Да се влюбиш в нета... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Да се влюбиш в нета...
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 8636 пъти
Пиша тази история в раздел "Измислени" защото главния герой е дотолкова идеализиран, превърнал се в митично създание , че вече не знам истина ли е това.

На 15 години, получих за рождения си ден и се залепих за него като гербова марка.Висях с часове в чатовете и така се запознах с Краси. Това се случи 2001 и 8 години по-късно, ние още си комуникираме главно в скайп.

Няма да ви обяснявам за часовете прекарани пред екрана, няма да разказвам за безбройните студентски купони, които пропуснах, няма да ви описвам и колко идеален е Краси .. всичко ова са подробноси в пейзажа. Най-важното е, че го обичам до полуда. Обожавам го, въпреки, че не съм го виждала никога.А може би, защотот не съм го виждала, изпитвам такива силни чувства.

Краси е смисъла на живота ми и е бил упора за мен винаги. За толкова години сме пекъсвали връзка многократно, но накрая пак се намираме. Сменила съм толкова телефонни номера и всеки нов номер беше ново начало - без повече разговори с Него.

Сега сме прекъснали връзка уж като за последно и за винаги, тъй като се сгодих и както изглежда ще се омъжвам... А аз умирам без него, умирам ЗА него, обичам го със цялото си същество, дори, когато правя секс с годеника си, пак мисля за него. Когато чуя гласа му по телефона, изтръпвам, побиват ме тръпки, прибледнявам, вълнува ме, както нищо друго на този свят...

Ясно съзнавам, че звуча нелепо, ясно разбирам, че видим ли се, този идеален образ ще се изпари, но нямам смелост за да осъществя тази среща. Страхувам се да не съсипя целия си досегашен живот – как да знам, че няма да се влюба дори по-силно в него?

Не пожелавам на никого, да е обсебен така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 180b37fe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Здравей.
Моя случай е подобен, но аз съм момче. И двамата с нея усещаме, въпреки че е "скайп любов" някси чувствата са истински.
И при мен всичко е толкова истинско и вълшебно.Вероятно с нея рано или късно ще се видим, но никой не знае какво ще излезне.
Мисля, че ако наистина сме сигурни в това, то би трябвало да се борим за тая любов.
Поздрави и се надявам да пишеш дали имаш някакво развитие:)

m18,Sofia

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 138037ce2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Защо ще се омъжваш,ако не обичаш бъдещия си съпруг?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7c564c9129
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Абе ти добре ли си изобщо бе, момиче? И се пише опора, не упора...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: acb8da5883
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен в момента лъжеш бъдещия си съпруг,което е ужасно..По добре първо си подреди мислите и чувствата и тогава се оммъжвай,вижте се с това момче,за да разбереш имате лу бъдеще,ще се харесате ли изобщо и т.н.Виртуалното пространство често заблуждава ...

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 441a207463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Развитие има - не се омъжих, разделихме се с годеника ми.
Видях се с Краси и беше най-неловката ситуация в живота ми! Мълчахме! Всеки си мисли нещо и си мълчи. Той не ме хареса - очевидно ! Каза "Много си различна от снимките" и тва беше по темта.Дори не се погледнахме в очите.. голямо разочарование изживях. Не останах разочарована от неговия външен вид или присъствие, а от това ,че той ме отхвърли. Явно не се доближавам никак до идеалния образ в главата му.. От него получих утешителното "Да си останем приятели"

Рева си, не спирам да плача и в този момент.. Единственото позитивно нещо е, че заминавам.Толкова от мен, не мога повече.Или трябва да сложа край на живота си или просто да избягам. Не е като да работиш на хубаво място и да ти предстои сватба с прекрасен човек, но и да си чистачка в чужбина е нещо.
Благодаря на всички - човек се нуждае от критика, за да погледне малко по-трезво на нещата! Успех на номер 1 .. дано поне твоята история завърши като приказка

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: bbc94cf44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Историята е приключила, но за мен това е нещо ново. И аз разбрах, че чатът си е чат, а реалността- реланост. Вероятността двете да съвпаднат е много ниска. Случва се, но рядко. И трябва да изберем едното от двете. Няма друг начин. Другият начин е да изпаднем в депресия, обсебване, както се е случило с теб и както се случи с мен. Виждах този човек навсякъде и във всичко. Това, което си говорехме, изскачаше в реалния свят сякаш той го е предизвикал... Откачена история. Или-или. Само това е решението. Постъпила си правилно, макар и да е било болезнено. Никой не е казал, че правилният избор е безболезнен.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 88cb46ce91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Получих мейл, че има коментар по историята ми и наистина пдскочих от радост.. благодаря за уважението.
Нека да кажа.. времето лекува и не съжалявам за нищо от случилото се. забелязах, че последният ми коментар е от преди точно година. за една година се случиха много неща, най-важното от които, че отново съм влюбена и отново съм щастлива и желая щастие на всички чатъри влюбчиви. Дано ви дойде акъла на време :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9920f8f08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз изгубих точно същите 8 години (2001 - 2009) да обичам измислен герой. Когато дойде денят на равносметката, и аз много страдах. Но после нещата се наредиха:) Вече не ти е нужен коментарът ми... Просто се включвам заради съвпаденията:)

Поздрави: Борония

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fec085fc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ами... не знам, с моята приятелка ни се налага да си пишем само по месинджър... смисъл, в един град сме но нея й предстоят матури, на мен също, не ми дават мн да се виждаме (това е отделна история) и не ни остава време да се виждаме като се има предвид че сме в двата края на града, а и под строгото наблюдение на родителите ни... смисъл искам да кажа че понякога се налага да си чат ловър.
(не, не съм на 13)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9c81187481
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Случи ми се почти същото нещо, много често нещата не са талива каквито сме си ги представяли, но ти остава урок занапред. Писах си с него с години и най вероятно ще ми остане тръпка за цял живот, но просто не си паснахме и сме прекалено различни. Бях се побъркала зверски и аз също го виждах навсякъде и нямаше друг човек който да изскача в съзнанието ми. Явно просто всичко беше прекалено хубаво за мен за да е истина.. иска ми се да разбере един ден колко много е загубил

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker