Сякаш беше...ти! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Измислени истории

Сякаш беше...ти!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4466 пъти
От три дни мисля само за теб. За 3 дни бях със 3 жени за да не мисля за теб. Красиви, надарени, големи във всяко отношение. Но когато държах ръцете им усещах твоите, когато целувах кожата им усещах твоята, когато се притисках до тялото им за мен то беше твоето. Нежно, гладко, красиво, сякаш изваяно от Боговете. Докосвах го, целувах го, притисках се така силно, но и така нежно. Времето минаваше, но ти беше в мен. Тялото ти беше в ръцете ми, прегръщах го, галех го. То беше върху мен като перо, като малко листо прикачено към своя клон. Гърдите ти изпълваха ръцете ми с неустоимо удоволствие. Усещах капките пот стичащи се по тях, те преминаваха нежно по пръстите ми както ръцете ми преминаваха през косите ти. Плъзнах дланите си надолу по божествените извивки, поех ханша ти в обятията си. Исках да съм там, да те докосвам както никой друг, да те усещам както никой друг. През тялото ти преминаваше, сякаш ток, извивка след извивка всичкото удоволствие което ти донасях. Горещите капки се стичаха по дланите ми, минавайки между пръстите ми. Както твоето беше неконтролируемо пред силата на удоволствието и се мяташе в ръцете ми като дива лъвица, така и моето тяло не можеше да бъде спряно. Удоволствието взе контрол, плъзна ръцете ми по ханша ти, обгърна меките ти заоблени части и притисна потните ни тела едно към друго създавайки едно цяло, едно ново тяло съставено от две половини, две намерили се части от едно цяло. Краят настъпваше, моментът който ни държеше заедно, моментът който щеше да изтрие всичко от умовете ни докато аз не виждах само теб, а ти не виждаше само мен. Ръцете ми се впиха в тялото ти, твоите стиснаха гърдите ми. Извивките ти се засилиха, зачестяха, гласът ти се усили, виковете станаха неконтролируеми, потта ни се смеси, телата ни се плъзгаха, притискаха, плъзгаха, притискаха, плъзгаха, притискаха докато моментът не настъпи. Стаята се изпълни със оглушителен вик пригласян от моето стенание което вече не можех да сдържам. Най-силното ни притискане беше последното. Плъзнах тялото ти към мен, притиснах с всички сили, проникнах в теб сякаш за пръв път и това беше краят, това беше момента, момента в който всичко спря, млъкнахме, вцепенихме се, телата ни вече бяха едно. Не можехме да изречем дори една дума, удоволствието беше проникнало в главите ни и ни беше оставило само образа на човека срещу нас. Момента в който и двамата изпитвахме най-голямото удоволствие на света. Момента който ни се струваше като цял един живот. Удоволствието напусна главите ни, слезе по гърдите и мина през корема ми, събра се в мен и с всички възможни сили се пръсна в теб. Удоволствието се разпръсна във всеки мускул във твоето тяло, във всяка част. Сякаш заради боговете, ти загуби контрол, очите ти се обърнаха, тялото ти се разтресе в ръцете ми като уплашена лъвица опитваща се да избяга. Хванах те, докоснах те, погледнах те в очите, целунах устните и сякаш бяха твоите, прокарах пръсти през косите и, сякаш бяха твои. Обичах я, сякаш беше, ти!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: b256554c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но не беше нали? И никога нямаше да бъде. Нито тя, нито следващите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f67a8f99cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Толкова красиво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker