Отблъсквам го, но той е много настъпателен. Не знам как да постъпя?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Отблъсквам го, но той е много настъпателен. Не знам как да постъпя?!
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 6837 пъти
Здравейте, тъй като отдавна следя сайта и смятам, че това е място от което можеш да почерпиш много съвети реших да споделя с цел съвет. На 25 години съм и съм девствена. Проблема е обичаен, от скоро има един мъж, той е с 30 години по-голям, който непрекъснато ме търси.
Казва, че много ме харесва, търси си поводи да е около мен, тъй като работим на едно и също място. Нормално момиче съм, не се обличам в крак с модните тенденции, но съм достатъчно привлекателна, но смятам, че със нищо не съм му дала знак.

На това място работя от 2 години, и още в началото забелязах как той ме гледа особено. Постепенно търсеше контакт с мен и се опитваше да се сближим. Сега няма да изпадам в излишни подробности.

Проблема е, че от около два месеца, както писах вече нападките му към мен са станали по интензивни. Търси всякакъв претекст, за да ме види и да остане с мен на саме. Отначало се шегуваше, но не толкова открито, а в последните няколко седмици, се опитва да ме целува и прегръща. Аз естествено се опитвам да го отблъсна, но не мога просто да му зашлевя шамар, тъй като стоя на по-ниска позиция от него в службата и малко или много това отежнява ситуацията. Опитах се да му обясня по-възможно най-тактичния начин, че това поведение и държание от негова страна не е приемливо. Че тези малки опити за срещи от негова страна са дразнещи, и недопустими. И че не искам да се злослови и да тръгнат приказки.

Но всеки път, когато повдигна въпроса, той започва да се прави на приятно разсеян, и да прави опити да ме целува. Както писах вече, аз го отблъсквах, но той е много настъпателен. В началото само ме прегръщаше, след това започна да се опитва да ме целува по тила. Непрекъснато ме гали по лицето, когато сме насаме и ме гледа в очите, казва ми че бил луд по-мен и много ме харесвал. Когато му казвам на свой ред, че това не може да продължава така, че ми пречи и на мен, че не е приемливо, че не мога да работя спокойно. Той сякаш не чува. Казва, че не би направил, нещо с което щял да ме нарани. Очевадно е какво цели, и това е секс, но не мога да разбера защото не спира да се опитва. Лошото е, че отначало аз се дърпах, но започвам да се улавям как, ласките му ми липсват и... дори не смея и да си го помисля.

Не искам да направя нещо, за което после ще съжалявам. Правила съм достатъчно грешки, за да знам какво ще последва. Но ме е страх, защото като ли, че едната част от мен го иска, а другата не. Знам, че той не може да ми предложи нищо, и не очаквам, нищо. Не мога да го отблъсна по-брутален начин, защото може да навреди на работата ми, а съзнавам, че това положение не може да продължава.

Не исках да е дълго оплакване, но май стана, затова ако някой може да ми даде добър съвет да го стори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: c2910a00a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога няма да съжаляваш за нещо, което си направила - ще съжаляваш само за нещата, които не си направила. Жив пример за това е девствеността ти.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4a5a013b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си приятел или някой,който да се преструва на такъв пред него.Дано това го накара да се спре.Успех !

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1f39b3d50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Според мен не си заслужава да се занимаваш с него, може да е породил някакво желание у теб, но и това е била целта му. Явно му е ясно в какво положение си и иска да е първия възползвал се. Не се оставяй на подобни манипулации и го отблъсни внимателно, но непоколебимо.

Щом сте колеги и не искаш директно да го заплашваш, че ще си има работа със закона, ако продължава да издевателства и да нарушава личното ти пространство, другия вариант е да си намериш спешно някой, който да го играе гаджето ти. Да ги запознаеш и този човек да му каже да не се занимава с теб, защото си негова...

Или просто наистина потърси мъж, който да е на твоите години, така няма да се чувстваш самотна и да позволяваш да те манипулират заради това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9037bc8491
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен този човек прилага психологическо и сексуално насилие над теб след като е надстоящ над теб и малко или много зависи работат ти от него ! Отвратително е нямам думи не стига че работиш ами и си длъжна да търпиш сексуално насилие !!! Ето твойте думи ,,Не мога да го отблъсна по-брутален начин, защото може да навреди на работата ми,,

Ето и този цитат по който е ясно че не искаш да ставаш жертва на насилие ,, Не искам да направя нещо, за което после ще съжалявам,,,. Мило момиче разбирам те как се чустваш един съвет от мен , отблъсни го по интелигентен начин..гледай да не сте сами ...стой далеч...ако пък ти писне кажи му че ти е неприятно и да те остави намира.. Пожелавам ти от все сърце да се пребориш със този идиот !!! И на мъже който са нахални никакво доверие...

Или му кажи че си имаш приятел и да те остави намира или намери приятел който да те взема от работата за да види че не си сама !!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 67491f45d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Kalin68

Щом до 25-годишна възраст си останала девствена значи, че нещо ти не си в ред. Човекът си е прав да си иска, какво като е доста по-възрастен.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: db632da550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Този твой колега няма ли шеф на когото да се оплачеш?! Що за наглост да ти пуска ръце, не си ли вижда дъртия задник?! За да си позволява такива своеволия значи знае нещо от личния ти живот и човека е решил да ти "услужи".

Не е лесно да се оттървеш от такива лепки, но като за начало е редно да започнеш да показваш, че ласките му са ти неприятни и да му хващаш ръцете преди да те е докоснал. Другият вариант е да започнеш да говорши за "твоя приятел". А кой е и какъв е не е работа на колегите.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f25e9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, реших да се включа след толкова време, като продължение на историята и споделя какво се случва.
Макар, че имах тези опасения, които съм писала по-горе в историята си, нещата всеха друг обрат. От около 2 месеца започнах връзка с този човек. Искам да кажа, че отначало нямаше интимни отношения, но сега вече те са факт и не знам честно казано какво правя. Осъзнавам, че правя глупости и това е първо загуба на време и ще ми излезе през носа. Но реших да продължа нещата, за да видя до къде ще му стигне акъла. Е за секса бях права. Не се заблуждавам, че ме обича или че е влюбен и тем подобните други глупости. Макар да знам че греша съзнателно като че ли правя тази грешка опитах се многократно да спра тази глупост, не само заради себе си, заради него и близките му. Но не мога все нещо ни спира, аз все му казвам да ме остави, но той все не може. И нещата се проточват.
Не мисля, че е влюбен в мен, или че ме обича понеже разликата в годините ни е абсурдна и е от пределно ясно какво вижда в мен. Макар, че ми го доказа по всевъзможни начини, че уж е влюбен. Подарява ми цвете, посвещава ми поезия. Наистина не знам както да правя, страх ме да не се влюбя, външно мн ме дразни, т. е искам да кажа че не е привлича толкова, но ми липса отношението му и ласките му. Може би затова не мога да спра тази връзка. Той казава, че сме имали нужда един от друг затова не можем да се раделим, но не вярвам и на половината от глупосите, които ми ги говори. Но ви казах защо не мога да спра. А товае нелепо работим на едно и същи място и той е зает.
Не знам какво ще излезе от всичко това, но ми се струва че няма да има добър край.
Моля ви дайте ми съвет.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5599a1ccce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Намери си друг. Клин клин избива. Като се влюбиш истински, ще забравиш дъртия.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a19e3d8788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   еееееееее, разочарова ме! Май късно се включвам! 3 и 4 са ти го казали най-точно. НО вече е късно. А от мен нищо .... при свършен факт какво да те упреквам!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f25e9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, номер 9, имаш право. И аз сама се упреквам:(
Превърнах се в това, което на й-много мразя, омразна кучка, която уж беше мн добро момиче, голяма моралистка, която обичаше един човек пет години, и беше поглеждала т. е опитвала се да забрави този единствения, но...
Идва голямото, НО... страдах много за този човек, за който ви казвам, че съм го обичала повече от 5 години и все още го обичам, но накрая не издържах.
Много обмислях това, което направих, мисля че беше съзнателно взето решение, и че дойде точно навреме. Исках да видя какво е.
Истината е обаче, че сега се мразя за това, защото не стига че работим на едно място, но и той е мн по-голям, имам предвид човека, с който ви разказвам в историята си.
Ако можех бих захвърлила всичко и бих се махнала от тази проклета работа, и от всичко това, но не мога... защото съм хвърлила прекалено мн усилия във всичко и от това зависи по нататъшното ми развитите като специалист.
Затова единственото разумно решение, което виждам лично аз за момента, докато все още ума ми е ясен е да прекъсна тези нелепи отношение с този човек, и да се опитам да стискам зъби, да си опичам занапред акъла и да продължавам да работя до колкото ми стигат силите.
Знам че някои ще ме упрекнат и с право аз самата се упреквам.

Автора

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 00c6979195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Слушай, момиче, един съвет от по възрастна жена:никога, ама никога не се захващай с обвързан човек, нима ще си доволна и добре, да се криете и само когато той има време да идва при теб, едно на ръка е възрастта, помисли си ако на теб някога ти се случи в живота, да ти изневерят с колежка как би се чувствала, има начини да се отървеш, но ти вместо да го направиш навлизаш в калта и отърване няма да го знаеш, накрая ще си най нещаствия човек на земята, а той изрода ще сваля друго момиче, като ти се насити или жена му научи, бягай далеч и не си създавай пробреми!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ecac0d5e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Единия вариант е да си намериш някой познат, с които да се правите на гаджета и да го показвате пред въпросния господин! Но нека измисленото ти гадже да е много ревниво и да прави малки сценки когато идва при теб на работата!
Другия вариант е да бъдеш директна и да се опиташ да го отрежеш, ако не се осъзнае, заплаши го, че ще кажеш на жена му! н Не му показвай, че работата ти трябва! Прави се на недостъпна! Накарай някой познат да му се поскара! Сближи се с някой колега и го дразнете! И така.... дано да съм помогнала!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 04f9eaad91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ще те посъветвам, да послушаш себа си. Този човек ти се натрапва, с една единствена идея, която не е никак почтена. Внимавай да не оставаш с него на саме, а ако се случи бъди внимателна. Кажи му, че не го искаш - покажи му го по всякъкъв начин. Отбягвай го, превнебрегвай го и по възможност си намери гадже.

Аз също съм дествена, на 22 г. съм и имам колега на 32 - 36 г., който ме закача, но аз му казах, че може да забрави, че ще му се " отвори" парашута с мен. Той още се закача, но спазва дистанция и не ми досажда, като преди.

С риск да напиша нещо незавършемо ще ти кажа, че свъм чувала за синдром... на нещо си, което карало жертвите на отвличане да се привързват към похитителят си. В твоя случай е нещо подобно. Този субект ти се натрапва, кара те да се чувстваш като негова... "собственост", ухажва те, но и те притиска, което те обърква. Не му позволявай да ти се налага и да те подчинява на волята си.
Ти си личност - заюпомни го и му покажи че не си слаба и безволева. Давай, момиче - покажи му, коя си! :-)!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a1aa5236d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Увличаш се защото ти харесва да те "преследва" така, чувстваш се желана. Един вид той ти задоволява нуждите на самочувствието, ако в момента си сама е разбираемо да ти харесват ласките му, жестовете на внимание... Но по-добре не се захващай с дъртаци, той просто го прави за да си докаже че макар и на 55 пак става да се изживява още като плейбой. После ще страдаш само ти, знаеш ли отвърни на удара с удар щом пак започне с нападките и не ще да чуе кажи му че ще вземеш по-сериозни мерки ако не престане. Той не ти е шеф, доколкото разбирам и той е подчинен, докладвай го. щом си вършиш работата и си се доказала за тези 2 години, просто няма причина за да те уволнят

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 306cafb1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много важно е да знаеш какво искаш и да имаш приоритети. Ако искаш да си запазиш работата и да не ти досажда просто го направи.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9999777a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Намери си приятел като мен примерно, "да видиш как ше му строша главата" ако те закача. Не просто приятел, а интимен партньор и човек който държи на теб. Как може да си девствена на 25 години? !? То се оказва че свестните жени са девствени, или заети. След като са заети направо решават да раждат деца и тн... И за свободните мъже остават само курвите които гледат да ти изпразнят джоба и да те заебат, а и да те използват за нещо и да те запомнят с това как си им свършил някаква услуга.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f78d896b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей,

Стореното — сторено. Никой не може да те упреква. Всички правим грешки и то много и големи. За това човек му е дадено и разкаяние. Това ще ти даде мир. Нищо от успехите в работата, от това да се изграждаш като специалист, и особено докато си във връзка с въпросния човек, нищо няма да ти даде мир, а напротив, няма да го получиш докато си в положение на зависимост. Този човек е постъпил като твой враг, накарал те е да прекрачиш своите си граници. Остави го. Да се оправя с живота си, ти се оправи с твоя. Душата е безкрайно по-ценна от всичко друго.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ed84a5182f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Кажи му, че ще правите секс след брак - такова ти е възпитанието. Ако е много готинм ще избяга по терлички :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ed84a5182f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Извинявай, не прочетох коментарите... Но яко си се забатачила.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 692aa6c21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Дай му един път и той ще миряса. Щом си девствена!..;)))

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f25e9a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Така нека сега за последно да кажа, че приключих отношенията с върпосният човек!
Гадно ми е защото се привързах, но съм от хората, които мразят празните приказки и излишното филосовстване. Затова макар и да ми е гадно разбрах и реших да сложа край. Все още съм на същото място макар, че искам да си тръгна, но няма да го направя, защото не съм хвърлила толкова труд за нищо и да го пропилея с лека ръка заради тази смешна прчина. Сигурно много на моето място щяха да си тръгнат, но смятам че единственият начин да забравя това, което той направи и за което разбира се и аз имам огромна вина е да остана и да се опитам да се боря за себе си.
Знам, че това е постъпката на устойчивият човек, а не слабия. Не се смятам да силна, а за зряла затова искам да докажа на себе си, че все още ми е останала капка достойнство и искам да го защитя с цената на всичко. А това може да стане като остана и се боря за това, за което съм дошла, а не като се огъна и си тръгна. Така ще е най-лесно, искам да го направя, но въпреки себе си ще остана.
Това исках да споделя с вас.
Макар, че има хора които ме упрекват и които не обвинявам, а напротив смятам, че са прави смятам, че взех правилното решение като приключих нещата.
Благодаря на всички ви за мненията и съветите, дори и на тези с отрицателните.
Автор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d4a580f71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Браво мило момиче! Живота непрекъснато ни предлага уроци от които да се учим, да откриваме себе си - добри или лоши. Това сме ние! Важното е човек да пази своето Аз! А ти си успяла! А това че съществуват подобни слабохарактерни типове, като въпросният човек, си е лично техен проблем! Със сигурност на следващата сутрин е отишъл да бръщолеви своите глупости на следващата жертва, в чиито очи да оглежда единствено себе си, собствения си егоизъм и комплексизъм! Жалко че има такива хора на тази земя! Пълни нещастници са те! Дано някога го осъзнаят наистина! На тебе пожелавам все същата упоритост в търсенето на подходящия човек. Ще го познаеш, когато се появи! Просто търси! ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker