни привидения на страни създания. С черни качулки гледащи към теб. И на сутринта разбирам че слънцето ги гони. Те са деца на тъмното.
И така при всяка нощна смяна.
При всеки нов изгрев те си отиват.
А после се връщат.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a0e91d2c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   На мен кучето ми е върколак, мама е вещица, сестра ми е "Бебето котка", брат ми е говорещ снежен човек, баба ми е ясновидка, тате е вампир, кака е трол, дядо е Жокера, а аз съм учудена, че има такива хора - параноици

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2a9ed0a761
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   и аз така.. аз имам подобна история.
един път си пишех домашните. държах един син химикал. на земята имаше розов, и като почнах да пиша видях че пиша с розовия учудих се и пак бях със синия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ecc5fbb31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Измислицата е голяма
и истина в историята няма.
В духове не вярвай ти
контралирай съзнанието си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: b1ff83a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравейте и аз за първи път пила тук по случай подобни истории. Аз съм на 13 когато го споделя с приятели, а дори и в семейството казвали са ми че си въобразявам. Та така да започна с моята историйка. Беше 23:30 часа баща ми беше на работа, майка ми беше заспала както и моя брат. Аз си бях в стаята и си ръчках нещо по телефона докато не чух разни стъпки и пукане по ламината в хола. Това го чувах 2седмици и то само когато тати е на работа. После се отпуснах и казах на мама след което тя ми каза, че и тя ги чува и се успокоих, че не си въобразявам след което една вечер баща ми беше пак наработа брат ми беше заспал, а аз и мама бяхме в кухнията и се чуха тези стъпки и аз се оплаших и я гушнах тя ми каза да не се страхувам и го проследихме след кпето се оказа, че е мишка понеже ние сме на първия етаж и имаме механа. Имам и още една история случи се оня ден гледах си телевизия и я изключих за да отида до магазина връщам се и тя беше включена. В същата вечер мама ме помоли да изключа нощтната ламоа като заспи брат ми и аз я изключих, но сутринтта като се събудих тя беше включена. Съжалявам ако имам грешки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker