Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Какво да правя?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 5176 пъти
Аз съм красива жена на 28 години. Не искам да се хваля, но съм всичко, което един мъж би искал- дълга руса коса, зелени очи, сочни устни, стегнати, гладки бедра, дълги и стройни крака, сочни гърди, дупе с формата на праскова, плосък корем и бронзов тен.
Обличам се стилно, нося си къси полички, блузки с деколтета, високи токчета, секси роклички.
Винаги съм била красива, стилна и желана. Още от гимназията бях най-ухажваното момиче, а сега въпреки че наближавам 30-те, изглеждам най-много на 25, благодарение на фитнеса, козметиците и здравословното хранене. За това изглеждам супер в разголени дрехи и по бански.
Проблемът ми обаче е друг, аз мога да имам всеки мъж, който си поискам освен него...
Преди около 4 години имах връзка с един мъж. Беше страхотен, висок, красив и умен. Обичаше ме и правеше всичко за мен... всичко, което можеше, но въпреки това тогава си беше пълен неудачник!
Работеше на две места - като барман в някакъв долнопробен нощен клуб и като дневна охрана на някакво място, даже не помня къде и какво охраняваше.
Парите, които изкарваше бяха прилични, но не стигаха за нищо, освен простата храна и вода. той все спестяваше, казваше, че го прави за Нас, но на мен ми писна от това. Отгоре на всичкото все пращаше от парите, които уж спестява, на брат си, който беше студент в чужбина, и за нас не оставаше почти нищо.
Аз исках това, което заслужава всяка красива жена- скъпи и хубави маркови дрехи, бижута от истинско бяло злато и с истински диаманти, качествена козметика, обувки по поръчка, бързи коли, почивки в чужбина, голяма и красива къща с басейн, вечери в най-добрите ресторанти за деликатеси и модерни технологии.
И тъй като в продължение на 2 години (толкова продължи връзката ни) не получих това, което той ми обещаваше, реших, че е време да скъсам с него.
Той все повтаряше, че един ден ще се издигне. Че един ден ще си намери добра работа, че засега работел само, за да свикне да пести, докато си намери място, където да получава заплата, заслужена за образованието, което е завършил, но това така и не стана, докато бяхме заедно.
За това една сутрин, когато той беше на работа, аз просто си събрах багажа и се изнесох от апартамента му, без да се обадя, без даже да му оставя бележка.
Още същия ден хванах автобуса за друг град и заминах. Там отседнах на хотел.
Смених си и номера, за да не ме търси, използвах пари в брой, за да не може да ме намери, понеже кредитната ми карта беше на негово име, общо взето в продължение на няколко месеца живях напълно инкогнито, даже се принудих да започна работа като сервитьорка, а после и като промоутърка, за да свържа двата края, докато съм сама. Не беше толкова трудно, понеже винаги получавах багшиши задето бях все усмихната и изглеждах супер секси в униформите, които трябваше да нося.
През цялото време Той ми липсваше адски много, беше ми мъчно да заспивам без него и да се будя сама, но тогава си повтарях, че съм постъпила правилно.
След време намерих друг мъж, който беше богат, за разлика от бившето ми гадже. Той имаше верига магазини, държеше две фабрики- за тютюн и алкохол. Излишно е да казвам, че след като се къпеше в пари, той ми осигуряваше всичко, за което си мечтаех и всичко, което бившият ми не можеше.
Но той продължаваше да ми липсва....

До ден днешен продължавам да бъда с този мъж, който задоволява всичките ми капризи.
Но преди няколко месеца разбрах, че бившият ми преди време е започнал работа в някаква козметична компания, като химик, който изработва марка гримове, която вече е патентована като легална козметика.
Доходите му се увеличили значително и даже имал връзка с някаква кокона от около две години насам.... разбрах го от една приятелка, която наскоро се премести да живее в моя град и тя ми разказа за него....


Какво да правя? Винаги съм го обичала, а сега той притежава нещото, заради което се разделих с него преди години.... но вече аз съм с друг и той е с друга...
изпуснах шанса си да бъда с човека, когото обичам и сега, след като е богат и успял, не мога да бъда с него и той е чужд.... чувствам се отчаяна... моля ви кажете ми как да го преживея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 07bcdcbd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се заблуждавай, пък и нас, ти не търсиш човек, а пари, сама го подчертаваш. Явно сегашния "паричко" не е толкова привързан към теб и ти не можеш да го въртиш на малкия си пръст и затова се сещаш за другия. Струва ми се, че историята е измислена, защото не зная как в България ще те проследят по кредитна карта и кой въобще ще те търси.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 088619cee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В отдел измислено.. а искаш съвет?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c8199bcf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Измислени истории" - наистина е правилният раздел за тази история, защото има доста хиперболи в нея.
Но засяга нещо много важно - стремежа за пари на всяка цена. И все си мисля, че доста читатели ще се познаят в този разказ. За мен лично парите не са всичко, а просто необходимост да преживявам. И мисля, че съм по-щастлива от героинята в автора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 943991e846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3 е права, но другите май не знаят защо историята е в Измислени, при условие, че по-крещящо не може да е.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d27cd14b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Целта на историята е смях със сълзи и усмиване на реалността, че хората са изкушени от парите и мислят, че това е най-важното.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3f37058a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както се описваш в началото на историята си, първата ми мисал беше че си проститутка... а и живота не е пари диаманти злато докато ти ги подчертаваше доста... и с това, , издирване, , с тая кредитна карта... пълен кошмар

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker