Сладка, мила, руса, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сладка, мила, руса, но...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2198 пъти
Здравейте. В службата наскоро дойде нова колежка. Познаваме се отпреди да започне работа тук. Руса, синеока, прилича на куклата Барби. Супер много ме кефи и доста често си мисля за нея. В почивките се надявам да излезе за да я видя отново, тъй като сме в различни отдели. Проблемът е, че неотдавна тя се сгоди за един мухльо, който въобще не е за нея. Пълен нередовник е, комарджия, разбойник и хулиган. Ходи по чужди и ѝ изневерява често. Ама грам не я заслужава.
За сега с нея сме в добри отношения и се опасявам, че ако започна да показвам това, което ми е в главата, тя може да се отдръпне. Винаги ли хубавите ябълки ги ядат свинете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: b58a2444ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пича не е човека който трябва да псуваш, псувай нея щото тя си го е избрала. Очевидно виждаш какъв вкус имат тези принцеси ''Барби''. Намери си някоя друга бе човек.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b230b6413e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф... стига с тия теми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e985b79fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги. Това е не писано правило, но не означава да не пробваш така или иначе нищо не губиш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9fc3e69749
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо мислиш, че е хубава ябълка? Такива кукли обикновено са повърхностни, плиткоумни, глуповати лигли. Освен ако ти самият не си тъп агресивен мачо, не ти трябва да се тикаш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 33303c6f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторът:
Номер 5, точно затова отворих темата, защото момичето е мило, интелигентно, възпитано. Не е глезла. Вече около година работи в компанията и често разговаряме. Амбициозна и стриктна е. Абе общо взето сериозно момиче е.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fe9ec250e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе ти защо раздаваш оценки за отношенията между хората? ! Мухльо бил, нередовник бил, не я заслужавал... Понеже ти - един такъв изваден от викторианските романи благородник - си надарен с такива качества, че щом погледнеш някоя в деколтето, тя моментално трябва да припадне от възторг! Ами пий една студена вода и го приеми: не те харесва, момичето! Харесва си "комарджията", дали си изневеряват, дали се карат и се бият си е тяхна си работа. Преди да се омъжа, какво ли не чух по адрес на бъдещия ми съпруг: прост бил, селянин бил, беден бил, пък как така е разведен, пък защо има дете... Да, казах, благодаря за съветите и си поръчах сватбената рокля. Ето вече сума ти години си живеем най-щастливо. Но тези "съвети" бяха от баби и лели, т. е. роднини. Не мога да си представя наглост като тази мой колега да ми дава акъл как да си организирам личния живот и изобщо да коментира мъжа ми. Не желая да те обидя, но се погледни отстрани. Утре ти ще се сгодиш за една такава "сладка, мила и руса", а някоя кривокрака матрона от счетоводството, която си пада по теб, ще пусне тук тема: "Ама аз такъв хубав гювеч щях да му готвя, пък той - такъв и онакъв - се захласна по едно празноглаво девойче". Да сте имали връзка с колежката ти, пък тя да е постъпила непочтено, бих разбрала негодуванието ти. Обаче що за нахалство е имаш очаквания от жена, която е направила своя избор? Според мен изборът й е правилен! Защото да пуснеш тема, чрез която да дадеш възможност публично да бъде коментирано поведението на една дама с квалификации като "повърхностна, плиткоумна, глупава лигла", пък макар и анонимно, говори за доста лош вкус.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ec83f7f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Харесва ти, не ти харесва това си е нейния живот! Не си ти човекът, който да и казва с кого и как да живее. Жената има връзка и толкоз. Примири се и се насочи към необвързана жена.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b97747c01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена съм и също съм руса, синеока и ми става смешно, когато чета коментиралите. Защо винаги русите жени трябва да са тъпи и кифли? Много от нас са естествено руси и без лещи, но дори изрусени и с лещи, не знам каква е логиката на разсъждаващите. Има един виц, че вицовете за блондинки са ги измисляли някои грозни брюнетки. Към въпроса - и аз съм сгодена за човек, който според околните е некадърник и дори грозен. От коментарите им ми се повръща. Истината е, че това е един много добър човек и ние си знаем защо сме заедно и това на никой не му влиза в работата. За мъж е неприятно, когато ревнува. Опонента, тъй д се каже, все е некадърен. Или се бори, или се откажи. Но най-тъпото, което можеш да направиш, е да тръбиш колко е некадърен приятелят й, казвам го от опит. Ако е реален комарджия, а чувствата ти са силни, изчакай тя сама да се разочарова. Една жена

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 19d89715cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Действай преди да се е омъжила. Какво губиш... Нищо. Жените не обичат страхливите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 73463f83a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Никъде не съм споменал, че колежката е плиткоумна лигла. Не съм тръбял наляво и надясно че годеникът и е комарджия, неудачник и кретен. Не съм и намеквал дори, че имам някакви намерения за нас двамата, защото си давам сметка, че тя е направила своя избор. Освен това, не съм злословил пред никой, най-малко пред колежката по адрес на годеника ѝ. Нямам намерение да се меся в живота на никой. Само реших да споделя случващото се около мен в този сайт, който посещавам и пиша теми от доста време. Напоследък все по често се убеждавам, че това място се напълни с "професори", всезнайковци, или просто хейтъри, които по незнайни за мен причини винаги успяват някакси криво да разберат, или изопачат всичко, което им попадне.
Като номер 7, например. Извинете ме, но препрочитайки всичко, не успях да разбера къде съм давал оценки и пред кого съм наложил мнението си. Всичко, което съм написал са си мои впечатления, които споделям тук анонимно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 462f55896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе вие на работа ли ходите или на сгледа?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker