Сънувах нещо ужасно и не мога да разбера какво означава.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Сънувах нещо ужасно и не мога да разбера какво означава..
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 5687 пъти
Имах невероятно луд и отвратителен сън. Бях в селото си и валеше след като спря реших да отида с едно дете(което ми беше рода в съня, но не го познавах) да се разходим. Отидохме близо до някакъв баир и там имаше жена, която ни заплаши да ни убие и ни накара да отидем в къщата си, за да ни ограби. Отидохме там, дойдоха още мъже и едно дете(около 2-3 годишно), които не познавах. Вкъщи бяха всичките ми роднини и това дете(което още един път не познавах, но в съня ми ми беше роднина). Обиколиха цялата ни къща и нямаше нищо, нито злато, нито скъпоценности. Излязоха навън и само тази жена, която ни заплаши отначало остана. Искаха ни цигари и странното, което беше, че всички имахме, но не и дадохме, тогава тя излезе навън каза им нещо. През това време всички ми дадоха цигарите и парите си. Детето остана при нас. Бяха паднали няколко цигари на пода и детето ги взе. Тогава аз ги сграбчих от ръцете му и го ударих. Помня, че ги прибрах в якето си. Жената чу писъците и рева на детето, тогава тя влезе и започна да ме удря. Аз се изнервих и станах. Сбихме се, но никой не ми помогна от родините. Мъжете бяха навън, караха се и не чуваха и не виждаха нищо. Тя ме събори, хвана ме за врата и започна да ме души, не знам как, но се изправих и забих главата на нещо остро не помня какво. Бях толкова ядосана, че и прерязах гърлото и започнах да я ръгам с ножа навсякъде по тялото й. Имах чувството, че тази жена я познавам от много време и толкова много я мразих..
Ужас, когато се събудих цялата треперих. Проверих съня си в много съновници, но не ми дават ясно обяснение. По принцип аз не сънувам(или поне не помня), но когато сънувам(1-2 пъти в годината) се случва нещо и сега ми е интересно какво ли ще е то. Ако някой е по-запознат с темата моля да ми каже какво точно означава този сън. Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: bc91c35545
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, ние не сме врачки. Как да ти кажем? Каквото ти се случи-това е!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eb2a21c15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че ако убиеш нарочно на сън ще се издигнеш, ще станеш по-заможен или въобще за хубаво е облагодетелстване, но ще се случи по нечестен начин. Ако някой се опитва да те убие значи ще си здрав. Ако удряш шамар на сън- ще те измамят. Ако на теб ти удрят шамари- изненада. Удушват ли те насън, значи ти предстои след много страдания да имаш радости. Ако сънуваш, че вали в съня ти, значи ще дойдат по – добри времена. Използваш ли или видиш цигара насън, значи че в реалността ще харчиш и бездействаш (не знам колко е вярно, чичо гугъл така каза).


Това е което съм чела-чувала от баби и съновници в интернет. За да изтълкуваш съня си трябва да знаеш и дребните подробности и да се хващаш за всичко по-интересно. Аз лично бих тълкувала съня ти така:
Ще страдаш, ще се чувстваш зле, няма да са добри времена(може би сега не са, не е сигурно), но скоро всичко ще започне да се нарежда някак. Ще си здрава, ще постигнеш успехи. Но те очакват много изненади. Вероятно някой ще ти помогне да се издигнеш, или ще го направиш на неговия гръб, няма всичките ти успехи да са постигнати честно, обаче в общи линии следват хубави моменти. Това за цигарите не знам дали го вярвам, никога не съм се замисляла, но ако евентуално е истина, то тогава се предполага успехите ти да ти носят и печалба, която ще си харчиш както ти е изгодно. Затова че, просто внимавай да не нараниш някой човек, а ако постигнеш МНОГО благодарение на него не го оставяй ощетен, помогни му и запали една свещичка най-добре :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker