Неочаквано преживяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Неочаквано преживяване
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 9722 пъти
Беше хладна есенна нощ. Димът от наргилето се разнасяше из цялата стая. Седяхме един до друг, вперили поглед в телевизора. Неочаквано той ме дръпна към себе си и ме целуна. Усетих как езикът му гали нежно моя. Бутна ме на леглото. Хапеше устните ми, засмукваше ги и това пробуждаше в мен сладкото желание да го усетя вътре в себе си. Повдигна ме и съблече блузата ми. Започна да ме целува бавно и нежно по врата, като минаваше все по-надолу. Стигна до гърдите ми. Дръпна надолу чашките на сутиена ми и отдолу се показаха настръхналите ми от желание гърди. Засмука зърната ми и дишането ми стана тежко. Внимателно изхлузи дънките ми. Започна да ме целува все по-надолу. Стигна до корема и продължи. Усетих езика му върху клитора ми. Галеше го, засмукмаше го, играеше си с него по опасен начин. Желанието се усилваше с всяко негово движение. Той се изправи, пое от наргилето и издиша дима между краката ми. Гледката беше опияняваща, еротична и възбуждаща. Ставах все по-влажна. Желаех го вътре в себе си. Той вкара пръст в мен и аз простенах. Докосваше ме там, където най-много желаех. Комбинацията от действията на пръстите и езика му ме влудяваше. Удоволствието беше все по-близо и той го усещаше. Движенията му се засилиха. Тялото ми не успя да устои на възбудата. Усетих как губя контрол, как тялото ми трепери от оргазма. Простенах от удоволствие. Замаяна аз се качих върху него и започнах да го целувам. По врата и надолу. Колко твърд беше когато го поех в устата си. Засмуках главичката и продължих надолу. Леко прокарах език по цялата му дължина. После го поех целия. Усетих как се втвърдява. Няколко мои движения и сладката течност се изля в устата ми. Малко след това той ме бутна по корем на леглото и ме изпълни цялата. Проникна в мен твърд и възбуден. Вкарваше го рязко, тласъците му бяха свирепи, тoчно както надигащото се удоволствие. Отново усетих тялото си да трепери. Едновременно с това той свърши в мен. Целуна ме нежно и уморени от бурните оргазми легнахме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 313f9e02f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така като сте я сложили тази червена точка има точно обратния ефект - едно детенце на 12-13 години неволно отваря историята и като види обикновеното заглавие и категорията "измислени", ще си каже оо, не ми се чете, но уви, има червена точка, значи има нещо забранено, а забраненият плод е най-сладък... Тия точки са отбийномер, а не реална система за "пресяване" на читателите... Крайно време е да измислите нещо, което ще работи. (този коментар всъщност не го публикувайте, това е по-скоро лично съобщение до админите)

Модератор: Червената точка се слага, когато в историята е описано детайлно акт на насилие или сексуален акт. Това е по правилата за редакция, общоприети за Република България. Дали е най-правилния начин за отсяване на аудиторията?! Е, личното мнение на всеки от екипа, предполагам е различно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4ced1be5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярно номер 1. Това е недопустимо от страна на модераторите. Напрво... Срамота! Големи хора, ама ще се правят на малки деца и ще пускат глупости. Това е анонимен сайт за споделяне на проблеми, а не за порно-истории. Дойдох специално да се оплача, защото малката ми сестра, която е на 10 ГОДИНКИ, се тови в този сайт и случайно е попаднала на тази история. Като разбрах това, направо се вбесих, не на нея, а на вас! Такова безумие. Такова нещо! И не е само това, има милиони такива истории. И аз съм малка. Само на 12 съм! И колко такива истории съм прочитала, защото е нямало червени точки. Само осмини от тези теми имат сложени червени точки. И аз като се ровя тука и ще прочета нещо, което не трябва. Ако майка ми разбере за това, направо ще дойде и ще ви направи скадал! Безобразие!

Модератор: Историята е отбелязана като "18 ".

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0a0cc64596
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хора, бъдете разумни. Интернета е пълен с какви ли не извращения, простотии, порно клипове.. айде стига.. всеки бил той дете или възрастен има достъп.. това е положението.. ако можете ограничете достъпа на детето, но от личен опит знам че ако има любопитство, работата е до там!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker