Работа със сводник и проститутки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа със сводник и проститутки
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 3902 пъти
Здравейте хора, на 19 години съм и работя от 5 месеца насам като рецепционист в един хотел. От малък град съм и заплатата ми е не е много висока за съжаление. Миналата седмица някакъв клиент е повикал проститутка. Някакъв мъж влезна с нея и се настани на фоайето, докато тя си свърши работата. Започна да ме заговаря след известно време и след това ми предложи съвместима работа. Просто когато има желаещи да му звънна на него и така за всеки клиент да ми плати по 10-20 лв. Да не го познавам този човек, но знам, че се отплащат по такъв начин при подобно съдействие. Много често се случва между другото клиентите да ме помолят за подобни услуги, особено на чужденците само това им се върти в главите. Но ми се струва малко рискована цялата тази работа, най-вече ме е страх да нямам проблеми с полицията. Да не стане така, че аз най-обикновено 19 годишно момче да се окажа човек склоняващ момичета за проституция :) Има и други рискове не само това. Но щом ще се правим на тарикати, вече трябва да ги приемем. Не знам и как ще реагира шефа обаче. Все се оплаква, че зимно време няма работа, а така мисля че ще има прогрес, но семейният му хотел лека по лека ще се превърне в публичен дом. Той самият може да се захване с подобни работи съвсем спокойно, но щом не се занимава явно си има причина. Познавам управител на друг хотел, който от подобни дейности изкара наистина добри пари, но аз не мога се сравня с него, той си е "опасен играч" просто. Чудя се дали да рискувам или въобще е толкова опасно колкото си въобразявам, но да изкарам по някой лев отгоре ще ми се отрази много добре. Имам си приятелка и често парите не ми стигат, не искам да се излагам пред нея. Въпросът ми е има ли хора, които са се занимавали с нещо подобно и какви други рискове крие това нещо според вас, нещо за което да не мога да се сетя аз? Моля без обиди и такива неща наистина, просто да се включат сериозни хора. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: f6fd6072ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   По-добре си изкарай честни пари без страданието на жените. А и, както ти каза хотела ще се превърне в публичен дом и шефа няма кой друг да осъмни освен теб. В крайна сметка един клиент би се допитал до теб, а не чистачката.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eabbf6c0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Братле, аз като човек живеещ в Холандия съм си отворил очите отдавна, че цялата стигма покай ескорт сцената е само цирк. Да, разбира се сферата е доста отворена към насилие и деградация на жените, но не е задължително така. Има търсене има и предлагане...ти си срещнал търсенето, познаваш предлагането въпроса е дали ще си средния човек, за да намазваш и ти. В България мисленето на хората е повлияно твърде силно от това, че е незаконо. Тук като го няма тоя похлупак всъщност се замисляш кое му е лошото и доброто на истинска везна. Долна работа е но ако някой иска да го прави, а друг да го получава...тяхна си работа. Според мен приеми офертата, освен ако не ти се струва, че момичетата са под насилие, тогава просто помагаш на изродите. Но ако са просто жени, които така са решили, че ще си изкарват хляба и са преценили, че нищо друго не могат/искат..ами ок тогава! Те клиентите ще ги намерят, ако ги искат. Като те питат намигни, вземи малко каймак от клиента, после малко от сводника и чиста работа. Ако имаш морален проблем със тези неща и искаш да направиш пример, не си изкарвай парите но това, което си написал, че те притеснява е главно шашма. Все пак действай внимателно, защото си е кофти, ако ви хванат, но това е закостеняло и вчерашно мислене. Аз бих си изкарал парите отгоре както от клиента, така и от сводника, умната.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14d6b53c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се притеснявай а просто звъни на човека когато има клиент. Никой нищо не може да ти направи за това. Правиш услуга и толкова. Играя този филм от години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3a896caf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Добре, ако изкарваш 200 лв на месец отгоре, струва ли си да рискуваш? Доста неща могат да се объркат. Ако някоя проститутка се скара с клиент примерно, а такива случаи неминуемо ще има, клиента може и да търси обяснение от теб, защото той най-вероятно няма да се види със сводника, а с теб и после с нея. Много от клиентите не са читави, има и алкохолици и всякакви, представи си, че ти вдигне един панаир пред гостите на хотела и ще се чудиш как да потънеш в дън земя. Всички ще гледат сеир, ще се вдига гюрюлтия и шефа ти ще дофтаса да види какво става и после какво ще му обясниш.

Отделно тези сводници са от днес за утре. Утре ще дойде някой по-голям сводник човек на полицията и този ще решат да го изхвърлят от бизнеса, като му спретнат някой сценарий и не се знае ти в каква роля ще си в този сценарий.

Не се занимавай, това не са случайни хора. Ако на такива хора започне да им пари под краката, а това е въпрос на време, като нищо може някой да си измие ръцете с теб, защото ти нямаш никой зад гърба си. Тебе ще тя сдъвчат и изплюят.

Отделно шефа ти ако разбере, а той рано или късно вероятно ще разбере, тогава и той ще ти вдигне един скандал и вероятно ще те изхвърли като мръсно коте. Не че няма да можеш да си намериш друга работа, но си е унизително.

Изобщо куп неща могат да се объркат, но и да не се объркат, замисли се дали си струва за едни 200 лв примерно на месец да не спиш вечер и да се притесняваш дали някой бопаджия, на който му е спуснато отгоре няма да те арестува като изкупителна жертва или някой пиян клиент няма да направи панаир.

Аз лично за едни 200 лв не бих си слагал таралеж в гащите. Предпочитам да изкарвам малко по-малко, но спа спокойно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 961880ff1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай! Колежка съм ти, от няколко години съм на рецепцията на един хотел, но още първия ден шефката ме предупреди изрично, че по-добре хотелът да е празен, отколкото да си имаме проблеми с полицията, сводници, да стават побойща и т.н. Защото нали се сещаш, че не винаги нещата минават по мед и масло. Оказва се, че клиентът не е доволен или, че проститутката се е почувствала заплашена, идват сводниците почват разправии, често се стига и до бой, после викаш полиция, даваш обяснения... абе, става мазало! Така, че не се забърквай, защото горчиво ще съжаляваш, а и явно шефът ти е достатъчно умен и за това не се занимава с това, защото знае какво ще стане. Хотелът му се ще обърне на бардак, ще изгони свестните клиенти, през вечер ще е в полицията да пише обяснения за поредния бой, не дай боже да стане и убийство... а и често проститутките си вървят в комплект и с наркотици и ще стане една... бедна ти е фантазията! А и ти ще си първият, който ще изхвърчи от работа, защото никой собственик на семеен хотел няма да си рискува бизнеса заради един рецепционист. Така, че добре си помисли, което ти е по-важно. Работата или 20 лева, които ще получаваш от време на време, но с цената на много притеснения дали няма да има много проблеми. При нас само един път имаше подобен случай, казвам ти полудях! Един клиент си беше викнал проститутка без да ни уведоми. Хубаво дойде момичето, даже не разбрах, че е такава, защото не и личеше и разбира се, не каза. Качи си се горе, ама явно нещо не се разбраха и тя звъннала на сводника, че като дойдоха ядни яки момчета, че като почнаха да крещят и бяха готови да се качват горе да се бият. Аз си знам как успях да се справя с положението, че така се случи, че и шефовете бяха някъде, та бях сама. Казвам ти, после пих валериан за нервите, че половин час не можех да спра да треперя! След като отказах да ги пусна си насочиха агресията срещу мен. Спаси ме само това, че ги заплаших, че ще извикан СОТ. Надявам си никога повече да не ми се случва! За сведение на 36 съм, с години опит, обаче казвам ти, това не си е работа!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: accf56bf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не рискувай. Веднъж съгласиш ли се да участваш в някакви техни "схеми", ще решат, че може да си склонен да им вършиш и други подобни услуги. А такива хора са безпардонни и няма да им мигне окото да те сложат на пангара, ако нещо се обърка или не искаш вече да правиш каквото ти кажат. Да не се окаже накрая, че си без вина виновен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a67b3ac9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не му звъни ти, а давай телефона му да му звънят клиентите. Той като дойде в твоя хотел ще знае кой му е пратил клиента.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d0b4b427d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото е незаконно. Защото не знаеш, дали тези момичета са там по свое желание или сводникът ги заплашва с побои и компромати. Не очаквай, че щом се "усмихват" и не плачат, значи са доволни от работата си. Ако човечноста не те спира, то поне само съхранението да ти помогне.
При първия проблем, ти си бушона. Ако някое от момичетата или свод има имат пререкания със закона, то са готови, да ще те "предадът", за две седмици по-къса присъда, ати ще лежи с години. Ако някой клиент се окаже, че е мутра, която не е доволен от услугите, ще тормози теб, за да си вземе парите. Ако шефът на хотел разбера, ще те изгони дисциплинарно, а може и д заведе дела, за" пропуснати ползи", поради това, че си създал лош образ на хотела. Може да та осъди, да му платиш целия хотел. Цял живот, ще му плащаш. Да не казвам, че ако сводника е на събрал много грехове пред полицията, а ти си евентуален свидетел, може и да не се прибереш след работа. А може и един ден, да не е на кеф и пак да те убие. Все пак, говорим за престъпник.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 45adb03d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Няма какво да рискуваш. Клиент те пита - ти препращаш запитването и си прибираш комисионна. На полицията това им е пределно ясно и най-малкото им се занимава с дребни риби. Вече ако станат 2-3 сводника и единия да ти нарежда да викаш него, а не колегата му тогава е друго. Но мисля, че те винаги се разбират помежду си за територии и няма какво да се занимават с тебе. Така че си "работи" спокойно, а може да им искаш и да ти пуснат почерпка за рождения ден като ти дойде. Искай да пробваш "стоката" :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c8f05b4c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще се навлекат проблеми и хотела ще станне бардак - сам го каза. Веднъж хванеш ли се на хорото ставаш вътрешен човек на схема, както винаги с последствия.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c79e6c6b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   До 11

"На полицията това им е пределно ясно и най-малкото им се занимава с дребни риби."

Ха-ха-ха! Това сигурно е успокоението, което всеки един престъпник дава, когато се опитва да си намери подчинени. Ти поглеждал ли си, кои попадат в затвора? Всички затвори, са ни като езера с дребни рибки и мекотели. Няма една "акула". Защо? Защото дребните рибки са лесни за улов. Защото полицията и прокуратурата отчитат дейност, като залавят и съдят престъпници, независимо от това, колко голям е бил уловът.
В моя квартал, има поне 15 набора, които бяха с условни, лежаха или избягаха в чужбина, продавайки минимални количества наркотици, а "баш дилъра" цели 10 години беше недосегаем и сега лежа 3 месеца на лек режим, и бе предсрочно освободен. Тези, които са зад него, в момента станаха общински съветници и "бизнесмени".
Баш дребните риби страдат...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1e638e0ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Кратък съвет, мое верую:стой далеч от мръсни неща. Не ти трябва. 1. Ставаш зависим от някого; губиш свободата си, човече; 2. Може да се набуташ в неприятности, за които дори идея нямаш сега.
Пази се за добри неща, стой далеч от мръсотии, а парите сами ще дойдат при теб. Наричат го късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3a896caf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Където има проститутки, престъпления и наркотици, има и проблеми (а тези трите дори често вървят заедно). Просто стой настрана и дори не се питай дали си заслужава. Не, такива неща никога не си заслужават. Стой на страна от мръсотията, както каза горния.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9ab0f6c642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Едва на 19 си, животът е пред теб и тепърва имаш време да изкарваш добри пари. Не се сещам за някой на 19 години, който е тръгнал от нулата и веднага е забогатял. Лека-полека нещата ще си дойдат на мястото. Разбирам, че те удря по мъжкото его, ако не ти стигат парите, но повярвай ми, ако приятелката ти те обича, това за нея няма да е проблем. Тя ще гледа други неща и ще вярва, че в бъдеще ще бъдеш много успешен. Често човек на твоята възраст е наивен. Не се замесвай с подобни типове, че не знаеш къде ще му излезе края. Както са ти казали преди мен, ако стане нещо, ти ще си на пангара, а големите риби ще си плуват в морето. Не знаеш и на какво са способни, ако им откажеш да свършиш нещо, не ми се мисли как биха ти отмъстили. Да не говорим, че може да въвлекат и приятелката ти в, , бизнеса'', нали се сещаш, младо, хубаво момиче... Та, не за 200, ако ще и 200 000 лв да ти дават, просто не си струва. Не си съсипвай живота. Млад си още.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45adb03d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До номер 13 от 11 - момче, бъркаш понятията. Дребните рибки са проститутките и сводникът, те могат да изгорят като се ядосат полицаите. Едрите риби са местните босове, които контролират проституцията. А един рецепционист е просто статист. По твоята логика и сравнения с наркодилърите, все едно да дадат условна присъда на сестрата на наркоман, защото е знаела, че брат ѝ взема наркотици - или на самия наркоман. Твоите рибки са продавали "минимални" количества наркотици, не са ги ползвали. И не изкарвайте, че хотелът ще стане бардак, защото някой клиент довел проститутка. Ако е дошъл такъв тип клиент, значи такъв е хотелът. Бардак става, ако сводникът или проститутката си плащат стая в хотела и водят клиенти на свой терен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 324b743a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се забърквай в никакъв случай. Някой ден това минало ще ти затвори важни врати. А и може да те вкара в други проблеми.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: baaeb8e445
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 17

Рецепциониста е съучастник в даденото престъпление, а не просто невинен очевидец. Той подпомага престъпление, знаейки, че е престъпление, реализирайки печалба в процеса.
Авторът е казал за желанието, мотивацията, метода и притеснение, отнасящи се към престъплението. Цел и задължение на полицията е да прилага закона и да противодейства на всички престъпленията, без значение от кого са извършени. Законът е за всички: рецепциониста, проститутката, клиента, сводника, собственика на хотела, полицията, теб, мен, адвокатите и съдиите.

Аналогията ти със сестрата на наркоман и рецепциониста е грешна.
Правилна щеше да е, ако сестрата на наркомана,е свързвала брат си с дилърите, когато той е имал нужда от наркотици , а те са ѝ давала част от печалбата. Тога сестрата щеше да е престъпник.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 17d349d10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не се забърквай в подобни филми! И аз съм ти колежка, и знам какво е да има проститутки. То не бяха окрадени чужденци, то не бяха разправии с изпочупени стаи. И всичко се изсипва върху теб, защото ти си сложен на главното място, ти отговаряш. Колко ядове съм брала и страх само аз си знам. Като те попита клиент за номера, казваш, че не знаеш, аз така правех. Може да мрънкат, но да се спасяват сами, аз нито знам номера на проститутки, нито пък бих извикала. Не мисля, че ми влиза и в задълженията и това да знам. Защото ти ще трябва да се разправяш. Ако някой гост си викне или дойде, е друга работа, но ти да посредничиш си е опасно. Защото ще се научат хората, че хотела е сборище на проститутки, и само за това ще го ползват. Реномето му ще падне, и няма да има сериозни посетители. Пък и шефът ако разбере, ще изхвърчиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9291978545
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Татяна Дончева:Я я откъде толкоз моралисти в тоя форум бре? Я вижте Ванко 1 колко преуспя благодарение на чадъра който му сложих.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1488ff5b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ако го правиш редовно, шефа ти ще разбере. Много други хора също, такъв е живота - съдбата! Може и полицията примерно при проблем. За парите има голям потенциал, особено при чужденци а и иначе 10-20лв. са нищо. Хората казват "Който го е страх от мечки не ходи в гората".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker