Служител на британските спецчасти САС - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Служител на британските спецчасти САС
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2963 пъти
Искам да стана служител на британските специални части САС и искам някой с опит, някой който е бил там или някой който е запознат с това да ме посъветва дали да постъпвам там или да ми даде някаква информация относно тях. Как да се свържа с тях, добро ли им е заплащането, защото четох, че са най елитни. Все още съм непълнолетен, но скоро ще съм и започвам да си правя планове и мисля това да го включа в плановете, но искам първо да чуя вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: ee3aec5c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако става въпрос за армията няма да те вземат ако не си англичанин в армията има само англичани. А и изискват подготовка от една година. Започваш от кадет, като с годините те повишават, както и заплатата и преимуществата ти нарастват. Пращат те на мисии още до като те обучават. Може да напишеш на английски бритиш арми имат си сайт там ще прочетеш всичко каквото те интересува. И аз много исках и си го мислех, но няма как да стане. И в полицията също е адски трудно и трябва английския да ти е майчин. Разбиха ми мечтите ахаха. По-скоро провери другаде, в друга дъежава, но може и там да имат изисквания да си от "техните".
Ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9238f31ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
просто забрави :) по-реалистично е да станеш част от някоя българска. Но докато постъпиш в нея трябва да учиш и след това работиш като обикновен служител - т.. ако всичко върви по план, най-рано може да постъпиш в специалните част (българските) след 32-35 годишнина.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f108d675fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятелче, то тука не можеш да влезеш като обикновен полицай, та какво остава за SAS :D Първо се пробвай тук и ако успееш значи шанса да влезеш там е 1%

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 21ec72d7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   правлно ли съм разбрал - ти си сериозен човек решил да служи в SAS и плана ти за подготовка започва от случаен български сайт???

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: bc1d716f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ей сега ще звънна на сержант Фаниме и полковник Презфарами, за да те вкарам в САС.
Както винаги, почва се от ранг редник. Специално за тебе ще ти сложим и едно "п" отпреде на ранга, да се чувстваш специален.

Да, САС се водят най-добрите и за нищо на света дори и за насмешка няма да погледнат някого, който Google не може да ползва, а проси на хора, които "са били там" (защото това правят бившите елитни британски спецчасти - чатят с непълнолетни по български форуми), да го вкарат в САС.

Играй си CS:GO (откъдето сигурно ти е дошла идеята) и си гледай гей порното, защото дори и да имаше възможност за непълнолетен цивилен не-англичанин да бъде приет там, шансовете да оцелееш 5 минути пред погледа на серж. Едуард Стоун са никакви.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f51bda8f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Длъжност в такава среда не се заема току така. Първо че става въпрос за държавна работа, второ че със сигурност има една камара изисквания за да те приемат. Дори си нямам и на идея какви изисквания биха ти поискали, но най-малкото най-вероятно би се изисквало гражданств, владеене на език, специално обучение траещо някоя друга година. Самото приятане със сигурност би си било цяло изпитание и регламенти.

Само имай в предвид - за най-малкото се иска все някакъв вид квалификация. Било то ако искаш да работиш обикновени неща като
в кухня - Food & Safety certificate, обикновен пазач някаде - пак изискват сертификат и курс (минават се бързо); спасител в басейн- курс и квалификация; обикновен лейбър в строителството - пак курс и квалификация (CSCS) и т. н. и т. н.

Самото отиване в чужбина може да е шоково - изцяло различна среда - инфраструктура, мултикултуризъм, език..

За неквалифицираните е много трудно.

Аз уча в Шотландия първа година и още си търся работа, макар да знам език и да имам международен опит от САЩ. За неквалифицираните е трудно.

По-добре започни да четеш и си постави реални цели че няма време. Скоро завършваш - света не е розов и не е лесно, макар и съзнанието да ни казва друго. Момента на опарване от разширяване на кръгозора е болезнен, когато осъзнаем че нещата абсолютно не са така както сме ги виждали в съзнанието си.

Четене, проучване, стратегии, планиране. Това е важно - който изтърва тези неща попада в още по-голяма беда.

Ако можеш, избери си нещо което да учиш. Мисли рационално и с оглед на нещата, защото не е лесно. Това няма как да го разбереш, докато не го усетиш обаче.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f117dd5ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами нормално да изискват да си от "техните". Хората държат на родината си, не са продажници като повечето българи. Ние само като чуем, че някой е чужденец и веднага си мислим, че е по-добър от нас във всичко. Ще ви разочаровам, но супермени няма на този свят, всички сме хора.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ad01f761bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   от автора: Номер 1 благодаря ти, но не говоря за обикновени войници а за елитни части за специални операции (командоси) на Англия

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ad01f761bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от автора: Номер 1 благодаря ти, но не говоря за обикновени войници а за елитни части за специални операции (командоси) на Англия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ad01f761bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от автора: Благодаря ви, че отговорихте. Номер 4 от всякъде където мога ще искам информация. Номер 5 имах предвид ако случайно някой българин е бил там и ползва сайта и не играя cs.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e5f2dd65fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пусни обява във вестника, че искаш. Може да я видят и да ти се обадят от там.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ad45c65e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искаш значи да си част от най-елитните рамбовци. А замислял ли си се, какво всъщност са те ? Хора без собствен живот, тренирани бойни машини без собствена воля, готови ако им дадат заповед да тръгнат на пичка си майчина и да умрат като кучета за тоя дето духа оставяйки семейства и всичко, което имат. Ами на това му се вика зомбита. Не е важно, кой е най-големият Рамбо, а кой му дава заповедите, защото за системата Рамбо е една пешка, която винаги може да бъде жертвана, даже са му промили мозъка, че това е негов дълг. А заповедите ги дават хора, които ги бива в други работи. Те въртят света на пръстите си, трупат богатства и чукат курвите, докато твоите елитни момчета си залагат задниците. Поне да го правеха за някаква справедлива кауза, а не за подпалване на войни. Само дето свалиха Саддам. Как ни заливаха с пропаганда, колко е лош и как в Ирак ще има демокрация и ще тече мед и масло като го свалят. На ти сега демокрация ! На Тони Блеър му се отплатиха щедро. Прибра сума ти милиони като корпоративен съветник и сега живее като цар. Тия дето са ги гърмяли са инвалиди, не само физически ами и психически. В Ирак се колят и взривяват повече от всякога, а милиони от тяхната сган залива Европа. Само че тия, които най-много настояваха за тази инвазия, сега не щат да приемат бежанци.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5e1c417f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защо, когато някой млад човек поиска информация за своя мечта всички се надпреварват да го разубеждават, независимо с какво е свързана тази мечта...

А на теб н12 ще ти кажа да се замислиш, че повечето хора, на които им се налага да работят ежедневно нали за да живеят почти нямат собствен живот, особено и като направят деца...
Ооо, всъщност май точно това е отговора на въпроса ми - те всички колетивно се обединяват в това да сринат мечтите на всеки, за да са сигурни, че всеки ще е като тях в най - добрия сучай, а ако може и по - зле.

Авторе, изобщо не съм наясно с въпроса ти, но разрови из гугъл в някой англоезичен форум - премерно become military in great britain

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 588c03b5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   АВТОРА:Номер 13 наистина благодаря и оценявам коментара ти. От всякъде където мога ще тегля информация. Въпросът ми беше дали си заслужава и дали парите няма да са ми проблем, защото ако отида там ще имам много контакти, връзки, умения и мн други неща стига и заплащането да е добро обаче аз мисля, че би трябвало да е добро за нещата който вършат. Работят с MI6 британска агенция те движат нещата:къде, кога и как да се проведе операцията, колко души и тн и тн. MI6 е мозъка а SAS е мускола, но са тайни организаций и трудно се намира инфо в google може би като постъпя първо в армията нз.

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 86590decab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дори и да беше роден в Англия и по някакъв начин да беше стигнал до интервю, още с първия си въпрос си аут. Такива организации взимат хора, които го правят само заради това, че е голяма работа, без да питат какви са парите.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 дни
hash: ebe0824da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   АВТОРА:Да, но това е безсмислено да отида там да мина през тежките преживявания, мъки, страдания и накрая да се отегля след всичко това със суха пенсия което е малко вероятно. N16 по твоята логика щом не ги интересуват парите а това, че са голямата работа. Взимат хора за да им промият мозъците да ги обучат и да ги използват като оръжие. В твоите разсъждения няма смисъл. Те търсят както ентусиазирани така и разумни хора. Не мога да отида там заради това, че са голямата работа аз трябва да знам какво ще получа като средства. Ясно е, че си набавят брутални умения по всичко. Те си дават животите би трябвало и доходите да са им добри.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dcc4cc6449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Няма да те вземат в Англия, по-добре си намери работа в Кейфор и в САЩ ще имаш повече шанс, ако станеш и американски гражданин, може и с малко повече късмет, да доживееш до пенсия, за да си харчиш парите, дай боже жив и здрав, дано да нямаш близки, за да те мислят и ти плащат за мечтата? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 278bc6ae4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   "с малко повече късмет, да доживееш до пенсия, " - то всеки се нуждае от късмет за да доживее пенсия, ако се замислите.
Дори и най - сигурната и монотонна работа да работи човек - примерно в някоя банка в прованс или в държаванта администрация - то пак не му е гарантирано, че ще доживее до пенсия.

от номер13

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 88dc0ab808
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19 комплексарски коментара без явна помощ. Ужас!!!
По темата: Аз преди доста години кандидатствах в MI6 за специалност разбиване на.. няма значение и изискване на базово НЛП. Не ме приеха заради изискването от кралското семейство секюрити сървисис да бъде съставено изцяло от поданници на УК. След 1010та вече приемаха и други народности, но само след брутален нечовешки тест. Армията е много пряко свързана с тях и правилата са им идентични. Ако си желязо, ще разбереш какво имам предвид. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ebe0824da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   АВТОРА:номер 20.... благодаря ти за коментара. Трябва да опитам някак си да се добера до тях. След това евентуално да си подменя документите за да могат поне за кандидат да ме приемат и след това физическия и психическия тест, който може би е около година и нещо. Имам ли психическа нагласа ще успея ;)!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1e01b2e8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Имаш 5 % шанс да успееш в СОБТ и 0% за SAS. В най-елитния отряд никога няма да вземат чужденец, без значение дали имаш тяхно гражданство. Питаш за пари, което е смешно за подобна работа. Тези хора нося смъртта със себе си, всяка секунда може да бъде взривена сграда където влизат, по тях стрелят 15 годишни фанатизирани деца. Ако имаш подобни амбиции пробвай в СОБТ, като по други форуми има информация. Но като упорито на първо място ти стои заплатата няма да пробваш по мое мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker