Една невъзмона любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Една невъзмона любов
преди: 11 години, 7 дни, прочетена 5714 пъти
Един летен ден едно момиче отивало на карнавал със своите приятелки. Когато пристигнали на центъра те видели една танцувална група от друга държава. В тази група имало едно много красиво момче. Това момче постоянно заглеждало момичето и казвало на приятелите си, че е било много хубаво. Момчето отишло и се запознало с момичето те прекрали целия ден заедно. Дошло време да се разделят. Момчето прегърнало и целунало момичето. Момичето много се зарадвало. Момчето се било влюбило в момичето и момичето в момчето. Двамата си дали телефонните номера и адресите. Когато са се прибрали те са разговаряли. Един ден момчето казало на момичето, че я обича и че постоянно мисли за нея. Тя е била на седмото небе и решила да сподели с приятелките си. Една нейна приятелка е казала, че любовтта между тях е невъзможна, защото той е от друга държава и тя от друга, но тя не повярвала. Минало е месец те постоянно са раговаряли, но един ден са се скарали, защото момичето ревнувало. Момчето казало, че единственият човек, който може да развали тяхнта връзка е било момичето. На момичето й е станало много гадно и започнало да плаче и да му се моли. Тя казала добре няма да ревнувам, но не искам да те изгубя, разбери, че много те обичам. Момчето също казало същите думи, но от тяхната караница момчето пишело много по рядко на момичето. Горкото момиче се сещало за целувките и прегрътките му, защото тя толкова много го обичала, че е била готова да влезе в ада заради него. Той вече не й е обръщал много внимание както преди, а тя всяка вечер го чакала да влезе, че да си говорят, но той не е влизал. Тя всеки ден си спомнила за милите му думи, които той й е говорил и тогава повярвала на думите на нейната приятелка, че любовтта между тях е невъзможна. Една сутрин я нямират мъртва в банята, цялата в кръв и с една бележка в ръката на която пише, , Аз ли съм виновна, за това че те обичах толкова много, аз държах на тебе, аз не можех без нтебе, всеки ден, всяка минута и всяка секунда аз мислех за тебе и погледа ти беше точно пред мене, казвах ти, че без тебе аз не мога и не искам да живея, но ти така и не ми повярва, затова исках да ти докажа, дано сега ми повярваш‘‘ ;xx <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 дни
hash: ab0639b9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Силата ти не е в писането!

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 3ed62950b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май за всички е видно докъде е истинската история и откъде е измислената. Общо взето всичко до "Една сутрин я намират мъртва... " е това, което ти се е случило и сега ти се иска мазохистично да "преживееш" това да го "накажеш" чрез собствената си смърт, което... са детински глупости и излишна драма, ама е неминуемо да се преживее и това. Спокойно, ще го преодолееш и ще се чудиш къде ти е бил акълът. Нищо няма да ти стане, няма да умреш нито от мъка, нито от любов. Ще ти е мъчно известно време, няма да знаеш къде се намираш, но после или ще се сдобрите, или ще го забравиш. На първото не ти препоръчвам да разчиташ обаче. Щом веднъж сте стигнали дотук, ще стигнете и втори път, а именно заради това връзката ви е невъзможна - не заради разстоянието. Наблегни на училището и литературата, че разказваческите ти умения са трагични. Ако ще разказваш истинската си история ужким е измислена, поне съгласувай времената. "На момичето й е станало много гадно" само по себе си е абсурдно изречение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: ec7b689d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оле, направо ме уби с тази история, авторе..
Дано поне го е писал някой второкласник, щото иначе.. ОМГ ;Д Иначе горе долу добре е замислено, но времената са много зле ;д а и с това " момичето, момчето, момичето, момчето.. " ;д прекалено е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: 72cc68ece6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако в живота действително ставаше така, вече цялото човечество щеше да е свършило в банята с кръвта - и то няколко пъти!
Смъртта не доказва нищо! Доказва единствено неприспособеност към живота, липса на адаптивност, голямо его, невъзможност да се поставиш на мястото на другите (родители, приятели, любими) и да видиш нещата през техните очи - да изпиташ тяхната болка и емоции от случилото се.
Бас държа, че възрастта на автора не е повече от 12-13 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker