Хари Потър историйка :)) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Хари Потър историйка :))
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 12548 пъти
Хари лежеше във "ваната" в банята на префектите след дългата уморителна игра по Куидич. Отново победа над Слидерин!
Страхотното му тренирано тяло се разстапяше в топлата вода. Денят наистина беше уморителен, но за щастие петъчен, така че нямаше нужда да учи за следващия ден и можеше спокойно да се отпусне.
Момчето се онасяше в мислите си, докато се сбръчкваше в пяната сред безброй балончета. Мислеше си за Джини Уизли. Тя бе сестра на неговият най-добър приятел, но все пак не излизаше от ума на Хари. Той никак не беше безразличен към красотата на момичето -дългата огнено-червена коса, бледата кожа, срамежливата усмивка, чипото носле, веселите кафеви очи, малките лунички и сладката невинна наивност, която излъчваше като цяло... Тя беше толкова мила и чаровна, мислеше си Хари. Винаги го наблюдаваше и се притесняваше да говори с него, но той също обичаше да я гледа докато върви по коридорите на училището, докато учи в библиотеката, като говори с Рон и другите си братя. Все пак Хари се боеше да я заговори насаме, а толкова много му се искаше да останат сами поне веднъж! И да няма напрежение между тях... Разбира се момчето имаше подозрения, че тя също го харесва, щом всеки път се вълнува като го погледне. И винаги се усмихваше, което много го радваше.

Тогава се чуха стъпки. Хари се обърна и видя, че някой влиза в банята.

- Малко е заето! - отвърна озадачено той.
Стъпките спряха, но Хари взе очилата, които стояха до дрехите му, сложи ги и видя, че това... беше Джини!

- Джини?

Момичето се обърна с видимо неудобство на лицето.

- Оу! И-и.. извиня-извинявай.. Х... хари! Ама... май съм объркала баните и... не знаех, че ти....
- Не, няма нищо! - отвърна момчето, като се усети, че е съвсем без дрехи и за това опита да се прикрие с пяна.

- А.. аз ще.. ще те оставя на спокойствие! - усмихна се нервно момичето и понечи да тръгне към вратата.

Но Хари усети, че сега са съвсем сами и няма никой наоколо. Реши, че въпреки неудобната ситуация трябва да се възсползва.

- Джини! Почакай, ела! - извика Хари, като се протегна съм дрехите си. Джини се обърна пак и пристъпи плахо, като гледаше леко настрани.

- Да?
- Ами... виж, аз много те... много те харесвам! - каза момчето, като забрави съвсем за дрехите си.
- От доста време искам да ти го кажа, ти си страхотно момиче и... и мисля, че си много хубава и мила с мен. Обаче винаги като те видя, се притеснявам. А и... освен това Рон е моят...

- Твоят приятел, да! -довърши Джини, макар че не можа да прикрие усмивката си от чутото.

- Ами Хари - тя се приближи и седна до него в края на големият басейн. - аз също те харесвам! И все се питам дали и ти мен. Радвам се да разбера , че е взаимно.
Джини се усмихна и извърна очи срамежливо.
Хари се почувства на седмото небе от думите й. Тогава девойката го погледна и се доближи до него. Долепи устни до неговите. Хари затвори очи и се отпусна. Устните на Джини бяха меки и сочни от гланца с вкус на ягоди. Езикът й беше гъвкав и дъхът й лъхаше на шоколад.
След минута две двамата се погледнаха.
- Уау! Май някой си е хапвал шоколадови бонбони! - пошегува се Хари!
- Да, харесва ли ти? Искаш ли пак?
Тогава момчето просто погали лицето на девойката и само я целуна отново. После се спогледаха влюбено. Хари потъваше в кафевите очи на Джини, а тя гледаше отръжението си в очилата му и зелените му изомруди.
И двамата усещаха колко силно влюбени са. А сякаш вчера се запознаха и бяха още деца! Сърцата им биеха в синхрон.
Тогава Джини се изправи и развърза белия халат, с който беше. Пред очите на Хари се разкри невероятна гледка- дългите гладки крака, плоското коремче, перфектно оформените гърди, покрити с бледи лунички и с големи розови настръхнали зърна и малките срамни устни... Джини пристъпи напред и се потопи във водата. Настани се и погледна Хари. Бавно махна очилата му и ги остави на предишното място, а той се приближи и я целуна толкова жадно, сякаш беше дементор, който изсмуква нечия душа. Смешно, че в този момент не можеше да мрази дори и същества като дементорите! :Д
След това сякаш импулсивно слезе към вратлето й и започна да го целува. Джини взе едната му ръка и я постави на гърдите си.

- Чуваш ли как бие? - и двамата бяха много развълнувани и възбудени.
Хари чувстваше, че възбудата вече стабилно се е отразила на слабото му място. Той обхвана в ръката си гърдата на девойката и продължи да я целува палаво по вратлето. Усещаше набъбналото хълмче в дланта си и чувстваше бързия пулс.
После застана пред нея и хвана другата й гърда, а предишната започна да гали с език.
Джини скимтеше тихо и пъшкаше, цялото й тяло беше настръхнало и Хари го чувстваше.
След известно време Джини повдигна главата на момчето и се усмихна. После тя слезе надолу и започна да го целува по шията, докато го галеше с нокти по гърба и по тила.
След това влезе под водата, след нея и Хари направи същото. Тя беше толкова красива! И дългата й червена коса се разпиляваше като пламъци около прекрасното й лице, а очите й блестяха!
Двамата се прегърнаха и впиха жадно устни един в друг. Усещаха, че го искат! Телата им щяха да се слеят в едно!
Хари отлепи устни от Джини и я погледна въпросително. Тя кимпа удобрително и пак се усмихна. Момчето успя да види това, въпреки, че бяха пов водата и нямаше очила. :Д
Той хвана члена си и придърпа леко момичето. Разствори краката й и внимателно го постави в нея. Започна да прониква бавно и полека, докато галеше девойката по гърдите и шията, за да я стимулира. Джини усети болката, сякаш я изгориха с въглен. Изскимтя тихо и прехапа устни, а кръвта се разнесе във водата. След малко се претъпи и започна да изчезва. Балончета излязоха от устата й, когато издиша.
Хари беше много внимателен и нежен с нея. Той започна да се движибавно и усети, че вече не я боли. Обхвана дупето й и я притисна нежно към себе си, а тя го обгърна с ръце и крака.
След малко обаче усетиха, че въздухът им свършва и излязоха на повърхността, дишайки тежко, но още вкопчени един в друг. Като се свестиха, Хари погледна Джини.

-Много ли те заболя?
- Не, ти беше много нежен!
Момчето се усмихна и целуна отново девойката. Притисна я към края на басейна и започна да се движи бавно, докато целуваше врата и гърдите й. Тя не спираше да стене и да рисува с пръсти по гърба му. Сърцата и на двамата биеха лудо. И телата и душите им сякаш се сляха и сега бяха едно тялом и духом!
След малко Хари започна да се движи малко по-бързо и по-страстно, докато Джини скимтеше тихичко. Но скоро не можеше да бъде тиха и извика по-силно. Усещаше, че той е в нея и я изпълва, целувките му я караха да забравя коя е, а щом погледнеше зелените му очи, се разстапяше.
Хари също не знаеше къде се намира, чувстваше че е с нея и само това беше важно.
Скоро дойде моментът и той просто изригна в нея.
Дишайки тежко, Хари извади члена си внимателно и се опря в края на басейна, а Джини легна на гърдите му. Влюбените се отпуснаха и въздъхнаха. След това и двамата притвориха очи с широки усмивки на лице.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6ceac96298
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, човек, пак ли? Това твоето ми прилича на обсесия някаква (и то по детска книжка, смятай... ). Не знам защо коментарът ми за предишната ти история не беше публикуван, но и тук ще се повторя. Толкова ли ти липсва оригиналност, че ползваш вече готови герои, за да си съчиняваш еротични историйки? Или просто не ти стиска да се опреш на собственото си въображение? Или си толкова обсебен/а от "Хари Потър", че ти се ще да си представяш как ти си го написал/а?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5b4b15e6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами истината е, че съм писала само две истории и то понеже се вдъхнових от тази за Саске и Сакура.
Еми мястото е за измислени истории, а Хари Потър е световен феномен. Защо да не си съчинявам? :) Забавно ми! :)
Ти пък да не си собственик на сайта, че се дразниш толкова? Ми като виждаш заглавието, недей да четеш историята, щом се сещаш, че няма да ти хареса.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c1f6c6e717
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Подкрепям номер 1. Безсмислена история, измислена от девствено момиче с обсесии към Хари Потър.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4b31560336
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност си мислех, че историята ти няма да ми хареса, защото не мразя Хари Потър, но противно на очакванията ми беше страхотна ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 165cba7eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Към 1: АхХААХАХАХА, ти СЕРИОЗНО ЛИ?? ! Измислени ГОТОВИ герои - да, ама в историята за Саске и Сакура, които пак са ГОТОВИ герои нищо отрицателно не се каза. И пак беше еротична. И кво? !
Тази е по-хубава. Защото е с реално съществуващи хора, а не с някакви рисунки и подобия на хора.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 531c6486d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   И какво като съм девствена и харесвам Хари Потър? :Д Да не е престъпление? вие пък много голям смисъл ли предавате на ежедневието си, след като само стоите в сайта и четете истории и коментари? :Д:Д:Д Мерси на номер 4

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5b4b15e6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само нещо към номер едно, първо не бях чувала дума като "обсебия", чувала съм "обсебване" или "мания" само.
Второ, мога да го измисля и с герои от мен, но ми е забавно да си съчинявам с герои от поредицата.
Трето, аз и да измисля мои герои, то за тези като вас пак ще е някаква "липса на оригиналност".
Моята цел не е да пиша книга или нещо такова, а просто да се забавлявам и това правя. Мисля, че е яко да измисляш твои истории от нечии други. :)
Иначе не бой се, вече съм измисляла и други неща (преди време) и съм ги пуснала тук, дето нямат общо с Хари Потър или други вече готови герои. :)

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4b966e3d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Пишеш много хубави истории. И въобще, тематиката с "Хари Потър" много ми допада :) Продължавай в същия дух :P

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 346985492e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Беше ми доста интересно. Но все пак краят щеше да бъде жесток, ако някой от префектите(Пърси например, който е брат на Джини) ги беше хванал в крачка. :Д И после да накажат Джини, а на Хари Потър да му забранят достъпа до всички бани в Хогуортс за един месец. :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 44c0ded8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   много харесвам историите ти и моля отново за още

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 44c0ded8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А няма ли да има нещо за Рон и Хърмаяни

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 837c1f59fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Хубава история.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f33eed7a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Само да ви кажа, че независимо дали ви харесва или не, човек има право да прави каквото поиска. Също така съм съгласна с хората, които казаха това за Саске и Сакура. Кво сега понеже Хари Потър е филм и не може да ползваме героите ли? ! Ако не ви харесва никой не ви е карал да го четете и никой няма да ви кара. Според мен историята си е супер, а хора като вас, които знаят само да обиждат да си гледат работата. Вие да не сте от комисията за оценяване на съчинения :D.
А на автора искам да кажа само да продължава в същия дух и да не обръща и секунда внимание на тези дето пишат глупости. Повече които харесват историята най-вероятно няма да напишат коментар, но важното е че ги има!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 37171a5881
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   книгите от поредицата за Хари Потър ми бяха любими, когато бях малка. това е разказ с любимите ми герои, само че вече за възрастни, когато и аз съм пълнолетна. много яко!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Ужас. Изобщо не мога да си представя Хари Потър да се натиска с някоя. Изобщо не ми хареса. Като си се захванала да пишеш пиши нещо по-свястно. Ако бях на мястото на модераторите изобщо нямаше да ти побликувам историята. :(

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Хаха! Това не е натискане, това е любовна игра мила. :) Ти да не си някоя консервативна лелка, родена още през войната? :Д:Д:Д

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Между другото номер 16, като пишеш това, доказваш само колко тесногръда си :)

Извинявай, че ти го казвам, но щом не можеш да направиш забележка за "диалога, че е скучен или че е лигаво", критикуваш темата по себе си, защото не ти харесва.
Не си човека, който ще ми казва какво да пиша :)

Ти май не знаеш какво обичат феновете на Хари Потър, те искат нещата, дето са между редовете и обичат подобни измислици.
Аз пиша това, защото ме кефи, а ти май се храниш от злоба, като се криеш зад маската на честолюбието и морала, обаче си прозрачна.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Ти коя си, че ще ми казваш какво да правя. Мога да си критикувам, когато не ми харесва. Нали затова са коментарите. И ако беше малко по-умна нямаше да пишеш глупости, а щеше да учиш. И да знаеш изобщо не си интерестна. Това, че хората не харесват историйките ти, не означава, че имаш право да ги обиждаш. И който вика на себе си го вика. Така, че ти се разяждаш от злоба, че не си добра писателка...
Не ми пука какво ще кажеш. Задръж си коментара.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Не ти казвам какво да правиш, отговорила съм ти с твоя тон драга. Ти обиждаш първа, а викаш да не обиждам, това как се нарича?
Критикувай, но не обиждай! Извинявай, че бях остра, но и ти беше и си е мой избор как ще ти отвърна и дали въобще ще ти отвърна.
Имаш право на мнение и за стотен път казвам, че не те задължавам да ти харесва, както и който и да е, но щом аз не мога да обиждам, и ти недей, защото точно това си направила.
Извинявай, и ти не си никоя, за да ми казваш какво да правя.
Аз си уча достатъчно и пиша за кеф, вече казах :) Има хора, на които им харесва, има и такива, на които не им харесва :) Но никой не може да ме спре.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   И аз не съм писател, аз съм си просто ученичка, която пише за кеф. За някои съм интересна, за други не, пише си в коментарите, коиточета отдавна в сайта, не само в моите теми.
Извинявай и че ти го казвам, но ти си тази, която не е интересна, нито полезна за мен лично и се разяжда от злоба, че не се спирам. :) Това е, което аз мисля.
Нямаше да те обидя, ако и ти не беше обидила мен в предишните истории. Но по същата твоя логика щом нещо на теб не ти харесва, и ти нямаш право да обиждаш! И сама го каза, който го вика, на себе си го вика, колкото и детско да звучи.

Извинявай, ако съм те обидила, но съветат е едно, критиката друго, обидата е съвсем трето! Не ти харесва да ти отговарям с този тон, нали? В никакъв случай иначе не оспорвам и че си умна, даже напротив! Но щом си по-голяма и по-мъдра, тогава прави тези неща, които съветваш хората, защото ти първа обиди, а после съдиш мен за тона ми.
Това е от мен към теб :)

Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   О, аз ли съм те обидила първа. Аз изобщо не съм те обидила "Драга". В първия си коментар лазах само, че не ми харесва историята и какво мисля. Не съм те обидила въобще. И според мем ти започна. Защото аз просто написах коментар, за да си кажа мнението, а ти веднага ми се нахвърли. Аз на твое място нямаше да се разсърдя на мнение на читател. И не съм казала нито, че съм по-умна нито, че съм по-голяма. Мисля, че ти сама си измисляш какво са ти казали.
И за протокола не искам да обиждам никого, нито теб. Просто си казах мнението. И ти нямаш право да ме съдиш. И моля не мисли, че ти говоря с строг тон. Говоря със съвсем спокоен тон. Но се ядосвам, че мислиш, че те обиждам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не си ме обидила в тази история "драга", говоря за останалите, защото знам, че ти пишеш и в тях и не ме харесваш.
Не ми пречи мнението ти, а как си го изразила.
В предишната тема беше казала, че историята ми е лигава, безсмислена и глупава, а героите са смотани. Коментарът не ме засегна колкото тези обидни термини, защото като смяташ нещо за недобро, обясни как да стане добро, щом разбираш. Това , че не ти харесва, не значи, че този , който го е писал, трябва да спре само защото теб те дразни. можеше да кажеш само "незавършени са " или "за мен това е скучно и посредствено", мнението си е твое и си го изразявай, но как очакваш някой да реагира спокойно, когато едва ли не му казваш, че тотално не струва? Щях да се зарадвам да ми дадеш съвет, а ти обиждаш. Даде ми само съвет да прочета някоя свясна книга, добре де, като разбираш от писане, не можеш ли да го докажеш тогава? Пак казвам, съветът е едно и критиката също, обидата друго. Аз също съм спокойна, обаче според начина ти на изразяване, съм ти отговорила на твоя език и това не ти се понрави.
Защо казваш, че е смотано? Само защото не ти харесва нит окато тема, ито като начин на изразяване, не значи, че е така, кажи "за мен е смотано", не те задължавам да ми се кефиш, но така както го написа, беше все едно щом твърдиш нещо, то обезателно е вярно за целия свят и ест се засягам, защото е против мен.
И аз не съм искала да те обидя, нито нищо и пак ти се извинявам отделно. Не си казала, че си по- умна, но я виж какво писано от тебе има тук "ако беше малко по-умна... ", щом ми казва това, значи се мислиш за по-умна.
Не съм казала, че си тъпа и реших, че си по-голяма, заради самочувствието, с което също пишеш.

Последно казвам, като не харесваш историите, не ги чети или поне дай Градивна критика, а не обида, защото да кажеш, че нещо е смотано, не е ли обида? И как очакваш някой да ти благодари, като буквално си оплюла направеното от него с най-прости думи? Ако не е обида, понеже го считаш за вярно, значи и ти не бива да се обиждаш, че аз съм казала, че си тесногръда примерно, защото не възприемаш тази история тук.

Както и да е, млъквам си, казах ти каквото искам. :)
Пиши колкото искаш, че не ти харесва, няма да се спра.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И вече съвсем последно, ако това ти е "нестрогият" тон, значи си си такава по природа.
Не знам дали знаеш, че съм автора на "Погледни ме", преди да постнеш коментара си тук, но понеже аз те познах, си позволих да се изразя толкова грубо спрямо теб.
Ти се държиш все едно се занимаваш с писане и разбираш, ок супер! Ама ако си просто читател, което ме съмнява, значи изобщо не би трябвало да ми пука какво казваш.

Моето мнение беше, че твоята оценка е консервативна, защото едва ли не за теб секс сцената е позорна, тъй като Хари Потър е детска книжка, така ли? Ето ти по-мек израз и мисля че Хари Потър не е само за деца отдавна, а както виждам, на феновете им допада и не само в този форум.
За това си позволих да я напиша тук, а ти също нямаш право да ме съдиш нито че съм я излислила, нито че съм ти говорила точно така, както ти на мен, защото и аз си бях съвсем спокойна, докато писах.
Иначе пак казвам, че имаш право да не я харесваш и да го напишеш, но щом аз трябва да внимавам за тона си, тогава и другите да внимават, не е ли честно? няма да поглъщам всичко, съжалявам.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И пак казвам , критикувай , но не обиждай ! Или поне като знаеш че си обидила , не съди някой ,че ти бил отвърнал така ! Да , обидила си ме или по-точно имаше такъв тон не в тази тема , иначе трудно ще се обидя реално от някой , когото даже не виждам !

/Модератор7 - Авторката, не е нужно такова палене за дребни неща. Нервите ви по този начин след 10 години няма да ги има никакви. Хора всякакви и мнения всякакви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Споко, аз до 10 години можеи да не съм жива! :Д Съвсем спокойна си бях като го пиша, ама обичам да съм изчерпателна.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06c8961626
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   До авторката :))) Само да спомена... или да си призная за това че историите са ти смотани го написах аз :) А ти в гнева си се нахвърли на друго момче/момиче. Явно изтрещяваш и не можеш да проумееш, че има и хора, които не харесват безбройните ти досадни писания. И хайде да не даваш тон кой, какво да чете или не чете, сайта е за това. Лично аз ти чета бозите за да се посмея. Ако си дошла да пишеш, само за да чуваш невероятни хвалебствия за "таланта" си... просто си сгрешила мнения всякъкви и хора всякъкви :) И каква градивна критика искаш... за мен нямаш талант и това си е, какво да градиш? Занимавай се с друго. Да копираш някого и да му извратиш героите и историята е меко казано тъпо!!! Та така, сега очаквам порой от думи, как си обидена, как го правиш за удоволствие и т. н. Ами прави си го, но в къщи, щом си го пуснала в публичното пространство ще си понесеш коментарите... Нали?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Е щом си ти, тогава изкрено се извинявам на авторката на другите коментари :) Наистина, имай си мнението, иначе другото написано си важи за тебе номер 27.
Но на другия коментар се извинявам за остротата!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   А и сайта И е за писане и като искам ще си публикувам, не ми давайте тон аз как да пиша и къде!
Пак се извинявам искрено на номер 22! :) Наистина нямах право да ти се нахвърлям така, ама те обърках с номер 27 и те упрекнах за неща, за които не си виновна. :)
Не съм искала да те обидя, отново извинявай, наистина! :)
А колкото до 27, еми щом се смееш, супер! Значи поне те забавлявам :) А ако човекът насреща разбира, може да даде градивна критика, друг е въпросът дали авторът ще я приеме.

Обче последно се извинявам на 22, но ми заприлича на теб. Айде, че вече тотално се олях с тия коментари! :Д Добре че модераторите са толерантни.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06c8961626
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Сега прочетох мила, че сред всичките ти кометнари преследваш някой, който уж бил писал, пък не го били побликували. Следял те след всяка твоя история. Както си признах, че аз съм с коментара за турските сериали, скучността и тъпотията с Дж. Роулинг, така си признавам, че изобщо не съм ти чела другите бози, защото както казах ми е безинтересно. Явно имаш и друг "фен" :) Успокой се и ако наистина го правиш за удоволствие го прави... и е съвсем нормално на доста хора да не им хареса. Не изпадай в параноя, аз в никакъв случай не съм се опитвала да пиша след нсяка твоя публикация. Вече направи грешката и обиди, някой без да е виновен. Освести се!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Това, за което съжалявам е че казаното не е отправено към точния човек, а номер 22 го изяде, за което пак се извинявам. "Другите бози" са само Хари Потър историите, тази е една от тях, просто си е отделна. Други бози няма и никой не ме е следял, видях, че има непубликувани коментари и реших, че си ти, защото каза, че си чела всички части.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06c8961626
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Има... има "Погледни ме"

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Еми ето че си ги чела де и беше писала, че са турски сериали. За това ти говорех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Чакай малко. (пише номер 16) аз нямам нищо общо с което и да е. Не съм ти чела нито една друга история. Нито съм те критикувала там. Аз съм писала само в тази история. Аз съм номер 16, 19 и 22. И защо веднага ми се нахвърли. Кога съм писала, че си смотана. Не се обиждах. Ама вие вече прекалихте.
П. П Момиче съм. И съм на 10 години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Хей, авторке. Нали ти си писала Погледни ме! Ако е така моля те да направиш продължение. Знам, че вече свърши, но не може ли да напишеш още няколко части, нещо интересно с Глория или нещо друго. Моля, те голям фен съм на Погледни ме!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5524a93261
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   На мен лично историята ми хареса много

 
  ...

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 06c8961626
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Имам чувството, че модераторите са ти роднини... изобщо не публикуват критиката, а само хвалебствята към несъществуващият ти талант. Това може да ти изиграе лошо шега :)))) Но драскай, дерзай с лигавите си безмислици.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: 1d64efc77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Не са ми роднини, даже някои мои коментари, дето не са били далеч злобни, не са били публикувани. :)

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 8c6b4c9368
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Супер брутална история, книгите за Хари Потър за мен са като религия( мнг ги обичам, просто са нещо уникално ), а авторката им придава някакви извратени сексуални чувства, които ме отвращават -. -
П. П. За книгите за Хари Потър Джоан К. Роулинг е казала, че в по - късните творби за Хари Потър няма секс, защото сексът с еднорог би бил невъзможен ;д И се радвам че няма, де, това е детска книга!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 85b3043325
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Авторката, много добър начин на писане. Талант не ти липсва.
Начина ти на описание и последователност ми харесва. Това не е просто четка, ами реално си добра. Явно доста книги си прочела и си развивала твоите способности. А, ако не си, то със сигурност имаш талант в повече.

Направо подобни еротични истории/фантзии може да публикуваш и в темата "Да споделим най-мръсните си фантазии" в "Секс и интимност", където и там се пишат подобни фантазии. Може да погледнеш последните стотина коментара, има добри истории, защото има хора, които по-литературно пишат подобно на теб. Не се отказвай, защото на някой не му харесва твоята фантазия. Добра си и си четена. Бъди себе си.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: 1d64efc77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   K-Man , вече съм пуснала доста фантазии в темата. :Д
А според мен Хари Потър не е само детска книжка, героите търпят промени като нас и няма нищо мръсно според мен, това е еротика. Но така де, всеки с мнението си. Дж. Роулинг не е описвала секс сцени, е аз го правя, и? Не е като онези пародии във Вибокс, където изкарват Хари Потър и останалите обратни. Но няма значение, едно се харесва на мен, друго на вас.

Радвам се, че на K-Man му харесва как пиша :) Който иска да ме съди, безсмислено е да се спори за такива неща

Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 24308235c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Хей, авторке изброй нещата които си писала в измислени истории.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   "Погледни ме! ", продължението за Дани и Клеър и фен историите върху Хари Потър, освен Продължението и "Чисто сърце".

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   А, също и "Ловец на енергия".

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 1e95816932
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Авторката, стана ми интересно. Кои са твои коментари там в темата? Предполагам, че някои са твой по стила на писане, но мога само да предполагам. Е, не съм толкова добър за колкото ме мислиш. В онзи фантазия, която написах в три части се пробвах да надскоча себе си и това доста време ми глътна. Речника не ми е така богат, както ми се иска и на някои изречения съм стоял по 3-4 минути докато намеря подходящия начин, с който да се доближа до това в главата ми. :) Всъщност литературата ми е сравнително слабо място. Не, че не съм чел доста книги, ами защото знам, че не съм от хората с голямо дар слово и това си проличаваше преди години в училище по литература. Радвам се, че моето мнение за теб значи нещо, но не съм така голям експерт за какъвто ме мислиш. :) . Факт е, че ми харесва историята ти и мога да оценя таланта ти. Кажи сега кои са твоите фантазии в другата тема, че ми запали любопитството.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: f98e01a03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Аз съм момичето на 17 и така се подписвам, а колкото до чуждото мнение, то хипотетично е важно за мен винаги, щом е отправено към мен и нещо свързано с мен. :)

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 1e95816932
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Така и предположих, че си ти, но не бях сигурен. Скоро не си писала там, то и малко се омешаха нещата в темата, но все пак ще хвърлям по едно око за твои нови фантазии. Като имам време ще почета и другите ти истории/фантазии тук в "измислени истории". За момиче на твоите години си наистина добра. Това говори и че имаш богата фантазия. Няма как иначе да пишеш така. Как пък успях да те нюхна тук в "измислени истории", където почти не влизам?!

K-Man

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: faac3b7445
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Хари Потър е фентъзи поредица, а ти пишеш еротични истории. Моля те, прочети отново поредицата. Ако наистина си фен на Хари ще разбереш, че никакви измислени истории не могат да пресъздадат магията на тези книги. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a1b036ce1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Че кой иска да пресъздава магията ? Аз се кефя на самите герои

Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 94203821cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Не мен много ми хареса. Продължавай в същия дух!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 94203821cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Човек кефиш ме. Продължавай в същия дух..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker