Учител, който не знае какво да прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Учител, който не знае какво да прави?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4327 пъти
Здавейте,
Учител съм за първа година в езикова гимназия. Точно завърших и си намерих работа, която наистина ми допада. Така се падна, че водя подготвителна на 8 клас. Страхотни са, много забавни, умни деца. Но има един проблем. Онзи ден една група момичета си премяташе бележки в час. Казах им да ги оставят на бюрото ми. Един ден останах да допроверя 1, 2 контролни и видях, че листчетата още са там. Не от друго, ами от любопитство- прочетох ги. И на бележките пишеше:
"Много любов бих му дала на господина"
"I want to do some good things with him"
"Е, голяма работа като е по-възрастен... секси е"
И сега? Не мисля, че трябва да обръщам внимание, но се чувствам странно около тази групичка след случката. Не се издържам само от тази професия, не ми е проблем да напусна, но мисля, че е глупаво, а и работата ми харесва. Съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: ceda25ae78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ЗДРАСТИ :)! Бъди спокоен, интересен си им, изучават те. Имах подобна случка, но с някакви младежи. И аз като теб имах възможност да преподавам в училище година след завършването си. В гимназия, първо само на 9-клас, след това по една паралелка до 12-ти. Дръж се като зрял човек, не се оставяй да те провокират, бъди строг, но и справедлив. Покажи, че има разлика между това да си приказват сладки приказки в близкото кафене, и това да са в училище където се подготвят за суровия69 живот навън

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0c5a7e29b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Осми клас са, а ти си млад мъж - какво очакваше, че няма да има подобни неща? :)

Аз пък уча за учител - детска мечта ми е, но ми остават още две години до дипломирането. Както и да е! Подготвена съм за подобни изяви - кой млад, нов учител не е интересен? !

Дръж си приемливата дистанция. Не им давай поводи да те свалят и с времето от "много е секси" ще преминат на "той е най-добрият ни приятел" Мисля, че всеки учител е длъжен да достигне с учениците си това ниво на общуване, в което цари искреност и приятелство.

Не се заглеждай в деколтета и сладки муцунки :) Те са малки жени и ще си използват женските оръжия! Успех!

И... бележката на ангийски? правилно ли е написана? Ако не е - поправи я и я върни на госпожицата!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1da1a1f697
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятел, не им се връзвай! Ако някоя от тях те свали... първата ? работа ще е да се похвали! Навсякъде!!! Още на другия ден цялата гимназия ще знае и може да си имаш проблеми с началството. Аз съм била в доста подобно положение. И свалих човека. И... се похвалих. Добре, че не сме в училище, а в университет, та сме повече хора и преките му началници не знаят... Не си го причинявай:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f29c69d4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да те заглеждат и да те харесват. На тази възраст гледат към по-големи. Приеми го с чувство на разбиране и хумор и не обръщай внимание. Не позволявай това да повлияе на отношението или оценката ти за тези момичета. Пошегувай се и изобщо им покажи, че това не го приемаш твърде сериозно, за да не изпаднете и те и ти в конфузна ситуация. Иначе естествено се дръж като техен учител ,какъвто си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b5634313f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей колега,

Преди всичко мисля, че е било грешка да четеш бележките. Щом пречат на часа, значи си в правото си да ги вземеш, но написаното в тях си е тяхно и аз на твое място бих изхвърлил бележките без да ги чета.

Мисля, че най-ефективната защита от "женските оръжия" на малките жени (а и не само малките) е да не правиш каквото да било. Просто си върши ежедневната работа, а пък и кой млад учител не е бил възжелаван от ученички? Често съм се шегувал, за да няма напрежение в работата и учениците да знаят, че не съм им началник или враг, но в същото време трябва да им покажеш, че не могат да променят поведението ти. Само ти си си господар в рамките, които ти е определило училището. И въобще не им се спичай на тийновете и тийнките - мен в един седми клас момче ме беше попитало "Господине, вие с коя ръка мастурбирате?" Усмихнах се тайнствено и си продължих урока...

Успехи,
Д.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 481936d124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз като бях на стаж в езикова гимназия си имах в 8-ми клас едно ухажьорче, което най-демонстративно си заставаше на прага и въздишаше по мен преди да влезе :)))) Аз просто не му обръщах внимание и всичко си отмина от самосебе си, иначе си мисля че ако се заговори за това, ще се задълбаят нещата. Никой не знае дали си прочел бележките, а и дори да те провокират пак, го приемай като шега и ще им омръзне като видят, че не им обръщаш внимание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4a3e76b5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябваше да дадеш листчетата на директорката и тези деца трябваше да бъдат укорени и родителите им уведомени. не е престъпление, но добре им се отразява на дисциплината. Иначе ти се качват на главата и ще се опитват да ти подчинят.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 06d66cde1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   О боже като четох някои от коментарите и направо смешно ми стана. Първо на първо "учител" и "господар" са 2 коренно различни неща и не си въобразявайте, че сте господари. Вие сте там, за да ПРЕПОДАВАТЕ, а не за да тормозите децата и да се правите на велики пред тях, като няма вече пред кой друг.

Второ към автора: Ти на първо място си човек, ако си хубав - нормално е да си паднат по теб, на мен също са ми харесвали някои мъже (по-големи от мен) но само толкова.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2eaca2db27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами да, номер 8, поне си съгласна че това са деца, а не жени дорасли за секс. Учениците са длъжни да показват уважение към всички останали в училище. Това е едно от нещата на коите училището те учи. И както казва поговорката - детенце, не си играй с пишката на дядо си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dc84450b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не им обръщай внимание, Мен даже и на кафе са ме канили, помощ са ми предлагали и какво ли не, предавала съм на 9 и 10 клас. Пробват! Днешните деца са много изобретателни и напористи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2f3c5c0dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На даскала май му се иска ма не му стиска :)))).... щото ми се струва че половината от неговите ученички имат значително по-голям сексуален опит от неговия.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1513206083
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Егати хората къде сте! от мухата правите слон и изкарахте момичетата и автора какъв ли не. Вие всякаш не сте били тинейджър/ки и не сте си говорили и обсъждали учителите и учителките. Не се тревожи авторе, нищо няма да предприемат девойките знаят че нищо няма да се получи, това е нещо моментно ще им мине, ако вече не е разбира се

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aae35f8813
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   @№ 11: И така да е, какво от това? ДаскалЪТ е назначен в това училище, защото има необходимата квалификация и образование, а не заради сексуалния си опит. Вас какво ви засяга кой с колко си е лягал? Я си гледайте под вашите си завивки и не се занимавайте с интимния живот на другите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker