Получих отговор на моите молитви чрез сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Получих отговор на моите молитви чрез сън
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 6241 пъти
Моля ви, кажете какво мислете. Знам само, че сънят е изключително важен. Молих много за отговор и помощ за моя живот. Молих се с дни. Това е отговорът. А не го разбирам...

Сънувах, че се намирам в къщата на баба и дядо ( вече са починали между другото). Имат гости в кухнята и е голяма суматоха. Аз излизам и пред вратата на терасата виждам малко сладко жълто пиленце. Искам да го прибера вътре, за да не умре от студ. В момента, в който го хващам, разбирам че е вече замръзнало и успявам само да го сложа на постелката пред входната врата. Вратата е отворена, отгоре ме гледа баба, аз съм коленичила, жълтото пиленце се разпада на части. Но вместо да са части на пиле ( човка, крила и т. н. ) виждам, че са части на войник ( крак, пушка и т. н. ). Плача много.
В съня си виждам и голяма щайга с кокоши яйца, положени и около тях нещо като паяжина или мъх ( не знам), които ги пазят. Знам, че са домашни кокоши яйца, но са гигантски, като от щраус. Баба казва да не се занимавам повече с кокоши истории, но аз тръгвам към кокошарника, да събирам яйца.
По пътя виждам дърво райска ябълка. Няма клони. Има само едно стебло и горе - много плодове. Плодовете са много нависоко, а долу на земята има узрели и сочни. Знам, че дървото не е наше. Взимам 2, защото знам, че собственика няма да се ядоса, понеже е много добър. Тоест крада ги. Не ги взимам за мен, защото аз не обичам, а за другата ми баба ( тя си е жива). Срещам собственика. Русоляв мъж, много благ, мил, мъдър. Присъединява се към мен по пътя за кокошарника. Забелязвам, че райските ябълки са много големи. Показвам му. Приличат на по 1 кг оранжаво-червени домати. Не ми се кара за кражбата, въпреки, че знае. Май ми направи само забележка, но не се почувствах зле. Усмихва ми се през цялото време. Казвам му, че изглежда по-млад от баща ми, а той казва, че е на 69 години. ( изглеждаше на около 40, без 1 бръчица). Каза, че е такъв ( изглеждаш млад и спокоен), защото води спокоен и здравословен начин на живот. Вървим заедно. Той е от дясната ми страна. Пред мен се появява един мини бик. Много е симпатичен и сладък. Бебе бик е. Изглежда ми като плюшено животинче. Тича пред мен. Вързан е за една жълта връв, която се вие из босите ми крака. Не успявам да се оплета. От ляво на мен се появява отвор/врата в оградата. Навеждам се, хващам жълтите върви и ги предам на някаква жена, за да излезе със мини бика навън. И те излязоха. Не помня дали стигнахме до кокошарника.

Моля, само за коментари за съня. Дали сънищата предсказват, помагат, имат ли значение - това е друга тема.

Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 921fb67198
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тълкуването на сънища е дарба от Бога, така че ще е голямо чудо някой в интернет да ти го разтълкува, но би могла сама да намериш някакъв отговор на съня си съобразно това, за което си се молила и четене на Библията същевременно. Като четеш пророците в стария и евангелията, и останалите глави от новия завет, хронологията в предсказанията се повтаря и потвърждава. Изследвай едновременно стария и новия завет и дай Боже да хванеш някаква нишка, която да ти помогне да си разтълкуваш съня. Пиши пак.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 58c7f0754c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Отговорът всъщност е в самата теб.
Това, което си описала е един сън, преизпълнен със знаци, но тези знаци са насочени към теб и твоето вътрешно усещане. Няма как някой друг да го разтълкува.
Трябва да се запиташ какво за теб символизират нещата, които са ти направили най-ярко впечатление в сънят ти.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6a19afe503
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Благодаря за отговорите, приятели!
Не искам да останете с погрешно впечатление. За да тръгна да пиша тук и да искам помощ от непознати хора, преди това не съм направила всичко възможно. Отдадох се на медитация, мислих, тълкувах, използвах всички съновници, но някои от главните символи въобще липсват. Не разбирам... Как да разтълкувам посланието, след като досегашните методи, в конкретния случай, не дават резултат?
Отговорих си на въпросите, че след като не мога да го разтълкувам, значи не му е сега времето. Един ден ще разбера какво значи, когато трябва.
Знам само, че сънят ми, макар да изглежда цялостен, е разделен на 3 части - 3-те отделни абзаца. Вторите два са за по -далечно бъдеще. Но първата част ( до плача) е за едно предстоящото изпитание. То ще предопредели голяма част от бъдещето ми и отговорът е належащо важен към този момент. Днес, сега. Никъде не намерих значението за жълто пиленце и фигурка-войник. Дори, това, което мислите да е грешно, да е предположение - няма значение, ще съм благодарна да споделите. Може пък, чрез вашата помощ да ми "проблесне". Отстрани винаги е по-лесно да се види.

Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fef25bb71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще се опитам да ти разтълкувам първия абзац, който каза, че най-вероятно ще се отнася за близкото бъдеще. Това е как виждам нещата отстрани:

Къщата може да е символ на семейство, но също и може да означава стари неща (каза, че е на баба ти и дядо ти, които са починали). Може би искаш да се върнеш към нещо, което си пропуснала да свършиш в миналото или да направиш нещо за някой от семейството ти. Това, че си напуснала стаята, пълна с хора, е знак че не става въпрос за нещо, което искаш да направиш за много хора (може би само за един човек, може и да не става въпрос за човек). Жълтото пиле е знак за проблем. Това, че посягаш да го спасиш, е знак, че искаш да опревиш нещо, да направиш нещо добро. Но не уцелваш момента (избързваш или закъсняваш) - пилето умира в ръцете ти. Погледът на баба ти отгоре най-вероятно означава, че си се опитала да направиш добро нещо, защото баба ти е като съдник отгоре (коленичиш пред нея, но не казваш дали тя реагира по някакъв начин). Няма да успееш и това те кара да страдаш.

От следващите абзаци обаче се усеща позитивно настроение и надежда. Мисля, че провалът в първата сцена те мотивира и въпреки, че ти казват да не се занимаваш повече с това нещо (баба ти казва да не се занимаваш с "кокоши истории"), ти се мотивираш и решаваш да продължиш. В крайна сметка мисля, че ще успееш. Просто в началото ще ти бъде трудно да преодолееш неуспеха, но ако решиш да продължиш, ще се справиш.

Това е тълкуванието през моите разбирания. Не знам доколко съм ъи от помощ. Другите две сцени съдържат много детайли и не мога да ти дам добра преценка за тях, но мисля, че ти рано или късно ще можеш да ги разбереш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd42b2727a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Живей си живота и не се занимавай със сънища!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ca464e3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Така, доказано е, че сънищата наистина са заредени със символика, но не от онази глупавата и повърхностна, която е вписана в съновниците. Да не говорим, че във всеки съновник пише различни небивалици. Истината е, че според учените сънищата са пряко свързани с твоя живот, надеждите, страховете и спомените ти. Можеш да сънуваш само лица на хора, които си срещала в живота си например. Няма значение за колко кратко, може дори само да си се разминала с някоя личност на пътя. Мисля, че вече доказаха, че на сън можеш да сливаш чертите на лицата на един или повече хора, така че действително може да ти се струват непознати на моменти. Това, което се опитвам да обясня е, че всъщност сънят ти носи символика, която само ти можеш да разбереш. Чудесно е, че помниш толкова много подробности. Аз може изцяло да греша в тълкуването си, но ми се струва, че всичките усмивки, топлото отношение и милия спомен за селото и починалите ти роднини са позитивни неща. Думите на починалата ти баба сигурно са това, което би очаквала тя да ти каже, ако имаше възможност да я попиташ за настоящия си проблем. Въпреки това пак си тръгнала към курника, значи вече ти е ясно какво смяташ да направиш. Въженцето на теленцето, което не те е оплело сигурно изразява надеждата ти, че ще се справиш с проблема си. Пиленцето, о, това звучи толкова тъжно, сякаш съжаляваш, че не си успяла навреме да се пребориш с някоя лоша ситуация. За плодовете, които си откраднала, да не би да е намесена някоя "бяла лъжа", която си казала или планираш да кажеш? Това си е моето тълкуване, но само ти можеш да си отговориш вярно. Помисли си добре какво значат всички тези символи в реалния ти живот и се довери на интуицията си. Явно вече си намерила своето решение на проблема си, макар и насън.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2b0a0ebc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може би жълтото пиленце е символ на човек на който ще се чувстваш длъжна да помогнеш, но ще бъде късно. Съня ти казва, че не сме всесилни да спасим всеки, особено ако той сам не си помага. Русия човек ми прилича на Исус, който е любов. От него струи любов към теб. Исус те обича и го е грижа за теб. Може би с това, което казва за себе си, че води спокоен и здравословен живот иска да предупреди и теб да търсиш мира и спокойствието в живота и това да е пътя ти-здравословен начин на живот. Предупреждава те и да не помагаш на другите на всяка цена -като крадеш-не и с нечестни средства. Прочети библията там исус говори за този здравословен и мирен начин на живот.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 65f0f2ae52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   послушай номер 1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker