Влюбеният демон 1ва част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Влюбеният демон 1ва част
преди: 11 години, 10 дни, прочетена 5242 пъти
Влюбеният демон

десет метра под земята имало царство и живеели три демона на име, Атос Майкъл и Рафаил за тях и за тяхното царство много се говорило в едно село Байлово, но никой не знаел истината за тях.
Тримата братя били високи с кафяви коси до кръста и с черни дрехи и криле, но само Майкъл бил с руса коса и тя била до кръста.
На Майкъл му писнало от тъмния живот и решил да дойде да земята, да види хората как живееят също така успял да обиди братята си да идат с него.
Те се появили на земята когато луната била цяла, те се появили с една каляска дърпата от четири черни коня те също били облечени в черно. Хората всички били защото имало празник, селото имало рожден навършвало 60 години и един от селяните забелязал първи каляската и се вледъл втренчено колесницата рязко спряла и тримата братя слезнали и седнали на една пейка.
По-едно време един селянин им казал, че нямат място при тях, защото не са от селото най-избухливия се обадил "Ние сме ваши гости и трябва да ни уважавате като такива! " Мъжът не върнал думите си назад и отново ги повторил Майкъл рекъл "ти ме гониш, така ли животно? "
Селянина се вбесил и му казал, че няма родители и култура
Майкъл се усмихнал лукаво и казал "ще си платите, ще ви накажа! " Демонът погледнал към всички къщи и всички пламнали и станало извъднъж много топло и огнен кръг се появил и обградил селянинът и той се вцепенил от ужас и млъкнал. Всички дошли при тях и гледали с ужас и били много уплашени а един от демоните казал "все още ли искате да си вървим? Или да ви помогнем за празника, купона да продължи? " изведнъж се появило едно красиво девойче и плачело и молило за помощт да помогнат, че баща и гори демона я видял и веднага се влюбил в невинното и лице, тя беше бедно облечена но, много красиво косите и бяха кафеви, и до кръста и имала нежен глас демона помогнал на баща и за секунда!
Другите 2ма изчезнали разбрали намеренията на брат си, след като бащатата на това момиче бил спасен всички пламаци били спряли, но както си стояло момчето ( демона ) припаднал и момичето и баща и го прибрали в къщи , но преди този номер той изтрил паметта на всички, те само знаят как е спасил мъжът Майкъл бил все още бесъзнание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: 1ed34047d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хареса ми, очаквам втора част. :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 2b031d8a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами.... не смятам за жалост като номер 2. Имаш идея, но не можеш да я изразиш както трябва. Допускаш много повторения като: "Те се появили на земята когато луната била цяла, те се появили с една каляска дърпата от четири черни коня те също били облечени в черно. " Прочети си я отново и ще видиш, че може и на тебе да не ти хареса, но все пак, ако решиш можеш да напишеш и друго кажи на някой да ти помогне, ако трябва. Не се отчайвай това, че на мен не ми харесва не значи нищо късмет надявам се другото ти се получи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 84f93799c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не ми харесва има идея но действието се развива твърде бързо според мен. Мисля че трябва да слагаш повече точки и запетайки и да описваш нещата по-подробно.

От човек, прочел десетки, ако не и стотици, истории с идола си, затова има мнение и знае какво предпочита и как да се хареса история на хората :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: f2b50c1efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен има някаква идея, но образът на главния герой (Майкъл) е куха черубка. Така де, ти не разказа нищо за него, за неговите мисли и чувства. Няма как читателите да знаят нещо за него, след като той е почти непознат за тях.

Също, трябва да разказваш по-увлекателно. Ти говориш за нещата които се случват твърде механично, а "красотата" на историята е в мислите и разсъжденията на героите, както и в малките жестове които ги характеризират.

Мога ли също да попитам на колко си?? Ако си на 12-13 примерно, това е едно страхотно начало! :)

-Sky Dragon

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b97007b1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до 7 номер, аз съм на 16, явно нещата ми не се харесват просто няма да ги слагам вече! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9bcdd5cf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 7:

Мисля, че не трябва да се отказваш от писането и побликуването, трябва просто повече да практикуваш и да подобряваш писането си с всяка изминала история :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3b6d57ddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   ИСКАМ 2 ЧАСТ! Аз си пиша текстове от 7-годишна, сега съм на 11. (ХД) Трябва да избягаш повторенията, защото така става скучно и неразбираемо. Обяснявай нещата по-подробно. Идеята е добра, но трябва да отделиш време да пишеш по-разбираемо.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3898b67e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук има мнооого да се работи ...граматика,повторения,сюжет ....трябва да задържиш вниманието на читателя!Абсолютна боза е това,което прочетох!Дълги изречения, а граматиката е под всякаква критика..не казвам да се откажеш да пишеш,но поработи над себе си !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker