Галактически затвор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Галактически затвор
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 7024 пъти
(Историята е по реален случай. Всички съвпадения са умишлени. )
Добре дошли в Галактическия затвор "Земя"! Това е най-строго охраняваният затвор в Млечния път. Затворът "Земя" има доста обширна територия - по същество той е планета, която се намира в тъмната част на галактиката Млечен път, по-конкретно в Слънчевата система. Понастоящем обектът е частна собственост, но в него са заточени затворници от всички краища на галактиката. Нашият затвор e единственият, който може да се похвали с нулевия брой успешни бягства на недоволни обитатели. Системите за надзор и контрол се състоят от физическо присъствие на строги надзиратели, както и пълна програма за манипулиране поведението на земните обитатели. Последната включва масово промиване на мозъци, химическо и физическо третиране на затворниците, насочване на вниманието им към жалки битови проблеми, и не на последно място - разпространение на лъжлива информация относно тяхната същност и произход. Системите работят толкова добре, че 99. 9% от обитателите на "Земя" дори не осъзнават, че са лишени от свобода. В това се състои и успехът на "поправителното заведение" - няма бунтове, няма желаещи да напуснат, защото те или се чувстват добре, или светогледът им е ограничен дотолкова, че не им хрумва идеята да напуснат - това място за тях е цялата Вселена. Всъщност, дори да им хрумне, че отвъд съществува нещо друго, не могат да напуснат, защото на границите на "Земя" дебнат строги стражи с модерно оборудване. Някои ги наричат извънземни. Други пък ги определят като „глупости“, „теория на конспирацията“, „фантасмагории“ и т. н. Във всеки случай обаче вие сте толкова „земни“, колкото са и те. И не, вие не сте родени тук! Просто са ви дали бяла/черна/жълта униформа също като във всеки затвор. Униформата е уникална за всеки обитател, което допринася за лесното му идентифициране и контролиране. Всеки заблуден бежанец се улавя и връща насилствено обратно. И всичко се извършва по такъв начин, че той да повярва, че сам го е поискал. Коварно нали? Ето защо затворът не е поправително заведение (затова по-горе сложих кавички) – просто всички обитатели са получили доживотна присъда и са докарани с еднопосочен билет. Ще попитате що за затвор е това. Ами от нацистка гледна точка, това е нещо като концлагер. От религиозна гледна точка това е Адът. От екологична гледна точка това е сметище. От политическа гледна точка това е оръжие. Не се сетих за други асоциации, но вие можете да предложите вашите интерпретации долу в коментарите.
Изглежда, затворът „Земя“ като физически обект някой ден ще се препълни, също като всяко сметище. Когато населението спре да расте, значи лимитът е достигнат. И тогава какво? Нищо. Това е проблем на собственика и вас не ви засяга! Вие сте просто едни осъдени без право на обжалване!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: f9d4050e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Затвора работи добре :)) Дори и коментари няма :)) По отношение на това дали може да се напусне т. н. затвор няма проблем. Ще внеса извесна корекция, ние сме създадени от извънземни, разбира се с една единствена цел когато дойде времето да сме им полезни. Затвор не е само Земята а цялото трето измерение, четвъртото черпи енергия от третото, то е нещо като съня, изключително лъжовно и безкрайно мотивирано да ни върне тук отново да го захранваме с мислите си, там всеки вижда каквото си иска, целта оправдава средствата, а извънземните са просто господарите на 3-тото, на милиони години, напрактика безсмъртни, регенериращи телата си, за какво сме им нужни ли :))) все пак някой трябва да върши тяхната работа, да се ходи нагоре надолу из вселената, не навсякъде е безрисково за тях и т. н. когато му дойде времето и те ще се появат. Има много светове ферми. Положението е по-лошо, подложени сме на двойно негативно влияние! Коментара ми е единствено и само за будните хора, стадото да пропусне :))

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: afc5906967
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесва ми

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 730f038f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   №1 е хайде кажи ни как да напуснем щом няма проблем, че вече се отегчих от тази Игра... И изобщо как да различим добронамерения от злонамерения, след като вторият много сполучливо се маскира като първия?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f9d4050e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Затвора наистина си работи добре :)) Енергия и Знания :)) по-много и от двете. От по-висока переспектива няма добро и лошо, това е нещо като да избием лъвовете, защото правят проблеми на антилопите. Енергията се увеличава, чрез правилно хранене, дишане, определени упражнения, мислене / или не мислене/ и т. н. Знанията ги има, важно е да бъдат получени индивидуално, по тази начин те стават неразделна част от човека, които ги е придобил, изключително важно условие. Като се достигне определено ниво, нещата си идват на мястото :)) Извънземните са проблем за стадото, на тях професори не им трябват :)) След това е интересната част :))

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: b846517883
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Извънземните са боговете от миналото. Тогавашните жестоки богове са заменени от днешните любвеобилни и всеопрощаващи на принципа на моркова и тоягата. Те не кацат все още за да не се заразят с човешки емоции. Затворът е и карантина. Хората обаче са се родили тук доброволно, като целта е бърз духовен напредък при ограничени условия.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bfb3ea7e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има една тясна порта и който мине през нея излиза,търсете тясната порта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f6393b9aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съгласна съм, но бих искала да разбера повече.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44813a3d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Някъде в дълбоки води още си стои жезъл на жрец от Атлантида. Жезъла е от бяла сплав/материал, дръжката е подобна на боздуган. Има спусък/копче, което отваря тази част на четири равни части. Всяка част има различни опции, едната задейства лазер, може да реже камъни например. Другата е... "гръмотевица" за спешни "обаждания"... понякога се е ползвала и за сплашване на "стадото". Като се включи третата, излиза нещо като светеща тръба (квантова енегия) в която жрецът може да влезе без физическото 3 Д тяло и се транспортира/пътува до различни дестинации извън 3 Д световете. Четвъртата опция ще я пропусна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker