Страх от смъртта... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Страх от смъртта...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 22624 пъти
Здравейте! Искам да споделя с вас проблема си.
От доста време постоянно си мисля за смърт или че съм болен нещо, или че нещо ще ми стане и ще умра.. Ужасно е, не си го избивам от главата.. Спрях цигарите, почнах да спортувам, но продължават тези мисли и не мога да си ги избия от главата. Аз съм едва на 20 години. Някой да ми помогне, моля ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: b3c46b84c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Няма смърт, душата се преражда.Както се казва: не всички ще умрем, но всички ще се променим.
На 20 години не е нормално да имаш такива мисли. Вземи решение за себе си, че няма да мислиш за това. По принцип лошото не бива да се мисли, защото така го привличаме...Но трябва да го решиш категорично: да бъде като твое взето решение. След това започни да наблюдаваш мислите си.
Чувството се определя от мисълта, затова наблюдавай мислите и щом се хванеш, че мислиш за нещо такова, веднага отклони фокуса си на внимание и започни да мислиш за друго.
Другото да е нещо положително, без значение какво. Това автоматично променя и чувството.

Спорта е добре, с какво друго се занимаваш, освен с спорт? Трябва да имаш някакво занимание, но като цяло, каквото и да правиш - ядеш, спиш, вървиш, насочи вниманието си там. Вниманието ти да бъде тук и сега, в това което правиш.

Сутрин и вечер си казвай: ще общувам само с добри сили. Негативни мисли и предложения нямат влияние върху мен на всички нива на ума". Това е една формула от метода на Хосе Силва за контрол на ума.
Казвам ти всичко това от опит. Ако не искаш да ходиш по доктори и да вземаш хапчета, направи го. Моля те, разбери, че хапчетата не са решение и не помагат а само вредят.
Пиши как се развиват нещата

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 80392eda4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах това се нарича неврозе . Баща ми е лекар и каза че е гледал прави и корави мъже да треперят като жени при него измисляйки си поредното заболяване . Също така е мн опасно и трудно лечимо

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fe05ec69dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Хахааха. Номер едно, по голяма глупост не бях чувала. Прераждания... Дрън, дрън. Насочване на мисли. Я си поеми малко чист въздух и излез от света на илюзиите. То по твоята логика можеш да си щастлив постоянно и да не ти се случва нищо лошо никога. Съвет: иди на психиатър.
Авторът може да се посъветва с психолог. Нормално е да се страхуваш от смъртта, защото се обичаш. И мен ме е страх. Но ти малко преминаваш явно границата...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b3c46b84c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Добре, номер 3. Тогава ходи по лекари и гълтай хапчета. Неизбежно ще стигнеш до това и не обиждай хората: глупака си само ти

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 3e845f555c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   ВСЕКИ умира... рано или късно, по един или друг начин. Ако възнамеряваш да прекараш остатъка от живота си мислейки кога ще настъпи последния ти миг... давай! Никой освен теб не може да те спре. Или всяка сутрин се събуждаш с мисълта, че днес може да те блъсне камион... или живееш за мига и казваш "майната" на смъртта.
Ти избираш.

И не се плаши толкова от тази смърт. Приеми факта, че тя все някога ще настъпи и... живей.
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0ff04ba797
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз имам същия проблем, все си внушавам, че съм болна, мисля, че се казваше - хипохондричка. внушавам си все, че съм болна от нещо, на псическа основа е, при мен е така откакто майка ми почина от коварна болест и то пред очите ми промина процеса и съм се замисляла как да преодолея, но повечето пъти си казвам, да се стегна, да се радвам на живота, да благодаря, че съм жива и т.н мисли позитивно, аз така се опитвам..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8358ff1a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Споко и аз бях така. Аз още като влязох в пубертета почнах да мисля такива работи. Това дето ти казва номер 1 е вярно. Аз го открих по трудния път пълен с много отчаяние и с дълбоки депресии. Насочи си вниманието някаде другаде...я излез малко се разходи и виж кво праят турбо поп-фолк тупалките. Айде стига депресии сега му е майката да се живее!! Пък недай си боже ако мислите ти се превърнат в реалност не би искал последните ти земни дни да са пълни с мрачни мисли, нали? Иди пийни една ракия и ще се оправиш! Айде със здраве и пиши как се развиваш!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fe05ec69dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз не казах, че си глупак/чка, а само, че пишеш глупости. И не мисля, че аз имам нужда от лекар. Съвсем наред съм си. И в твоя случай "глупака" трябва да се членува :) Насочи позитивно мислите си, хахаха. Не ме нападай. Нали всичко ти е в розово. Ама и ти ще умреш...

А относно лекарите и хапчетата. Какво им е? Нали затова са измислени. Ще ми кажеш ли какво имаш против лекарите, защото това са хората, които наистина уважавам. Защото ако ги нямаше тях, едва ли и теб щеше да те има. Или майка ти те е раждала сама вкъщи? Задай си някои логични въпроси, вместо да нападаш. И хайде докажи ми, че има прераждане. Защото аз мога да докажа положително влияние на хапчетата (не говоря за успокоителни и пр, защото такива не съм пробвала), а също мога да докажа и огромната нужда от лекарите.
Хайде, със здраве.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ba25d7c36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре, 8.Не те нападам, но и ти също не е добре да обиждаш хората само защото са изказали мнение.Не съм против лекарите и хапчетата, те в някои случаи помагат, но не и в случай като този.Със сигурност нямаш опит в нещата за които говоря... няма лошо, но това не е повод да се обиждаме. Аз имам този опит, познавам и други хора, които го имат, затова си позволих да дам съвет.

Хапчетата 90 на сто са вредни. Аз отгледах дъщеря ми без антибиотици, и се радвам много за това...Мога да ти дам много примери, но не искам да спориме, всеки си има мнение.
Ако мислиш за болести, ще се разболееш. А болния човек, ако мисли за здраве, също така, ще оздравее. Важно е какво мислим... Хапчетата няма да ни излекуват, видяла съм го

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 39ac054b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стига сте плашили човека!Аз също имах такъв проблем в продължение на две години:)Най-накрая не издържах и потърсих съвет и помощ от невролог:)

Когато отидох при него всичко се оказа,че е на нервна почва.Изписа ми да пия тиоридазин :) Съветвам те ти също да отидеш на невролог и ще видиш,че всичко ще бъде наред :) В момента може да ти прозвучи грубо,но когато се орпавиш ще видиш,че всичко от което си се страхувал е било смехотворно :) Успех! :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bf74dd025c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Xора какво има да му мислите за смърта ?
смърта за някои от вас е страшна а за други не чак толкова
лично аз вече съм свикнал с мисълта че може всеки един момент да умра и не ми прави впечетление 11 пъти съм гледал смърта в очите и вече живея за мига без да се страхувам от смърта защото зная че тя е неизбежна все ми е тая кога ще умра защото ако не днес то утре ще ритна камбаната просто се премирете със смърта тя е не избежна от всичко може да се избяга но не и от смърта така че не ви остава друг избор освен да се премирите с нея

Mного пъти съм си задавал въпроса какво следва след смърта ами различните хора вярват в различни неща
едни вярват че душата се преражда други че душата отива в рая или в ада трети вярват в друго не знам кое от тези неша е вярното но ще ви кажа аз какво мисля по въпроса смятам че след смърта човекът прества да съществува а дущата без тяло не мисля че може да съществува

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fe065439e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Съгласен съм с 9. Негативните мисли разболяват, положителните предпазвт и лекуват. Ако изключим заболяванията причинение от физични травми, останалите болести са на психична основа и неправилен живот, който е причинен от от неправилни решения на ума(своя или чуждия). самият аз прилагам положителни самовнушения от над 20 години. Не съм много сериозне с тези занимания, даже съм ги оставил на автопилот - с общи думи, казал съм на подсъзнанието да си върши работата по поддръжка и възстановяване на тялото, това което то всъщност си прави докато ние не вземем да му пречим с нашите суетни мисли и страсти. Отвреме навреме наблягам на отделни части от тялото. Сега съм на 40. колегите ми докато не им кажа на колко съм, казват цифри между 22-30. Засега съм убеден и съгласен с твърдението, че стресът изхабява организъма най-бързо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0dfb31cb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Заболяването ти се нарича Страхова невроза и трябва да отидеш на психолог или на психиатът зависи от това в ква степен си развил неврозата.Няма нищо срамно да отидеш на психолог,той ще ти помогне.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5f7257a2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Никой не плаши човека! Напротив, даваме му адекватни изпитани съвети какво да прави, за да си помогне, а не да ходи на лекар и да взима тиоридазин!
И на мен ми го изписаха, ефекта беше ужасен . Директно го изхвърлих в кофата... Хапчето нищо няма да оправи, само ще порази естествените функции на организма.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f2c374d376
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Hе мисля, че е нещо притеснително ..или кой знае колко тревожно ... трети курс студентка по психология съм и ти казвам, че е напълно нормално да ти минават такива мисли през главата ... с оглед на тая война по пътищата ... по принцип децата в ранен пубертет се страхуват от смъртта ....

Kогато бях съвсем мъничка всяка нощ сънувах кошмари как умирам .. майка ме лъжеше , че докато дойде времето да остарея ще са измислили хапче за безсмъртие ... след време в предаването на кака Лара пуснаха едно филмче, та може и анимационно да беше ... в него главният герой си продаде душата на Дявола, като в замяна получи безсмъртие ... минаха много, много години и всичките му близки починаха.. тогава той сам потърси начин да умре, защото животът му нямаше смисъл :) малко по детски ти разказах за мойте страхове ... но при мен страхът отшумя с течение на времето .. желая ти много много усмивки и успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 57910820d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да, с времето всичко минава... и живота ни ще мине с времето... Но човека щом го е поставил тук като проблем и търси съвет, може и да се е превърнало в проблем. Моят съвет е да не ходиш по психолози,а наистина да обърнеш внимание на това какво мислиш. Смъртта е част от живота и, тя е за всички.
Също така, дай си сметка откъде идва тоя страх? Кое го причинява?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 85c3af7b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Това е вид болест...минава!Настрой се само с положинемни мисли...излез с преятели на кино,в парк,разходка,общувай с хората,завържи нови приятества и ще се оправиш млад си да напускаш този свят още повтаряй си го и вярвай на думите си!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ad9fc30c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Cъгласен съм с 5 така е аз никога не съм мислил кога 6те е последният ми 4ас и такива винаги живея за мига и винаги казвам "майната й на смъртта" аиде със здраве и успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 59d68a71fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Абе хора .... Чета коментари и теми ... и така разбирам , че невролог. За интимни проблеми и проблеми за който се нуждаем от психолог :)


За Темата : Момче не се претеснявай аз също имах такав проблем , но... си казах "майната му" :) И започнах да правя неща незабравими за мен ... Със 2 думи живях като за последно :) Ако не помогне това по-добре утиди на психолог :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 3b36f830ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ще ти дам един съвет : сподели с най- близкия си човек това е въпрос на силата на психиката . ако най- близкият ти човек не те е разбрал това значи че трябва да отидеш на психолог.успех

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a31d67dfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Ами аз съм на 12 и понякога си мисля че един ден просто престава да ме има. Не съществувам и това ми се струва по стра6но от вси4ко. Тати казва 4е е за6тото съм о6те малка живота е пред мен не съм претърпяла много разочарования и затова много се страхувам от това. Не че той иска да умре. Не казвам такова нещо. Освен това ми казва че този ден е много далеч и имам да направя още много неща в живота. Ако това ще ти помогне радвам се.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2b94250b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Миличка 23. баща ти е прав. Наистина е от възрастта. Аз съм на 15 и още от 9 годишна имах пристъпи на паника като си помислех, че един ден просто ще спра да съществувам. Един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш, че това не е най-важното. Мисли си, че има нещо след смъртта, а най-доброто лекарство- избягвай всичко, което ти напомня тези мисли.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c72b445fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Време ти е да живееш смислено. Щом се страхуваш от смъртта, значи цениш живота. За това, не го пилей в страхове а живей!
Ние всички ще умрем. Това е неоспорим факт.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38e17d5735
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

28.   Прочети библията там пише и за живота, и за смъртта и ще се успокоиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b7975dad0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Когато се сблъскваш с такива проблеми - били те за нещо, което може би би станало в бъдещето, или нещо, за което те гризе съвестта от миналото - винаги поставяй пред себе си следния въпрос: Мога ли да направя нещо по въпроса?
Да? Ми направи го или започни да го правиш.
Не? Ми за***! Притеснението само по себе си, особено по въпроси, по които си безсилен да промениш каквото и да е, може само да е във вреда.

Аз толкова много се страхувах от смъртта, че едвам заспивах вечер. От време на време пак ме спохождат такива мисли... но ги отпъждам. Просто защото избягването на смъртта не зависи от мен. Нищо не мога да направя по този конкретен въпрос, така че защо ми е да се страхувам и притеснявам?

 
  ...

...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 428f33f001
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   В тунела на смъртта.

Когато бях първи клас сънувах че една жена ми каза - запомни тази дума Бог. През годините започнах да се интересувам от окултното –зодии гледачки, викане на духове, но това ме правеше още по нещастна и не намирах мир. Винаги бях тъжна и депресирана и без никакво самочувствие. Когато станах на 20 години започнах да се запитвам –Има ли Бог –но си отговарях, че няма, защото живота ми беше много труден. Когато някой ме питаше дали вярвам в Бог отговарях –Къде е този Бог, нека дойде да го видя. Една нощ имах силно главоболие и съм заспала, когато се събудих от странен ужас към един часа. Усетих че някаква ръка ме натиска по дясното рамо и тогава тялото ми изтръпна –усещах, че не мога да се движа –усещах се като труп. Тогава полетях през някакъв тунел и разбрах, че умирам. Исках да извикам но не можех да си отворя устата. Във мен дойде една мисъл, която не беше моя. -Във този момент никое човешко същество не може да ти помогне. Тогава за пръв път извиках към Бога мислено-Господи, помогни- извиках три пъти и на третия път Господ ме върна в тялото Успокоих се обърнах се на една страна и заспах. Никога не забравих тази случка и повярвах в Исус, който ме спаси от лапите на смъртта. Бях само на 20 години. Днес съм вече почти на 40.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 81e9654a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Оххххх, как ме изплаши, като каза, че си преминавал през някакъв тунел и си разбрал, че умираш и не си могъл да си отвориш устатааа... омгггггггг нямам думи.. много повече ме е страхххххх :(.. Ти какъв човек си, че ти е помогнал? Добър или лош? .... Момиче/ момче ли си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 929b30df19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Историята ми е позната, случи ми се нещо подовно 2 пъти ще ти разкажа за последния, тъкмо бях родила дъщерея ми беше на 2-3месеца. Една вече сънувах една чешма от която течеше вода с нещо като голяма мивка аз и още две жени лежах ме там на мястото на което са яйчниците при жените имах рана все едно беше дупка и беше пълно с гной. После станах за нещо от там и отидох да извикам асансюра но се оказа че съм стъпала върху два асансюра които са един до друг единият тръгна на долу и аз паднах. Падах с такава сила че сякаш нямах въздух и сърцето ми щеше да се пръсне единстваното за което мислех е че умирам знаех че може би сънувах и се опитах да извикам на приятелят си но сякаш бях затворена в тялото си не можех да помръдна нито да кажа и дума примирихсе че умирам, последното което си помислих беше "сега кой ще се грижи за дъщеря ми" и се събудих.

Вярвам в Бог и никога не съм се отричала от него, моля се никога повече да не ми се случи това изглездаше много реално и всичко ставаше много бързо. Аз същу се страхувам от смърта, но се оспокоявам, че но мое място ще доиде някое малко и невинно бебенце

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe1d2fd42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   bih ti preldlojil edin metod kogato vazniknat takiva misli v saznanieto ti priemi gi ne se opitvai da gi izhvurlish te pak shte sse poqvqt osta vi gi da se otmiqt sami v neinteresuvashtoto se saznanie prosto gi nabliudavai

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: bd877ae224
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Може да ви се стори много странно но сега ме чуйте. Нося скоби и постоянно вечер като ги мия и ги свалям и ги слагам на мивката, обаче преди това майка ми е мила нещо със сапун. И аз като почвам да мия мивката с мисълта че ще се налапам със сапун и ще умра. Абе откачена работа. Иначе за такива работи не се тревожа. Рано или късно ще умреш. Аз имам фобия към сапуни.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 9ad2064edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз съм на 15 и съм точно като теб :D Постоянно смърт ми се върти в главата и понякога цялата изтръпвам като си помисля, че може нищо да няма след нея... Ужасно е!

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 6635e3a102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Първо до номер 30. Това навъртяло се в главата на почти 40 годишна жена или мъж е доста странно аз съм на 12 и нямам толкова голямо въображение мисля че това е било просто един кошмар но Бог съществува как мислиш се е появило човечевството и ще ти кажа че подсъзнанието лъже в някой случай като този. А и аз и приятелите ми също постоянно призоваваме духове. Сигорно си има начин да се призове дух но това дори не с теа неща да се крием в гардероди на тъмно а се викат със специялна молитва към тях. Но аз съм на 12 нормално е да си мисля че тези начини по който действат децата наистина вика духовете но не е вярно. И дори ще ти кажа една моя история. Така бях поканила една приятелка у нас и с нея призовахме дама пика тя ми каза че духовете действат първо с сплашване после ти откриват нов страх и след това следва смърта но аз си викам ДА БЕ и не повярвах но като отидохме на даскало в час по Човек и природа(Биология) учителката взе че ни показа човешки кости аз и тя направо унемяхме и аз викам ако е истина но втората стъпка е нов страх а тоя страх го няма и така тва е.
А до автора ще кажа само едно изречение. Няма по голям страх от смърта.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 90032dc083
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Какво е това страх?
За какво се ползва?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5abde312b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Всички ще умрем! Но не е ОК от сега да мислиш, че ще умреш и да се страхуваш от това. Та ти ще психясаш! Че и едно излизане по улицата може да ти докара смърт е едно на ръка, но не може по цял ден да се страхуваш и да мислиш дали ще умреш! Вземи стегни се малко! Помисли какво правиш с живота си. В крайна сметка все някога ще умреш, както и всички ние! Идеята ми е ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА БЕЗ ДА МИСЛИШ КАК И КОГА ЩЕ УМРЕШ, ОК?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 49cd98e4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Офффф не съм значи само аз, на 14 съм и уж си живея нормално ама не дай си боже ме заболи нещо изпадам в паника че умирам.. страх ме е и то много, не оставам никога сама защото имам чувството че ще започна да умирам и никой няма да успее да ми помогне, не се редя на опашки в магазин защото имам чувството чее не ми стига въздуха ще се задуша и ще умра, не се возя в асансьор в никой случай защото изпадам в паника от това да не заседна и да се задуша, не ходя на гробища не гледам нищо свързано със смъртта или нещо свързано с тежко болни хора, страх ме е.. говорила съм с майка ми тя казва че това е някаква моя фобия и не я взема на сериозно, баща ми и той може и се надявам с времето да се оправя!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 694a1dca9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Това означава, че някой близък човек ще умре

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7010bda0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Ха ха! Колко сте заблудени и наивни, за бога! Иска ви се да продължите да живеете и след смъртта си, ама не може. Умреш ли всичко свършва. Света продължава да си съществува без теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker