Проблем на работното място - какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Проблем на работното място - какво да правя?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2070 пъти
Здравейте,

Пиша тук, понеже имам нужда от вашите съвети. Аз съм момче на 21 години и от една година работя като оператор в отдел Съпорт в една компания. Работата ми изисква да давам, както дневни, така и нощни смени - като през нощта оставам единствен на смяна в целия офис и вероятно почти сам в цялата сграда, а тя хич не е малка. Страшно много обичах работата си и особено тези нощни смени. В продължение на месеци изобщо не се страхувах да остана сам цяла вечер и дори ми беше забавно.
Това лято обаче, поради бързото разрастване на фирмата се преместихме в нова сграда. Идвайки за първа нощна, от преместването ни, аз изобщо не обърнах внимание, че вратите в офиса ни са със скенер за чекиране, нещо което нямахме преди. По стар мой навик още с влизането аз изпразних джобовете си на бюрото, за да ми е по - леко. Както можете да се досетите, не след дълго се заключих извън офиса. Останал буквално без нищо под ръка и без никакви колеги около мен в неделя вечер, аз се отправих притеснен към единствения пазач в сградата. С негова помощ успях да се свържа с колежка, която дойде да ми помогне. Точно във това ми искане за помощ се корени целият проблем. Веднъж оказал ми съдействие, този пазач явно реши, че е необходимо да вземе нещо в замяна. Десет минути след като се върнах обратно на смяна, той се качи с искане да ползва служебните ни компютри. Аз тактично му отказах. Ако трябва да бъда честен, съжалих още тази нощ, че изобщо се е стигнало до това да комуникирам с този човек. Разбрах, че изобщо не струва. Следващите седмици го засякох един или два пъти и така до нощната ми смяна на втори август. Беше около един часа след полунощ, когато забелязах, че същия този индивид ме наблюдава от входната врата на офиса. Тъй като при нас всичко е остъклено той ме виждаше какво правя на работното ми място, макар и да не можеше да влезе. Излязох леко изнервен и това, което направи ме втрещи. Склонен съм да вярвам, че се опита да ме СВАЛЯ. Питаше ме дали съм сам, къде са ни камерите, дали спя на работа, имам ли си приятелка, като през цялото това време доколкото си спомням се бараше за оная си работа. Направих се, че не забелязвам. Той си тръгна, а аз изпаднах в едно изключително кофти настроение. Давах си сметка, че това ми е трета поредна нощна и че е възможно да съм си внушил нещо. Реших за момента да не информирам началниците си. Исках да отмине време и да погледна с трезвен поглед на ситуацията, все пак това са много сериозни обвинения. След тази ми смяна аз станах неспокоен на работа и най вече на нощните смени. Непрекъснато се озъртах дали този пак не ме наблюдава. Успя да отнеме до някаква степен удоволствието от работата ми. Минаха няколко месеца и дойде нощната ми на 26 ноември. Той пак се качи и нещата, които ми говореше, потвърдиха подозренията ми. Това преля чашата. При първа възможност информирах шефовете си и им разказах с пълни подробности. Те всички останаха втрещени и въпросният пазач получи предупреждение.
Знам, че историята ми стана много дълга, но бихте ли ме посъветвали какво да правя? От месеци не съм се чувствал спокойно или в безопасност на смяна и то от човека, който трябва да отговаря за нея. Въпреки че получи предупреждение, той все още е на работа. Аз съм решил, че следващия път, в който се опита да ме заговори, ще му тегля една голяма ма*на!!!

Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: c208dfb9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябвало е да му теглиш майната от рано. Има и вариант, в който просто се подиграва с теб. Повярвай ми, простаците обичат да го правят с хората, които си мислят, че незаслужено са над тях, но и които знаят, че им се връзват.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4c95fa52a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направил си каквото трябва, като си казал на шефовете.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c1731bb4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пазачите са обикновено бивши ченгиджии на 50 години, което ги прави всякакви. Често се сменят и уволняват защото всеки заъвршил забавчинца може да върши.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker