Работа или университет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа или университет
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2075 пъти
Здравейте! Още от малка винаги съм искала да бъда модел. Другата година завършвам и мисля да работя това. Но има един проблем-трябва и да уча висше. Както знаете, моделството е до време и за в бъдеще ми трябва сигурна професия. Искам да се занимавам с бизнес, инвестиции, всеки ден чета и разбирам много от тези неща, и искам да уча в такъв университет. А там трябва много учене и се чудя мога ли да работя и да уча едновременно? Плановете ми за бъдещето са да бъда модел докато съм още млада, и след като вече не мога да продължавам с моделството, вече ще имам едни спестявания и занапред си знам какво да правя вече. Но как да уча висше и едновременно с това и да работя? Аз мога да издържа на стреса и напрежението, но проблемът е в това, че е възможно нещата да се покриват, а аз няма как да съм на 2 места едновременно. А и едното и другото са ми важни-не мога да се откажа от мечтата си на модел, а и това си е работа, която естествено ще ми носи доходи и ще се издържам чрез нея, а и трябва да работя, защото все отнякъде аз трябва да имам доходи, от които да спестя тези 10% и да имам събрани пари за инвестициите (хората, които имат финансова грамотност разбират какво имам предвид). А и принципно за да имам бизнес не е задължително да имам висше, но родителите ми държат на него, а и смятам, че е добре за всеки случай да имам, а и там ще науча допълнителни неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: ba62945c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те хората отдавна за измислили задочната форма на обучение, за да бъде възможно да работиш и да учиш едновременно с това. Щом специалностите свързани с бизнес и финанси наистина ти харесват, то няма да ти е чак толкова трудно да съчетаеш нещата. Би било трудно, ако учиш нещо, което никак не ти допада. Тогава и редовно да си, няма да смогваш. Не разчитай на моделството и не прави прекалено големи планове за собствен бизнес, още си малка, не си навлязла изцяло в тази сфера и нямаш ясна представа. Родителите ти са прави, че е добре да имаш план В (в твоя случай май е C), за да може, ако грандиозните идеи пропаднат, поне да си намериш работа по специалност, която ти харесва. Финансово погледнато, идеалният момент за големи стъпки никога не идва. Животът е малко по-труден от това да сметнеш 10% от печалбата и да натрупаш начален капитал. Все неща, които знаеш, но не си минала през тях и е трудно да разбереш истински. Съветът ми е да запишеш задочно, докато все още имаш желание да учиш и имаш навик да го правиш. Рядко се случва работодател да ти пречи на образованието. Обикновено студентите си казват, че са студенти и че един-два месеца от годината няма да бъдат на 100%. Успех с мечтите, но се подсигури.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bfd09fe3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моделство в България НЯМА. Как не се научихте, че всички са елитни проститутки не знам! Само с моделстване няма как да се издържаш, защото в месеца ще имаш 1-2 ангажимента максимум. Вярно, парите които ще получаваш спрямо часовете добре ти идват, ама няма как с тея пари цял месец да се храниш.
От момиче, което също се е занимавало с моделство

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker