Как се справяте с такива идиоти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Как се справяте с такива идиоти
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2084 пъти
Не мога да отрека, че е добра в работата си, но както всяко човешко същество не винаги е права. Кара ни да вършим някои неща до най-малката подробност без изобщо да има смисъл. От това се бави работата и естествено тя не е виновна, а ние сме. Колкото и да сме се старали винаги ще намери кусур на всичко. Говоря ви за настоящия ми началник.

Онзи ден дори каза "Абе аз съм права винаги бе"... Което може много от вас да възприемат за нормално, защото била шефка... дрън дрън... да, но ние имаме право на мнение. Тя винаги иска да стоиш, да мълчиш и да я слушаш без изобщо да коментираш или да говориш и трябва да си съгласен с всичко, което каже. Да ама няма как да стане това, защото работата ни е доста сериозна и трябва да се обсъдят някои детайли.

Тя си извлича определени девиденти пред шефа. Макар и да се прави на приятно разсеяна.

Много от вас, които са свикнали да слушат и да изпълняват ще кажат, че това поведение е правилно, но не е! Всеки човек, особено при тясноспецилизираните професии, каквато е нашата има право да си каже каквото мисли, има право да обсъди. Когато и мълча и не и казвам нищо тогава ме пита постоянно какво има и ми казва защо по дяволите не и говоря. И не спира да ми се подмазва, за да се оправим.

Ако възрастта ни ще внесе яснота... аз съм на 26, а тя на 34. Шефка ми е. Добра е в работата, помага в работата, когато я питаме, но все иска да стане на нейното, но няма добри мениджърски качества. Да ми се каже, че тя е права винаги е липса на уважение към мен.. или колегата, на когото го е казала. не е само към мен това отношение. И го възприемам като липса на уважение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 245f70297c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не става ясно какво точно питаш. Някаква шефка те мачка и ти мърмориш тук, вместо да търсиш решение на проблема, да ти съчувстваме ли, какво?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 472aebd26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Правото на мнение важи само за неща свързани с личния ти живот. Когато си подчинен мнение даваш само ако ти го поискат. Тя е постигнала да стане шефка и отговорността за цялостната извършена работа е нейна, ако по низшите от нея не я удовлетоворяват с труда който извършват и тя смята че за такава заплата ще намери "по работни" е в правото си да уволни даден кадър.
На теб може да не ти харесва дадена нейна идея, обаче е вероятно ти да не разбираш защо ви кара да вършите нещата точно така. Нормално е по низшия работник да не разбира смисъла на всички действия, затова има шефка за да му каже как да извърши нещата и не е нужно тя да се разяснява на всеки защо трябва да стане точно така, особено щом цялостния резултат удовлетворява собственика на фирмата.
За съжаление такъв е животът, ти си свободен да идеш да работиш в друга фирма, но в която и фирма да работиш докато не станеш шеф трябва да се съобразяваш с характера на назначения шеф, той самия е станал шеф защото е имал заслуги и успявал да лавира така че да не разочарова собственика на фирмата. Наясно съм, че на повечето, да не кажа всички работни места, шефа който е подчинен е интригант и собственика не се усеща, но такъв е живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker