Неимоверна любов, 2 част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Неимоверна любов, 2 част
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4738 пъти
Името му беше Джейсън. Той винаги беше натрапчиво откровен, кратък и точен в изказванията си. Думите му винаги звучаха като на шега, но въпреки това хората го приемаха на сериозно. Очите му излъчваха огромен чар и загадъчност. Момичетата просто полудяваха щом видеха самодоволната му, изтъкваща и тънка усмивка. Ако бяха видели искрената му, вероятно вече щяха да са в психиатрична клиника за болни от синдрома на ''Джейсън''. Всъщност много малко хора бяха надниквали зад стоманената маска на безчувственото и вечно безгрижно момче с ироничен поглед. И те бяха отдавна загърбени в миналото поради една или друга причина. Изглеждаше адски самоуверен. Също така беше ужасно избухлив и импулсивен. Живееше за мига, правеше каквото поиска. Обичаше да рискува. Кръвта му бушуваше както пенливите вълни се блъскат в брега на морето. Въпреки всичко той беше верен приятел, и беше сериозен, когато се налага, беше отговорен и никога не пренебрегваше хората, които истински се интересуваха от него. Те сами избираха начина, по който той да се държи с тях. Винаги доброто или лошото отношение към някого беше заслужено.

***

Та, когато той подаде ръка на така беззащитното момиче проснало се на земята от сблъсъка с него, тя не отвърна на жеста му и дори не докосна подадената от него ръка. Изправи се гордо, но все пак залитайки и се изтупа. Впечетление и направи здравата ръка на момчето, по която се преплитаха множество вени. Това и се стори някак мъжествено и за миг беше учудена от мислите, които и минаваха през ума. Едва след това погледа и се измести към цялостната фигура на мъжа, понеже малко или много вътрешно беше заинтригувана от видяното до момента. Тогава изражението и премина от отчаяно към завладяно от гледката. Много от момичетата в града биха и завидели. Така непохватното момче всъщност беше от по-горните класове. То изглеждаше много изкусително. Имаше черна, нормално подстригана коса-нито много къса, нито много дълга. Кожата му беше бледа-като на мъртвец, очите му бяха много светло сини, почти сиви, но изразителни с някакъв особен блясък, а веждите над тях изглеждаха някак предизвикателно. Устните му бяха тънки и един тон по тъмни от кожата. Лицето му беше слабо, а формата овална. Тялото му беше много добре развито, което не включваше натрапчиви мускули, а нормално мъжко телосложение с добре оформени крака и ръце.

***

Тя го огледа с бърз поглед спускащ се от главата до петите му. Все пак всяка малка подробност беше запаметена в ума и. Когато погледите им се срещнаха и двамата се направиха, че не разбират какво се случва и моментално ги изместиха в страни. Въпреки това ситуацията стана конфузна. Всеки чакаше другият да направи първата стъпка. И така безмълвно и неловко стояха секунди, които им се струваха като цяла вечност притеснение.
Изведнъж прозореца, който беше точно зад момичето се отвори бясно, вероятно от напиращия вятър от вън. Той беше доста буен и я стресна. Развя гъстите и перлени коси и като, че ли за малко не отнесе и нея. Това я накара да се обърне. Тя забеляза как в коридора навлиза плавно, с леки движения, като с магия тънък лист хартия. Тя затвори прозореца и след миг се върна пак в обратно положение. Неознаваемото момче го нямаше. Беше изчезнало просто така. Но това беше невъзможно, да се измъкне за такъв кратък момент... Това озадачи красивата дългокоска. Тя реши, че това е много странно, че той е много странен.. Тогава се сети за листчето което беше долетяло през прозореца. Наведе се и го взе. Не можеше да повярва какво вижда.. как въобще беше възможно....

Crazy obsession

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: b1aadf6e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесва ми, романтична история се очертава. Лошото е че концепцията е като на много други - доброто момиче срещна лошото момче, любовта пламва мигновенно, макар с първоначално посдърпване и т. н. и завършва щастливо

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 61bf9f7fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Може би до някъде си права. Въпреки, че сюжета е малко или много изтъркан, на мен това развитие много ми допада и колкото и такива филми и книги да гледам и чета (със същата концепция) няма да ми омръзне. За това реших и историята ми да е такава. Защото ми е приятно да пиша за това, а и не знаеш как точно ще се развият нещата, така че... може и да останеш изненадана или пък отегчена. Ще видим! Но въпреки това не разбирам щом все пак ти е харесало какъв е проблема :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker