Хубавите сънища не винаги се сбъдват дори да вярваме в тях :-) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Хубавите сънища не винаги се сбъдват дори да вярваме в тях :-)
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 7103 пъти
Здравейте, отдавна чета историите тук и реших и аз да разкажа моята. Запознахме се в един автобус...странно случайно и банално романтично :-)
Навън беше хубав слънчев ден, направо горещо, и всички бяха изнервени-петък-време за пътуване. Седнах си на седалката и след няколко минути се появи и моята "съквартирантка"-жена на средна възраст. Не й обърнах внимание и се отпуснах с надеждата кошмарът да свърши по-скоро и най-накрая да стане 7 часа!

Затворих очи, но след малко мъжки глас ме извади от унеса-един младеж любезно обясняваше на жената до мен, че си е объркала автобуса и това е неговото място. Веднага привлече вниманието ми и с интерес проследих ситуацията. Когато всичко се уреди аз се оказах пътуваща със симпатично момче до мен, което ми се усмихваше топло. Разговорът тръгна от самосебе си и накрая пътуването завърши с телефонен номер :-)

Срещнахме се няколко пъти, пихме кафе, но и двамата знаехме, че няма да оставим нещата така. Минаха няколко месеца в телефонни разговори и срещи и дойде лятото. Аз трябваше да се връщам при родителите ми, а той си остана да работи. Продължихме да се чуваме по телефона, той пътуваше всяка седмица и нямаше проблем да се виждаме през почивните дни.

Един ден в компанията ми се появи нов човек. С течение на времето той започна да ме сваля. Аз му обясних, че не съм свободна и съм щастлива с човека до мен, но той не спря. Започна да ми пише sms-и. Смених си номера и заминах на море. С приятеля ми не се бяхме виждали 3 седмици. Като се прибрах, му се обадих. Имаше промяна в него и нещо не беше наред. Видяхме се и той не пожела дори да ме докосне. Седнахме да говорим. По едно време започна да ме разпитва дали съм срещнала нови хора, как си прекарвам времето докато него го няма и аз му казах, че ми е скучно, ходя на работа-обикновените неща. Тогава той с най-студения тон ме попита:"Има ли друг?" Реших, че ревнува, и му отговорих "Не" и тогава той извади телефона си и ми го даде. "Липсваш ми, искам да те докосвам и да те целувам; като се освободиш ми прати номера да ти се обадя." отгоре пишеше моя номер (за яснота- номерата са 2 и смененият е различен от този, от който говоря с приятеля ми).

Направо не повярвах на очите си-без да искам бях препратила поредния sms на него. Нататък историята е ясна-разговор не последва; молих го, звънях му, повтарях, че го обичам и че това е грешка, 2 седмици и резултатът беше:"Аз исках само честни отношения, нито секс съм искал-за това не беше дошъл моментът, нито нищо. А ти се се забавлявала с други докато мен ме няма. Как можа! Така ли постъпва човек, който казва, че е влюбен и че обича. Не искам да се измъчваме повече и двамата, затова всичко свършва тук."

И сега ми е гадно, защото заради глупав sms загубих един наистина свестен човек-рядкост за днешно време. И няма какво да направя. Нищо не мога да кажа, което да оправи нещата, а дори и да се съберем отново-нищо няма да е същото. Човек прави грешки, и когато няма прошка-много боли. Питам се дали мога да простя на себе си за това, че го нараних, но не мога-много е грозно това, което стана. Всяка нощ го сънувам и сме заедно :-) хубаво е и се събуждам щастлива.
Благодаря на всички, които прочетоха историята до края. Желая ви успех в любовта и дано всеки намери това, което търси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0ac4d117d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази история не е измислена- не знам какво е ставало, но е много грубо когато някой категоризира нещата, които наистина те вълнуват така.
от Автора

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: dd72fa2a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А кой каза, че е измислена? Или просто се извиняваш, че е в този раздел? Няма нужда. Все пак, за да си живееш живота както трябва, т. е без да се самообвиняваш или отчайваш, и въпреки, че от два и половина месеца никой не е счел за важно да те успокои, искам да ти кажа, че си внушаваш заблудата, че този пич, е свестен човек. Ако не желае да те изслуша и разбере, значи го гнетят комплекси. Свестният човек зачита свободата на човека до себе си и му вярва, а не го игнорира без причина. Имай малко повече самочувствие. Ако продължаваш да държиш на него, намери го и му заяви, че поведението му не отговаря на човек, който държи на теб. Ревността убива всичко в една връзка. Ако те отхвърли о тново, това е може би по добрият вариант за теб, за да се почувстваш свободна да потърсиш истинския свестен човек.
Желая ти щастие.
М

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker