Хърмаяни стоеше в общата стая на "Грифиндор"както всяка вечер.... >:D - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Хърмаяни стоеше в общата стая на "Грифиндор"както всяка вечер.... >:D
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 13756 пъти
Хърмаяни стоеше в общата стая на "Грифиндор"както всяка вечер.
Тази нощ имаше училищни танци, но тя не се интересуваше. Беше получила покана от поне 5 момчета, но не им се отзова. Нито едно момче не й допадаше по какъвто и да е начин и нямаше желание да бъде на бала. За това стоеше сама и както винаги беше потънала в поредната книга- "История и предназначение на кристалните топки".
Музиката се чуваше, но на нея не й пречеше. Дори не беше нужно да казва заклинанието "Лумос" за светлина, защото луната и звездите грееха ярко.

Въпреки шума, тя успя да долови нещо. Чуха се стъпки от коридора. Стъпки, които приближаваха стаята. Беше рано за края на бала, а и си личеше, че не са от много хора. Хърмаяни си помисли, че някой грифиндорец се е отегчил от скучните танци и за това се връща по-рано. Стъпките утихнаха до вратата. След секунда се чу леко скърцане и в стаята влезе лъч светлина отвън. Но Хърмаяни не вдигна очи от книгата. Помисли си, че Хари и Рон искат да си правят някаква шега, понеже момичето не е изявило желание да се присъедини.
Вратата се отвори по-широко и вътре влезе някой.

-Не е ли малко рано за лягане? Или по-точно е късно за шеги! - иронично отвърна грифиндорката, без да отделя очи от страницата.

-Рано е за лягане, да! Но танците са жалка история и е точното време за нещо друго! - отсъди нечий плътен глас с лек присмех.

Момичето се обърна учудено - това беше Драко Малфой!

-Т.. ти какво правиш тук? ! Как влезе без да знаеш паролата на "Грифиндор"? !
Младежът се усмихна самодоволно.

- Имам си свои начини да вляза навсякъде. Все пак не забравяй кой съм аз и от къде идвам! - отвърна той, като тръшна вратата зад себе си.

Хърмаяни остави книгата и скочи на крака, все още учудена.

- Защо си тук Малфой? -намръщи се момичето и скришом извади пръчката си.

- Нима не е ясно? Скъпа, това че си мътнород не ме прави безразличен към чара ти и сладката ти дръгливост. Бих казал, че си доста изкусителна именно заради това! Хайде, не се плаши, ще бъде забавно!
- Да не се плаша ли? ! Ти трябва да се плашиш!

Хърмаяни извади пръчката си, но преди да кажи каквото и да било, Драко беше подготвен. - Експерлиамус! - и момичето се оказа мигом на леглото в другия край на стаята, а пръчката й падна на земята.

Драко използва заклинание, за да заключи вратата и се приближи усмихнато до момичето. Бързо успя да вземе и нейната пръчка, докато тя се гърчеше още от заклинанието.
След секунди се свести и се изправи.

- Знам, че си добра в магиите и всичко свързано с тях, но този път те изпреварих Грейнджър!
- Какво искаш от мен Малфой? - девойката не разбираше какво точно става, но беше съвсем наясно, че изобщо няма да е хубаво!
- Хайде, умна си, знаеш много добре! - момчето се приближи до нея и прошепна- искам теб!
- Какво? ! - Хърмаяни се засмя - Стига Малфой, не е смешно!
- О, миличка, наричай ме Драко! Тази нощ ще сме по-близки отвсякога! - сивите очи на момчето пробляснаха и на лицето му отново се изписа усмивка.
Момичето опита да изблъска самодоволният слидеринец и да мине покрай него, но той я хвана и с лекота я задържа. Хърмаяни отвърна на това със силен юмрук, но Драко без проблем хвана и двете й ръце и се засмя.
- Силна си съкпа, но не колкото мен.
- Пусни ме! Каквото и да си намислил, няма да ти играя по свирката! Ще викам ако трябва!
Тогава Драко се приближи до ухото и й прошепна- викай колкото искаш! Сега има танци и никой няма да те чуе!
След това хвана със свободната си ръка лицето й и притисна момичето към себе си. Впи жадно устни в нейните, но девойката не спря да се съпротивлява и отвърна на целувката със зъби.
Обаче Малфой не спря, нито отпусна хватката си.
- Малфой, ако не ме пуснеш, кълна се, че...
- Какво? Миличка, така и не се научи кой командва тук.. но сега ще променим това. -отвърна младежът и блъсна девойката на леглото. Извади втора пръчка от мантията си и нокаутира със заклинание момичето.
Хърмаяни се разплака и завика с цял глас, но нямаше кой да я чуе.
Драко се засмя отново и прибра пръчката. След това развърза и махна черната си перелина и разхлаби токата на колана си, наслаждавайки се на отчаяните опити на момичето да се спаси. Това го възбуждаше! Да усеща, че е над своята жертва, че ще доминира, това го изпълваше! А и при вида на безпомощно гърчещото се тяло на Хърмаяни, възбудата се увеличаваше, както се увеличава гладът на просяк, който наблюдава отрупана маса.
Драко се приближи и погали девойката по лицето.
- Мерлин! Наистина си красива и толкова дива! Ужасно ме възбуждаш! - той отново впи устни в момичето сякаш се опитваше да вземе диханието й както вампир пие от жертвата си. Студените му ръце погалиха голите бедра на хърмаяни и се плъзнаха под полата й. Разтъркаха грубо нежното място и когато момичето изстена, веднага желанието му да я има се увеличи.
- Престани! Стига, спри! Не!
Но Драко не спря да тормози с пръсти слабото място. Харесваше му да го прави!
Извади едната си ръка и с нея започна да развързва мантията на момичето. След това просто разкъса ризата й и се усмихна злобно. Хърмаяни дишаше тежко и очите й сълзяха. Но Драко не беше учуден.
Доближи се и отмести с пръсти къдриците на момичето от шията й, докато с другата ръка масажираше венереният й хълм. Положи устни на врата й и след това спусна леденият си език по него. Започна да слиза надолу към гърдите и.
После извади и другата си ръка и набързо се отърва от сутиена.
Момичето не спираше да вика, но не можеше да се съпротивлява, очевидно магията беше силна, а Драко безмилостен. Той сграбчи с ръце гърдите й и отново започна да гали с език шията на Хърмаяни. След това отново целуна устните й, въпреки нейното нежелание.
- Остави ме! Малфой, престани, не искам! Стига, не! НЕ!
Младежът погледна безразлично девойката.

- Защо роптаеш толкова? Нима Потър и Уизли са по-добри от мен?

Той отново я целуна по устата и пак спусна езика си по врата й. Захапа едната й гърда и започна да смуче розовото хълмче, а с другата си ръка повдигна полата й. След няколко минути спря и погледна Хърмаяни.

-Знаеш ли от кога искам да го направя? Идея си нямаш!

После захапа другото й зърно а с ръцете си леко я повдигна и обхвана дупето й. Започна да го разстрива и мачка с пръсти, докато смучеше гърдата й.

- Не, Малфой, спри! - момичето вече скимтеше и нямаше глас да вика, а сълзите обливаха лицето й. Чувстваше едновременно срам, неудобство, погнуса от това, което той й причиняваше, страх от това, което щеше да последва и гняв. Гняв към нея самата, че не можа да се спаси. Тялото й още беше под въздействие, а и Малфой беше много по силен от нея.
- Спри! Не искам! - но той не спираше.

След това от раз скъса бикините й и раздели краката й. Погледна уплашеното й лице и без да мисли, слезе надолу. Започна да смуче мястото и да тормози с език интимната точка. Студеният му език проникваше в нея и дразнеше клитора й. Драко пиеше жадно от интимните сокове на девойката и се наслаждаваше на нейната безпомощност. Ръцете му галеха бедрата й и се протягаха към настръхналите гърди.
След известно време спря и погледна към Хърмаяни.
Лицето й беше обляно в сълзи, очите и бяха зачервени и излъчваха гняв и злоба и същевременно гледаха уплашено. Момичето се чувстваше унизено и отвратено от него.

- Май си бясна а! Така ми харесваш много, знаеш ли? Толкова си сладка, като се ядосаш, но пък сега не можеш нищо да направиш. Да бебчо, ти си ми в ръцете! - отсече Малфой и отново долепи устни до нейните. Хърмаяни вече не се съпротивляваше и не можеше да вика, нито да плаче. Тя наистина беше в ръцете му.

- Сега е време за същинската част! -каза Драко, като свали горнищата си и спусна ръце към члена си. Извади го и го погали с усмивка.

- Не можеш да избягаш! - каза той, като се намести между краката на момичето. Изведнъж вкара в нея цялата си мъжественост! Толкова рязко, че Хърмаяни изпищя и изтръпна цялата , но отново никой не чу стона й.
- Заболя ли те бебчо? Извинявай, но понякога съм много жесток! -засмя се пак русият младеж, като хвана краката й и ги постави на гърба си.
Сграбчи отново гърдите й и ги стисна ужасно грубо. Започна да се движи много бързо. Беше безмилостен!
Хърмаяни просто стоеше и не можеше да стори каквото и да е.
Драко още повече се възбуждаше от нейното отчаяние, тя беше негова! Беше подчинил тялото й на волята си! Движеше се все по бързо и по-бързо, ръцете му ходеха на всякъде по тялото й и не спираше да целува настръхналата грифиндорка.
Тази власт над безпомощното момиче все повече му се услаждаше, с всяка секунда, всяко следващо движение сякаш тя все повече се превръщаше в негова играчка, с която правеше каквото поиска.
Момичето гледаше празно тавана. Не смееше да погледне студените очи на Малфой.
Той повдигна с пръсти брадичката й и насочи погледа й към лицето си... и сякаш заби нож в нея.
Харесваше му да наблюдава, сякаш се гордееше със себе си и това, което бе сторил.
Драко усети, че идва моментът на кулминацията и с пълни сили стисна божествените гърди на Хърмаяни преди края на върховната възбуда.
След това просто извади члена си от нея и полежа известно време до вцепененото момиче. След това се изправи, облече се и каза :
-Скоро въздействието от магията ще изчезне, но ти така или иначе знаеш.
И това да си остане между нас, а? Все пак не забравай, че мога да го повторя, когато поискам.

Тогава той просто взе пръчките и излезе от стаята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 331ae83aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

2.   Що за извратеняк би написал такова нещо, авторът трябва да ходи да се лекува.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1181b37a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Добре се е получило!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 84193d1f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Ок е но Хърмаяни мрази проракуването и не чете за сфери. Дай 2ра част, но включи и Виктор Крумм <3

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86cd84130f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   И това ако е Автора на историята за Саске и Сакура му давам 6 . Много ми хареса... определено бих прочела още неща от теб!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 912446a94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Авторката : Еми не, обаче историята за Саске ме вдъхнови. Много беше яка!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a7692ebb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Благодаря на всички и се радвам, че моята измислица те е вдъхновила :Д Историята ти е изключително готина, аз от доста време им се радвам на тази твойка - Драко/Хърмаяни. Продължавай нататък!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 912446a94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Радвам се, че ви кефи! Даже вече пуснах нова тема. Само не знам защо админите са сложили началото на историята още в заглавието. :)
Номер 4, еми нали кристалните топки са част от магьоснически я свят, а Хърмаяни чете всякакви книги? Пък и историята е измислена.
Само не разбрах къде става дума за "проракуване", но както и да е.
Дано пуснат другата ми история, ще чакам коментари! :)

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e96099bed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Само не можах да разбера защо толкова самодоволно авторката сама се радва на историята си, която е, нека си го кажем, разказ за едно изнасилване! Не знам дали на нея ще и хареса да я изнасили някой, когото тя не понася, както е написано в разказа.

Сериозно бих посъветвала авторката да се обърне към психолог.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f0f7b7c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хайде хайде, не съм единствената, която обича да чете и измисля такива истории! А и на хората им харесва. Много ясно, че няма да ми хареса да ми се случи, но това е измислица.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2daacf03e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Абе всеки има сексуални фантазии свързани с тая Хърмаяни, кво става.
Историйката и особено репликите й ми напомнят страшно много на едно клипче в утубата, което гледах преди около месец: http://www.youtube.com/watch?v=FWtO0cfgewY

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 912446a94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тва клипче не го бях гледала, ама същност се сещам за едно друго във вибокса. Същата история с Драко.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 910c6765ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Егати яката история!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 30a6eeb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   моля за още. и къде да го намеря

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cae07a58cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Радвам се че те кефят и да ти кажа, че темата Чисто сърце не е моя, само тази и онази с Джини.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fb61dbd754
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А можели линк към втора част?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2f68d9ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Няма втора част.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c08e3a2d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Не знам дали ти е хубава историята, щото почнах да чета и ми стана гнусно и не можах да продължа. Първо, темата изнасилване е страшно неприятна, а ти май с голямо удоволствие си я описала като голям кеф.
Второ, ако ставаше въпрос за Мария и Иван, да кажем, може би бих я прочела, но в този случай НЕ ЖЕЛАЯ!
И трето, Хърмаяни владее безсловесни заклинания и се е измъквала от къде-къде по трудни и опасни ситуации с находчивост и съобразителност, така че само ако си поиска може да му отреже пишчицата на мазника Драко, така че и от гледна точка на автентичност историйката не струва.
Едно нещо положително открих обаче в това "произведение", т. е една житейска поука - Ако се правиш на голямото добрутро и си вириш носа и смяташ, че профанските забавления на масите са под нивото ти, накрая ти го начукват профаните :))
Айде със здраве и друг път като почувстваш напън да се изразиш, моля те, остави "Хари Потър" намира! (Виж предложението за Иван и Мария). Това важи и за Властелина на пръстените, Междузвездни войни, Игрите на глада, както и всяка друга класика или поредица, обичана от милиони.
ЕднаЖенаКаза

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2f68d9ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Номер 21 ще ти кажа няколко неща.

Първо , ще си пиша за каквото си искам , така че моля те спести си фрази от сорта на „остави героите от Хари Потър намира !“ ,щото те не са истински съществуващи хора , чието достойнство да накърня.

Второ , знам ,какви качества има Хърмаяни и даже наскоро седнах да си прочета историята сама и точно това ми направи впечатление от резултата ,че наистина е супер нелогично Малфой да я надвие , но все пак това е измислица и хората си я правят както искат. Да не говорим, че докато я пишех ,в главата ми от самото начало на дневен ред беше точно идеята за изнасилване , което си забелязала, че наистина съм описала с удоволствие.

Трето , да харесва ми адски много да бъда извратена и да измислям такива неща и се възбуждам и бях гледала преди фен клип върху Хари Потър, в който действието беше точно такова- Драко изнасили Хърмаяни и нямаше намесена никаква магия , беше си като по американските филми , въпреки че актьорите са англичани.
Четвърто , както виждаш на много хора , които са фенове , не им пречи че съм написала историята и някои даже се кефят.

Защо не приемеш , че има и такива хора , като мен, които харесват такива неща , обичат да пишат за тях ? Защото е извратено....добре , значи няма да ги пиша , но понеже не искам да се боря срещу страстта си , направо ще действам като психопат ,кво да направя ,че така съм си родена и искам да прогресирам като изрод :D:D:D

Пето , героите не са твои , че да ми говориш да ги оставям намира , да не би ти да си писала „Хари Потър“ , че да се чувстваш накърнена ?

Шесто , съжалявам, ако съм обидила феновете, знам ,че изглежда супер нелогично Хърмаяни да бъде надвита от друг ученик въобще и че за много от вас „Хари Потър“ си остава „детска книжка“(което далеч не е вярно) , но съм искала да наблегна върху извратената част , която за мен е възбуждаща.

А и както съм писала в по-горните коментари , е вдъхновена от тази за Саске и Сакура .

Какво да кажа , има си хора като мен, които се кефят за измислят такива истории и колкото и зле да ви изглежда , не е престъпление :D

Вие пък , колкото и да не харесвате това , което пиша , не можете да ми забраните да споделям , особено като се има предвид, че сайтът е за това и че категорията е за Измислици.

Както и да е , тааааа , приемам отрицателното мнение и съм наясно , че не може на всеки да се харесват измислиците ми , особено като го начукват на героиня , която вие имате за детска, но не приемам едва ли не забраната да пиша каквото искам, само защото според вас е извратено и не струва.


И пак казвам, съгласна съм, че е тъпо точно Хърмаяни да бъде победена ,но първо винаги може да се очаква неочакваното. Това , че в книгите няма да се случи така , не означава , че в живота не може най-големият ти враг да те победи в това , в което си най-добър , колкото и невеж да е той.
А и Тук акцентът е друг и ако всеки , който в сайта поне веднъж е получавал коментар от сорта на „Спри да пишеш глупости !“ или „Историята ти не струва , откажи се !“ , мисля ,че посещенията и публикациите щяха ЗНАЧИТЕЛНО да намалят.

Не забравяйте , че тук пишат всякакви хора , които не са професионални писатели и имат различни наклонности.

Какво очакваш ? Целият свят да се събере , да те изслуша какво не харесваш и да спре да го прави ли ? Ми скъпа авторке на коментар 21 , ето това не може да стане :):):):):):):)

Няма и да стане . Но както и да е , всеки с мнението си. Благодаря , че прочете и коментира !

Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2f68d9ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   А колкото до предложението за Иван и Мария, те не ме вълнуват! За това и не съм писала за тях, а за Драко и Хърмаяни.
Така че ако отново имам напън да напиша нещо, няма да се съобразявам с молбите ти да не закачам герои, които не са твои.

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 53a3e8cf45
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Историята наистина е малко странна но много добре се е получила. Евала на такива автори които само със думи те карат да си представиш нещо каквото и да е. Според мен имаш талант, и мисля че ще ти приляга да пишеш също романи. Голямо въображение и богат речник. 6 от мен и историята си я бива доста :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c08e3a2d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Ми то аз и Библията не съм я писала, ама пак бих се почувствала накърнена, ако седнеш да описваш как Исус си прави оргии с 12-те Апостоли примерно. А ти, че имаш право да го направиш, това никой не ти го отрича, ама редно ли е? Има ли смисъл? Кому е нужно, питам аз??
Виж сега, казах ти просто какво не ми харесва в историята ти и ти отправих една нищо и никаква молба, с която в никакъв случай не си длъжна да се съгласяваш. Недей да се палиш толкова, пиши си за каквото си искаш, ние като читатели имаме право да се почувстваме възхитени или отвратени и да го споделим :)
ЕднаЖенаКаза (номер 21)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2f68d9ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не съм палила, споко, просто обичам да пиша подробно, а и това е отправено не само към теб, но и към други, които се изразиха по-остро.

Какъв е смисълът ли? Еми искала съм да измисля нещо, което ми харесва и да го споделя, беше ми нужно да го споделя.

Не съм казал, че ни ми дължиш нещо или аз на теб, имаш си право да не харесваш историята ми, но звучиш все едно се обиждаш лично, а целта ми е не е такава.

Който иска да чете, който иска да коментира, който иска да харесва.

Аз пък имам и правото да се защита.

Авторката

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2203bd5ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Знам този сайт от 5 години. Това е една от първите истории, които съм чела тук. И се връщам за кой ли път към нея. Много ми харесва. Вярно е, че има пропуски, но малките несъвършенства я правят да звучи истинска. Току що я прочетох на доскорошното си гадже, с което си пазим взаимоотношенията. Тпй беше буквално възхитен. Едва наскоро бе изгледал филмите за Хари Потър, а аз като запалена фенка на книгите от много време, знам някои такива тайни фен разкази и видеа. Показах му повечето, но това го шокира напълно и то в добрия, че и пре-добрия смисъл. Обожавам те, момиче (авторката) и искам да прочета още такива неща, ако си написала. А ако си включила някъде нещо за Белатрикс и Волдемор, ще те обичам безкрайно...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a0838f281d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 29

Напиши в търсачката на сайта „Хари Потър“ и ще ти излязат заглавията на фен-истории, публикувани тук.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b39940823d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Кой откачен е писал това нещо. Трябва да се лекува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker