Драко/Джини трета част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Драко/Джини трета част
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4915 пъти
*Пояснения на автора*

Вече бяха минали няколко седмици от началото на тайната връзка на Драко и Джини. Двамата се виждаха постоянно преди или след тренировки, вечер преди лягане, а понякога се измъкваха по-рано от общите стаи и се срещаха в по-самотните кътчета на коридорите. Странно беше, че никой нищо не подозираше. Хари, Рон и Хърмаяни бяха видимо незаинтересовани точно от Джини и Драко. Вероятно Хари пак имаше премеждия с Волдемор, а Хърмаяни и Рон винаги бяха до него в такива ситуации. Следователно изобщо не се вълнуваха от нищо друго, най-малко от Малфой и неговите връзки. И изобщо не подозираха, че той ходи със сестрата на Рон.
Колкото до другите й братя, Фред и Джордж мислеха само как да ядосват учителите, които им преподаваха за последна година, да погаждат мръсни номера на съученици, най-вече слидеринци, и междувременно разибра се, да си вземат изпитите, понеже им беше много важно, защото бяха седми курс.
Същност те бяха доста раздвоени между възможността да завършат и това да изпробват новите номера, които бяха развили лятото и с които същност щяха да се прочуят най-много в училището, че дори и за следващите курсове, които щяха да дойдат и да говорят за тях. :Д:Д:Д Така че Фред и Джордж също не подозираха, че сестричката им има връзка с Драко Малфой.
Що се отнася до Джини, тя направо летеше в облаците. Сякаш наистина беше забравила за Хари и това, че бе влюбена в него още преди да започне да учи в "Хогуортс". Същност Джини още обичаше Хари, но успяваше да го замести с Драко. Истината беше, че винаги на срещите с русият слидеринец, момичето си представяше Хари, чудеше се защо той не е толкова заинтересован и дали някога би я карал да се крият? Или по-точно дали тя някога би искала да се крият. Но все пак целуваше Драко и се радваше на неговата компания. Това, което най-вече тормозеше съзнанието на Джини бе как ли все пак ще реагира Хари, като разбере за нея и Драко, защото той все някога щеше да разбере. Както и нейните братя. Те определено щяха да бъдат ядосани и все пак за Джини щеше да е по-важна реакцията на Хари. И въпреки всичко, като се сетеше колко много иска да подлуди всички, не изпитваше ни най-малко вина или притеснение, че се среща с Драко, нито пък й беше неприятно неговото мъжко внимание.
Драко се чувстваше близко до състоянието на Джини. Харесваше я и се радваше на времето си с нея. Но постепено все повече се усилваше желанието му да натрие носа на Потър и приятелчетата му. Очевидно бе за него самият, че скоро влечението му към самата Джини ще се изпали. Но защо тогава толкова много си мислеше за нея ли? Изглежда момчето беше осъзнало, че не може да има всяко момиче и това го разяждаше. А Джини беше красива грифиндорка и сега след като вече му беше гадже, това опровергаваше съмненията на Драко в собствения му чар, поне пред него самия беше така. За него бе голяма привилегия да държи в обятията си Джини Уизли и да чертае схеми как да нареди нещата, че да се изкара велик пред Слидерин и да свети маслото на Грифиндор. Дали щеше да нарани Джини, Драко още не знаеше, но и засега не му беше важно. Той просто се радваше да бъде с нея и да си мечтае за деня, когато Потър щеше да разбере, че сладката малка Уизли е с Малфой. Освен това най-лошото нещо, което се коренеше в ума на момчето беше какво точно може да получи от Джини Уизли. С времето щеше да разбере, а по този начин щеше да му стане ясно дали ще му се иска да остане с нея или ще излезе, че е била случайно попаднала играчка в ръцете му. Той просто не знаеше кога точно ще му омръзне момичето, а с всеки следващ ден осъзнаваше, че е бил влюбен винаги само в себе си и чрез момичетата е хранел своето его. Въпреки омразата към Грифиндор, за Драко бе голям удар да забие момиче от този дом, понеже там всички го мразеха. Това доста хранеше самочувствието му и Драко ясно го осъзнаваше. Дори се чудеше как си е воъбразил, че е бил влюбен в нея. Та той бе най-самовлюбеното същество на света все пак! :Д
Да, това беше жестоката истина, до която Драко стигна за няколко седмици. Той не боичаше Джини, той просто искаше да я има, понеже си мислеше, че е невъзможно, а сега, когато тя бе негова, щеше да се забавлява с нея и да я използва като оръжие срещу Потър и приятелите му.
Горката малка Джини изобщо не се беше замислила докъде ще достигне безочието на Малфой. Интересно колко заблудена беше, да вярва на някой от Слидерин, за да докаже нещо на най-близките си хора....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3c417c9deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено! Знаех си, че Драко все пак не я обича! :Д

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f38af65320
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е интересно. Чакам продъжвението

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d84e1a83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имаш супер много правописни грешки.. за човек, който се занимава с писането като хоби, не би трябвало да е така. От най-елементарно четене дори и на книгите "Хари Потър", ще знаеш, че се пише "всъщност", а не "същност".. и още много други. Успех за напред :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4aa9781136
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Извинявам се за грешките, но нямах време да го огледам хубаво. Прочетох го само веднъж, преди да го постна. Говоря за местата, където има разместени и грешни букви, като "обича" или "изпари".
Иначе за "същност", си го пиша така по навик, но другото е по невнимание :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker